Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.


panta_rh_ei

 Cercetatorii americani in frunte cu Solomon Hsiang ( unchiul Sam in general dar mai ales, in special) nu pot dormi de grija noastra si fac analize peste analize sa vada care e cauza motivului pentru care va incepe cea de-a III-a conflagratie mondiala a carei amenintare pluteste in aer. Ce Iran, ce Irak, ce China, ce criza si alte scenarii. Cauza tuturor nenorocirilor noastre e, nici mai mult nici mai putin, INCALZIREA GLOBALA.

Cauza cauzei incalzirii globale(a spiritelor) nu e criza (sociala, economica, politica sau de orice fel) ci noi care tinem toata ziua-buna ziua becurile aprise.
Propun  ca de azi inainte sa nu mai ardem gazul si carbunii ci opaitul si sa ne trantim pa crestet o punga cu gheatza. Uitam esentialul: sa experimentam recunostinta pentru unchiul Sam.

http://www.9am.ro/stiri/International/246653/incalzirea-globala-omenire-furioasa-violenta.html

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Kibbutzul eu stiu ca este o forma de organizare sociala gen ''falansterul'' de la noi care a fost insa rapid distrusa de Sistem  :evil:
FALANSTÉR, falanstere, s. n. Asociație de producție în care muncitorii trăiesc în comunitate după sistemul lui Fourier. – Din fr. phalanstère.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de cornel | Semnalează o greșeală | Permalink
falanstér s. n., pl. falanstére
Sursa: DOOM 2 (2005) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink
FALANSTÉR s.n. Celulă social-economică primară, care urma să funcționeze ca o asociație de producție și consum bazată îndeosebi pe îndeletniciri agricole, proiectată de socialistul utopist francez Fourier, destinat viitoarei societăți imaginate de el. [< fr. phalanstère].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink
FALANSTÉR s. n. 1. sistem de locuințe în comun, cu ateliere, biblioteci, cantine etc., destinat viitoarei societăți preconizate de socialistul utopist Fourier. 2. grup care trăiește în comunitate. (< fr. phalanstère)


   Si acum despre oxigenul injectabil .
http://www.dvice.com/2013-7-7/injectable-oxygen-means-you-dont-have-breathe

fiulploii

 Mna , in caz ca vine o mica era glaciara , un  site despre constructii de case in Alaska.  :lol:
http://makinghouseswork.cchrc.org/

horia2008

Here we go... :?

http://www.hotnews.ro/stiri-international-15330273-sua-doi-copii-din-pennsylvania-interdictie-viata-vorbi-despre-extragerea-gazelor-sist-prin-fracturare-hidraulica.htm
CitatInterdictia, care a starnit un val de indignare in randul activistilor pentru mediu dar si a  celor care militeaza pentru dreptul la libera exprimare, a fost impusa ca parte a unei intelegeri prin care familia Hallowich primeste 750.000 de dolari de la Range Resources Corp.
Intelegerea a fost incheiata in 2011, insa a fost facuta publica abia saptamana trecuta. Potrivit interdictiei, fiul si fiica familiei Hallowich, in varsta de 10 si 7 ani la momentul incheierii intelegerii, nu au voie sa vorbeasca vreodata despre fracturare hidraulica sau despre Marcellus Shade, formatiunea de roci sedimentare din estul Americii de Nord, de unde Range Resources extrage gaze de sist.
Familia Hallowich  a acuzat companiile de petrol si gaze naturale de distrugerea fermei lor de circa 4 hectare din Mount Pleasant, Pennsylvania, si de faptul ca actiunile lor pun in pericol sanatatea celor doi copii. Proprietatea lor se invecina cu mai multe operatiuni industriale majore: patru puturi de extractie a gazelor de sist, statii de comprimare a gazelor si cu un iaz de decantare a deseurilor, despre care familia sustine ca le-ar fi contaminat resursele de apa si le-ar fi provocat usturimi la ochi, dureri in gat si migrene.



mr

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Un articol pierdut printre jdemii: http://www.foxnews.com/science/2013/08/02/genetic-adam-and-eve-uncovered/

...dar care, citit atent, explica cumva noima miturilor care sugereaza ca barbatii ar fi... fiii zeilor, iar femeile - fiicele oamenilor. :wink:

Pe scurt: originea (E.T. :-)) a cromozomului Y ar fi mult mai veche (+500.000 ani) decit a X-ului "Evei primordiale" africane.
...Aici sa fie deci spilul "misoginismului" religiilor actuale = teocratiilor patriarhale? :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#3188
Si alta de la Joseph Farrell citire: http://gizadeathstar.com/2013/08/we-taste-bad-hunt-for-et-spacecraft-begins/

..in care agerul ufolog, fizician, muzicolog, teolog etc (doctor in patristica... ortodoxa intre altele) se cam mira si nu prea :-D de ce abia acum sint finantate activitati stiintifice de gasire/detectare a navelor ET (care misuna de eoni p-acilea si-n plus pentru negarea existentei lor s-au cheltuit averi pina acum de catre oficialitati gen NAZA). 8-)
http://www.smh.com.au/technology/sci-tech/hunt-for-alien-spacecraft-begins-as-planetspotting-scientist-geoff-marcy-gets-funding-20130724-2qibc.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii


SLEAH19

     Fara sa dea amanunte asupra respectivelor dovezi, cotidianul sustine ca, la inceputul anului 1977, in Carpati a fost stabilita o "zona interzisa" in care nu putea intra decat Ceausescu. De la distanta, totusi, militarii care pazeau zona ar fi observat prezenta unor "fiinte stranii, extrem de slabe, in costume argintii si cu capete anormale"

Aceleasi surse neidentificate din Serviciile Secrete spun ca dictatorul roman le-a oferit misteriosilor extraterestri "sute de copii" de la un orfelinat, pentru diferite experimente. Supravietuitorii ar fi fost salvati, dupa moartea lui Ceausescu, de o "brigada de salvare" americana.

Cei mai multi isi pierdusera mintile, dar cativa au reusit sa povesteasca despre chinurile la care i-au supus strainii din cosmos. Jurnalistul mexican a vrut sa ramana anonim. Nu este clar nici motivul pentru care aceste asa-zise dezvaluiri nu apar in Romania, ci intr-un ziar mexican aproape necunoscut, intr-un articol vizionat, in doua zile, de mai putin de 700 de cititori.


http://stirile.rol.ro/ceausescu-si-legaturile-lui-cu-extraterestrii-un-obscur-ziar-mexican-face-quot-dezvaluiri-infioratoare-quot--887879.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

uforever

http://caplimpede.ro/top-zece-profetii-despre-romania-cate-s-au-adeverit-si-cate-ar-trebui-sa-ne-ingrijoreze/

Celebrul rus Grigori Rasputin a prezis pentru anul 2013 ca va avea loc Apocalipsa, sfarsitul lumii. Acest lucru ar trebui sa se intample pe data de 23 august 2013, cand un foc va veni din cer si toata lumea va arde. Nicio fiinta nu va ramane in viata. Dupa acest episod, pamantul ar urma sa fie un loc gol, pustiit.

"Apocalipsa" se apropie, esti pregatit? :lol:  Mai sunt cateva zile pana pe 23 august, postati pe forum cat inca mai puteti. :lol:


lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?