Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme

http://it.notizie.yahoo.com/46/20110111/video/vod-canada-fiume-fosforescente-scherzo-o-7a27113.html


"Apa verde"- de fapt este vorba despre o substanta nontoxica utilizata in medicina in scop diagnostic- flouresceina sodica. Nu se cunosc cauzele acestui "accident" inca!

abyss

#1141
Citat din: mr din  10 Ianuarie 2011, 19:40:34
.Sa fie oare inceputul UFO disclosure a la Wikileaks?
http://www.agentia.org/anchete/primul-document-wikileaks-referitor-la-ozn-prabusit-in-belarus-7942.html

Problema cu Wikileaks e ca scot documente secrete care intra sub incidenta legii daca le expui... insa adevaratele proiecte negre care nu sunt sub incidenta legii deoarece ele deja se afla in afara legii nu vor fi niciodata sifonate pe la ei. Aici e spilul.

Ca dovada, incidentul din Belarus era stiut mai demult, circula si un film parca sustras din arhivele kgb. Deci guvernul umbros confirma indirect ca incidentul a fost real. Poate pe viitor vor confirma si alte sifonarii aparute pe youtube. Cu alte cuvinte nu vin cu nimic nou sub soare, fapt care ma duce cu gandul ca Desclosure a inceput de foarte mult timp, sub o forma extrem de subtila, cu filme SF+literatura, zvonuri, fake-uri pe youtube amestecate cu imagini reale. Deci mici franturi de adevar strecurate ici-colo. Sunt convins ca niciodata vreunul din guvernele actuale ale lumii nu va recunoaste de la tribuna catusi de putin veridicitatea fenomenului deoarece in acea clipa vor deschide cutia Pandorei. Nimeni nu doreste adevaratul haos, de aceea aceasta perioada de pregatire va mai dura 100 de ani cel mult. Intre timp vom vedea aparitii din ce in ce mai dese, nave din ce in ce mai mari...care vor sta ca balenele la fotografiat.
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=4012160309761546972&hl


padme

Filmul asta cu "incidentul" eu l-am vazut acum mai bine de 4 ani pe Discovery intr-un documentar, m-am gandit sa nu mai zic! In afara de asta, din telegrama respectiva eu nu vad sa reiasa nici o confirmare a evenimentului! Doar ca departamentul nu mai vrea sa aloce bani pt niste chestii pe care altadata le studia. In plus de asta, fostul URSS eu stiu (citit si in revista stiinta si tehnica cred) ca faceau experimente de citire la distanta, asa ca cred ca-i interesa cam tot ce tinea de paranormal! Deci... ce e nou?? Eu mai astept ceva solid, chiar si negru pe alb!

Citat din: @biss din  11 Ianuarie 2011, 21:35:49
Cu alte cuvinte nu vin cu nimic nou sub soare, fapt care ma duce cu gandul ca Desclosure a inceput de foarte mult timp, sub o forma extrem de subtila, cu filme SF+literatura, zvonuri, fake-uri pe youtube amestecate cu imagini reale. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=4012160309761546972&hl


Si eu cred cam la fel, de fapt imi mentin in continuare parerea expusa mai demult! Cred ca e cel mai usor mod in care se poate dezvalui/ascunde ceva- avandu-l in continuu sub ochi!

darksid3

Este un lucru elementar. Chiar asta se intampla.
11.11

mr

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

padme

Citat din: mr din  12 Ianuarie 2011, 13:03:49
http://www.realitatea.net/in-univers-ar-exista-100-de-civilizatii-extraterestre_790844.html

"Ar exista" si nu "exista" - aduc ca argument suprem ecuatia Drake! Stirea asta cred ca e scoasa de la naftalina, scuturata si aerisita!

darksid3

Nici ei nu mai cred in axiomele alea  :roll:
11.11

rontzo

cred ca ceea ce merita retinut din articolul de pe Realitatea.net  este fraza:

"Comunitatea internaþionalã ar trebui sã se pregãteascã pentru o apropiatã întâlnire cu civilizaþiile extraterestre, a declarat luni Academia de ªtiinþe din Regatul Unit, la capãtul unui studiu cu privire la existenþa vieþii în Univers, relateazã BBC Online."

adica inca o etapa ( de data asta la nivel academic) in pregatirea prostimii...

Cautatorul

Tot legat de stirea anterioara, imi permit sa citez mai mult din alta parte:

Comunitatea internaþionalã ar trebui sã se pregãteascã pentru o apropiatã întâlnire cu civilizaþiile extraterestre, a declarat luni Academia de ªtiinþe din Regatul Unit, la capãtul unui studiu cu privire la existenþa vieþii în Univers, relateazã BBC Online, potrivit Agerpres.

'În baza cunoscutei ecuaþii Drake, care ajutã la determinarea numãrului de civilizaþii din galaxie ºi posibilitatea venirii în contact cu ele, putem spune cã, în fiecare moment, în Univers, existã între 10 ºi 100 de civilizaþii extraterestre' - a declarat unul dintre autorii raportului, profesorul scoþian Martin Dominik, de la St Andrews University.

'Aceasta este estimarea cea mai conservatoare,de fapt, sunt mult mai multe forme inteligente de viaþã' - a adãugat el.

Formula menþionatã a fost elaboratã de Frank Donald Drake - profesor de astronomie ºi astrofizicã la Universitatea Santa Cruz din California în 1960. În prezent, universitarii britanici susþin ideea înfiinþãrii în cadrul structurilor ONU a unei agenþii speciale competente care sã se ocupe de problemele legate de aºteptata întâlnire cu civilizaþiile extraterestre.

În acest context, profesorul Dominik a fãcut apel la oameni sã nu le fie fricã de 'strãinii din spaþiu' , deoarece în realitate 'lumile alternative nu sunt generatoare de pericole, aºa cum sunt descrise în literatura fantasticã de specialitate'.

sursa:
http://www.romanialibera.ro/stiinta-tehnica/descoperiri/in-univers-ar-exista-100-de-civilizatii-extraterestre-212881.html

De unde stie el cum sunt "strainii din spatiu"?
Si de unde stie el ca sunt mai multe forme inteligente in spatiu?
Si culmea nu e unul care vorbeste la OTV... gen LORIN FORTUNA.... cu serpilienii, balaurienii, etc.

Xanadron

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


Fr0styan



padme

Citat din: @biss din  14 Ianuarie 2011, 00:16:03
http://www.eutimes.net/2011/01/top-us-official-murdered-after-arkansas-weapons-test-causes-mass-death/


Mi-a cam lasat un gust amar stirea asta! O fi de la otrava pe care au imprastiat-o aia??!!

Insa cautand ceva pe net, din intamplare am dat peste urmatorul articol, care desi nu este o stire il postez aici, nu stiu daca merita un topic separat! Este vorba despre un videoclip transmis de sarbatori de MTV, poate unii dintre voi l-ati vazut, este vorba despre urarea MTV de Craciun din 2007, videoclip care la prima vedere pare o sceneta amuzanta, dar conform lui JustAFreeMind (un specialist al simbolismului ocult) se pare ca de fapt este prezentat un ritual de sacrificiu satanist!
Exagereaza??


http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=6373

abyss

Un ritual masonic prezentat este, ce-i drept.
Conteazã cred simbolistica momentului ales, deºi crãciunul aºa cum îl ºtim noi nu prea mai are legãturã nici cu Iisus dar nici cu echinocþiul. E o zi în care un moº îþi îndeplineºte dorinþele. De fapt la origine e sf. nicolae care arunca la nevoiaºi ajutoare pe fereastrã.
Ce e straniu este cã în ziua în care ar fi trebuit celebratã venirea ºi trezirea conºtiinþei divine în om, noi ne preocupãm de cele mai profunde aspecte materiale ale vieþii. Haleala ºi forma fizicã a dorinþelor noastre grosiere.
În mod ironic asta cred cã transmite videoclipul. :)