Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Omul care cheamã OZN-uri

Creat de APOLLO, 22 Iunie 2006, 03:01:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

APOLLO

Asemenea lucru n-am mai vazut!!! Acest om pretinde ca poate chema OZN-uri cand vrea el.Lucru probat de un post de televiziune ... aici linkul http://www.ebaumsworld.com/ufoguy.html
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

2012

asta chiar te pune pe gandit  :?
wtf ? asta daca se dovedeste reala este ceva senzational
oare de cand este inregistrat ? poate se mai auzea ceva de atunci ?

APOLLO

Data cand a fost filmat , nu o stiu ,dar e chiar ceva deosebit si nu pare a fi fake.Poate l-au redus "altii" la tacere.
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

2012


maya

Am gasit o informatie foarte interesanta apropos de subiect:http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=184
CitatPuterea conştiinţei

Esistă anumite zone din Rusia unde astfel de mingii radiante apar foarte des. Ruşii au început programe masive de cercetare care au condus la câteva concluzii uimitoare. Foarte mulţi oameni cunosc aceste zone de vid sub forma unor mingii strălucitoare care apar pe cer. Privesc atent la ele şi se întreabă ce ar putea fi. Odată am gândit : "Salut! Dacă sunteţi OZN-uti, zburaţi în triunghi". Şi, dintr-o dată, sferele au format un triunghi. Cu altă ocazie, le-am spus ca să accelereze de la zero la viteză infinită, şi aşa au făcut.

Evident, am crezut că sunt OZN-uri. Prietenoase, din moment ce au făcut ce le-am rugat eu, ca să-mi facă pe plac. Acum, ruşii au găsit în acele zone unde apar sferele luminoase, că aceste mingii pot fi ghidate prin gând. Pentru că s-au detectat frecvenţe foarte joase în jurul acestor sfere, frecvenţe similare cu cele produse de creierul nostru. Din cauza acestei similitudini, sferele reacţioneaza la gândurile noastre!

Trebuie să vă avertizez că nu este o idee prea bună să sari pe una dintre aceste mingii care este aşezată pe sol. Pentru că energia pe care o deţine este aşa de mare încât ar putea să ne provoace mutaţii genetice... Sau ar putea să nu. Pentru că, spre exemplu, se ştie că mulţi învăţători spirituali produc astfel de sfere vizibile de energie atunci când se află în stări adânci de meditaţie, declanşând astfel stări plăcute şi înălţătoare spiritual

AdiM

Puterea Mintii este imensa. Oamenii o cunosc prea putin. Dar unii oameni o cunosc. Este firesc ca si ET sa o cunoasca, daca au deja tehnologie superioara omenirii, fiindca asta inseamna ca au si o inteligenta superioara, si stiu deja ceea ce oamenii abia descopera, la nivel global. Probabil este ca un joc cosmic cind OZN-urile se supun Puterii Mintii oamenilor, cit sa le arate ca, da, puterea mintii functioneaza si pentru ei. In rest, se pare ca o multime de oameni se joaca doar cu puterea speculatiilor mintii lor despre OZN-uri... dar oare citi dintre acestia si-au dorit sincer sa intilneasca pe viu un OZN si sa discute cu fiintele din el? Si daca tu te-ai intilni cu un OZN, oare ai putea discuta ceva suficient de inteligent cu acei ET din el?!

Peaches and Cream

mai bine zis omul care cheama rating-ul... ori sunt eu mult prea sceptica.

ma rog.. seeing is believing!

AdiM

Si puterea scepticismului este mare. Sceptic fiind, nu vei putea accepta ceea ce nu corespunde experientei sau credintei tale. Asta te va face sa fii mereu limitat numai la ceea ce crezi tu, chiar daca in lume exista si alte lucruri, de care poate te vei convinge pe masura ce ajungi sa le traiesti.
Oricum, puterea scepticismului tau nu poate afecta decit credinta ta, nu si credinta altora. E bine sa fii sceptic, ca sa nu fii naiv. Dar e bine si sa te mentii deschis la posibilitati noi, pe care sa le explorezi daca vrei sa iti depasesti limitele scepticismului tau.


sxn_b

Citez un mesaj al lui Skywalker din topicul MIBs-Men In Black:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,232.msg3826.html#msg3826

In data de 15 martie 1953, cand se stabili Ziua C, Bender se afla si el in camera lui si la ora 6 incepu sa se concentreze asupramesajului urmator: "Catre echipajul navei interplanetare care tine sub observatie planeta noastra numita Pamant. Noi, membrii I.F.S.B. vrem sa luam legatura cu voi. Suntem prietenii vostrii si va rugam sa veniti pe Pamant. Va vom intampina cu prietenie. Vom face tot posibilul sa ne intelegem cu voi... etc, etc. Repeta mesajul de trei ori, concentrandu-se cat mai tare. Apoi simti o raceala in tot trupul si o durere acuta de cap. Se detasa parca de trup si se smti plutind la cativa metri deasupra patului. Atunci i se comonica urmatorul mesaj: "Te urmarim de mai multa vreme... Nu mai incerca sa ne tulburi, deoarece avem de indeplinit o misiune pe Pamantul vostru... Suntem printre voi..."


De ce ar fi imposibil sa-i chemam? Folosind chiar modul de comunicare folosit de ei:telepatia.  :-)

Shadowman

#9
Citat din: sxn_b din  17 Ianuarie 2007, 21:58:25
Apoi simti o raceala in tot trupul si o durere acuta de cap. Se detasa parca de trup si se smti plutind la cativa metri deasupra patului. Atunci i se comonica urmatorul mesaj: "Te urmarim de mai multa vreme... Nu mai incerca sa ne tulburi, deoarece avem de indeplinit o misiune pe Pamantul vostru... Suntem printre voi..."


De ce ar fi imposibil sa-i chemam? Folosind chiar modul de comunicare folosit de ei:telepatia.  :-)

  E interesant ca majoritatea "adunatorilor" de OZN-uri discuta cu o alta civilizatie,alti prieteni din nestiut,alta rasa,alta fata,alta virsta,alta gisca,alta traista...Si asta rezulta din descrierile lor,in transa,in vis,trezie,decorporalizare....
E inghesuiala mare de extraterestrii pe pamint si in cer ,dupa cum relateaza martorii...Ma mir ca nu se ciocnesc cap in cap...Sau nu se tamponeaza !
Interesant cazul de mai sus...Daca le comunici (telepatic...)frumos,te alegi cu dureri
acute de cap...Ca-i tulburi...! Sunt curios cum ar fi reactionat la "sudalmi" si alte vorbe "de duh"...
Oricum,in cazul in care vom reusi sa-i chemam telepatic pe planeta noastra, ma tem ca nu ne vor
ajunge locurile de parcare si camerele prin hoteluri de atita diversitate... 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

pri3st3ss

sa mor de ras,nu alta!shadowman,esti tare comic ( in sensul bun,numi-o lua in nume de rau ,mai rad si eu :-) ); in unele chestiuni ai multa dreptate,dar totusi duci toate prea la extrem! nu iti face tu griji pt infrastructura si turism planetar,se descurca ET ,ca doar sunt mai destepti.


Citat din: Shadowman din  17 Ianuarie 2007, 22:44:57
Interesant cazul de mai sus...Daca le comunici (telepatic...)frumos,te alegi cu dureri
acute de cap...Ca-i tulburi...! Sunt curios cum ar fi reactionat la "sudalmi" si alte vorbe "de duh"...

poate din cauza asta am eu migrenele astea?! :wink: :roll:

cta despre diversitate...diversitatea e buna :-D
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

baaron

Sal'tare

Am vorbit ieri cu cineva care zicea ca poa' sa-l cheme pe Buddha.
Io zic sa facem o proba...poate stam la una mica .... :-D

Arckadii

am vazut si eu pe profetul Yahweh sau cum il cheama. Din cate am inteles a reusit sa faca ce a promis. si anume sa faca un "turneu ufo" in fiecare stat american. totusi, la final trebuia sa aduca un mother ship .. lucru care nu i-a iesit. o fi fost suparat in ziua aia, cine stie:))
oricum, impresionant
Ark