Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Controlul mintii

Creat de mircea68, 13 Iunie 2006, 16:19:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sysascendent

eu sincer facem un dispozitiv care lam facut odata PFG (pain field generator) cu tot cu sistem de uto distrugere
Si bagam parti rezistente in el si leu dadeam inapoi, plus daca stiai at luai de la market niste folie de alumiiu si puneai 3 straturi pe dinafara si dinauntru plapumei si sub cearsaf mutai ceva de fier in draptu peretelui si o cam luausi eu cred ca ii si mai strangulanm oleak dar astas eu tu ai actionat corect.

LupinThe3rd

#46
Citat din: LordDraid din  04 Decembrie 2006, 15:05:34
   Am lucrat cativa ani in Europa pentru multinationale si apoi am obtinut emigrarea in Canada .
   Pe 29 mai 2002 am plecat inspre Montreal , iar RCMP + CATSA ( doua agentii canadiene ) au incercat sa-mi inseceneze ceva in avion , sa ma provoace e.t.c. . La un mioment dat m-am trezit din somn ( adormisem ) cu un individ care statea cu genunghiul pe pieptul meu ( Aveam loc la coridor ) -  nu i-am dat atentie . Banuiesc ca doreau o altercatie pe care sa o transforme in "atentat romanesc impotriva canadei " . altfel nu-mi explic interesul si insistenta lor .
Citat din: LordDraid din  04 Decembrie 2006, 15:32:26
După  îmbarcarea în avionul austriac , o stewardeză a intrat în compartimentul în care aveam rezervat locul si adresându-se în engleză cu voce inalta si furioasa (limbă pe care o cunosc perfect după un an de lucru in Irlanda )
8-) No stai ca eu nu pricep... Pai ai zburat cu austriecii si te pazeau canadienii?
Acu despre emigratie... fiecare cu norocul lui.. Eu pot sa zic ca la mine e OK... Dar regula 1 a fost: in Europa iar a doua : doar cu contract...
Despre zborul cu avionul... in afara ca m-au zguduit odata teutonii in rest nimic deosebit... pana termina aia de povestit cum e vu becurile deja dorm... Dar imi pun centura peste sa se vada ca sa nu ma trezeasca...
Da` acu inapoi la subiect cum te pazeau canadienii cand tu zburai cu austriecii? Sau aveai vre-o lebada prin bagaj?

LupinThe3rd

#47
Citat din: jackie28t din  04 Decembrie 2006, 14:31:36
1. Microchip Mind Control, Implants And Cybernetics
http://www.rense.com/general17/imp.htm
Jakie tata iar da-i link-ul ala? Fi atent ce scrie:
"When a 5-micromillimeter microchip (the diameter of a strand of hair is 50 micromillometers) is placed into optical nerve of the eye, it draws neuroimpulses from the brain that embody the experiences, smells, sights and voice of the implanted person. "
Fi atent, te trimit din nou la http://en.wikipedia.org/wiki/Optical_nerve unde zice ca:
The optic nerve is composed of retinal ganglion cell axons and support cells. It leaves the orbit (eye) via the optic canal, running postero-medially towards the optic chiasm where there is a partial decussation (crossing) of fibers from the temporal visual fields of both eyes. Most of the axons of the optic nerve terminate in the lateral geniculate nucleus from where information is relayed to the visual cortex. Its diameter increases from about 1.6 mm within the eye, to 3.5 mm in the orbit to 4.5 mm within the cranial space. The optic nerve component lengths are 1 mm in the globe, 25 mm in the orbit, 9 mm in the optic canal and 16 mm in the cranial space before joining the optic chiasm. There, partial decussation occurs and about 53% of the fibers cross to form the optic tracts. Most of these fibers terminate in the lateral geniculate body.Tu nu te intrebi cum sa legi ceva de 5 micromillimetrii de ceva care are min 1.6mm in ochi si 3.5mm in orbita?
Si ce are  nervul optic cu mirosul...



LordDraid

Citat din: LupinThe3rd din  05 Decembrie 2006, 00:29:11
Da` acu inapoi la subiect cum te pazeau canadienii cand tu zburai cu austriecii? Sau aveai vre-o lebada prin bagaj?


Da , este o intrebare fireasca .
Lucrurile stau asa : Imediat dupa 11 Septembrie , toate avioanele care se indreptau catre america de Nord erau insotite la bord de ofiteri FBI . Asta pana in Aprilie 2002 cand Canadienii au infiintat CATSA , sub conducrerea unui individ cu state de plata vechi in RCMP - E vorba de Jeaques Duchesneau . Deci din Primavara lui 2002 , orice aeronava care se indrepta catre Canada era insotita la bord de catre ofiteri RCMP contractati de organizatia semiprivata CATSA . Iar cele catre SUA erau ionsotite de ofiteri FBI .
Se poate verifica in presa vremii si pe sit-ul CATSA .

Si 2 , am lucrat in Europa NUMAI pe contracte ( Irlanda ), - si la fel ca si tine , in avion , aproape intotdeauna dorm .... altceva nu prea e de facut de altfel  :lol:

jackie28t

#49
Citat din: LupinThe3rd din  05 Decembrie 2006, 00:37:29
Jakie tata iar da-i link-ul ala?
Da!Iar dau linkul ala....te deranjeaza cumva?Daca da, atunci inghite si savureaza.Fiecare crede ce vrea si intelege cu capacitatea lui intelectuala.

Citat din: LupinThe3rd din  05 Decembrie 2006, 00:37:29
Tu nu te intrebi cum beeeppp mea sa legi ceva de 5 micromillimetrii de ceva care are min 1.6mm in ochi si 3.5mm in orbita?
Si ce beep-ul meu are  nervul optic cu mirosul...
Da si tu link-uri la alt material nu la mizeria asta
Ce spune logica ta despre astea.... sau nu spune ca doar articolul confirma ce crezi tu si asta ajunge....

Nimeni nu a spus ca ceva trebuie sa fie legat de ceva.Totul este pe frecvente si impulsuri...dar observ ca logica ta este cam eronata.Defapt ai mai spus undeva ,te citez:
Citat din: LupinThe3rd din  19 Septembrie 2006, 17:04:30
Si sa nu uit ceva... Vorbesc in numele Sceptcisimului si al Logicii
Preluat din: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,269.30.html

Se pare ca logica ta cam da erori de fiecare data.Pacat ca faci de rusine atat logica cat si skepticismul.
Sfat bun.....nu-mi vorbi mie pe totul ''Jakie tata iar da-i link-ul ala?'' si nici cu polemii de doi lei ca ''Si ce beep-ul meu'' si incearca si tu sa-ti gasesti o prietena.Se pare ca ai nevoie. :wink:

jackie28t

#50
LupinThe3rd,
citind postul tau de mai sus nu pot sa-ti spun decat ca am luat-o drept caricatura saptamanii.
Cat despre acel link referitor la ''microcipuri'' tu nu ai redat nimic concret si nimic stiintific ci ai aruncat cu parerea.Mare branza nu se intelege din acea parere.Deci ingineria ta reda non-sensuri cand este vorba de astfel de subiecte.Oricum ai aratat ca nu esti in stare sa tii o conversatii.Deci nu are rost sa-mi pierd timpul cu tine pentru a-ti da mai multe explicatii.Asa ca te rog,pe viitor,scutestema. :-D

PS: Si ca sa te satisfac inca odata am sa las din nou acele linkuri ca sa poti inchiti in sec si sa fii mai sanatos.Pofta mare LupinThe3rd !

1. Microchip Mind Control, Implants And Cybernetics
http://www.rense.com/general17/imp.htm

2.http://www.raven1.net/uncom.htm

3.Mind Control Patents
http://www.rense.com/general74/mindcontrol.htm

4.MIND CONTROL IN THE 21st CENTURY
http://freedom4um.com/cgi-bin/readart.cgi?ArtNum=18651&Disp=0

LupinThe3rd

Draga Jakie,
imi cer scuze daca ti-am dat prea multa putere si nu m-am deranjat sa vad daca esti admin sau nu
Scuze si pentru tampeniile mele legate de logica,fizica, matematica, software, hardware, semnale, frecvente, impulsuri, etc. Ma intalnesc cu ele in fiecare zi si iti fac tie sarma sa mearga, procesorul la calculator sa functioneze, trenurile sa nu ciocneasca prea des, sa ai curent in casa samd.
Imi pare rau ca nu poti sa raspunzi la intrebari...fie ca nu vrei fie ca nu poti dar eu am intorc la argumentele mele si le redau inca odata:
Today's microchips operate by means of low-frequency radio waves that target them. With the help of satellites, the implanted person can be tracked anywhere on the globe
Problema e ca la frecventa foarte joase ai probleme cu interferentele si cu rata de transfer care e limitata din cauza frecventei purtatoarei. Al doilea element distanta intre doi emitatori pe aceasi frecventa trebuie sa fie destul de mare iar asta creste cu cat creste lungimea de unda... Asa ca trebuie sa ii pui la antipozi...
Apoi mama natura a creat ochiul cum a vrut ea si nu este nici o explicatie cum se poate prelua informatia de la ochi cu microcipul. Un microcip are pini de obicei iar aia se conecteaza la ceva.
Apoi ca sa ai putere de emisie trebuie sa o iei de undeva si nu ai de unde... Sistemele de identificare de cu cipul actuale au o bobina care genereaza curent in momentul in care sunt in preajma unui emitator. Pentru asta trebuie sa ai rezonanta electromagnetica. Si cu satelitul nu se poate ca ala ar trebui sa emita pe unde lungi in toata banda... asta ar insemna ca ar fi intererente din nou.
Daca ti-ai ecrana capul cu staniol adio transmisie ca nu trece prin el.
Articolul respectiv leaga cipul de nervul optica dar are legatura cu mirosul si auzul. Mama natura in schimb a pus zonele din creier pentru auz si miros in alta parte si pe nervi total diferiti tocmai ca sa nu ai interferente.
Eu doar incerc sa imi explic cum se poate si ajung in fundatura pe care a facut-o fizica si biologia. Dar din pacate nimeni nu a reusit sa explice mecanismele (sarme, etc) care permit functionarea acelor cipuri.
Din aceasta cauza te-am rugat sa imi explici cum se poate, raspunsul a fost "noi nu suntem savanti...".
Astea sunt niste intrebari care asteapta raspunsul din punctul meu de vedere iar tu refuzi sa ti le pui... Fiecare cu ale lui...
Despre partea repetatului stai linistit, sunt ardelean si am rabdare multa si pot repet si eu intrebarile si argumentele mele.
Oricum se pare ca nimeni nu a oferit nici un raspuns sau un contra-argument la cele scrise de mine in afara de time, draga Jackie care le-ai categorisit "tampeni logice"  :evil: fara a oferi nici cel mai mic contra-argument... Cel mai probabil e ca nu il ai si nu ca nu ai vrea sa il destainui (nu cred ca esti atat de egoist in cautarea adevarului)...Oricum le astept cu drag in continuare...
Faptul ca nu suntem savanti nu e o scuza sa nu punem mana pe manualul de anatomie sau sa dam un search pe google sau sa vedem ce este unda electromagnetica, cum se propaga, samd...
Daca as fi fost dogmatic nu as fi fost pe acest forum si nu as fi incercat sa argumentez sau sa contra-argumentez... dar din pacate e mult mai usor sa spui ca sunt "tampenii logice" sau sa te ascunzi in spatele lui "noi nu suntem savanti" decat sa argumentezi...
ps: si era sa uit... care e meseria de baza... simpla curiozitate... poti sa imi dai mesaj pe prv. promit ca nu spun nimanui daca e de ras



LupinThe3rd

LordDraid,
o intrebare: parca ai pomenit de niste arsuri si sange in urina? Doctorii ce au spus? Ce diagnostic? Ce medicatie au recomandat? Si sotia a avut aceleasi simptome?

LupinThe3rd

Dupa cum spuneam la frecvente joase si foarte joase exista o problema si anume volumul de date care se poate transmite, in cazul ELF doar cateva caractere pe minut sau chiar un caracter...
http://en.wikipedia.org/wiki/Extremely_low_frequency


jackie28t

Trecand la subiectul nostru tocmai citisem ceva interesant :wink:

______________________________________________

Inventii pentru controlul mintii umane
Articol preluat de la sursa: http://www.rufon.org/articol/43/inventii-pentru-controlul-mintii-umane.html

Autor: AN 
Data: 18.01.2006

Printr-o simpla apasare de buton, întreaga populatie a unui stat poate sa devina fericita sau disperata. Exista posibilitatea controlului de la distanta al fiintei umane si poate fi modificat comportamentul acesteia folosind diferiti stimuli exteriori, pornind de la cei perceptibili si mergând pâna la cei care nu sunt accesibili simturilor obisnuite. Lumina si sunetul modulate într-un anumit fel pot transforma omul atât în sens benefic, inducând stari de fericire si optimism, cât si în sens distructiv, prin introducerea unor stari depresive care pot sa conduca la sinucidere. Aceste lucruri sunt cunoscute înca din cele mai vechi timpuri si, spre exemplu, de multe ori muzica clasica a fost compusa urmarind înca de la început inducerea anumitor stari. De asemenea, muzica din filme sugereaza chiar mai mult decât o face imaginea în sine. Ceea ce s-a urmarit însa prin tehnicile de control a mintii a fost ceva si mai subtil. Prin metode care se adreseaza în special maselor largi de
oameni si care nu pot fi detectate usor, se vizeaza o conditionare mentala totala. De la mijloacele rudimentare ale anilor 60, 70 arsenalul de metode si dispozitive destinate controlului mental s-a îmbogatit foarte mult. Cu toate ca majoritatea inventiilor erau menite sa ajute fiinta umana, fiecare dintre cele pe care le prezentam aici si care au fost patentate în Statele Unite sunt folosite in programele de cercetare ale CIA pentru Mind Control (controlul mintii):
1. 3951134: aparat si metoda pentru monitorizarea si modificarea undelor cerebrale de la distanta
2. 4858612: o metoda si un aparat pentru stimularea auzului la mamifere cu ajutorul microundelor;
3. 3773049: aparat pentru tratamentul bolilor neuropsihice si somatice cu ajutorul caldurii, luminii, sunetelor si undelor electromagnetice de foarte înalta frecventa (VHF);
4. 3576185: metoda de inducere a somnului, folosind modularea sunetelor si a luminii;
5. 5507291: metoda si aparatul asociat pentru a determina de la distanta starea emotionala a unei persoane;
6. 4048986: metoda de identificare a unui individ si de diagnosticare, folosind polarizarea undelor;
7. 5458142: dispozitiv pentru monitorizarea câmpului magnetic emanat de un organism;
8. 5330414: aparat de inducere a undelor cerebrale;
9. 3884218: metoda de inducere si mentinere a diferite nivele de somn în fiinta umana
10. 3837331: sistem si metoda pentru a controla sistemul nervos al unui organism viu;
11. 5213562: metoda de a modifica starile la nivel mental, emotional si chiar fizic în fiinta umana
12. 3712292: metoda si aparat pentru a produce semnale sonore modulate în frecventa pentru inducerea somnului;
13. 4335710: dispozitiv pentru inducerea unor forme cerebrale de unda specifice;
14. 4573449: metoda pentru a stimula adormirea si relaxarea unei persoane;
15. 3835833: metoda pentru obtinerea unor efecte neurofiziologice;
16. 3662758: aparat stimulator pentru organele musculare cu transmitator extern si receptor implantabil;
17. 4883067: metoda si aparat pentru a transforma electro-encefalograma în muzica pentru a induce si controla diferitele stari psihologice si fiziologice sau pentru a controla un instrument muzical;
18. 5356368: metoda si aparat pentru inducerea starilor de constiinta dorite.
Lista este mult mai lunga, acestea sunt doar unele din cele care au fost cuprinse în patentele SUA, dar exista multe altele ascunse de legea tacerii.

Pentru a va convinge, în continuare va prezentam unul dintre patentele din categoria "mind control".

Metoda si sistem pentru modificarea constiintei

Patent SUA 5123899 (23 iunie 1992)

Un sistem pentru modificarea starilor de constiinta umana implica folosirea simultana a mai multor stimuli, de preferinta sonori, având diferite forme de unda si frecvente.

Acest patent face referire la alte patru patente americane: 3576185 (Apr.1971), 3762396 (Oct. 1973), 4227516 (Oct. 1980) si 4834701 (Mai 1989).

Scopul acestei inventii este de a induce diverse stari de constiinta unui subiect uman, folosind mai multi stimuli sonori.

Este deja cunoscut de foarte mult timp (din anii 1960 - 1970) ca exista o legatura între ritmurile electroencefalografice al creierului uman si starea de constiinta a subiectului. Pentru o stare normala, frecventa undelor cerebrale este de 7 - 14 Hz si se numesc unde alfa. Atunci când o persoana este stresata si agitata, frecventele sunt de 14 - 28 Hz si au fost numite unde beta. O persoana normala, în timpul somnului are unde cerebrale de 1,75 - 3,5 Hz numite delta. Cercetatorii au evidentiat si alte frecvente cerebrale asociate cu alte stari normale si anormale de constiinta: theta (3,5 - 7 Hz), gamma (28 - 56 Hz), omega (0,875 - 1,75 Hz), epsilon (56 - 112 Hz) si zeta (112 - 224 Hz).

Cercetarile de pâna acum (1992) s-au focalizat asupra modificarii starilor de constiinta umane folosind unde de tip alfa si delta, urmarindu-se astfel inducerea unor stari de relaxare si somn.

În patentul SUA 3762396 din 2 oct. 1973 intitulat "Metoda si aparat pentru inducerea somnului prin aplicarea de pulsuri electrice pe multiple zone din creier" prezinta un sistem pentru inducerea somnului, tratamentul diverselor maladii psihosomatice precum si înlesnirea hipnozei la subiectul uman.

Un alt patent SUA, 3576185 din 27 Apr 1971, intitulat "Metoda de inducere a somnului folosind sunete si lumini modulate" descrie un aparat si o metoda pentru inducerea somnului folosind doua semnale sonore de frecventa 40 - 80 Hz modulate în amplitudine. Diferenta de frecventa între cele doua semnale este de numai 0,5 - 2 Hz. Se pot folosi si stimuli optici.

În patentul 4834701 din 30 Mai 1989 intitulat "Aparat pentru inducerea reducerii frecventei de unda cerebrala" se folosesc doua semnale sonore de frecvente beta care difera între ele astfel încât atunci când sunt aplicate simultan, rezulta o frecventa noua de tip alfa. Se foloseste pentru cresterea capacitatii de învatare (sau pentru îndoctrinarea cu anumite convingeri).

În patentul 4227516 din 14 Oct. 1980 se prezinta un aparat pentru stimulare electro-fiziologica. O prima unda este generata cu frecventa mai mare decât undele cerebrale, care este însa modulata cu o a doua frecventa din gama undelor cerebrale (alfa, beta, etc). O a doua frecventa este folosita la fel ca si prima, pentru a purta (prin modulare) o unda cerebrala. Astfel, folosind trei frecvente (din care numai una specifica creierului), aplicate sub forma a doua sunete audibile, se obtin efecte de inducere a somnului, a unei stari hipnotice, etc...

Toate aceste patente folosesc aparate complexe. Scopul acestui patent (5123899 din 23 iunie 1992) este de a obtine aceleasi rezultate si chiar a le depasi pe cele amintite mai sus, folosind un aparat simplu, ieftin si eficient. Tendinta creierului este de imitare a mediului ambiant: daca în exterior se aplica sunete de o frecventa din gama alfa, atunci creierul va intra si el în starea de constiinta specifica undelor alfa. Cercetarile recente au demonstrat ca subiectul poate sa nu fie constient de aceste sunete, adica chiar daca el nu le poate auzi, aceste sunete opereaza totusi cu eficienta, determinând trecerea creierului în zona de frecventa dorita.

Patentul acesta ofera un mod de a obtine o multime de stari modificate de constiinta prin folosirea simultana a mai multor frecvente sonore, care vor trebui sa fie într-o relatie de armonicitate specifica. De exemplu, daca sunetul principal are o frecventa de 10 Hz, celelalte frecvente vor trebui sa fie armonice (o octava):
arm. frecv. arm. frecv.
______________________________________
-8 2.5 +1 11.892
-7 2.973 +2 14.142
-6 3.536 +3 16.818
-5 4.204 +4 20
-4 5 +5 23.784
-3 5.946 +6 28.284
-2 7.071 +7 33.636
-1 8.409 +8 40
______________________________________
Interesant este ca se pot induce stari de constiinta complexe folosind mai multe asemenea armonici simultan. Printre aplicatiile practice posibile amintim cresterea capacitatii de munca, eliberarea stresului acumulat, etc.

În încheiere, subliniem ca aceasta metoda nu necesita aparatura de înalta performanta, fiind suficiente sisteme audio de larga raspândire actuala.

jackie28t

Citat din: LordDraid din  05 Decembrie 2006, 11:06:41
Citat din: LupinThe3rd din  05 Decembrie 2006, 00:29:11
Da` acu inapoi la subiect cum te pazeau canadienii cand tu zburai cu austriecii? Sau aveai vre-o lebada prin bagaj?


Da , este o intrebare fireasca .
Lucrurile stau asa : Imediat dupa 11 Septembrie , toate avioanele care se indreptau catre america de Nord erau insotite la bord de ofiteri FBI . Asta pana in Aprilie 2002 cand Canadienii au infiintat CATSA , sub conducrerea unui individ cu state de plata vechi in RCMP - E vorba de Jeaques Duchesneau . Deci din Primavara lui 2002 , orice aeronava care se indrepta catre Canada era insotita la bord de catre ofiteri RCMP contractati de organizatia semiprivata CATSA . Iar cele catre SUA erau ionsotite de ofiteri FBI .
Se poate verifica in presa vremii si pe sit-ul CATSA .

Si 2 , am lucrat in Europa NUMAI pe contracte ( Irlanda ), - si la fel ca si tine , in avion , aproape intotdeauna dorm .... altceva nu prea e de facut de altfel  :lol:

Asta explica si si raspunsul pentru logica lui LupinThe3rd. :-D

sysascendent

Sa ma iertati pt incoerenta ultimului mesaj, eram f obosit numai dormisem de mult timp.
Dizpozitivul de care vb este Pain Field Generator,care il intereseaza pm si ii trimit schitele.
Este un dizpozitiv destul de mic facut din parti usor de procurat, televizoare,radiouri di n astea.
(Vreti sa punem pariu ca creasza putin DISCONFORT....)
Esenta ultimului mesaj e ca as fi caut cam toto ce imistatea i nputere sa le fac viatza un iad ... si ma intreceam cu ei in loc sa fiu pasiv dar cine stie ce sar fi intamplat.

LupinThe3rd

#57
Interesanta... E misto chestia de la http://www.uspto.gov/patft/index.html. De fapt o intrebare: daca e patent trebuie musai sa functioneze?
Aia zic la oficiul de patente ceva de tipul "claims" si "objects"
La intamplare:
5507291: metoda si aparatul asociat pentru a determina de la distanta starea emotionala a unei persoane;
La summary of invention incepe partea practica:
CitatAlternatively, respiration rate may be determined by monitoring the differential remote absorption of the individual subject's exhalation gases. Invisible electromagnetic radiation from a source such as a light emitting diode (e.g., a laser diode) is directed towards the subject's mouth. The diode generated radiation is modulated at a high rate with a phase-locked component. Radiation returning from the subject and particularly from gases at the subject's mouth are filtered via an electro-optical modulating polarization component. This polarization component may take the form of a filter wheel rotating, for example, at a speed between 300 and 1,000 Hz. An opto-electric detector senses the radiation penetrating the filter wheel. An amplifier phase-locked with the modulator component serves to detect signals only at the frequency of modulation. Any ambient constant energy which is not part of the measuring signal is filtered out.
sau
CitatIn remotely monitoring a person's respiration rate, the waveform energy may be modulated electromagnetic radiation or ultrasonic or subsonic pressure waves. Where the measuring waveform is electromagnetic, the measurement may be effectuated using the principles of differential backscatter absorption or interferometery to detect phase changes owing to a change in position of the subject surface (the individual's chest wall). The wavelength or frequency of the modulated electromagnetic radiation is selected from the infrared and near-millimeter portions of the spectrum so as to penetrate clothing material and be reflected from the underlying skin surface. Where the measuring waveform is an ultrasonic or subsonic pressure wave, changes in position of the chest wall may be detected via phase changes and/or by changes in travel time.
sau
CitatGenerally, a monitored physiological or emotional-state parameter is compared with a reference value which includes a previously measured value for the parameter. For example, the pressure value obtained through calculations based on blood vessel flow rate is compared with previous blood pressure values computed seconds or minutes before by the same technique. An average value for the pressure parameter may be computed and used to detect rises or falls in blood pressure possibly indicative of emotional stress. Such emotional stress may be connected with prevarication, with criminal intent, or with a cardiovascular malfunction. Where people entering a bank or airplane, for example, are being monitored, the blood pressure parameter must be correlated with other measured parameters, such as pulse rate and respiration rate, and with average ranges for those parameters, based on age, size and sex.
Si primul de pe lista cu voia lui Jakie:
3951134: aparat si metoda pentru monitorizarea si modificarea undelor cerebrale de la distanta
CitatThe present art for measurement of brain waves employs electroencephalographs including probes with sensors which are attached to the skull of the subject under study at points proximate to the regions of the brain being monitored. Electrical contact between the sensors and apparatus employed to process the detected brain waves is maintained by a plurality of wires extending from the sensors to the apparatus. The necessity for physically attaching the measuring apparatus to the subject imposes several limitations on the measurement process. The subject may experience discomfort, particulary if the measurements are to be made over extended periods of time. His bodily movements are restricted and he is generally confined to the immediate vicinity of the measuring apparatus. Furthermore, measurements cannot be made while the subject is conscious without his awareness. The comprehensiveness of the measurements is also limited since the finite number of probes employed to monitor local regions of brain wave activity do not permit observation of the total brain wave profile in a single test.
Stai ca de fapt trebuie sa le pui casca cu electrozi pe cap sau in cap...
CitatReferring to the drawings, specifically FIG. 1, a high frequency transmitter 2 produces and supplies two electromagnetic wave signals through suitable coupling means 14 to an antenna 4. The signals are directed by the antenna 4 to the skull 6 of the subject 8 being examined. The two signals from the antenna 4, which travel independently, penetrate the skull 6 and impinge upon the tissue of the brain 10.
Ai 6 miliarde de oameni la care trebuie sa le trimiti catre osul 6 cu antena 4 un semnal si aia se  misca :))
La 3662758: aparat stimulator pentru organele musculare cu transmitator extern si receptor implantabil;
CitatIn the prior art many attempts have been made to solve this problem electronically. One such prior art device includes an implantable bladder stimulator with a battery power pack. Obviously this is undesirable since the patient would have to undergo surgery each time the batteries become low in electrical energy. In a similar prior art device a tuned tank circuit having a capacitor attached thereto with electrodes connected to the bladder so that the capacitor receives energy from the tank circuit to stimulate the electrodes, is implanted in the patient. This device is also undesirable since experience shows that three electrodes are necessary to produce adequate stimulation and emptying of the bladder.
Baterie si operatie canse termina bateria
CitatEach of these electrodes requires a pulse of 50 volts at 1 amp. for 1 millisecond. This represents a peak pulse power of 50 watts for each electrode, or a total of 150 watts peak power if all stimulus pulses are delivered simultaneously, as they must be in the case of the tank circuit and capacitor. In the prior invention no means of storing power is provided, so the power pulses delivered to the electrodes must be received at the tank circuit.
50 de Voli , 50 de Watts, 150 Watts  :-D
La 5458142: dispozitiv pentru monitorizarea câmpului magnetic emanat de un organism
Citatdiagnostic and therapeutic instrument for use in the treatment of living organisms is provided including a sensor for detecting magnetic fields emanating from the living organism. The sensor is located proximate to the organism and is formed from a ferromagnetic core surrounded by a multi-turn fine wire coil. The sensor is coupled to signal processing which amplifies a signal from the sensor and filters out portions of the signal which represent background magnetic fields emanating from other sources. The signal from the sensor is utilizable to detect abnormalities in the field emanating from the organism indicative of the organism's well-being. The signal can also be utilized to excite a magnetic field radiator which outputs a field complementary to the field emanating from the organism
Senzor de proximitate, amplificator, samd...
Concluzie: teoria ca teoria dar practica ne omoara :)) draga Jackie...
Acu' in SUA se poate breveta orice dar practica e practica...
Un "muron" pragmatic dar care citeste si brevetele de inventie... Oricum dupa cate era de asteptat nu ai indicat profesia  :evil:
Jackie nu e nimic rau sa fi poet...

jackie28t

OK  :-D   Apropo nu se spune ''muron'' ci ''moron''   :lol: LOL

LupinThe3rd

#59
Oricum patentele sunt frumoase dar pana la practica mai e o bucata... Ghinion
Asta imi aduce aminte de faptul ca americanii vroiau sa antreneze delfinii ca sa puna mine pe vasele inamice... Studiu, bani cheltuiti. In final o singura problema rata nu era de 100 adica din cand in cand puneau mina si pe navele americane... sau era sezonul imperecherii si aia o taiau la ... in loc sa isi vada de misiune...

Problema majora la articolul meu favorit e ca nu are nici o treaba tehnica...
Cea mai tare e aia cu faptul ca in anii 50 doctorii implantau electrozi in capul copiilor fara sa stie parintii... Imi imaginez scena: duceai copilul la doctor ca il durea in gat si cand iesea din cabinet o pereche frumoasa de electrozii iesind din cap... Probabil ca ii vopseau si verzi ca sa fi socat de culoare si sa sari peste partea cu electrozii... :)
Da' apropos stie cineva ce e Jackie de meserie :D?