Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cautatorul

Tot legat de stirile interesante anterioare:


"Aeroportul International Tampa, din Florida, Statele Unite ale Americii, a decis sa isi modifice orientarea pistei ca sa evite o catastrofa. Asta dupa ce specialistii au constatat ca polul nord magnetic al Pamantului s-a deplasat mult spre Rusia.

Stiati ca polul nord magnetic al Pamantului se deplaseaza cu o viteza de 64 de kilometri intr-un an de zile? Asta ar putea avea efecte catastrofale pentru pasagerii companiilor aeriene.

Aeroportul International Tampa, din Florida, SUA, este primul care ia masuri si a decis sa inchida portile, timp de doua saptamani, de pe 31 decembrie 2010 pana pe 13 ianuarie 2011, pentru a modifica orientarea pistelor de aterizare/decolare, potrivit Tampa Bay.

Nu sunt schimbari majore, dar pistele trebuie ajustate, renumerotate si remasurate in sistemele electronice, ca sa corespunda cu cerintele organismelor internationale din domeniul aviatiei, legate de inversarea polilor magnetici ai Pamantului.

...."

Mai multe la:
http://stirileprotv.ro/stiri/international/se-inverseaza-polii-magnetici-ai-terrei-un-aeroport-isi-modifica-pista.html



"Aproape 8.000 de porumbei morþi au cãzut peste casele din Faenza, Italia"

Scene cutremurãtoare într-un orãºel din Italia. Mii de pãsãri moarte au cãzut din cer peste acoperiºuri ºi maºini. Este cel mai recent dintr-un lanþ de fenomene inexplicabile produse în diverse colþuri ale lumii în primele zile ale acestui an.

"Ploaie" de porumbei morþi într-un orãºel din Italia

http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/ploaie-de-porumbei-morti-intr-un-orasel-din-italia-564394.html

http://www.realitatea.net/aproape-8-000-de-porumbei-morti-au-cazut-peste-casele-din-faenza-italia_789362.html

melanogaster36


Tayka

Iatã se pare încã un miracol... :?

Abundenta de miracole negative;pãsãri moarte,deplasarea polilor,fenomene meteo extreme,etc..arata ca un mare spirit malefic este în zonã sau chiar a coborît pe pamânt.. :fullmoon: :fullmoon: :rocket:


Stirile cu privire la miracolele extraordinare legate de niste statui hinduse care beau lapte au facut înconjurul lumii. Niciodata pina la aceste evenimente nu se mai întimplase ceva asemanator. Televiziunea, radioul si ziarele au adus în atentia publicului fenomenul si pina si cei mai sceptici jurnalisti s-au dus la statui, cu linguri pline cu lapte si au privit uimiti cum acesta dispare.
Amploarea pe care a luat-o în mass-media a fost coplesitoare si cu toate ca oameni de stiinta si experti au încercat sa explice fenomenul, concluzia a fost ca era vorba de un miracol.Totul a început în zorii unei zile, la un templu din suburbiile orasului Delphi, cand laptele oferit statuii lui Ganesh a disparut. Stirea s-a împrastiat cu rapiditate în întraga Indie si imediat mii de oameni au început sa ofere lapte zeilor si sa priveasca uimiti cum acesta dispare. Oamenii au început sa se îngramadeasca la intrarea templelor pentru a vedea cu ochii lor cum zeii beau lapte. Unii spun ca si statuiile mai mici din numeroase case din tara beau, de asemenea, laptele oferit.
Traficul din Delphi a fost oprit, iar politistii se straduiau sa tina sub control miile de oameni care veneau la temple cu lapte pe care sa-l ofere statuii lui Ganesh, zeul hindus al întelepciunii si învataturii, si statuii lui Shiva, tatal acestuia, zeul distrugerii din trinitatea hindusa. În orasul Delphi, doamnele din înalta societate stateau la cozi alaturi de femeile simple pentru a oferi si ele lapte zeilor.
La unul din templele din Delphi, un preot a spus ca peste 5.000 de oameni l-au vizitat si ca îi era foarte greu sa stapineasca multimea. O femeie s-a plins ca a trebuit sa astepte doua ore pentru a ajunge sa ofere lapte statuii lui Ganesh. Ea a mai spus ca raul de pe pamint va disparea în curind si ca are încredere ca zeii au venit în sprijinul celor credinciosi. Este incredibil. Prietenii mi-au povestit despre acest lucru, dar la început nu am crezut ca este adevarat, a afirmat Mabati Kasori, o femeie de afaceri din Delphi. Dar apoi am vazut cu ochii mei cum laptele disparea din lingura, a spus Parmeesh Soti, o directoare a unei companii, care e convinsa ca este vorba de un miracol.
Susanne Goldenberg, o jurnalista din Delphi, a relatat urmatoarele: În interiorul templului întunecat, oamenii tineau în miini cupe cu lapte în apropierea satuii lui Shiva, distrugatorul raului, si vedeau cum nivelul laptelui scade treptat.
in toata lumea, statuile zeilor beau lapte
În India era o adevarata isterie. Toata lumea oferea lapte statuilor zeilor, atit în temple, cit si în propriile case. Vestile s-au raspindit repede în toate comunitatile hinduse din Singapore, Hong Kong, Nepal, Tailanda, Dubai, Marea Britanie, Statele Unite si Canada. Marturii veneau din toate colturile lumii. În Hong Kong, peste 800 de persoane s-au strins la un templu hindus din Happy Valley pentru a vedea cum statuile lui Krishna si Brahma alaturi de cea a lui Ganesh beu lapte. Preotii afirma ca aceste statui au baut peste 20 de litri de lapte.
Cineva încearca sa le arate oamenilor ca este aici.. :fullmoon:
În Marea Britanie, hindusii au marturisit ca au avut loc miracole în templele si casele lor din toata tara. La templul Vishwa din Southall, Londra, 10.000 de persoane au fost martore în doar 24 de ore a faptului ca statuile taurului Nandi si a sarpelui Shash Naag au baut laptele din vase si linguri. Sushmith Jaswal, 20 de ani, a spus ca a fost sceptica la început, dar dubiile ei au disparut o data cu laptele. A fost ca o binecuvintare, a afirmat ea. Nita Mason a fost de asemenea martora evenimentului si a spus ca este un miracol. Dumnezeu încearca sa le arate oamenilor ca este aici. Girish Desai, un lucrator bancar din Edgware, a relatat ca: Am auzit marturii, dar nu am crezut. Dar apoi am fost eu însumi martor. Am tinut o ligura cu lapte lipita de buzele statuii si aceasta a început sa bea. Laptele disparea sub ochii mei.
La templul Geeta Bhavan din Manchester, o statuie din argint a lui Ganesh a baut lapte. Rakesh Behl, 35 de ani, care hranea elefantul de argint de mai mult timp, spunea: Vedeti cit de repede bea Ganesh? Cum poate cineva sa creada ca acesta nu este un miracol? Aceasta minune mi-a întarit credinta. În casa lui Asha Ruparelia, 42 de ani, o statuie din lut a lui Ganesh bea lapte la ea în sufragerie: A baut 3 litri de dimineata pina acum. Peste 600 de oameni au venit sa o vada.
Cenusa sfinta a lui Sai Baba
O alta manifestare extraordinara a avut loc la un mare templu hindus din Wimbledon, sudul Angliei. Acolo, laptele oferit unei statui a lui Ganesh a disparut si, simultan cu acest fenomen, într-o camera alaturata în care era o fotografie mare cu Sai Baba, cenusa sfinta a început sa apara pe fruntea lui Sai Baba si sa curga nectar din picioarele lui.
Multi jurnalisti au participat la astfel de evenimente miraculoase. Rebecca Mae, jurnalista la ziarul Daily Express, a scris: Aveam o vedere buna din locul în care eram si am vazut cum statuia sugea laptele din lingura unui credincios. Un fotograf de la un ziar national statea chiar în fata statuii si este convis ca aceasta a baut laptele. El spune ca nu a vazut nici un mecanism care sa explice fenomenul. Eu nu sunt catolica si nu cred în povestile despre lacrimile statuii Fecioarei Maria. Totusi, chiar daca am fost mai sceptica decit oricine altcineva, este dificil sa neg ceea ce am vazut cu ochii mei.
Am fost surprinsa sa vad cum în citeva secunde jumatate din lingura s-a golit
Jurnalista Susanne O'Shea a fost si ea martora unui miracol. Urmind exemplul celorlalti am îngenuncheat pe podea în fata statuii taurului si am atins cu lingura plina cu lapte buzele statuii. În citeva secunde laptele a disparut raminind doar o picatura în lingura pentru binecuvintarea mea. Am încercat si a doua oara si din nou laptele a disparut din lingura imediat.
Rikee Verma, un ziarist de la The Times, a scris: Deoarece sunt o persoana religioasa, m-am dus în dormitor cu lingura cu lapte si am asezat-o linga fotografia lui Ganesh si am fost surprins sa vad cum, în citeva secunde, jumatate din lingura s-a golit. Am verificat rama fotografiei sa vad daca este uda si, spre mirarea mea, era complet uscata. Nu puteam sa cred ceea ce vedeam. Acesta era în mod clar un mesaj venit de la zei, care doreau sa-si faca simtita prezenta. M-am dus apoi la templul Sri Ram Mandir din Southall. Am pus o lingura cu lapte lînga statuie si aceasta s-a golit. Ceilalti martori ai miracolului erau plini de emotie. Unul din trei a spus ca Dumnezeu a venit în sfirsit la noi.
Un semn al renasterii unui mare învatator sau demon?
În timp ce mass-media si oamenii de stiinta se chinuiesc sa gaseasca o explicatie pentru aceste evenimente, majoritatea hindusilor cred ca sint un semn al nasterii unui mare învatator. Jurnalista Rebecca Mae scria: Multi dintre credinciosi spun ca se duc la templu din cind în cind si cu siguranta nu sint fanatici religiosi. Dar sint de parere ca un nou zeu s-a nascut pentru a salva lumea de rau.
Krishna Anratar Dubey, un respectat astrolog indian, a explicat în acord cu mitologia hindusa ca aceste miracole se întimpla atunci cind un mare Suflet ajunge pe pamint.
La templul din Southall din Londra, unde mii de oameni au fost martorii miracolelor, presedintele Bharbari a oferit explicatie: Tot ce stiu este ca Sfinta Carte a noastra spune ca atunci cand raul va predomina pe pamint, un Mare Suflet va cobori pentru a-l înfringe si pentru ca binele sa triumfe din nou. Noi credem ca acest miracol si întimplarile din cadrul templelor hinduse sint un semn ca Marele Spirit a coborit, asemenea lui Isus Hristos sau a Lordului.. :martiansad:

http://ebizar.blogspot.com/2009/05/abundenta-de-miracole-arata-ca-un_15.html
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

Mda, se pare ca fatum humanorum futilis est.  :-D

Evident ca asta-i doar o parere convergenta cu a lui @biss, influentata nu doar de ideea sosirii momentului stergerii violente a actualului program genetic (v Programul Terra a lui TVM), ci si de atitea ciudatenii recente, ca astea citate de Tayka, moartea subita a pasarilor/pestilor etc si/sau aparitiile ciudate ale unor imense "OZN-uri solare", :ufo: (unele de dimensiunile Terrei, altele si mai mari) care au facut NASA sa inchida situl SOHO prin noiembrie.
Si ar putea reprezenta un gen de contramasuri galactice de "imblinzire" a turbulentului Ra :star: - sau poate macar tentative ale unor fortze ce n-ar fi exclus sa doreasca nu doar protejarea noastra, ci si a altor entitati banuite a vietzui pe alte planete din vecinatatea cosmica.

Asa cum nici Atlantida nu s-a scufundat intr-o zi, tot asa inclin sa cred insa in succesiunea "a la longue" (dupa mine, intre circa 2011-2017) a evenimentelor cumva vizibile legate de schimbarea inevitabila a esentzei umanitatii - pe plan existentzial fizic, dar si subtil.
Totul, simultan cu metamorfoza atmo-, lito-, hidro- si biosferei Pamintului.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

De cand e stirea cu miracolele prin India, pt ca eu o stiu de aaannni buni! A fost si un documentar pe Discovery! :wink:

Urban

Citat din: Xanadron din  08 Ianuarie 2011, 17:05:45
Alte si alte cazuri de misterioase morti a grupuri de pasari/pesti, plus o interesanta imagine a apei unui rau, devenita pentru o ora verde-fosforescenta.

Se impute treaba...

angellla29

#1131
Citat din: Tayka din  08 Ianuarie 2011, 21:41:29
Iatã se pare încã un miracol... :?

Abundenta de miracole negative;pãsãri moarte,deplasarea polilor,fenomene meteo extreme,etc..arata ca un mare spirit malefic este în zonã sau chiar a coborît pe pamânt.. :fullmoon: :fullmoon: :rocket:


Ce spirit malefic, oameni buni????? Singurele spirite rele de pe acest PAMANT sunt oamenii care au distrus tot in calea lor....Am primit in dar o casa numita TERRA si ne-am batut joc de ea....TOTI fara deosebire...nimeni nu este fara vina....Cine este fara vina sa ridice primul piatra de jos....Va aduceti aminte cine a zis asta????

Vlad6

sa fie ceva legat de haarp?

Quicksilver

Va amintiti ca asta-vara malurile litoralelor erau pline de pesti morti ...? Any connection?
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

darksid3

Daca cauzele ar fi de gen artificial (HAARP, teste de tehnologii, etc) ar fi ceva...DAR daca planeta e in spatele acestor evenimente...ei bine, se impute treaba!
11.11

padme

Citat din: Quicksilver din  10 Ianuarie 2011, 07:59:33
Va amintiti ca asta-vara malurile litoralelor erau pline de pesti morti ...? Any connection?

Asta vroiam sa zic si eu! Si nu numai, mai sunt si porumbeii mesageri care-si pierd orientarea!

Citat din: darksid3 din  10 Ianuarie 2011, 10:55:42
DAR daca planeta e in spatele acestor evenimente...ei bine, se impute treaba!

Pai...o sa fie ca'n bancul ala cu doua planete care se intalnesc.
- Ce faci Terra, cum o mai duci?
- Nu prea bine! Am... homo sapiens!
- Nu-ti face probleme, trece, am avut si eu!

abyss

Citat din: padme din  10 Ianuarie 2011, 11:01:54
Pai...o sa fie ca'n bancul ala cu doua planete care se intalnesc.
- Ce faci Terra, cum o mai duci?
- Nu prea bine! Am... homo sapiens!
- Nu-ti face probleme, trece, am avut si eu!
Si continuarea era:
-Trebuie sa-i expui mai mult la soare!


Noi indicii despre o extinctie preistorica

http://www.cbsnews.com/stories/2011/01/06/tech/main7219607.shtml?tag=cbsnewsMainColumnArea

abyss

 Scuze de postare dubla, dar sunt multe linkuri si e pacat de ele.
Lectura placuta, chiar daca nu e despre UFO-uri:



Paleontology, Evolution and Prehistoric Studies

Cretan tools point to 130,000-year-old sea travel
http://www.guardian.co.uk/world/feedarticle/9433723

Humans Helped Vultures Colonize the Canary Islands
http://www.sciencedaily.com/releases/2010/12/101212194141.htm

Sabretooth cats threatened most ancient human ancestor
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-11979934

The old man of the mountain returns
http://www.economist.com/node/17797276?story_id=17797276&fsrc=scn/tw/te/rss/pe

Neanderthal, a Spin Doctors Nightmare
http://www.archnews.co.uk/world-archaeology/4537-neanderthal-a-spin-doctors-nightmare.html

Spain rethinks reopening of prehistoric art 'Sistine Chapel'
http://news.yahoo.com/s/afp/20101217/lf_afp/spaintourismarchaeologyculture

Evidence of Mammals and Legumes, 22 Million Years Old
http://scientistatwork.blogs.nytimes.com/2011/01/04/evidence-of-mammals-and-legumes-22-million-years-old/?hpw

Researchers to drill for hobbit history
http://www.nature.com/news/2011/110105/full/news.2011.702.html

Ammonite diet revealed in X-rays
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-12127790

Ancient squidlike creature's final meal revealed
http://www.msnbc.msn.com/id/40951360/ns/technology_and_science-science/

Prehistoric Bird Had Wings Like Nunchucks
http://news.nationalgeographic.com/news/2011/01/110104-fossil-bird-wings-nunchucks-weapons-jamaica-science-animals-evolution/

Humans First Wore Clothing 170,000 Years Ago
http://news.discovery.com/human/humans-first-wore-clothing-170000-years-ago.html

How big babies shaped society
http://cosmiclog.msnbc.msn.com/_news/2011/01/03/5759666-how-big-babies-shaped-society

New Clues to Prehistoric Extinction
http://www.cbsnews.com/stories/2011/01/06/tech/main7219607.shtml?tag=cbsnewsMainColumnArea

Toxic Oceans May Have Poisoned Early Animals
http://www.wired.com/wiredscience/2011/01/toxic-cambrian-oceans/

Legend of the Killer Storks
http://www.wired.com/wiredscience/2011/01/legend-of-the-killer-storks/


Ancient and General History

Benedict Announces Meeting of Faiths
http://www.nytimes.com/2011/01/02/world/europe/02pope.html?_r=1&hpw

TV review: On PBS's 'Robert E. Lee,' a whole lotta man and a whole lotta battlefields
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/12/30/AR2010123003063.html?hpid=topnews

Edmund Morris's "Colonel Roosevelt," the final volume in his Theodore Roosevelt triology
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/12/30/AR2010123001744.html?hpid=features1&hpv=national

Jason and the argot: land where Greek's ancient language survives
http://www.independent.co.uk/life-style/history/jason-and-the-argot-land-where-greeks-ancient-language-survives-2174669.html#

Isaac Newton, World's Most Famous Alchemist
http://discovermagazine.com/2010/jul-aug/05-isaac-newton-world.s-most-famous-alchemist

FBI releases files on NPR's Daniel Schorr
http://www.scpr.org/news/2010/12/23/fbi-releases-files-nprs-daniel-schorr/

WWII pilot who forever repaid rescuers dies at 94
http://news.yahoo.com/s/ap/20101223/ap_on_re_us/us_obit_hargesheimer?cmp=fb

For Tolstoy and Russia, Still No Happy Ending
http://www.nytimes.com/2011/01/04/books/04tolstoy.html?hp

Audio: India's ancient Vedic tradition passed down
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/video/2011/01/03/VI2011010303843.html?hpid=topnews

East Polynesia colonized faster and more recently than previously thought
http://www.hawaii.edu/news/article.php?aId=4097

Newly Discovered Mosaics Provide Missing Pieces to Popular Ancient Plays
http://www.uc.edu/profiles/profile.asp?id=12911

Son of shah of Iran commits suicide
http://www.cnn.com/2011/US/01/04/shah.son.suicide/index.html?hpt=T2

History lives on in Berlin's underground bunkers
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/12/17/AR2010121703006.html?hpid=artslot

Victim of Northern Ireland's Disappeared laid to rest
http://articles.cnn.com/2010-12-17/world/northern.ireland.disappeared_1_northern-ireland-pro-british-county-antrim?_s=PM:WORLD

New revelations about slaves and slave trade
http://www.cnn.com/2011/OPINION/01/05/eltis.richardson.slave.trade/index.html?hpt=C2

Austria to exhume possible Nazi-era mass grave at psych hospital
http://news.blogs.cnn.com/2011/01/05/austria-to-exhume-possible-nazi-era-mass-grave-at-psych-hospital/?hpt=T2

Astronomical Clock Keeps Time with the Heavens
http://news.discovery.com/space/astronomical-clock-keeps-time-with-the-heavens.html

100 Years Ago: Edison's Battery
http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=50-100-1500-jan-11

Watch 200 years of history in 4 minutes
http://news.yahoo.com/s/yblog_thelookout/watch-200-years-of-history-in-5-minutes

The 'Mad' Egyptian Scholar Who Proved Aristotle Wrong
http://www.sciencedaily.com/releases/2011/01/110106144254.htm

Final goodbye: A roll call of some who died in '10
http://news.yahoo.com/s/ap/ye_deaths

Gas-powered carriage didn't have much speed to burn
http://articles.latimes.com/2010/dec/19/local/la-me-1219-then-20101219


Archaeology

A Triage to Save the Ruins of Babylon
http://www.nytimes.com/2011/01/03/arts/03babylon.html?_r=1&hp

Byzantine and Roman Tombs Unearthed in South of Syria
http://www.english.globalarabnetwork.com/201101028499/Travel/archaeologists-byzantine-and-roman-tombs-unearthed-in-south-of-syria.html

A flax merchant from Egypt! Owner of 4th century New Testament papyrus identified
http://www.unreportedheritagenews.com/2011/01/flax-merchant-from-egypt-owner-of-4th.html

A Toast to History: 500 Years of Wine Drinking Cups Mark Social Shifts in Ancient Greece
http://www.uc.edu/news/NR.aspx?id=12888

Urartian king's burial chamber opened for first time
http://www.todayszaman.com/news-231432-urartian-kings-burial-chamber-opened-for-first-time.html

Maya pools await diving explorers
http://www.usatoday.com/tech/science/columnist/vergano/2011-01-02-cara-blanca_N.htm

Winchester's Civil War defences discovered
http://www.pasthorizons.com/index.php/archives/01/2011/winchesters-civil-war-defences-discovered

Maya pools await diving explorers
http://www.usatoday.com/tech/science/columnist/vergano/2011-01-02-cara-blanca_N.htm

New Treasure Find In UK
http://www.archnews.co.uk/world-archaeology/uk-archaeology/4541-new-treasure-in-uk.html

New Light On Wood Key With Secret Irish Papers
http://www.archnews.co.uk/world-archaeology/european-archaeology/4540-new-light-on-wood-key-with-secret-irish-papers.html

Norman Church Found
http://www.archnews.co.uk/world-archaeology/uk-archaeology/4539-norman-church-found.html

Bhutans endangered temple art treasures
http://www.pasthorizons.com/index.php/archives/01/2011/bhutans-endangered-temple-art-treasures

Ghosts of Machu Picchu
http://popular-archaeology.com/issue/january-2011/article/ghosts-of-machu-picchu

Explorers discover spectacular caves in Vietnam
http://news.yahoo.com/s/yblog_thelookout/20110103/ts_yblog_thelookout/explorers-discover-spectacular-caves-in-vietnam

The Prehistoric Treasure In The Fields Of Indiana
http://www.npr.org/2011/01/03/132412112/the-prehistoric-treasure-in-the-fields-of-indiana

Decline of an Empire Seen in Zapotec Thighbones
http://www.wired.com/wiredscience/2011/01/zapotec-thighbones/

Polish archeologists discover Roman fort in Ukraine
http://www.thenews.pl/international/artykul146739_polish-archeologists-discover-roman-fort-in-ukraine.html

Ornaments of Harappan era found in Kutch
http://timesofindia.indiatimes.com/city/rajkot/Ornaments-of-Harappan-era-found-in-Kutch/articleshow/7225071.cms

Archaeologists may have found 5,000-year-old civilization in southern Iran
http://www.tehrantimes.com/index_View.asp?code=233635

Renaissance Score Engraved in Church's Exterior
http://news.discovery.com/history/renaissance-score-engraved-in-churchs-exterior.html

Towers of Ras Al-Khaimah
http://www.pasthorizons.com/index.php/archives/01/2011/the-towers-of-ras-al-khaimah

Story of Llanvaches Roman coins to be uncovered
http://www.southwalesargus.co.uk/news/8767044.Story_of_Llanvaches_Roman_coins_to_be_uncovered/?ref=rss

7,000-year-old timbers found beneath MI6 Thames headquarters
http://www.guardian.co.uk/science/2011/jan/06/ancient-timbers-mi6-headquarters

Statue's Head, Mosque Walls, Islamic Coins Discovered in Syria
http://www.english.globalarabnetwork.com/201101058547/Related-news-from-Syria/archaeologists-head-statue-mosque-walls-islamic-coins-discovered-in-syria.html

Remnants of boozy village found beneath downtown San Francisco
http://www.sfexaminer.com/local/development/2011/01/remnants-boozy-village-found

Professor discovers hidden literary references in the Mona Lisa
http://www.physorg.com/news/2011-01-professor-hidden-literary-mona-lisa.html

Bhutan offers rare glimpse inside historic temples
http://www.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/01/06/bhutan.wall.paintings/index.html?hpt=Sbin

In Australia, Aborigines and government face off over sacred spot
http://www.csmonitor.com/World/Global-News/2011/0106/In-Australia-Aborigines-and-government-face-off-over-sacred-spot

The Bulgaria 2010 Review: Archaeology
http://www.novinite.com/view_news.php?id=123905

Divers say they've found wreck of Oliver Hazard Perry's ship off Westerly
http://www.projo.com/news/content/OLIVER_PERRYS_SHIP_01-07-11_4QLR7P8_v9.b14fb.html





Egyptology

King Tut's Wife's Tomb May Emerge in 2011
http://news.discovery.com/archaeology/king-tuts-wifes-tomb-may-emerge-in-2011.html

Cleopatra: The Search for the Last Queen of Egypt
http://www.pasthorizons.com/index.php/archives/01/2011/cleopatra-the-search-for-the-last-queen-of-egypt#ixzz1A0PBV2yQ

Egypt to New York: Protect Ancient Obelisk or Else
http://www.cbsnews.com/8301-501465_162-20027621-501465.html?tag=cbsnewsMainColumnArea



General Science

With Air Force's new drone, 'we can see everything'
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2011/01/01/AR2011010102690.html?hpid=moreheadlines

Computers That See You and Keep Watch Over You
http://www.nytimes.com/2011/01/02/science/02see.html?hpw

New gadget helps zero in on snipers
http://timesofindia.indiatimes.com/home/science/New-gadget-helps-zero-in-on-snipers/articleshow/7208293.cms

The AI Revolution Is On
http://www.wired.com/magazine/2010/12/ff_ai_essay_airevolution/

CHINA'S FIRST STEALTH PLANE EMERGES FROM HIDING AHEAD OF SCHEDULE
http://www.popsci.com/technology/article/2011-01/chinas-new-secret-stealth-plane-emerges-chengdu-ahead-schedule

CITY OF ST. CLOUD WILL INSTALL ENERGY-SAVING LED LIGHTS THAT ALSO BLINK BROADBAND INTERNET
http://www.popsci.com/technology/article/2011-01/city-st-cloud-will-install-energy-saving-led-lights-also-beam-broadband

TV makers to put out 3-D sets with cheaper glasses
http://news.yahoo.com/s/ap/20110106/ap_on_hi_te/us_tec_gadget_show_tvs

Transparent Cement Lets in Light
http://news.discovery.com/tech/transparent-cement-lets-in-light-110106.html














Physics, Earth and Space Sciences

Mars rovers celebrate seven years on Red Planet
http://www.msnbc.msn.com/id/40888151/ns/technology_and_science-space/

China to explore Mars with Russia this year
http://news.yahoo.com/s/afp/20110102/wl_asia_afp/chinarussiaspacemars_20110102053738

NEXT GENERATION OF MOON ROVERS MAY RIDE ON CANADIAN BEANBAG WHEELS
http://www.popsci.com/technology/article/2011-01/mcgill-universitys-beanbag-space-wheels-are-due-moon

TWO MILES BELOW SOUTH DAKOTA, A RACE TO FIND DARK MATTER
http://www.popsci.com/science/article/2010-12/mining-dark-matter

Lost In Space: 8 Biggest Space Misfires of 2010
http://www.space.com/news/8-biggest-space-misfires-in-2010-101231.html

Surface of Mars Possibly Shaped By Plate Tectonics In Recent Past
http://www.space.com/scienceastronomy/mars-plate-tectonics-recent-past-110103.html

10-year-old Canadian girl discovers a supernova
http://www.msnbc.msn.com/id/40908913/ns/technology_and_science-space/

Viking Found Organics on Mars, Experiment Confirms
http://news.discovery.com/space/viking-mars-organics-experiment.html

Scientists Create 52 Artificial Rain Storms in Abu Dhabi Desert
http://newsfeed.time.com/2011/01/03/scientists-create-52-artificial-rain-storms-in-abu-dhabi-desert/#ixzz1A5gFkYw0

Building a new planet
http://www.physorg.com/news/2011-01-planet.html

WORLDWIDE TELESCOPE NETWORK WILL ALLOW GLOBAL FULL-SKY OBSERVATIONS OF ASTROPHYSICAL EVENTS AS THEY UNFOLD
http://www.popsci.com/technology/article/2011-01/worldwide-telescope-network-will-allow-full-sky-observations-astrophysical-events-they-unfold

NASA picks 2012 as the silliest sci-fi movie ever made
http://blastr.com/2011/01/nasa-picks-2012-as-the-si.php

Astronauts Inc.: The Private Sector Muscles out NASA
http://www.time.com/time/health/article/0,8599,2037089,00.html#ixzz1A89z2ZtL

Famous Crab Nebula shoots off mysterious flares
http://www.msnbc.msn.com/id/40952077/ns/technology_and_science-space/

Mars orbiter spies on rover
http://cosmiclog.msnbc.msn.com/_news/2011/01/06/5777647-mars-orbiter-spies-on-rover

Sun's super-hot shell cooked by plasma jets
http://www.msnbc.msn.com/id/40950885/ns/technology_and_science-space/

The hunt for the lunar core: Deep interior of moon resembles Earth's core
http://www.physorg.com/news/2011-01-lunar-core-deep-interior-moon.html

God was behind Big Bang, universe no accident: Pope
http://news.yahoo.com/s/nm/20110106/sc_nm/us_pope_bigbang

SHIFTING POSITION OF MAGNETIC NORTH REQUIRES TAMPA AIRPORT TO REARRANGE RUNWAYS
http://www.popsci.com/technology/article/2011-01/shifting-magnetic-north-forces-tampa-airport-close-runways-repaint-heading-designations

Play Nice Up There! Code of Conduct for Space Sought
http://www.space.com/news/defining-misconduct-in-space-110106.html

Troubled Japanese Venus Probe May Get Early Shot at Redemption
http://www.space.com/missionlaunches/japanese-venus-probe-second-chance-110105.html

Veteran Astronaut Leaves NASA as Space Shuttle Era's End Looms
http://www.space.com/news/astronaut-marsha-ivins-leaves-nasa-110105.html










Environment, Climate Change and Alternative Energy Sources

Can GM Plants Combat Climate Change?
http://news.discovery.com/earth/gm-plants-climate-change-101229.html

Predicting the Climate-Changed City of the Future
http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=predicting-the-climate-changed-city

Gasoline from water, CO2 and sunlight
http://www.physorg.com/news/2011-01-gasoline-co2-sunlight.html

Sewage holds untapped power
http://cosmiclog.msnbc.msn.com/_news/2011/01/05/5771901-sewage-holds-untapped-power

Bugs Ate Up Methane From Gulf Spill
http://news.discovery.com/earth/gulf-oil-spill-methane-microorganisms-110106.html

WITH NEW METHOD, CHINA CAN MASS-PRODUCE LIGHT WATER FOR ITS CITIZENS' THIRST
http://www.popsci.com/science/article/2011-01/chinese-invent-new-method-producing-healthier-light-water





Biological, Genetics and Medical Sciences

Blood test to spot cancer gets big boost
http://www.msnbc.msn.com/id/40881967/ns/health-cancer/

Why 98.6 Degrees? Our Body Temperature Strikes a Perfect Balance
http://blogs.discovermagazine.com/80beats/2010/12/28/why-98-6-degrees-our-body-temperature-strikes-a-perfect-balance/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+80beats+%2880beats%29

Our Brains Are Shrinking. Are We Getting Dumber?
http://www.npr.org/2011/01/02/132591244/our-brains-are-shrinking-are-we-getting-dumber

US approves new trial of embryonic stem cells on blindness
http://www.physorg.com/news/2011-01-trial-embryonic-stem-cells.html

Thousands of dead birds and fish in Arkansas leave many scratching heads
http://news.yahoo.com/s/yblog_thelookout/20110103/ts_yblog_thelookout/massive-bird-fish-kills-in-arkansas-leave-many-scratching-heads

Near-death neurologist: Dreams on the border of life
http://www.newscientist.com/blogs/culturelab/2011/01/near-death-neurologist-dreams-on-the-border-of-life.html

Big tuna fetches record $396,000 in Tokyo
http://news.yahoo.com/s/ap/20110105/ap_on_re_as/as_japan_pricey_tuna_3

Taking DNA Sequencing to the Masses
http://www.nytimes.com/2011/01/05/health/05gene.html?_r=1&hpw

Retracted autism study an 'elaborate fraud,' British journal finds
http://www.cnn.com/2011/HEALTH/01/05/autism.vaccines/index.html?hpt=T1&iref=BN1

In a Giant's Story, a New Chapter Writ by His DNA
http://www.nytimes.com/2011/01/06/health/06giant.html?_r=1&hp

Watch Him Roll! Baby Edward's Amazing Brain
http://www.npr.org/blogs/krulwich/2011/01/06/132648837/watch-him-roll-baby-edwards-amazing-brain

Scientist Haunted By Misuse Of Drugs He Invented
http://www.npr.org/2011/01/05/132685131/scientist-haunted-by-misuse-of-drugs-he-invented

Scientists construct synthetic proteins that sustain life
http://www.physorg.com/news/2011-01-scientists-synthetic-proteins-sustain-life.html

Six Australian birds declared extinct, although some could have been saved
http://www.scientificamerican.com/blog/post.cfm?id=six-australian-birds-declared-extin-2011-01-06

FOR THE FIRST TIME, DNA SEQUENCING TECHNOLOGY SAVES A CHILD'S LIFE
http://www.popsci.com/science/article/2011-01/dna-sequencing-appears-have-saved-its-first-child


Other

Wild predictions way off the mark
http://www.latimes.com/news/local/la-me-then-20110102,0,3205195.story

End of Days in May? Christian group spreads word
http://news.yahoo.com/s/ap/20110103/ap_on_re/us_rel_apocalypse_soon

Noah's Ark theme park plan still afloat despite a deluge of criticism
http://www.msnbc.msn.com/id/40805405/ns/us_news-life/

2011 Weird Science Awards
http://www.msnbc.msn.com/id/40858197/ns/technology_and_science-science/

For These Young Nuns, Habits Are The New Radical
http://www.npr.org/2010/12/22/131753494/for-these-young-nuns-habits-are-the-new-radical?sc=fb&cc=fp

IBM researchers predict the future
http://articles.sfgate.com/2010-12-23/business/25297078_1_ibm-researchers-almaden-research-center-research-spending

Could It Be? Spooky Experiments That 'See' The Future
http://www.npr.org/blogs/krulwich/2011/01/04/132622672/could-it-be-spooky-experiments-that-see-the-future?sc=fb&cc=fp

Sun's Gravity Could Be Tapped to Call E.T.
http://news.yahoo.com/s/space/20101218/sc_space/sunsgravitycouldbetappedtocallet

John Paul II could move toward sainthood this year, report says
http://religion.blogs.cnn.com/2011/01/05/john-paul-ii-could-move-toward-sainthood-this-year-report-says/?hpt=T2

Discovery, Catholic Church team for exorcism series
http://insidetv.ew.com/2011/01/05/discovery-exorcist-files/?Cnn=yes&hpt=C2

Make way for mathematical matter
http://www.newscientist.com/article/mg20927942.300-make-way-for-mathematical-matter.html

Video: Politically Charged Sci-Fi Short Floats UFOs Over Israel
http://www.wired.com/underwire/2011/01/jerusalem-sci-fi/


Additional Informational

Wikipedia Orion Correlation Theory
http://en.wikipedia.org/wiki/Orion_Correlation_Theory

abyss


mr

#1139
Foarte interesant, @biss!
Cauza ar trebui cautata dincolo de planul fizic...

Sa fie oare inceputul UFO disclosure a la Wikileaks?
http://www.agentia.org/anchete/primul-document-wikileaks-referitor-la-ozn-prabusit-in-belarus-7942.html
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein