Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Urban

Petrecuta azi... La mai mare!

Xanadron

Citat din: Urban din  27 Aprilie 2012, 02:16:14
Petrecuta azi... La mai mare!
F. interesant... 8-)
La fel ca articolele astea mai vechi (cu trimitere la afaceri dubioase din anii '90) care fac ceva lumina asupra favorizarii mafiei (si, evident, masoneriei) italiene, in detrimentul celei franceze (al carei Mare Orient e "mama" masoneriei romane):

http://sfatuitoarea.blogspot.com/2011/11/legaturi-intre-mafia-din-italia-si.html

Scurt extras:
Bani murdari pentru materiale strategice
Activitatile din Romania ale grupului mafiot au fost reconstituite, in principal, din declaratiile inculpatilor si din documentele ridicate de politia italiana din birourile societatii PINTO din Roma. Anchetatorii italieni au avut surpriza sa constate ca Patrizio Pinto primise din Romania oferte pentru achizitionarea de materiale strategice. Ofertele fusesesra trimise prin fax de catre Costel Iancu, mare mason, cu relatii la cele mai inalte nivele la Bucuresti. Cine erau furnizorii lui Costel Iancu nu se stie, inca, precis. Avand insa in vedere cantitatile de materiale oferite si parametrii calitativi exceptionali nu se poate presupune ca statul roman nu avea habar despre aceste tranzactii. Dar, iata cam ce vindeau romanii:
Aluminiu A7 – puritate 99,97%; cantitate: 5.000-200.000 MT Aluminiu primar – puritate 99,997%; in lingouri de cate 40 kg Titan – puritate 99,5%; cantitate: 5.000 T Scandiu – marca SCD 99,90%; cantitate: 3 kg Itriu – puritate 99,90%; cantitate: 12 kg Cesiu – puritate 99,95%; cantitate: 3 kg Cobalt – puritate 99,99%; cantitate: 5 T Seleniu – puritate ridicata 99,9996%; cantitate: 150 kg Tantal- puritate 99,95%; cantitate: 100 kg Beriliu – puritate 99,985%; cantitate: 650 kg Mercur rosu – cantitate 100 kg Telmiu – puritate 99,9995%: cantitate: 50 kg Mai exista si oferte pentru vanadiu, molibden, wolfran, nichel, crom, zinc etc.
Exista, insa, si o oferta pentru 450 kg de plutoniu imbogatit (provenit din fosta URSS). Aceasta oferta venita din Romania a fost trimisa mai departe de Carbone (unul dintre capii grupului PINTO) unei anume doamne Adelina" de la firma Noham SRL.
Vom reveni, maine, cu alte amanunte despre afacerile Mafiei italiene in Romania.
Miruna MUNTEANU Ziua 2 aprilie 1996


Materialele strategice subliniate de mine (mai ales ala cu rosu) 8-) ar merita o discutie separata...
Nu mai abordez insa din nou tema mercurului rosu - care, culmea, oficial nici macar n-ar exista - nu doar fiindca-i prea "sensibila" pentru un forum public, ci si fiindca nu pot fi aduse dovezi concludente in sprijinul ipotezei utilizarii lui SI dupa cel de-al doilea razboi mondial, nu doar de catre nazisti, in sisteme de propulsie antigravifica tip "Vimana". :ufo:
Iar trecerea brusca a Hg -  de orice culoare - :rainbow: pe lista "materialelor interzise" (nu insa si pentru negustorii masoni, clar :evil:) e doar o manevra preventiv-acoperitoare a sforarilor NWO.

P.S. Si asta-i doar parerea mea, evident.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

Un film documentar ce va iesi pe piata in curand si care se va baza pe munca de pionierat a doctorului Steven Greer:

http://www.sirius.neverendinglight.com/

Sirius Kickstarter Video on Vimeo

SLEAH19

#2360
Planeta nu-i a noastra. Am luat-o cu imprumut de la urmasii nostrii. Vin semnele transformarilor!

Cel mai deștept copil din lume este de origine română.
La numai 2 ani și 9 luni, băiețelul vorbește engleza, spaniola și puțină română, poate spune alfabetul invers, citește, numără până la 1.000 și știe toate planetele din sistemul nostru solar.

Coeficientul de inteligență al micuțului a fost estimat la 154, comparabil cu Albert Einstein și Stephen Hawking.

La numai 6 luni, băiețelul a început să recunoască litere ale alfabetului.

"Nici nu începuse să vorbească. Îi arătam carduri cu litere și îi spuneam să aleagă litera C. Și o arăta", povestește mama micuțului, Laura. La 10 luni, Anthony știa deja fonetică.

Părinții au decis atunci să îl ducă la un specialist din Londra, pentru a-i afla IQ-ul. Rezultatul a fost uimitor: 154, în condițiile în care nivelul mediu de inteligență al unui adult este de 100.



http://www.financiarul.ro/2012/05/04/cel-mai-destept-copil-din-lume-are-2-ani-si-este-de-origine-romana/
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

pacatosul

cutremure pe intreg cuprinsul Turciei din 10 in 10 minute ...ciudat :fullmoon:


                        http://www.emsc-csem.org/#2

Siberia

Site-ul care prezenta simulari real-time ale campului magnetic al Pamantului, nict.co.jp = Terminat.
Arhiva = Terminata
http://www.nict.go.jp/terminated-web-service.html

Astronom japonez gasit mort in Chile - conditii suspecte.
Astronomul japonez Koishiro Morita, care lucra in cadrul cartierului general al proiectului ALMA, gasit mort. Politia investigheaza ...
http://beforeitsnews.com/story/2110/817/Japanese_Astronomer_From_Alma_Project_Dies_Mysteriously.html

Si soarele isi vede de treaba mai departe...
http://www.spaceweather.com/

S-aveti un an cat mai "luminos" !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

SLEAH19

#2363
Utilizând fandarea logică, dacă am bani pot să-l clonez pe bunicul, dacă am bani şi chef pot să o clonez pe Anna Nicole Smith, iar dacă sunt guvern cu imaginaţie , îl pot clona pe Hitler, îl educ fanatic religios şi îl fac misionar să vad dacă poate aplica religia mai repede ca nazismul.
Dacă clonarea a ajuns tehnologie civilă , ce tehnologii secrete nu sunt accesibile? Nu avem noi imaginaţie câte au !

Cand cancerul le-a rapit una din fiintele pe care le iubeau cel mai mult, Edgar si Nina Otto, un cuplu din Statele Unite, n-au stat pe ganduri si au platit 155.000 de dolari pentru a fi din nou fericiti.

Mai exact, au cheltuit aceasta suma pentru ca labradorul Sir Lancelot sa fie clonat. "As fi dat chiar si mai multi bani, as fi facut orice in acel moment", a dezvaluit Nina pentru TLC.
Procesul de clonare a inceput in 2008, cand cainele lor, ajuns la varsta de 11 ani, a fost diagnosticat, iar ulterior a murit de cancer.
"Speram sa recapat esenta lui Lancelot. Si am obtinut asta. Orice altceva este un bonus", a declarat Nina Otto, care spune ca "Lancey" are exact aceleasi gesturi ca si predecesorul lui.



http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/dezvaluirile-tulburatoare-ale-cuplului-care-a-platit-155-000-de-dolari-ca-sa-se-joace-de-a-dumnezeu.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Arhanghelul

#2364
De la ... senzationescu ... adunate ...

Eroare umana in cazul zborului demonstrativ din Indonezia ... nerespectarea plafonului de zbor (ipoteza) ... din cauza controlorilor de zbor ...

http://www.ziare.com/stiri/avion/avionul-rusesc-cazut-in-indonezia-s-a-prabusit-langa-un-vulcan-1166440

O stire si mai interesanta ... se pare ca tehnologiile "black" ...  fac rau "utilizatorilor" si tehnicienilor ce le deservesc ... indiferent ca este munitie,drona,tanc,avion,etc.

http://www.ziare.com/stiri/avion/mister-avioanele-f-22-imbolnavesc-pilotii-si-mecanicii-1166405

http://despreharrypotter.go.ro/irak.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

Doua lumi in coliziune: Extraterestrii, Guvernul Secret si Tu!!!

http://evolverintensives.com/upcoming/richard-dolan.html


SLEAH19

#2367
      Atunci când vor reuşi dezintegrarea miliardelor de miliarde de atomi ale corpului uman şi reansamblarea lor identică după teleportare şi mai reuşesc să marească distanţa de la 100 de Km la 100 ani lumină , chinezii vor scădea încet sub un miliard ca număr de populaţie.
Au nevoie doar de un computer mai puternic . Poate îl primesc pe al americanilor, când îl dau la scădere  din motive de uzură morală ... 

Ce chestii !!! Primim doze mici de informaţii despre clonare, teleportare , prezenţa extraterestrilor...  etc ,ca pe nişte lucruri normale dar cred că scopul lor este de a crea precedentul,cutuma şi obişnuinţa. Părerea mea.

Desi teleportarea cuantica exista de peste 10 ani, pana acum reusitele din acest domeniu n-au prea fost de mare aploare. Contau pentru specialisti, insa importanta lor in viata reala era destul de mica.
Pentru prima data, insa cercetatorii din China au anuntat ca au reusit sa teleporteze un obiect cuantic (fotoni) la peste 100 de kilometri distanta, aducand mai aproape ideea de aplicatie reala a acestui experiment, scrie TechnologyReview, unde puteti citi detaliile tehnice.


http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/pentru-prima-data-cercetatorii-chinezi-au-reusit-teleportarea-la-peste-100-de-kilometri-distanta.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

#2368
O excursie pe platoul de la Giza , dupa ce instalezi 3DVIA player si ai o conexiune buna la internet .
Macar atat .  :wink:
http://giza3d.3ds.com/index.html#discover
http://giza3d.3ds.com/en-experience.html?L=en

SLEAH19

Citat din: SLEAH19 din  12 Mai 2012, 22:50:56
....Primim doze mici de informaţii despre clonare, teleportare , prezenţa extraterestrilor...  etc ,ca pe nişte lucruri normale dar cred că scopul lor este de a crea precedentul,cutuma şi obişnuinţa. Părerea mea.
Din aceeasi categorie. No coment.

Acuzatii dure la adresa NASA. "Ne ascund existenta extraterestrilor. Am dovada video"
E a treia oara in ultimele luni cand cei de la NASA trebuie sa explice aparitii misterioase din spatiu.


http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/acuzatii-dure-la-adresa-nasa-ne-ascund-existenta-extraterestrilor-am-dovada-video.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !