Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Constructii pe Marte? Viata pe Marte?

Creat de paleoastronaut, 07 Iulie 2006, 22:45:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

Am gasit un articol interesant -Suprafaţa planetei Marte nu poate găzdui viaţă
Dr. Tom Pike, de la Imperial College London a declarat-''
''Am descoperit că, deşi există o abundenţă de gheaţă, Marte se confruntă cu o super-secetă care pare să dureze de sute de milioane de ani. Noi credem că imaginea planetei Marte, aşa cum o cunoaştem azi, contrastează puternic cu istoria sa anterioară, în care au existat perioade mai calde şi mai umede, propice pentru existenţa vieţii".
Sunt multe semne de intrebare privind aceasta planeta.
http://www.descopera.ro/dnews/9203047-suprafata-planetei-marte-nu-poate-gazdui-viata
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Xanadron

#406
Trebuie sa fiu de acord SI cu teoria de mai sus, la fel ca pe pagina dinainte cu artefactul foto-martzian, chiar daca lipsa conditiilor de viatza  e aparent... descurajanta pentru "conspirationisti". 8-)

Nu trebuie sa uitam insa un mic detaliu: "deshertul" martian e la suprafata planetei rosii, iar subsolul ei poate rezerva surprize.
In plus, diversele mituri/legende inspirate de o straveche migrare a "martienilor" :martiansmile: pe Terra nu trebuie nici ele subestimate.

Ca sa nu mai vb. de poze cuprinzind anomalii martiene greu explicabile prezente chiar la suprafata, de genul asteia mai demult comentate si repostate mai jos (care, spre dezamagirea multora, n-a mai fost "de gasit" in arhiva NAZA la o rezolutie mai buna - prietenii stiu de ce)...  :wink:

Prieteni care mai stiu poate si de ce forumul - important fiindca avea de 20 ori mai multi useri activi ca aici si era considerat echilibrat (OMF (Open Minds) - ce cuprindea 1001 postari "incomode" si pe care-am analizat "in premiera" impreuna cu John Lear sau Edgar Fouche si "anomalia" observata de JE) a fost dezafectat abuziv de providerul Proboards acum citeva luni. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

elena78



iata aici un frumos video care ne  demonstreaza  planeta  Marte si siteurile ei arheologice!!!!!


Incredible NASA and JPL Mars Photos That Show Ancient Ruins - YouTube.flv

jean

 Frumoase si interesante imagini, desi pe marea lor majoritate le cunosteam. Ele apartin unei alte realitati extraterestre. Din pacate nu avem nici un indiciu clar ca ele ar fi opera unor enitati extraterestre.
Au forme cu unghiuri si raze? Pai si pe Pamant gasiti formatiuni asemanatore naturale, numai sa le cautati. In orice caz, imaginile trimise de pe Marte ca si din alte locuri din sistemul solar merita studiate cu atentie daca vrem sa descoperim indicii ale existentei altor entitati nonumane.
Adevarul este dincolo de noi

Nox

Citat din: elena78 din  29 Martie 2012, 19:06:03
iata aici un frumos video care ne demonstreaza  planeta  Marte si siteurile ei arheologice!!!!!

Îmi pare rău, dar n-am înţeles ce ai vrut să spui!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

elena78

Citat din: Nox din  30 Martie 2012, 21:11:00
Îmi pare rău, dar n-am înţeles ce ai vrut să spui!

am vrut sa spun ca intre planeta Marte si Pamant a fost o stransa legatura ,noi avem origini martiene ,se zice ca prima rasa care a coborat pe  Pamant ,a fost numita Rasa Straveche a lui Elohim ,ei bine acesti  elohimi  inainte de a se stabili aici ,pe  terra au colonizat planeta Marte,unde au lasat tot felul de siteuri arheologie ,toata istoria,au lasat-o acolo pe Marte , dupa ceva timp s-au produs tot felul de ,,cataclisme,,ingheturi ,inundatii .Martienii vazand ca  planeta lor este imposibil de locuit  au decis sa se mute pe alta planeta .Unii dintre ei cica au ramas acolo sus ,pe Marte,ma refer la cei care erau foarte evoluati spiritual  ,au ramas dar in alta dimensiune ,insa cei care nu  erau chiar asa de avansati  spiritual  dar erau avansati tehnologic au venit pe Terra ,ei au folosit  nave spatiale sau  masini de calatorit in timp ..pentru mai multe informatii  cititi lecturile lui  George Hunt Williamson..

jean

Ai spus corect ,,Se zice". Iarasi, din pacate nu exista nici cea mai mica urma ca asa s-a intamplat. Nu inteleg de ce colonizarea Pamantului trebuie sa inceapa prin ajungerea aici a martienilor, idee larg raspandita. Marte este o planeta mult mai mica si mai prapadita ca Pamantul, are resurse mult mai putine, si probabil nu a fost mai ospitaliera nici in trecut daca tinem seama de departarea fata de Soare.
CitatRasa Straveche a lui Elohim ,ei bine acesti  elohimi  inainte de a se stabili aici ,pe  terra au colonizat planeta Marte,unde au lasat tot felul de siteuri arheologie ,toata istoria,au lasat-o acolo pe Marte
Simple povesti, nu sunt nici un fel de dovezi pana in prezent.
Citatdupa ceva timp s-au produs tot felul de ,,cataclisme,,ingheturi ,inundatii
Cine, sau ce a produs destabilizarea planetei Marte in asa hal?.......Nu cred ca este adevarat.
CitatMartienii vazand ca  planeta lor este imposibil de locuit  au decis sa se mute pe alta planeta. Cei care nu  erau chiar asa de avansati  spiritual  dar erau avansati tehnologic au venit pe Terra
Ce s-a intamplat cu tehnologia lor dupa ce au ajuns pe Pamant?...Si de ce au venit numai cei ne avansati spiritual? Cei spirituali nu puteau sa-i ajute? Doar erau frati de suferinta, nu?
Nu mai credeti in prostii, mituri. Nu mai raspanditi virusi, lasati mintea libera pentu a accepta realitatea atunci cand se va cunoste.
Citatcei care erau foarte evoluati spiritual  ,au ramas dar in alta dimensiune
Si mie imi place sa cred ca pot exista entitati in alta dimensiune pe Marte sau alte planete. Simt asta si sustin aceasta ipoteza. Anumiti clarvazatori deasemenea sustin aceasta idee. In cazul unor intalniri de aproape, entitatile respective au sustinut ca vin de pe Marte, Venus, sau alte locuri. Iarasi nu avem o dovada clara in acest sens.
O seara buna va doresc.
Adevarul este dincolo de noi

zana@M

Viata pe Pamant a venit de pe Marte?
Un articol  interesnt privind Planeta Rosie....http://www.ziare.com/magazin/spatiu/viata-pe-pamant-a-venit-de-pe-marte-1159309

Ce spun cercetatorii de la Universitatea americana Purduie .Sustin teoria  ca viata pe planeta noastra a fost adusa din Cosmos .Ei mai sustin ca acest lucru s-ar fi intamplat in momentul cand planeta-tinta a suferit o coliziune cu un corp ceresc de mari dimensiuni, coliziune in urma careia in Cosmos au fost aruncate particule de roca si microorganisme. Acestea, ulterior, au evoluat iar viata pe Pamant a fost o evolutie fireasca a diverselor transformari.
Oamenii de stiinta speculeaza ca prima planeta din sistemul nostru solar, în cazul în care viaţa a apărut, este Marte .
Lucru este confirmat ,pe Pământ s- a  găsit fragmente de rocă aduse de pe Marte.
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

jean

#413
Oameni buni, viata nu a venit de pe Marte, cum am spus si mai sus, nu sunt dovezi in acest sens.
Unde sunt dovezile?
Acei meteoriti care s-au gasit in diferite locuri pe Pamant si despre care anumiti oameni de stiinta sustin ca sunt de origine martiana sunt dovezile?
Sa fim seriosi. Sa presupunem ca ar fi cu adevarat de pe Marte. Probabil ca s-au desprins de planeta cu mult timp in urma. Nu puteau ajunge direct pe Pamant tinand cont ca ambele planete se misca pe orbita. Probabil au calatorit prin spatiu milioane de ani inainte sa ajunga pe Pamant. Dupa milioane de ani petrecute in spatiul cosmic in conditiile vitege de acolo acele bucati de meteoriti ar mai putea sustie viata? Eu cred ca nu. In aceste milioane de ani puteau fi contaminati atat de mult si cu depuneri de praf din spatiu incat in momentul caderi pe pamant sa nu mai semene deloc cu originalul (am citit intr-un articol) asta ca sa nu mai vorbin de conditiile intrari in atmosfera Pamantului. Pai atunci cum sa ajunga viata de pe Marte pe Pamant?....Aiureli.
A venit din spatiul cosmic? Da mai mult ca sigur, dar nu in mod obligatoriu de pe Marte.
Despre acei meteoriti care se presupune ca vin de pe Marte si viata transportata de ei am sa fac un articol intreg cand voi avea timp. Deja am inceput sa strang materiale.
Adevarul este dincolo de noi

Cautatorul

#414
Citat din: jean din  29 Martie 2012, 20:09:29
Din pacate nu avem nici un indiciu clar ca ele ar fi opera unor enitati extraterestre.

Iar zonele mai interesante sunt blurate de NASA in fotografii ori tocmai pentru zonele respective nu sunt fotografii de inalta rezolutie...

De ce NASA nu da publicitatii toate fotografiile? De ce sunt dati afara cei care lucreaza la NASA si spun ca aceasta agentie ascunde fotografii care ar dovedi existenta unor constructii artificiale pe Luna ori Marte? Etc. De ce se supara NASA cand i se sparg serverele? Ce are de ascuns NASA? Dar deja repet intrebari retorice care s-au  mai pus pe acest forum.

elena78

#415
un anume  astronom faimos  Percival Lowell,un mare  om de stiinta a construit  un observator cu scopul de a studia planeta Marte ,el a observat existenta  unor canale ,si a zis ca  a existat o vreme cand  pe planeta Marte  a existat  apa.El nu numai ca a  descoperit multe despre Marte dar a descoperit chiar planeta Pluto  prin anii 1930.In anii 1903 au exista pe planeta Marte  furtuni magnetice extrem de puternice  care a durat intre lunile  mai si august .La data de 13 august  aceste  furtuni au aparut  in niste fotografii  in revista Science  News.S-au emis  atunci teorii ferm sustinute  carora aceste furtuni magnetice  creau o atmosfera  capabila  sa restaureze  civilizatia pe  Marte .Calota de gheta si norii extrem de  bogati  asigurau suficienta umezeala ,oxigenul si celelalte componente  necesare  aparitiei vietii oganice .Percival Lowell  a fost unul dintre putinii oameni  care au observat in mod direct  acel fenomen.Mai mult Lowell  a descoperit chiar planeta Vulcan  care este o planeta mica  si care orbiteaza in jurul soarelui  in interiorul orbitei lui Mercur.Descoperirea ei (a lui Vulcan) a generat  un adevarat scandal ,pe care NASA  si ceilalti astronomi  moderni  refuza sa-l accepte.....pentru mai multe informatii cititi si  lecturile lui Percival Lowell...

elena78

#416
pentru cei care cunosc putina italiana  am gasit un video uluitor de interesant ,pe forumul (italian ) si siteul unde fac parte de ceva timp ,acest video a fost blocat..urmariti-l va rog cat  il mai avem la dispozitie ...este uluitor de interesant...vorbeste despre Alternativa 3  si nu numai...


http://www.tanker-enemy.tv/alternativa-3.htm

StarDust

#417
Citat din: elena78 din  01 Aprilie 2012, 23:50:42
...el a observat existenta  unor canale ,si a zis ca  a existat o vreme cand  pe planeta Marte  a existat  apa.El nu numai ca a  descoperit multe despre Marte dar a descoperit chiar planeta Pluto  prin anii 1930.In anii 1903 au exista pe planeta Marte  furtuni magnetice extrem de puternice  care a durat intre lunile  mai si august .La data de 13 august  aceste  furtuni au aparut  in niste fotografii  in revista Science  News.
...

Elena78, Percival Lowell a presupus multe despre canalele de pe Marte dat fiind faptul ca instrumentele ce le detinea nu-i permiteau sa faca observatii mai detaliate ale acestei planete, care dupa cum se stie, nu e un obiectiv foarte usor de observat fara instrumente foarte performante. Doi, Pluto a fost descoprit de catre William Tombaugh in 1930. Trei, Poate imi explici si mie cum se puteau observa in 1903 furtuni magnetice foarte puternice pe Marte, sunt foarte curios cum arata acestea in poze, nu am vazut niciodata. :roll:

Am rugamintea (din nou) de a nu mai tranti pe forum informatii pompoase luate din surse, discutabile, si pe care multi le cunoastem deja. Nu vrei totusi sa discutam depre lucruri concrete, si nu despre asa zise informatii "din carti"

L.E.  Urmatoarele postari de genul vor ajunge direct la cosul de gunoi.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Siberia

Citat din: jean din  01 Aprilie 2012, 20:57:00
Oameni buni, viata nu a venit de pe Marte, cum am spus si mai sus, nu sunt dovezi in acest sens.
Unde sunt dovezile?
Acei meteoriti care s-au gasit in diferite locuri pe Pamant si despre care anumiti oameni de stiinta sustin ca sunt de origine martiana sunt dovezile?
Sa fim seriosi. Sa presupunem ca ar fi cu adevarat de pe Marte. Probabil ca s-au desprins de planeta cu mult timp in urma. Nu puteau ajunge direct pe Pamant tinand cont ca ambele planete se misca pe orbita. Probabil au calatorit prin spatiu milioane de ani inainte sa ajunga pe Pamant. Dupa milioane de ani petrecute in spatiul cosmic in conditiile vitege de acolo acele bucati de meteoriti ar mai putea sustie viata? Eu cred ca nu. In aceste milioane de ani puteau fi contaminati atat de mult si cu depuneri de praf din spatiu incat in momentul caderi pe pamant sa nu mai semene deloc cu originalul (am citit intr-un articol) asta ca sa nu mai vorbin de conditiile intrari in atmosfera Pamantului. Pai atunci cum sa ajunga viata de pe Marte pe Pamant?....Aiureli.
A venit din spatiul cosmic? Da mai mult ca sigur, dar nu in mod obligatoriu de pe Marte.
Despre acei meteoriti care se presupune ca vin de pe Marte si viata transportata de ei am sa fac un articol intreg cand voi avea timp. Deja am inceput sa strang materiale.

EETA 79001 + ALH 84001

http://www.execulink.com/~louisew/EETA_79001.htm
http://www2.jpl.nasa.gov/snc/eeta.html

Poate te ajuta la articol...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

jean

Continuare la postul lui zana@M in legatura cu monolitul de pe satelitul Phobos al planetei Marte de la adresa
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,546.msg71167.html#msg71167
la care am raspuns atunci aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,546.msg71274.html#msg71274


Am gasit un articol interesant pe aceasta tema pe Space.com. Citat din artcol:

Potrivit lui Jonathan Hill, tehnician si planificatorul misiuni Space Flight Marte de la Arizona State University, care are multe imagini luate în timpul misiunilor NASA pe Marte, obiectul în cauză nu este mai mult decât un bolovan aproximativ dreptunghiular.
Camera de fotografiat HiRISE are o rezoluţie de aproximativ 1 picior (30 centimetri) per pixel - impresionant având în vedere ca orbiteza la 180 de mile (300 km).
Altitudinea de la care se fotografiaza suprafaţa marţiană nu destul de potrivita pentru a captura o imagine clara a unui bolovan de dimensiuni medii. "Atunci când rezoluţia este prea mica pentru a arata pe deplin un obiect, acesta tinde să aiba o forma dreptunghiulară, deoarece pixelii care formeaza imaginea sunt de forma pătrata. . Orice curba va arata ca o serie de linii drepte, dacă se reduce rezoluţia suficient.
Hill a spus: ,,O astfel de locaţie este periculoasă în sine si este un argument împotriva plasari acolo în mod deliberat de către cineva". Dacă asi avea de gând să construiesc un monolit undeva, e ultimul loc unde lasi pune!" a spus el. Vezi poza atasata.
Hill a adăugat că, înălţimea este exagerata în fotografie, a fost fotografiat cu un unghi mic a razelor de Soare, fotografiat când soarele era aproape de orizont si arunca pe sol o umbră mult mai lunga.
Ufologii nu gresesc numindu-l monolit - cuvântul pur şi simplu se traduce din limba latină ca "o piatră." Dar acest lucru nu este monolit.
Traducere aproximativa cu Google de pe http://www.space.com/15244-monolith-mars-2001-space-odyssey.html

Sublinierea cu bold imi apartine. Am subliniat deoarece la aceasta concluzie ajunsesem si eu cu ceva timp in urma in explicatiile si desenul de mai sus.
Concluzia este ca, nu este vorba de un obiect artificial acolo este probabil un pietroi, bloc de piatra. Dar mai stii?....Pana vom avea noi dovezi....A mai fost un chip uman pe Marte care la o rezolutie mai buna s-a transformat intr-un deal.
Adevarul este dincolo de noi