Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN-ul parintelui Cleopa

Creat de paleoastronaut, 09 Iulie 2006, 18:49:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

neura

nu cred ca este vreun alien
si nici ca Cleopa ar fi alienat.

imi place formularea lui "Eu am iesit să văd ce se aude"

este ciudat cum reactioneaza, spunandu-i personajului drac.

Raman la parerea ca este o poveste frumoasa.

IONUT

Interesant tare subiectul. Consider ca pe acest topic ar putea intra orice despre Parintele Cleopa. Va rog.

Arckadii

Este foarte interesanta istorisirea. Nu cred ca parintele Cleopa ar fi avut vreun motiv sa fabuleze. Voi gasiti motiv?
Un om cu atata pace interioara si atata experienta duhovniceasca nu se apuca sa minta in fata camerelor de luat vederi. Si mai ales cu ce: cu un subiect atat de delicat pentru Biserica.
Putea sa zica ceva de gnul : S-a deschis pamantul si din el.... dar nu.
Parintele a relatat ce a vazut.
Ce ma frapeaza insa este intrebarea fiintei:"Ce cauti aici?"
Asta din punct de vedere psihologic s-ar putea traduce astfel: Asta este locul meu(nostru) tu nu esti binevenit/tu nu trebuia sa fi aici.
Cine oare detine zonele noastre muntoase?
V-ati gandit vreodata?
Stim foarte bine ca zona carpatilor era centrul spiritual al Daciei. Oare este o legatura?
Sa fi inteles oare creatura ca parintele Cleopa nu reprezinta o amenintare?
Si vazand ca se roaga l-a lasat in pace?
Reflectati putin la chestia asta!

Elvin

      De ce te mira pretentia lor ? ca in toata istoria crestinismului ei [sa le spunem diavoli] se aratau foarte tulburati cand cineva deranja linistea pustietatilor si mai ales cei care se duceau acolo sa traiasca viata de sfintenie. E ca si cum gruparea diavolilor ar fi incheiat o intelegere cu gruparea lui Dumnezeu ca sa le ramana lor locurile nepopulate de oameni
   Prin secolul IV un sfant Macarie Alexandrinul s-a dus in adancul Saharei ca sa gaseasca mormantul lui Iannes si Iamvres [cei 2 sefi ai vrajitorilor care s-au impotrivit lui Moise] si inainte sa ajunga acolo l-a intampinat un puhoi de draci care strigau tare si faceau tulburare foarte mare ca adica ce cauta el acolo. Inca era si un fel de urias care a incercat sa-l taie cu o secure dar n-a reusit  Ei spuneau ca pustiul este lasat lor de Dumnezeu si ca oamenii n-au ce cauta acolo
   La fel s-a intamplat si cu Antonie cel Mare cand a ajuns prima oara in pustiu. In esenta i s-a spus acelasi lucru, cu deosebirea ca pe Antonie l-au si batut [fizic] multe zile si nopti
  Similar si cu Marcu acela care a fost chinuit 30 de ani zi de zi de diavoli din aceeasi pricina. Ca in fiecare zi il bateau si-l tarau din munte jos la mare ca sa-l inece, si noaptea el se urca inapoi pe munte
  Dar ce zic eu de ei ? insusi parintele Cleopa a avut multe de suferit, atat razboaie fizice cat si sufletesti. Si uneori il chinuiau ei cum a fost atunci cand l-au tras pe roata, si uneori se chinuia el singur ca sa scape de ispita pacatului, precum atunci cand s-a aruncat gol in spini ca sa scape de curvie

   De remarcat ca si preotii cand fac exorcizari, trimit diavolii 'in locuri pustii, fara de apa'. Vasile cel Mare [care a compus molitfele] probabil stia de aceasta intelegere ca diavolii sa primeasca pustietatile

Arckadii

Uite ceva nou...
Si totusi de ce?
De ce Dumnezeu a permis oare lucrul acesta...
Si ca sa revenim la istorisirea parintelui Cleopa: daca era intr-adevar un diavol...cum ramane cu vehicolul cu care a fost asociat?

Elvin

    Le-a permis pentru ca ii iubeste si pe ei, si mai ales le-a permis deoarece ei sunt tot nishte slujbasi in solda Imparatului Ceresc. Meseria lor este sa aduca ispite si greutati pe capul oamenilor prin care realizeaza 2 obiective pentru divinitate: curata sufletele celor viteji [cei care rabda cu barbatie], precum si curata turma lui Hristos de cei lasi, cei care in urma greutatilor aduc blasfemii sau chiar se leapada de Dumnezeu
   "Dar revenind la Parintele Cleopa"  noi ne gandim la 'diavolul' portretizat de constiinta colectiva, acel personaj cu cornite si coada [care dupa mine reprezinta o alta creatura reala, satirul grecilor. Neavand nici o legatura cu Satana] si mai ales noi ne gandim la ei ca la nishte fiinte pur spirituale care nu au nevoie de vehicole. Dar daca diavolii spirituali traiesc in simbioza cu anumite fiinte fizice ? asha cum in noi traiesc 2 fiinte - trupul mostenit de la parinti si spiritul care vine de la Dumnezeu in momentul conceptiei, poate asha s-a intamplat si in cazul lor. Diverse rase fizice necunoscute posedate de duhuri malefice. Spionii psi care s-au infiltrat spiritual in bazele secrete subpamantene populate de cenusii reptilieni 'bigfoot' si 'dwarfi' au ajuns pana la centrul de comanda unde existau fiinte pur spirituale ['subspatiale'] dominate de ura si mandrie; asimilabili cu diavolii crestinismului . Putem merge chiar mai cu indrazneala in speculatie si sa ne gandim la ei ca fiind fizici; dar cand langa tine se afla o fiinta materiala ascunsa intr-un 'cloaking field' de tipul Predator-ului [vezi filmul] si daca ai trai acum cateva sute de ani ai crede ca aceea e o fiinta spirituala.

Arckadii

Foarte interesant ce aud de la tine.
Intr-adevar cred ca se poate si asa ceva.
Un lucru este sigur in cazul asta sau ma rog aproape sigur: rugaciunile sfantului parinte au dat roade...
Asta ar trebui sa ne dea de gandit.
De la Iisus stim ca "daca ati avea credinta cat un bob de mustar ati putea muta si muntii din loc".
Oare este atat de puternica rugaciunea si credinta in Dumnezeu? Atat de puternica incat facuta corect sa rezolve absolut orice?
Am vazut si filmuletele facute de profetul Yahweh...tot puterea rugaciunii se pare ca este cea cu care profetul cheama ozn-uri.
Ar trebui sa ne gandim la asta si sa urmam invataturile mai indeaproape.
Pentru cei care nu stiu cine este parintele Cleopa cautati pe google sau pe http://www.sfaturiortodoxe.ro. Exista o serie de carti despre viata sfantului parinte foarte interesante si pline de povete.

toma

De ce, fiind parintele Cleopa la mijloc, trebuie obligatoriu sa-l credem si de ce era musai un deavol??? :? :?. Mereu avem tendinta sa credem un martor numai pentru el este cineva. Cunosc o multime de electronisti profesionisti care habar nu au sa repare un televizor!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

Elvin

    La fel cum si preoti exista o gramada care fac de rusine crestinismul, insa prin Cleopa s-a slavit numele lui Dumnezeu pe Pamant. Si precum la fiecare 1000 de electronisti idioti exista 1 mic Thomas Edison, asha si Cleopa este specialist in ceea ce zice.
  Toma tu mai bine lasa-te de viclenii. Ca vad ca intotdeauna cand e online ciuciulete esti online si 'tu', iar mesajele voastre sunt la distanta de 3-5 minute. Alt ciuciulete cu alta palarie. Paleoatronaut a fost un vizionar: el inaintea celorlalti te-a dezbracat la fundul gol aratand cine esti, si tu si ciuciulete. Acelasi personaj, care s-a pus pe fapte mari si vrea sa 'combata' orice afirmatie, indiferent ca e din fizica nucleara, optica, sau demonologie. Cu ce scop ? cei care AFIRMA lucruri sunt de inteles [vezi pe paleoastronaut] si se decid sa piarda timpul pe forumuri alimentati doar de entuziasmul lor. Dar tu care NEGI totul, cum iti poti alimenta aceasta ocupatie josnica si lipsita de orice satisfactie ? dacat data 'motorina' ta sunt banii livrati de baieti.

Shadowman

Citat din: Elvin din  28 Septembrie 2006, 12:48:26
   Spionii psi care s-au infiltrat spiritual in bazele secrete subpamantene populate de cenusii reptilieni 'bigfoot' si 'dwarfi' au ajuns pana la centrul de comanda unde existau fiinte pur spirituale ['subspatiale'] dominate de ura si mandrie; asimilabili cu diavolii crestinismului . Putem merge chiar mai cu indrazneala in speculatie si sa ne gandim la ei ca fiind fizici; dar cand langa tine se afla o fiinta materiala ascunsa intr-un 'cloaking field' de tipul Predator-ului [vezi filmul] si daca ai trai acum cateva sute de ani ai crede ca aceea e o fiinta spirituala.
As merge mai departe cu speculatia : poate unele persoane au capacitatea (nativa...? antrenata... ?) de a penetra
acest cimp de protectie care face navele si creaturile sa devina invizibile...Poate se plimba
linga noi pe strada,poate ne zboara pe linga palarie...Sunt destule cazuri de "vazatori" si
"senzitivi"...Sa nu uitam animalele care "miroseau" de la o posta "invizibilii"...Relatari
sunt destule...
  Un argument-destul de serios...!- in favoarea celor care sustin ca exista...
  In practica,totusi,cind e vorba de palpat "invizibilul"...
  Citez  :
"Lânga bordei era o râpa mare unde a cazut acel duh necurat. Dar cum a cazut?
Când a ajuns la râpa, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu masina si pe urma a cazut
si s-a facut un zgomot mare de mi-au tiuit urechile pâna a doua zi la ora unu.''

  POATE ZACE SI ACUM IN RIPA ASCUNS INTRU-UN CIMP DE PROTECTIE !
  POATE NE ASTEAPTA SA-L DESCOPERIM...
  SAU...A FOST DESCOPERIT...!!!

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

toma

CitatPaleoatronaut a fost un vizionar: el inaintea celorlalti te-a dezbracat la fundul gol aratand cine esti, si tu si ciuciulete. Acelasi personaj, care s-a pus pe fapte mari si vrea sa 'combata' orice afirmatie, indiferent ca e din fizica nucleara, optica, sau demonologie. Cu ce scop ? cei care AFIRMA lucruri sunt de inteles [vezi pe paleoastronaut] si se decid sa piarda timpul pe forumuri alimentati doar de entuziasmul lor. Dar tu care NEGI totul, cum iti poti alimenta aceasta ocupatie josnica si lipsita de orice satisfactie ? dacat data 'motorina' ta sunt banii livrati de baieti
. Elvin, te vad foarte bisericos si evalvios, dar cind e vorba de jigniri cam uiti de Biblie, nu? Te-am jignit cu ceva?
Cit despre
Citatdacat data 'motorina' ta sunt banii livrati de baieti
cred ca deja ai intrecut masura! Dar ...nu-i bai, nu sint suparacios de felul meu! :lol:
Din pacate nu-l cunosc pe Ciuciulete, mi-ar fii facut placere, asa ca da banii inapoi informatorului! :lol:
Elvin, mai citeste o data asta: Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI) si vezi ce vrea sa zica!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

lovelife

Civilizatiile extraterestre pot fi benefice sau malefice, unele din cele malefice sunt considerate ca au fost intemeiate de Lucifer sau acolitii sai, si cred ca astfel  poate fi justificata reactia OZN la ceea ce a facut Parintele Cleopa.

toma

CitatCivilizatiile extraterestre pot fi benefice sau malefice, unele din cele malefice sunt considerate ca au fost intemeiate de Lucifer sau acolitii sai.
Stai, stai, usurel, dupa Biblie, Dumnezeu a creat lumea si pe om, nu? Lucifer si acolitii sai ( :lol:) au aparut nitel mai tirziu. Sa inteleg ca "ceata" a furat ceva paminteni, i-a dus undeva aiurea si i-a prefacut in uciga-l toaca?. Ca altfel de unde, ca doar Dumnezeu are darul creatiei!
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

Elvin

         Offtopic
     Daca te intereseaza neaparat, 'acolitii' au existat cu mult inainte de crearea omului. Intr-un trecut nebulos. Cand Dumnezeu l-a plamadit pe om, razvratirea luciferiana deja avusese loc, si cele 2 evenimente nu sunt fara legatura. Pentru ca dupa traditia esoterica a crestinismului, omul a fost creat cu un destin precis: acela de a lua locul lasat liber de ingerii rebeli aruncati jos, in planurile grosiere ale existentei. De aici apare problema fundamentala dintre ei si noi. Mandria lor nu poate accepta ca nishte prapaditi de oameni, inferiori lor, intr-o zi le vor ocupa locurile lor slavite, din 'cerurile' existentei. De asta s-au straduit sa-i arunce si pe oameni din gratia divina, oferindu-le acelasi mar otravit pe care l-au mancat si ei, cu pofta: iluzia ca se pot ridica pana in cele mai rarefiate straturi ale existentei, pe 'tronul lui Dumnezeu". Norocul nostru a fost ca n-au mai apucat sa guste si din 'pomul vietii', i-a alungat Dumnezeu la timp. Daca ar fi gustat, totul era pierdut. Omul n-ar mai fi murit, ca prin moarte sa-si rascumpere greseala primordiala, si ar fi fost pe veci exilat de la fata Domnului.

    Apoi, desi tu iei in ras afirmatia lui Lovelife, el are mai multa dreptate decat tine. Pentru ca desi Dumnezeu creeaza, totusi nu creeaza zombies. Lasa la constiinta creaturii sa aleaga. Si asa cum stramosii nostri au ascultat de vicleanul vrajmas, asa si stramosii 'reptilienilor', 'cenusiilor' si a cator altora, puteau sa iasa din ascultarea Creatorului, facand aliante rezultand in simbioze unde ei ofereau trupul, iar demonii ofereau 'navigatorul' adica spiritul. Deci e posibil ce zice Lovelife

   Si iarasi, se vede cum tu contrazici totul si te bagi in toate subiectele. Tie ce impresie ti-ar crea Toma ?
   Nu cumva le stii pe toate, de indraznesti sa rectifici totul ? Pana acum te stiam ca un tip 'rationalist'. Aceste probleme tin de mistica. Dar, evident, tu esti un om complet, de factura renascentista, atras atat de fizica precum si de angelologie. In sufletul tau generos incape tot spectrul, de la cuantica pana la hinduism. Atata doar ca nu esti de acord cu nimic....