Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#2340
Citat din: dab270277 din  14 Aprilie 2012, 14:23:44
Dedicatie speciala pentru utilizatorii care spun ca "DACII" au fost doar niste barbari.

M-a uns la suflet lectura. Si eu am citit de curand ceva despre religia dacilor, ceva total diferit de ce am cam fost invatati si chiar voiam sa postez pe undeva despre asta.
Sper sa nu-mi stearga postarea pe motiv de comentariu strict:) dar citez sursa:D.Oltean / Religia Dacilor / colectia Mithos/ed. Saeculum/2008

Putintel off-topic
Foarte bine ... sa nu uitam ca si in prezent ... ne rugam ... la un creator si la o pleiada de sfintisori (martiri) , ingeri ,arhangheli ,etc. ... deci cum stam ? ...     http://ro.wikipedia.org/wiki/Henoteism       ...

On-topic
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/spaniolii-vor-fi-obligati-sa-isi-declare-conturile-si-bunurile-din-strainatate-164644.html

Pe cand si la noi ... Legea 18 reactivata ... NU amnistie fiscala ... impozitarea "ciordeli " .... chiar si legale ...

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/noul-guvern-introduce-amnistia-fiscala-pentru-functionarii-publici-obligati-sa-restituie-sporuri-252955.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

angellla29

#2341
Citat din: Arhanghelul din  14 Aprilie 2012, 20:02:57
Putintel off-topic
Foarte bine ... sa nu uitam ca si in prezent ... ne rugam ... la un creator si la o pleiada de sfintisori (martiri) , ingeri ,arhangheli ,etc. ... deci cum stam ? ...     http://ro.wikipedia.org/wiki/Henoteism       ...

On-topic
[
Pe cand si la noi ... Legea 18 reactivata ... NU amnistie fiscala ... impozitarea "ciordeli " .... chiar si legale ...


Cand o face plopul mere si rachita micsunele :evil:


"Coreea de Nord a dezvoltat o nouă rachetă cu rază lungă de acţiune"

Potrivit postului YTN, Phenianul a efectuat deja patru teste în cadrul programului de fabricare a unei rachete intercontinentale la baza de la Musudan-ri, pe coasta de nord-est.

http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-a-dezvoltat-o-noua-racheta-cu-raza-lunga-de-actiune-9523996/

SLEAH19

Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a confirmat oficial ca tara sa testeaza o arma care poate transforma oamenii in zombie, la propriu.

Este vorba de o arma psihotronica, bazata pe unde electromagnetice, care ataca sistemul nervos central. Proiectul ar putea fi gata in cativa ani si arma va fi folosita impotriva dusmanilor tarii, dar si a dizidentilor. Prin urmare, va fi menita si atingerii unor scopuri politice si strategice.


http://prosistemhaha.wordpress.com/2012/04/06/rusia-testeaza-arma-care-transforma-oamenii-in-zombie/
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

Japonia va ajuta FMI cu 60 de miliarde de dolari "pentru depasirea crizei datoriilor in zona euro"

   Asta nu înseamnă, cred eu, că UE e mai bogată cu 60 de miliarde dar e un semnal ca Japonia în situaţia ei , consideră  euro ca alternativă la dolar în zona asiatică. Şi să înţelegem de ce tot cântă prohodul monedei euro şi Carmen Roubini/Hara  şi moşu George Soros, deşi primului nu ia ieşit decât o criză din câte a prezis iar speculantului nu ia ieşit decât o speculaţie , aia celebră cu lira sterlină.

http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/japonia-va-ajuta-fmi-cu-60-de-miliarde-de-dolari-pentru-depasirea-crizei-datoriilor-in-zona-euro.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Urban


horia2008

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12062658-descoperire-arheologica-exceptionala-din-epoca-fierului-traseul-autostrazii-orastie-sibiu.htm
CitatDescoperire arheologica exceptionala, din epoca fierului, pe traseul autostrazii Orastie - Sibiu
Un depozit de piese de bronz si fier, datand din perioada epocii fierului, a fost descoperit pe traseul autostrazii Orastie - Sibiu, a anuntat duminica Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI).
"In cadrul sitului 7 (km 14+100-km 14+500), identificat si sub denumirea Tartaria 1, a fost descoperit un depozit de piese de bronz si fier datand din perioada epocii fierului (sec. IX¬VIII a. Chr.). Este vorba despre peste 200 de obiecte de bronz si fier (podoabe, arme si piese de harnasament), depuse intr-un vas ceramic", se arata intr-un comunicat al institutiei, citat de agentia Mediafax.
MTI mentioneaza ca este pentru prima data cand un depozit de acest tip si datat in epoca fierului a fost gasit in contextul unei cercetari arheologice, nefiind o descoperire intamplatoare.
Descoperirea este una exceptionala si cu o semnificatie stiintifica deosebita, noteaza institutia.
Cercetarile arheologice pe traseul viitoarei autostrazi, de pe coridorul IV pan-european, sunt coordonate de catre Muzeul National de Istorie a Romaniei.
Pe tronsonul Orastie-Sebes lucrarile de diagnostic arheologic au indicat, in toamna anului trecut, existenta a 11 situri, iar in martie 2012 au fost lansate cercetari in 6 dintre acestea.
Sursa: www.hotnews.ro


horia2008

CitatCaderea unui meteorit a transformat noaptea in zi.
Camera de pe bordul unei masini de politie a surprins caderea unui meteorit, care a ars ca o imensa torta in atmosfera Pamantului. Locuitori din cinci state americane au observat, intr-una din noptile trecute, prabusirea obiectului cosmic.
meteoritIn Wisconsin, Illinois, Indiana, Ohio si Missouri, mii de oameni au sunat la Politie, infricosati de lumina intensa produsa de meteorit si care a transformat, pentru cateva clipe, noaptea in zi. Desi video-ul nu are sunet, martorii povestesc ca au auzit un bubuit puternic, inspaimatator, care i-a scos din case.
"Mingea de foc a traversat cerul de la est la vest, meteoritul s-a rupt in bucati, nu sunt informatii ca acesta a lovit solul", spune un reprezentat al Serviciului National de Meteorologie al SUA, chemat sa se dea cu parerea despre fenomen.
Sursa: agenda.ro    http://www.agenda.ro/news/news/54545/caderea-unui-meteorit-a-transformat-noaptea-in-zi-l-video.html

horia2008

Sorry ca revin pe stirea asta, n-am mai putut edita
Cautand mai multe despre stire, am gasit ca e de vreo doi ani  :-o, video-ul postat de agenda e postat intr-adevar in 23 aprilie 2012, dar e parte a unui video postat pe youtube in 15 aprilie 2010 :?, si luz@rii deontologi de la agenda cred ca au facut-o cu buna stiinta, ca prea se potriveste stirea lor cu descrierea clipului din 2010; ce gainari ordinari...

Fireball Lights Up The Midwest Skies USA
Stirea actuala ar fi de fapt http://www.ziarulprofit.ro/?p=51839 si de la sursa http://www.reuters.com/article/2012/04/23/us-usa-meteor-idUSBRE83M02120120423
Sorry :oops:

zamotrak

NASA a dat publicitatii imagini care arata un OZN foarte mare, aflat destul de aproape de suprafata Soarelui.

http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/foto-si-video-imagini-incredibile-nasa-ozn-urias-filmat-langa-soare.html

zamotrak


Aliosa

Citat din: zamotrak din  25 Aprilie 2012, 21:13:48
NASA a dat publicitatii imagini care arata un OZN foarte mare, aflat destul de aproape de suprafata Soarelui.
http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/foto-si-video-imagini-incredibile-nasa-ozn-urias-filmat-langa-soare.html
Imi cer scuze, stiu ca nu ar trebui sa comentez aici, voi chiar credetzi ca ala e un obiect ? nu vreau sa jignesc pe nimeni dar mie imi pare penibila stirea.

uforever

Hmm, si unde e ozenelu'?  :-D face plaja pe undeva? sorry, dar eu nu vad nici un obiect, ma lamureste careva si pe mine? :roll:

Ganditorul

A treia poza arata un obiect fusiform, mareeee, care se apropie de soare.

uforever

Citat din: Ganditorul din  26 Aprilie 2012, 13:14:12
A treia poza arata un obiect fusiform, mareeee, care se apropie de soare.

Aham, da, multumesc.Interesant obectu', nu stiu cum reusesc astia, niciodata "obiectele" n-au claritate, in schimb cand e vorba ca Hubble-ul sa faca niste poze, ce sa vezi, se vad "perfect".Nu ma pricep, dar chiar nu se poate realiza o poza "sanatoasa" in situatii asemanatoare? Soarele este in sistemul nostru, cum dracu de pot fotografia tot felul de galaxi, dar nu pot "poza" un obiect langa soare?

Ganditorul

 :-D :-D Cred ca au si poze clare dar alea costa si nu sunt pt public. Cine stie ce sigla cu "made in ..." apare pe acolo si intra lumea la idei daca acelasi simbol se gaseste si prin desertul pago-pago de pe Pamant.
Pe de alta parte cred caobiectivul e setat automat pe o distanta care sa observe evolutia Soarelui in ansamblu si nu micile obiecte zburatoare de prin zona.