Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 34 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#2760
Citat din: tractorbeam din  09 Ianuarie 2013, 14:22:00
Cred ca e o confuzie.... cred ca e vorba de asteroidul ... Memphis  :evil:

Nu zic  ... ca ...  n-ai dreptate ... dar astea sunt informatile ... daca sunt eronate ... apoi nu este vina mea ... sunt de la NAZA ...

http://neo.jpl.nasa.gov/ca/

http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=99942;orb=1
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Luck

In curand o sa inceapa cel mai mare show TV:

Mars-one, o calatorie one way...

http://www.antena3.ro/stiinta/colonie-umana-pe-marte-pana-in-2023-organizatia-mars-one-cauta-voluntari-198495.html
http://mars-one.com

O sa fie fff interesant, cel mai probabil se vor schimba multe in constiinta si rutina zilnica.




gratian

    http://ro.stiri.yahoo.com/comunicarea-la-creier-la-creier-primii-pa%C8%99i-au-170000677.html          ajuta pe cineva aceasta?   poate pe cei interesati sa aduca notiunea de om la stadiul de<dobitoace >   

horia2008

CitatCele mai vechi pastile descoperite pe o nava tratau afectiuni oculare.
Medicii tratau inflamatiile oculare in Roma antica cu aceleasi ingrediente active ca si in zilele noastre, spun cercetatorii. Acestia au descoperit acest lucru prin analizarea unor pastile gasite pe del Relitto Pozzino, o nava de marfa naufragiata în largul coastei italiene în jurul anului 140 îHr.
http://medlive.hotnews.ro/cele-mai-vechi-pastile-descoperite-pe-o-nava-tratau-afectiuni-oculare.html
Sursa:www.hotnews.ro

jean

Un Compact Disc pe care pot fi salvate de 15 mii de ori mai multe informaţii decât pe un CD normal este pe cale să fie produs în România. Fizicianul Eugen Pavel, inventatorul acestui suport de date, declară că pe cinci astfel de discuri ar putea fi stocată întreaga bibliotecă a Academiei Române, iar informaţiile ar rezista mii de ani.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-disc-cu-o-capacitate-de-15-000-ori-mai-mare-decat-un-cd-inventat-de-un-roman_1089061.html#ixzz2Hh2gP9Z3
Adevarul este dincolo de noi


acme

La un an dupa ce au ajuns la suprafata lacului sub-glacial Vostok, rusii au reusit sa obtina prima mostra de gheata transparenta de la 3400m adincime.

http://rt.com/news/lake-vostok-ice-life-743/
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

#2769
Ma-ntreb si eu, dincolo de "Cit de mare-i, dom'le, universu' asta?": daca cea mai mare "structura" din Univers a fost observata abia acum (adica cel mai tarziu) iar cea mai mica structura a materiei inca-i fugarita fara spor prin CERN, cind or sa cada oare limitarile stiintei macar din postura de "spectatoare"? :roll:

Fiindca sa si intelegem mecanismele Iluzionistilor Supremi pare deja  un vis - pe masura ce cunoastem mai multe, culmea... Ba chiar un cosmar.

Ca sa fiu si ontopic insa: MIT lucreaza la crearea primelor materiale "auto-reparabile", pe baza unor mecanisme similare coagularii singelui:

http://www.gizmag.com/mit-blood-clot-materials/25699/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

http://www.go4it.ro/curiozitati/statia-spatiala-gonflabila-solutie-de-buget-pentru-nasa-10462561/

"...Intr-un anunt surpriza, NASA a anuntat acordarea unui contract de 17.8 milioane dolari unei companii numite Bigelow Aerospace, cunoscuta pentru dezvoltarea unei versiuni low-cost a Statiei Spatiale Internationale, destinata plasarii pe orbita în jurul Pamantului..."

Xanadron

#2771
Polonia completeaza lista tarilor europene care interzice culturile cu plante modificate genetic (GMO).

http://www.trueactivist.com/poland-bans-genetically-modified-crops/

Ministrul polonez al agriculturii a subliniat pericolul "contaminarii" progresive prin polenizare a culturilor normale si avertizeaza asupra unor amenzi usturatoare pentru cei care incearca sa cultive porumb, cartofi etc GMO - inclusiv cele doua soiuri - atentie! - aprobate :-o de UE:  Monsanto's MON810 (porumb), and BASF's Amflora (cartof).

Zau daca mai inteleg ceva - Polonia parca-i membra UE, nu?! :roll:
Aham, or sa se razgindeasca probabil dupa un nou "accident" aviatic. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


acme

Rusii si-au anuntat planul de a crea o baza lunara robotizata; prima misiune dintre cele patru este programata in 2015 si va transport 120Kg de echipamente:
http://en.rian.ru/science/20130115/178786154/Russia_to_Launch_Lunar_Mission_in_2015.html  :moon:
We're born alone, we live alone, we die alone.

Gabri001