Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

FREE ENERGY !!!

Creat de 2012, 05 Iulie 2006, 18:24:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

#15
Citat din: abyss din  24 Decembrie 2014, 14:23:34
Și de ce crezi compadre ca nu ar trebui supraunitarele incluse în pachetul discuției? Rămân maimuțele fără yacht-uri ?
:lol: Niet - I've been misunderstood (din vina mea ce-i drept) Waffenbruder, fiindca ziceam doar din pdv strict al compartimentalizarii discutiilor,  :star: supraunitare fiind... almost free.

Lasind insa acu' deoparte orice Misverstaendnisse, p-o tema apropiata supraunitarelor merita re-accentuat sfatul amical si util oricui - anume ala de-a... merge pe burta in cazul detinerii oricaror date concrete in domeniul asta.
Sau, si mai clar, de-a iesi la rampa cu orice inventie de genu' abia dupa ce-s convinsi ca au un "spate" solid, publicitate poate, dar oricum un anumit grad de protectie - si asta fiind insa o tema complexa in distopia actuala.

Aici de ex. -  http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/vidaalien_signtimes_b.htm ("Government tried to ruin the best young scientist's minds") e o relatare veridica a lui George loBuono (zic asta fiindca-i stiu backgroundul) despre patzaniile unui tinar fizician "faultat" de PTB inca din prima faza a unui experiment personal reusit, desi aparent simplu, din care rezulta de 2,5 x energie electrica "scoasa" comparativ cu aia bagata-intr-un banal cristal de cuartz.
...Pai daca-n 1984 (Orwell sa traiasca :-D) slugoii yachtmen-ilor :evil: aveau se pare "detectoare de energie scalara", de ce-or fi capabili acum?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#16
...Si-un P.S. pe aceeasi tema a luxarilor de catre tPTB :evil: a oricaror idei "pericoloso" pt. asa-zisele Elite - cu concluzii deprimante din pacate -, acum despre OZN-ul "pe bune" :ufo: construit in '59 de Otis T. Carr.

http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZZB.htm

...Si totusi, ramin convins ca EI vor pierde meciul cu (re)desoperitorii tehnologiilor astora cunoscute de fapt din vremuri imemoriale - chiar daca nu maine-poimaine.
Fiindca pina si noosfera da semne de revolta deja. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#17
Dacă ne gândim ca în prezent sunt vreo 5000 de invenții sub sechestru în sua atunci despre ce sa mai vorbim? ...or fi înflorit ghioceii pe marte?
  Doar și atât da de gândit. Ce democrație?  Care ...dumnezeu? Ce ozn-uri? Ce fel de răpiri și experimente?
O părere personala...nu este nici un dumnezeu nici o democrație....e doar o amărâtă de planeta plina cu maimuțe și băieți deștepți. Dar vom vedea. ...știi? E un premiu de 100.000 de dolari pentru cine vine la Greer cu o supraunitară.
   Știi ce e culmea? Unui tip bâta la fizică. ..la ora actuală cu netul ăsta și cu un creier ok ar trebui sa îi ia 2 săptămâni sa se prindă care e treaba cu energia. Încă 2 pentru a concepe un model din x variante posibile și cam atat.
  Mare mizerie pe lumea aceasta  ... da, au capacitatea de a te freca la ridichi, însă ...mai sunt și alți șmecheri prin cosmos. Și nu numai.

Xanadron

#18
O sa-ti raspund... cam pe dupa coltz cu articolul asta:
http://www.benjamindancer.com/Blog/2014/12/22/government-reports-conclude-us-will-die-power-goes/
...care sustine cu argumente (ras-verificate prin simulari complexe deocamdata) ca majoritatea orasenilor din SUA ar da ortu' popii la scurt timp dupa o eventuala taiere (accidentala... sau nu 8-)) a CORENTULUI. :-P
...Pai cum ar mai transpira careva de frica, dac-ar avea in ograda o sursa FREE energy?!

Si la pct. 2 ai perfecta dreptate cu alea 2+2 saptamani, "misterul" situatiei raminind insa (pt. JE cel putin) startul greoi sau chiar inexistent al unor inventii "supraunitare" verificate deja - si nu vorbesc despre alea cu care-i plin youtube-ex:
http://ipindiaonline.gov.in/patentsearch/search/index.aspx

...Cit despre premiul lui dr. Greer insa (de care stiam demult) tare ma tem ca primul venit o sa fie si primul servit... da' nu c-un premiu :lol: (sorry Bruder, nu mi-am schimbat deloc parerea despre el - still seems to me a Rockefailure shill.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

O fi ...n-O fi ....who cares?
Important in opinia mea este ce spune în ultimul video 2014 în care relansează acest modest premiu......și spune multe, în special câteva detalii legate de construcția unei supraunitare. Detalii in opinia mea semiprofana destul de picante.
  E drept, mai spune cu propria-I gura ca mister R. a spus ca nu vor da drumul pe piața la free e. pana când nu va veni cineva bata la fizică care sa facă un asemenea dispozitiv , dispus să renunțe la patent și la o avere mai mare decât a oricui... Hmm , știa individul ce spune... Adică un om obișnuit nu are suficienta energie în creier pentru a putea activa o asemenea inteleGere, viziune....etc. Oare de ce?

abyss

#20
   Am descoperit pe net un dispozitiv simplu, brevetat in - October 10, 1871 -  :-o înainte ca Tesla sa moșmondească la patentul bobinelor bifilare...

Il pun acilica-shea, pentru cine are timp... fiindca patentul seamana cu generatorul lui Kapanadze insa nu foloseste o baterie pentru pornire ci...plimbarea unui magnet deasupra uneia dintre bobine  :-)

Daniel McFarland Cook's Electro-Magnetic Battery



http://pdfpiw.uspto.gov/.piw?PageNum=0&docid=00119825&IDKey=D99983A326E1%0D%0A&HomeUrl=http%3A%2F%2Fpatft.uspto.gov%2Fnetacgi%2Fnph-Parser%3FSect1%3DPTO1%2526Sect2%3DHITOFF%2526d%3DPALL%2526p%3D1%2526u%3D%25252Fnetahtml%25252FPTO%25252Fsrchnum.htm%2526r%3D1%2526f%3DG%2526l%3D50%2526s1%3D0119825.PN.%2526OS%3DPN%2F0119825%2526RS%3DPN%2F0119825

abyss

O baterie si mai simpla si usor de realizat. Cred ca am sa-i conectez un inverter cand voi avea timp...poate scoate 220V.

N. B.STUBBLEFIELD.

ELECTRICAL BATTERY.

Patented- Mar. 8, 1898.
https://www.google.com/patents/US600457?dq=ininventor:%22Nathan+B.+Stubblefield%22&hl=en&sa=X&ei=oTBCVZv7MsXLaMSpgdAH&ved=0CCwQ6AEwAg


maura



Ce oameni frumosi , inteligenti si inventivi sunt pe Terra. 
Avem voie sa privim, sa ne minunam, sa admiram dar atat .
Cu o floare nu se face primavara si vor fi expuse in Muzeul " Cum ar fi fost viata pe Terra daca...."



http://themindunleashed.org/2013/12/glass-sphere-might-revolutionize-solar-power-earth.html

http://www.bodymindsoulspirit.com/these-freaking-awesome-tents-get-solar-power-can-harvest-water-and-fold-up/
"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

abyss