Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mm

#4170
  Stire mai interesanta decat ca in Norvegia (si vecinii) se mai construiesc 5 (cinci) haarpuri (haarpii ar fi fost mai exact) nu cred ca puteam afla. Link:
http://dutchsinse.com/4202015-five-new-haarp-type-arrays-being-built-norway-shutting-down-fm-radio-the-real-reason-why/

"Obviously this VHF European "HAARP" will be more like a rock band, than a single "HAARP" plucking its strings.  Being able to cross waves to induce scalar energy at a distance is one of the obvious goals of this program."

  Imi place in special faptul ca aici se recunoaste absolut firesc ceea ce banuiam - prin incrucisarea undelor (de la doua haarpii) se transporta energie scalara la distanta. Pentru producerea de cutremure, modificarea vremei, activitati vulcanice, s.a., de ex. Sau explozii, aneantizari s.a. pentru "army clasica". 233 MHz frecventza "muzicala". Amanunte in link. Amanunte si mai multe (de unde
"m-am inspirat") in link:
http://cercetare.forumgratuit.ro/t1843-tehnologia-haarp-i-modificarea-climei#62214
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

prodcomb

Forumul gratuit de pe adresa de cercetare duduie de năzdrăvănii mai mari ca ei.
Poate iî mai tragem un pic de mînecă.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

mm

  Forumul respectiv "duduie de nazdravanii" daca nu stii sa separi graul de neghina. Spre deosebire de acest forum, acolo adminul permite existenta trollilor. Si sunt vreo cinci de felul lor. Daca-i citesti pe ei, esti pe cont propriu. In afara trollilor, gasesti si cativa useri seriosi si -decenu?- de valoare stiintifica. Userul pe care vi l-am indicat are valoare si este verificat de mine, modesta fie-mi contributia! Deci, atentie, selectati userii si informatiile debitate de ei. Ceea ce , ca sa fim sinceri, oricum facem si pe alte forumuri.

  De asemenea, tot datorita generozitatii adminului, pe forumul de cercetare st. -ce si este- oricine poate sa-si prezinte cercetarile proprii nefiind "eliminat" niciunul pentru convingerile sale (stiintifice sau de alt gen). Astfel, teoreticieni in domeniul astronomiei (ce erau batjocoriti pe forumuri de specialitate - precum astronomy) reusesc sa uimeasca cu calculele lor si cu interesantele lor ipoteze stiintifice.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

prodcomb

Trăieşte şi lasă-i şi pe alţii să trăiască.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

StarDust

#4174
Teoreticienii sunt de doua feluri, primii, care merita tot respectul(din punctul meu de vedere), sunt cei ce emit teorii, si precizeza exact cat din teoriile lor sunt sustinute de observatii, cat din teoriile lor sunt simple speculatii posibile sau nu.
A doua categorie, sunt cei ce emit teorii, neverificate, nesustinute de observatii, frumoase din alte puncte de vedere dar nu stiintifice, si le prezinta publicului (unde si prind) ca adevaruri fundamentale, ascunse de rauvoitorii oameni de stiinta.
Din pacate, intr-adevar avem parte de extreme de ambele parti in unele cazuri, dar e democratie(cam prost inteleasa de unii) nu? Toti suntem liberi sa ne exprimam :) numai ca in unele cazuri realmente trebuie sa separam cu mare atentie adevarul de fictiune.

P.S. Preferabil sa nu dezvoltam o polemica aici si sa ne rezumam pe cat posibil la Legaturi catre stiri interesante.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

panta_rh_ei

Dacă robotul făcea parte dintre cei doi care-au primit informaţia deducem că maşinăriile nu pot fi  uşor manipulate.  :-D  O fi bine, o fi rău că roboţii încep să aibă conştiinţă de sine? Cine ştie ce alte "idei" le-o mai trece prin circuite  :-o  :?
http://www.9am.ro/stiri/Incredibil/281250/premiera-un-robot-a-trecut-pentru-prima-data-testul-constiintei-de-sine.html
La pachet, o altă ştire (nu ştiu dacă interesantă sau halucinantă).
http://www.9am.ro/stiri/Incredibil/281265/un-asteroid-din-platina-va-trece-duminica-pe-langa-terra.html
Azi e luni... L-am ratat (sau el pe noi :-D ).
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

liviutatarus

Edgar Mitchell, despre incidentul Roswell

Veteranul de la NASA a vorbit în mod constant despre extratereștri încă de când a aterizat pe suprafața Lunii.

Recent, Michell a spus că civilizațiile extraterestre există, iar vizitele lor pe planeta noastră sunt o probă că ei mențin contactul cu autoritățile americane.

Fostul astronaut a spus că în urmă cu 68 de ani, un OZN a aterizat în Roswell.

Edgar Mitchell afirmă că guvernul american a găsit extratereștri vii și morți în locul prăbușrii OZN-ului, dar că motivul pentru care a mușamalizat acest incident a fost că nu a știut dacă vizita era ostilă și nici nu dorea ca Uniunea Sovietică să afle despre asta.

"Cea mai bună soluție la acel moment a fost să mintă", a explicat fostul astronaut, care a mai precizat că de-a lungul carierei sale la NASA i s-a adus la cunoștință faptul că Pământul a fost vizitat de multe OZN-uri, dar că Agenția spațială americană a mușamalizat fiecare caz.

https://www.youtube.com/watch?v=9tKWElDHhY4

horia2008

http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-20384650-stephen-hawking-uimeste-din-nou-dezlegat-cel-mai-mare-mister-gaurilor-negre.htm
CitatStephen Hawking uimeste din nou: A dezlegat cel mai mare mister al gaurilor negre
Fizicianul britanic Stephen Hawking a produs din nou senzatie in lumea stiintifica, afirmand ca a rezolvat asa-numitul 'paradox al pierderii de informatii' in gaurile negre si sustinand ca acestea nu ar produce disparitia totala a informatiilor despre o particula pe care 'o inghit', scriu 'Huffington Post' si 'ABC'.
'Gaurile negre nu sunt chiar atat de negre pe cat par. Si nu sunt inchisorile vesnice pe care ni le imaginam. Particulele pot sa scape dintr-o gaura neagra si, totodata, pot iesi intr-un alt Univers', a afirmat savantul marti, in cursul unei reuniuni cu oameni de stiinta organizata la KHT Institute of Technology din Stockholm, citeaza Agerpres.
Explicand ca si-a 'extins' ideile anterioare in domeniu, el a opinat ca o 'gaura neagra ar trebui sa fie mare si sa se roteasca pentru a putea fi o trecere catre alt Univers'. 'Dar niciodata nu am putea sa revenim in al nostru. Asa incat, desi ma intereseaza calatoriile spatiale, nu voi incerca asa ceva', a mai spus el cu umor.
In 1975, insusi Stephen Hawking a reusit sa demonstreze ca, in realitate, gaurile negre sunt capabile sa emita un tip de radiatii care, de atunci, ii poarta numele, 'radiatii Hawking'. Fenomenul, aparent imposibil, se produce la limita imaginara care separa gaura neagra de restul Universului. Orice corp care ar depasi aceasta bariera, ar fi inghitit pentru totdeauna de gaura neagra, dar pentru particule ajunse chiar pe acea 'granita' este posibil ca unele sa fie 'devorate', iar altele sa scape in spatiu.
Ducand rationamentul mai departe, se ajunge la concluzia ca, daca emit radiatii, gaurile negre pierd din masa lor, devin tot mai mici si sfarsesc prin a disparea din Univers, fara a lasa nicio urma din informatiile pe care le contineau. Acest fenomen ar contrazice insa fizica cuantica, potrivit careia informatia cuantica incorporata de materie nu se distruge niciodata. Problema rezultata se numeste 'paradoxul pierderii de informatie' si rezolvarea sa reprezinta o provocare majora pentru multi cercetatori.
Noua teorie lansata de Hawking - daca s-ar dovedi ca este corecta - ar confirma valabilitatea mecanicii cuantice si ar explica paradoxul.
'Pornesc de la ideea ca informatia nu se depoziteaza in interiorul gaurii negre, asa cum era de asteptat, ci la limitele acesteia, la linia orizontului, de unde informatia poate scapa', a explicat fizicianul britanic.
Altfel spus, trecand prin zona limita, toate particulele ar lasa un fel de 'copie', de 'duplicat', al lor, care poate 'evada' din gaura neagra sub forma de radiatie. In aceasta situatie, informatia nu ar fi distrusa si nu ar disparea odata cu gaura neagra.
Problema este ca, dupa un asemenea proces, informatia ar fi cu totul diferita fata de cea initiala. Ar fi ca si cum s-ar arde un dictionar: informatiile continute ar exista, dar sub forma de cenusa, deci, imposibil de recuperat.
Dar Stephen Hawking nu exclude nici o alta varianta, potrivit careia informatia 'pierduta' in gaura neagra ar fi, in realitate, stocata in alte Universuri, alternative celui in care traim noi. Pe cale de consecinta, gaurile negre ar fi 'punti' catre Universuri paralele.
Un articol in care sa se prezinte detaliat noua teorie este asteptat cu maxim interes de comunitatea stiintifica mondiala. Ziarul 'ABC' afirma ca Stephen Hawhing l-ar putea publica peste numai cateva luni.

pe partea stiintifica, pe care nu o stapanesc :|, nu ma bag  :evil:..., desi imi pare foarte stiintifica teoria asta...
frate, da' cum prezinta astia stirea si pe savantul suprem si, desigur, britanic  :-D, zici ca numai in ciuda lui Chuck Norris; cred ca-i mancat, saracu'




prodcomb

Nu este clar ce masă ar avea o gaură neagră "mare".
Şi apoi, există găuri negre fără de rotaţie?
Cam "ciufulită" informaţia din articol!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit


kenjiro

Raze de lumina ciudate sunt observate in mai multe locuri din lume.

Oameni din intreaga lume au fotografiat raze de lumina ciudate. Ce sunt aceste raze si care este semnificatia lor?



Sa fie oare vreo legatura cu proiectul Blue Beam ?

Sursa:
http://ufosightingshotspot.blogspot.com/2015/08/strange-beams-of-lights-are-seen-all.html

prodcomb

Un tub de lumină cu diametrul mai mare sau mai mic poate fi generat cu laserul; nu există umbre și penumbre, fasciculul nu are conicitate.
Rămâne de văzut cât de real este, cu toate atuurile de 3D.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Xanadron

Poate-s lanternele refugiatilor islamisti cautind gauri prin gardul ungurilor. :-D

Serios acu', orice ipoteza poate fi emisa la momentul asta, pe linga eventuale exercitii preliminare Blue Beam - inclusiv cele in conexiune cu:
-  presupusa deschidere a unor portaluri interdimensionale prin care incep sa se strecoare diverse entitati
-  la fel de presupusa Disclosure a papei din 24 septembrie in fata Congresului USA
-  activitatea niciodata clarificata publicului de la CERN (acum lucra deja la 13 terravolti si-ncepe vad sa scoata imagini similare simbolurilor di "I, Pet Goat II" :star: :planet: - v. video atasat) etc.

https://www.youtube.com/watch?v=yZnsZPhonnI
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kenjiro

#4183
Sunet si Lumina

Zgomote ciudate se aud in cer in mai multe locuri din lume.

Strange sounds heard from sky worldwide
https://www.youtube.com/watch?v=4JHAu5qDSgU

Vrajitoare cea rea din vest si aduna hoardele.

The Wizard of Oz (1982)
https://www.youtube.com/watch?v=d6N_toDW4Xo
52:43

Secretul iesirii din matrix il cunosc eu !
Vi-l pot dezvalui si voua insa trebuie mai intai sa scapam de vrajitoarea cea rea din vest.




Ganditorul

filmele de la linkurile propuse sunt vechi (2012-2013)