Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

#3480
In timp ce asteptam de la Mos Nicolae benoacle :-D performante ca sa ginim mai bine OZN-urile pe care cind nazistii, cind bilderbergistii ne permit sa le bunghim citeodata (in timp ce se tavalesc de ris prin castelele, bunkerele sau TR3-B-urile lor), Satan Claus :evil: vrea sa ne cadorisesca cu cipuri RFID noi, tip Beast Tech (deja nu se mai ascund baietii dupa denumiri aluzive) - design-fashionable as tatoos - pe care tanti asta cu mecla de ET (d-ala rautacios, evident :-() le lauda pervers.

Cine-i tanti Regina Dugan insa? Fosta directoare DARPA (upps) si actuala managera prin caracatitza Google (double-upps). :-o
Interesant e cum i se ridica mingi la fileu in emisiune de catre unii carora le lipsesc doar coarnele, dar cel mai trist e ca afirmatia ei: "Mai toti tinerii VOR DORI cipurile incepind cu 2017" (ingestibile, tatuabile etc.) e dureros de adevarata. :|

Former DARPA director on research into Beast Tech
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

hanzo

Citat din: alx din  05 Decembrie 2013, 22:28:36
Cadou de Mos Nicolae...
http://media.skysurvey.org/interactive360/index.html

a incercat cineva sa se uite la anumite fotografii ca cele din linkul de mai sus, (poate si altele), si sa le priveasca ca pe niste stereograme?  :rainbow:

uforever

Masina care merge cu aer e "on air", nu degeaba exista taxa pe mediu, nu? Stiau ei ceva arza-i catranu'  :lol:
http://www.cocoon.ro/blog/prima-masina-care-merge-cu-aer/

horia2008

http://www.hotnews.ro/stiri-international-16180990-uruguay-devine-prima-tara-care-legalizeaza-comertul-marijuana.htm
CitatUruguay devine prima tara din lume care legalizeaza productia, vanzarea si consumul de cannabis, o experienta care va fi atent urmarita de alte state care dezbat intens liberalizarea drogurilor precum Olanda si Spania. Dupa 12 ore de dezbateri, legea a trecut si de Senat cu 16 voturi "pentru" si 13 "impotriva".
Guvernul va detine controlul in privinta vanzarii canabisului. Se va comercializa in farmacii, fiecare persoana putand cumpara cel mult 40 de grame pe luna. Orice forma de publicitate va fi interzisa, iar cultivatorii sau consumatorii vor trebui sa se inscrie intr-un registru national.
sursa: www.hotnews.ro


jean

Consiliul Europei a aratat si care sunt prioritatile Uniunii Europene in urmatorii doi ani in privinta securitatii si apararii, urmand ca taote tarile UE, inclusiv Romania, sa aiba la dispozitie drone.

"In perioda 2014-2015 trebuie sa avem la nivelul UE un anumit numar de avioane fara pilot, drone. Un program de dotare cu astfel de avioane fara pilot ca mijloace de informare.
http://stirileprotv.ro/stiri/politic/live-protv-news-ora-17-30-presedintele-traian-basescu-face-declaratii-la-cotroceni.html
Nasol nu?.....S-a dus cu observarea OZN-urilor, si nici nu te mai scarpini dupa ceafa ca vei fi vazut.

Adevarul este dincolo de noi

uforever

In sfarsit au oficializat smecheria asta?  :lol:

mariusvlad

#3486
http://m.libertatea.ro/detalii/articol/un-avion-era-sa-se-ciocneasca-de-un-ozn-pilotul-a-ramas-socat-dupa-intalnirea-de-gradul-3-476500.html?utm_source=GSP&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post
Deci nea caisa de pe Airbus era sa calce un OZN dar nu isi aminteste ce forma avea. Adica a ocupat postul cu pile sau nu se mai fac evaluari?  Si dupa ce a evitat coliziunea virand la dreapta a alertat ofiterul de zbor care probabil era in coma profunda daca dupa o asemenea manevra a trebuit alertat.
Unde or fi marturiile pasagerilor? A sutelor de pasageri din acel avion care calatoresc cu smartfoane cu camere performante.
Si ca sa tinem suspansul la cote ridicate uite ca a disparut si pagina cu articolul original din Sunday World. Ma lasi??? Eu zic sa veniti cu temele facute rasilor.

fiulploii

Citat din: mariusvlad din  28 Decembrie 2013, 02:28:45
http://m.libertatea.ro/detalii/articol/un-avion-era-sa-se-ciocneasca-de-un-ozn-pilotul-a-ramas-socat-dupa-intalnirea-de-gradul-3-476500.html?utm_source=GSP&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post
Deci nea caisa de pe Airbus era sa calce un OZN dar nu isi aminteste ce forma avea. Si dupa ce a evitat coliziunea virand la dreapta a alertat ofiterul de zbor care probabil era in coma profunda daca dupa o asemenea manevra a trebuit alertat.
Unde or fi marturiile pasagerilor? Si ca sa tinem suspansul la cote ridicate uite ca a disparut si pagina cu articolul original din Sunday World. Ma lasi??? Eu zic sa veniti cu temele facute rasilor.
Eroare .
http://www.sundayworld.com/top-stories/pilot-ducked-as-he-saw-ufo-on-collision-course-with-his-plane
:wink:

mariusvlad

Nu e eroare deoarece am un print screen cu pagina lipsa la momentul acela din Sunday World iar faptul ca descrie forma ca fiind ''cigar or rugby ball'' ... Daca a trecut prin ce a trecut ar trebui sa aiba cosmaruri cu forma aia nu sa incerce sa isi aminteasca...

fiulploii

Citat din: mariusvlad din  28 Decembrie 2013, 02:52:08
Nu e eroare deoarece am un print screen cu pagina lipsa la momentul acela din Sunday World iar faptul ca descrie forma ca fiind ''cigar or rugby ball'' ... Daca a trecut prin ce a trecut ar trebui sa aiba cosmaruri cu forma aia nu sa incerce sa isi aminteasca...
Sa-mi fie cu iertare insa .. nu ai inteles nimic. Nu ma refeream la tine insa faptul ca te-ai simtit vizat spune destule .
Explicatii de generala .
   Un spirit iscoditor trebuie dublat de rabdarea necesara dar nu si suficienta de a gandi logic toate aspectele unei probleme.
   In cazul de fatza ma referam ca linkul catre ziarul strain din stirea romaneasca pe care te-ai si grabit sa il pui fara sa cercetezi putin  , contine o mica eroare la sfarsit. Daca il cercetai putin acolo unde apare pe bara aceea alba de sus , vedeai - zic eu eroarea si o stergeai .
   Astfel nu te grabeai cu teoria conspiratiei alarmista   :lol:

  Totusi, forumul Rufon zic ca nu este o camera de chat de pe mIRC  8-)
   Evident, parerea mea...argumentata.


mariusvlad

#3490
Ai dreptate. Voi fi mai precaut data viitoare cand imi vine sa postez pe rufon.

uforever

"Chiar si asa, omenirea va suferi grav de boala plictiselii".

"Putinii norocosi care vor fi implicati in munca creativa de orice tip vor deveni adevarata elita a omenirii si vor face mai mult decat sa fie o masina".

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/isaac-asimov-scriitorul-profet-a-prezis-ce-se-va-intampla-in-2014-477040.html#ixzz2pFN0bgXP


Sincer, am mici indoieli vis-a-vis de ce spune Asimov, ma refer la partea cu "boala plictiselii". Lumea nu arata deloc plictisita, dar ma rog, 'om trai si 'om vedea. :lol:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/isaac-asimov-scriitorul-profet-a-prezis-ce-se-va-intampla-in-2014-477040.html?utm_source=LibertateaOwn&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

fiulploii

 La modul cel mai serios propun initierea unui proiect intitulat Satelitul RUFON

Mai asteptam putin si poate lansam un satelit RUFON cu 20.000 £ . Ce spui @Urban , crezi ca putem strange o sponsorizare pe asa ceva?
  http://uk.news.yahoo.com/the-diy-space-race--british-%E2%80%9Csatellite-shop%E2%80%9D-opens---selling-spacecraft-for-%C2%A312-000--112223414.html#fRaeb6

uforever

Cum asa dom'le? :? :lol: Intrebarea ar fi: Dalai Lama spera sa traiasca suficient pentru a prinde "momentul zero"?

Liderul spiritual a avut ocazia sa le spuna studentilor si nu numai, ca momentul marii intalniri cu o civilizatie extraterestra nu este deloc departe.


http://www.realitatea.net/atentionare-infrico-atoare-facuta-de-dalai-lama_1351097.html?utm_source=Libertatea&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post