Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sã ne pregãtim pentru 2012

Creat de IONUT, 12 Iunie 2006, 23:27:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DRAGOS

Daca ramanem fara curent din cauza exploziilor solare, adica sa ramanem vreo 3-4 luni de zile?? nu credeti ca natura ne poate uimii? in primu rand ar fi culmea sa ne credem stapanii naturii si sa credem ca numai ca noi va decurge totul si ca "asaceva nu s-ar putea intampla". Ba or sa vada multi ca se poate intampla, cei din umbra stiu astea, doar ca nu le fac publice. Multi incearca sa minimalizeze problema exploziilor solare, de parca soarele ar fi o mica planeta si neimportanta. NU, soarele e o stea de marime mijlocie asa ca in perioada lui de ciclul de 11 ani, trebuie urmarit cu tot interesu nu IGNORAT si aici ma refer la cei care tot zic: "eh, lasa ca nu o sa fie nimic", bine daca daca O SA FIE? ce or sa faca atunci, dupa ce a avut loc?

alx

#526
@Dragos
   Din pacate,ignoranta nu este o scuza,atata timp cat "cineva" ne-a "daruit" cu un cap care se afla in punctul cel mai inalt al corpului nu numai pentru a nu ne intra apa in gat in timpul ploii... ;D Adica eu vreau sa spun ca inainte de a avansa ipoteze catastrofale de genul celei prezentate de tine mai sus,cu cele 3-4 luni fara energie electrica,ar trebui sa punem la contributie materi cenusie primita "for free",si sa vedem in ce conditii se poate intampla scenariul de mai sus.
  In primul rand,DEOCAMDATA,nimic din istoria cunoscuta a umanitatii nu ne indica ca s-ar putea intampla ceva atat de radical in timpul unui ciclu de 11 ani al Soarelui.
  In al doilea rand,pentru a scoate din functiune retele electrice la nivel mondial,o astfel de explozie solara ar trebui(dupa parerea mea) sa aiba LA ATINGEREA PLANETEI NOASTRE, forta catorva sute de bombe nucleare gen Hirosima,si ar trebui ca efectul sa dureze destul de mult,pt. a influenta si retele aflate pe partea cealalta a planetei.Sigur,cand ma refeream la bombe nucleare ma gandeam la efectul PEM al acestora(Puls Electro Magnetic),singurul care are influenta asupra retelelor energetice(excludem,bineinteles,efectul fizic distrugator al unei astfel de bombe).De ce zic ca ar trebui ca ar trebui o astfel de forta? Pt ca aceste retele energetice au propriul lor sistem de protectie,care chiar daca nu e infailibil,in final isi face treaba,vezi pana masiva de curent din America din 9 noiembrie 1965,care a afectat peste 50 de milioane de oameni  http://stoianconstantin.wordpress.com/2008/01/01/pana-de-curent-a-paralizat-america-de-nord-mai-rau-decat-un-atentat-terorist/ .Ce s-a observat cu ocazia acestui neplacut eveniment? Faptul ca sistemul,chiar daca cedeaza,o face RELATIV inteligent,adica poate fi repus in functiune intr-un interval foarte scurt de timp,de la ore la zeci de ore.Singura modalitate de a nu mai putea repune sistemele in functiune ar fi DISTRUGEREA FIZICA GLOBALA a acestora,care nu poate sa apara decat in cazul unui masiv soc PEM.Si ma intreb cam ce s-ar intampla cu populatia acestei planete in acest caz? Chiar ar mai conta ca nu avem energie electrica?

In concluzie,am curajul sa afirm ca o explozie solara nu va reusi,in cel mai pesimist scenariu,decat sa produca pagube la nivel regional,eventual sa ne intrerupa comunicatiile,televiziunea(aici ar putea fi o problema,pentru ca multi din cei care se uita la telenovele/acces direct&Co ar ramane fara obiectul muncii,si ar fi siliti sa puna mana si pe cate o cartuluie ;D ),poate si internetul(primele 2 se bazeaza foarte mult pe comunicatiile prin satelit,in timp ce internetul a cam tecut pe FO).Sigur,satelitii pot fi distrusi fizic foarte usor,asa ca asta se poate intampla,intr-adevar...insa pana la a ajunge sa nu mai avem energie electrica luni de zile,e cale lunga...si sa nu-mi dati exemple de caderi de energie de cand cu zapezile astea,ca aici a fost vorba de neputiinta autoritatilor,si slaba pregatire a acestora!


Asa ca eu zic ca ar tebui sa ne preocupe alte lucruri,nu ce vom face cand o sa ne loveasca MORTAL Soarele...se va intampla si asta,atunci cand se va transforma intr-o supernova,sau o pitica portocalie,sau... ,dar pe atunci va ma exista omenirea pe Terra? Ma indoiesc...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Tayka

#527
Citat din: alx din  11 Martie 2012, 12:53:12
...pentru a scoate din functiune retele electrice la nivel mondial,o astfel de explozie solara ar trebui(dupa parerea mea) sa aiba LA ATINGEREA PLANETEI NOASTRE, forta catorva sute de bombe nucleare gen Hirosima...
După părerea mea însă(şi nu numai a mea) pentru a scoate sistemul energetic mondial din funcţie nu este nevoie să-l distrugi fizic cu bombe(ceiace desigur este aproape imposibil)ci doar să-i ,,tai''massa Terrei.Ori tocmai acest lucru se pare că se va produce atunci când exploziile solare vor induce radiaţii care vor lovii Terra cu PEM  masive de energie în massa ei încărcând-o şi schimbându-i astfel polaritatea din minus în plus.Ştim cu toţii că ori şi ce sistem energetic este racordat la massa Terrei,şi mai ştim că Pământul se comportă ca un uriaş condensator,care sub influenţa PEM solare îşi schimbă periodic polaritatea electrică a massei,şi desigur odată cu ea sensul câmpului magnetic precum şi inversarea polilor geografici.
Problema cea mai gravă este însă că aceste mega pulsaţii vor încărca şi atmosfera ionizând-o puternic şi care astfel prin efectul Corona se va comporta ca şi un dielectric degajând ozon şi vapori de apă,şi reformând astfel din nou stratul de ozon dar şi arzând prin supratensiune ori şi ce thor (bobinaj) aflat neprotejat în funcţiune,şi desigur distrugând biosfera.Probabil că dacă aceste fenomene cosmice nu se vor extinde pe o durată prea mare şi omenirea va mai exista şi după aceste cataclisme cosmice,atunci desigur că toată tehnica consumatoare de energie electrică va trebuii refăcută în ideia de ai ,,schimba sensul''.. :planet:Deşi vreau să fiu optimist se pare însă că în urma  acestor fenomene apocaliptice ciclice viaţa pe Terra va trebuii să o ia de-la început.. :moon:-Părerea mea.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

   In ajunul Craciunului din anul 2009 a inceput sa aibe o sustinere importanta ipoteza conform careia sistemul nostru solar, Soarele si toate planete ce-l orbiteaza, intra intr-o zona a unui nor energetic interstelar potential periculos si destabilizator. In lucrarea "A strong, higly-tilted interstellar magnetic field near the Solar System" (O zona compacta cu un camp magnetic foarte puternic langa Sistemul Solar), publicata in 24 Decembrie 2009 in revista Nature (Natura) – o revista siintifica respectabila – M. Opher si echipa sa face un raport al datelor transmise de sonda Voyager – care a fost trimisa din 1977 sa inspecteze limitele  sistemului nostru solar.
   "Am descoperit un camp magnetic puternic chiar langa sistemul nostru solar. Acest camp magnetic tine norul energetic interstelar compact si rezolva puzzle-ul pe care incarcam demult sa-l descifram cu privire la existenta acestui nor", spune Opher de la George Mason University – investigator in cadrul departamentului de Heliofizica al NASA. El explica cum acest nor de energie este de doua ori mai puternic decat s-a estimat anterior si ca sistemul solar a inceput deja sa-l traverseze, adaugand ca acest camp "este turbulent si produce distorsiuni in sistemul solar vecin".
   Dealtfel, majoritatea oamenilor de stiinta au minimalizat pana atunci importanta norului energetic interstelar sau l-au demis existenta in intregime. Nu si dr. Alexei Dmitriev, un om de stiinta rus renumit in fizica spatiala, pe care l-am vizitat in Akademgorodok, un oras clandestin dedicat cercetarii stiintifice, situat la periferia Novosibirskului, in Siberia. In cartea mea recenta 'Apocalipsa 2012: O investigare a sfarsitului civilizatiei', am detaliat concluziile lui Dmitriev, bazate pe analizele realizate de echipa sa asupra datelor transmise de Voyager, concluzii privind inexplicabila excitare a atmosferelor planetelor Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun – furtuni imense, eruptii gigantice, arcuri plasmatice descarcate intre suprafata planetelor si a satelitilor lor, El a concluzionat ca aceste turbulente sunt cauzate de o injectie de energie externa in atmosferele acestor planete: mai bine zis, de un nor de energie interstelara in care a intrat marginea sistemului nostrum solar.
   Articolul din "Natura" nu examineaza si ramificatiile acestor cocluzii privitoare la Pamant decat pentru a sugera ca e posibil sa trebuiasca sa facem fata unei cresteri a radiatiilor cosmice care ar putea afecta totul – de la calatoriile spatiale pana la ploile ce vor cadea pe Pamant. Dar Dmitriev, care a publicat de 15 ani articole privitoare la subiect, observa ca intrarea in acest nor energetic interstelar a inceput deja sa perturbe Soarele, cauzand eruptii solare ce conduc mai apoi la uragane, cutremure si eruptii vulcanice de o intesitate nemaivazuta pe Pamant. El prevede ca vom avea de-a face cu catastrofe globale "in cativa ani, nu in zeci de ani" si ca sistemul solar va ramane in acest nor energetic turbulent pentru o perioada indelungata.
   In Decembrie 2008, Academia Nationala de Stiinte (NAS) a realized un raport de peste 100 de pagini ce detalia vulberabilitati grave la reteaua de energie electrica in cazul unor explozii solare puternice – care conform consensului stiintific sunt asteptate spre sfarsitul anului 2012, inceputul anului 2013. NAS concluzioneaza ca mai bine de 130 de milioane de oameni se vor trezi fara electricitate pentru durata a luni de zile sau poate chiar ani din cauza mega-furtunilor solare care vor pune la pamant reteaua de energie electrica. Fara telecomunicatii, apa sau benzina (pompele sunt electrice), mijloace de refrigerare si forte de mentinere a oridinii publice sau de securitate militara, civilizatia asa cum o cunoastem va fi efectiv ingenuncheata.
   'Apocalypse 2012' a dezbatut deasemenea intensiv dovezile aduse despre invelisul magnetic protector al Pamantului care da semne de realiniere si deteriorare, ipoteza validate in mod empatic in Decembrie 2008 cand THEMIS – satelitii de cercetare ai NASA – au zburat deasupra unei brese gigantice in campul magnetic al planetei care se desfasoara de la unul dintre Poli si pana la Ecuator. Astrofizicienii din echipa THEMIS au ramas uluiti la citirea datelor, David Sibeck – seful de proiect al echipei – mergand pana acolo in uluirea sa incat a declarat ca reactia la citirea datelor ar fi fost aceeasi " ca si cand Soarele ar fi rasarit in Vest". Scuturile sunt la pamant iar soarele va incepe sa ne bombardeze cu putere la sfarsitul lui 2012 sau la inceputul lui 2013.
   Vecinatatea noastra spatiala se schimba, si nu se schimba in bine. Trebuie sa luam masuri sa ne aparam planeta si stilul de viata incepand chiar de acum.

http://www.huffingtonpost.com/lawrence-e-joseph/passing-into-the-energy-c_b_405086.html?ref=fb&src=sp&comm_ref=false

Acest articol a fost publicat in 29 Decembrie 2009. De atunci, NASA  a lansat personalului sau niste mesaje pregatitoare, a adunat datele despre ceea ce se intampla in acest nor energetic interstelar si a tinut chiar si o conferinta de presa urgenta acum o luna sau doua in care s-au straduit sa se arate entuziasmati de descoperirile facute – si anume ca suntem chiar in acel nor – iar mai apoi au dat zambind din umeri cand au raspuns ca n-au habar cum ne va afecta activitatea soarelui in viitorul apropiat.
   Cert e ca in ultima luna Marte a trecut prin turbulente (care, speculeaza unii, au dus chiar la inversarea polilor - magnetici sau fizici? - iar de curand se pare ca a intrat sau va intra Venus in raza de actiune a bombardamentului solar amplificat de norul energetic interstelar.
   Are sens sa ne intrebam cine va urma dupa Venus ? Sau credem ca suntem scutiti de orice turbulente de aceasta natura - fiindca daca nu apare Nibiru la orizont, nimic nu ne poate perturba armonia planetara ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

zana@M

Uite ca mai sunt locuri pe acest Pamant unde ne putem ascunde daca vina APOCALIPSA.
Cel mai bine ar fi ca profetiile sa nu se adevereasca, iar Apocalipsa sa n-o vedem .Stau si ma gandesc ,mai avem noi timp sa ne asundem in cazul unui dezastru apocaliptic??? Poate ,doar in aceste zone ....http://www.ziare.com/magazin/inventii/locuri-unde-te-poti-ascunde-daca-vine-apocalipsa-1165355
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

uforever

Citat din: zana@M din  05 Mai 2012, 13:48:02
Uite ca mai sunt locuri pe acest Pamant unde ne putem ascunde daca vina APOCALIPSA.
Cel mai bine ar fi ca profetiile sa nu se adevereasca, iar Apocalipsa sa n-o vedem .Stau si ma gandesc ,mai avem noi timp sa ne asundem in cazul unui dezastru apocaliptic??? Poate ,doar in aceste zone ....http://www.ziare.com/magazin/inventii/locuri-unde-te-poti-ascunde-daca-vine-apocalipsa-1165355

Sunt locuri unde ne putem ascunde, asta nu inseamna ca supravietuim. Aceste locuri oricum sunt pentru unii, deci nu stiu de ce ne facem probleme. Chestia asta cu apocalipsa incepe sa semene cu o boala psihica, chiar nu a inteles nimeni ca, cat timp soarele va arde pe cer omenirea va supravietuii(macar o parte).Sa spunem ca ne loveste un "obect enorm si diform" :-D, pai sunt cativa baieti pe la Vatican, care ar fii pregatiti in orice moment sa plece in spatiu, deci vor supravietui unii.De ce suntem atat de obsedati de un sfarsit ce implica un megadezastru, poate ca va fii un sfarsit al prostiei omenesti :lol:, desi ma indoiesc ca prostia poate avea un final.Apocalipsa oricum inseamna Revelatie, da-l dracu de magadezastru', da-le dracu de previziuni, totul este un "Fiasco" creat artficial. Eu sincer am sa astept apocalipsa in fata unei sticle de vin bun, pe muzica celor de la Led Zeppelin, eventual in bratele unui "suflet cald"(deci ma pregatesc pentru 2012) :-D

P.S.  Imi pare rau, dar nu pot vorbi serios despre asta, daca a tinut figura, bine, daca nu, a fost o gluma :-D

zamotrak

Citat din: uforever din  05 Mai 2012, 15:20:34............ desi ma indoiesc ca prostia poate avea un final.Apocalipsa oricum inseamna Revelatie, da-l dracu de magadezastru', da-le dracu de previziuni, totul este un "Fiasco" creat artficial. Eu sincer am sa astept apocalipsa in fata unei sticle de vin bun, pe muzica celor de la Led Zeppelin, eventual in bratele unui "suflet cald"(deci ma pregatesc pentru 2012) :-D

Dupa mult prea mult timp,de chibitat,de pe margini,sunt nevoit sa ies si sa spun ca mult prea mult r.h.t se serveste pe toate caile de informare, legat de 2012.Tot ce se poate sa fie o apocalipsa personala.Eu cred ca simt deja asta.Dar....sa nu disperam.Speranta in mai bine,moare ultima.Intotdeauna.Eu asa sper!
O parere ,absolut personala.

Xanadron

Desi n-apare pe situl Antenei 3, vad un preview-reclama la unul din viitoarele reportaje ale talentatei Carmen Avram ("In premiera") cu tema... apocaliptica. 8-)

Cred c-o sa fie difuzat duminica viitoare (ora 21.00 parca) - de urmarit zic eu, fie si doar din simplul motiv ca majoritatea reportajelor ei sint bine documentate, iar flash-urile aratate-n clipul promo sint interesante, incluzind si "bunkeristi" autohtoni. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

licuriciu

Am si eu o intrebare: acest topic va fi inchis in 2013? Sau vom continua sa ne pregatim pentru 2012 si in 2014? Oricum, dragi forumisti, aveti grija cum votati. Pentru noi, romanii, evenimentul maxim social e inainte de data apocalipsei. Apoi, s-ar putea sa nu mai conteaze daca vine apocalipsa sau nu, in sensul ca o vom astepta ca o speranta de salvare.

jean

Citat din: licuriciu din  11 Octombrie 2012, 12:54:24
Am si eu o intrebare: acest topic va fi inchis in 2013? Sau vom continua sa ne pregatim pentru 2012 si in 2014?
Inlocuim pe unu cu doi si ne vom pregati pt. 2022, avem tot timpul pana atunci, cine o mai trai. :-D
Va dati seama ce va fi in 2222? Vor fi doi sori, doua planete, de restul deja s-a ales prafu, doua continente si doua tari, doi oameni, Adam si Eva, si iata un nou inceput. Noi?....Vom fi petrol pt. generatiile noului Adam.  :lol:
Adevarul este dincolo de noi

fiulploii

Citat din: licuriciu din  11 Octombrie 2012, 12:54:24
Am si eu o intrebare: acest topic va fi inchis in 2013? Sau vom continua sa ne pregatim pentru 2012 si in 2014? Oricum, dragi forumisti, aveti grija cum votati. Pentru noi, romanii, evenimentul maxim social e inainte de data apocalipsei. Apoi, s-ar putea sa nu mai conteaze daca vine apocalipsa sau nu, in sensul ca o vom astepta ca o speranta de salvare.
Exista si alte topicuri care pun problema pentru dupa 2012 , Search...
Toate sunt vremelnice iar faptul ca scara de valori a lumii e -vb rapsodului popular - lins, prelins , cu fundu-n sus   face vremurile foarte interesante si neplictisitoare .
  Daca ai un blid de linte iti voi da unul.
  Daca nu ai niciun blid de linte , iti voi lua unul
.
     8-)

Arhanghelul

#536
Citat din: Xanadron din  11 Octombrie 2012, 10:07:04
Desi n-apare pe situl Antenei 3, vad un preview-reclama la unul din viitoarele reportaje ale talentatei Carmen Avram ("In premiera") cu tema... apocaliptica. 8-)

Cred c-o sa fie difuzat duminica viitoare (ora 21.00 parca) - de urmarit zic eu, fie si doar din simplul motiv ca majoritatea reportajelor ei sint bine documentate, iar flash-urile aratate-n clipul promo sint interesante, incluzind si "bunkeristi" autohtoni. :-D

http://www.youtube.com/watch?v=sM5os02sPFs

Sursa facebuce...
https://www.facebook.com/inpremiera

http://inregistrari.antena3.ro/view-In_Premiera_cu_Carmen_Avram-41.html

Citat din: licuriciu din  11 Octombrie 2012, 12:54:24
Am si eu o intrebare: acest topic va fi inchis in 2013? Sau vom continua sa ne pregatim pentru 2012 si in 2014? Oricum, dragi forumisti, aveti grija cum votati. Pentru noi, romanii, evenimentul maxim social e inainte de data apocalipsei. Apoi, s-ar putea sa nu mai conteaze daca vine apocalipsa sau nu, in sensul ca o vom astepta ca o speranta de salvare.

Raspuns : Sã ne pregãtim pentru 2013 ... Sã ne pregãtim pentru 2014 ... Sa-l intrebam pe Barbu Tudor  :-D :evil: :-) :mrgreen: :martiansmile:

Sunt de acord cu colegul jean ...

Citat din: jean din  11 Octombrie 2012, 14:37:59
Inlocuim pe unu cu doi si ne vom pregati pt. 2022, avem tot timpul pana atunci, cine o mai trai. :-D
Va dati seama ce va fi in 2222? Vor fi doi sori, doua planete, de restul deja s-a ales prafu, doua continente si doua tari, doi oameni, Adam si Eva, si iata un nou inceput. Noi?....Vom fi petrol pt. generatiile noului Adam.  :lol:

:-D :evil: :-) :mrgreen: :martiansmile: :-D :evil: :-) :mrgreen: :martiansmile: :-D :evil: :-) :mrgreen: :martiansmile: :-D :evil: :-) :mrgreen: :martiansmile:

_________________________________________________________________________________

P.S. Acum la modul serios mai recititi ... de pe forum anumite subiecte mai vechi ...

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2049.msg75399.html#msg75399
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

iniventor

cred ca putem afla!
uitati: daca ar veni o nava si s-ar prezenta intr-un fel prin mesaje un film.. am putea afla ca folosesc radio pt ca printre stele noi emitem minciuni spatiale si cred ca viteza radio ar putea fi masurata intr-un fel prin care nava a calatorit cu o anumita viteza si se poate afla distanta de la care vine. Pentru foametea spatiala sunt multe ecuatii in care noi pamantenii prezentam retete la tv si minciuni. sa nu uitati ca pot folosi fungusi (`54 Roswell) si stim ca folosesc ingineria genetica. Mai stim ca sunt telepati si multe alte lucruri simple: de exemplu ca se dadeau cu caruta spatiala cand noi dabia daca stiam sa facem sabii. Sunt cateva ecuatii in care putem sa sapam razboiul si sa scoatem pacea la lumina cu ajutorul unor lucruri simple cum sunt ``children of the gods`` in care vechii civilizatori au mancat au dormit cu pamntencele s-au imbatat si copiii lor nu doresc sa moara. Un alt exemplu ar putea constitui comertul si aflarea necesitatilor : foamea ! . Sau de exemplu sa mergem pe necesitatile lor care il constituie un alt lucru important xenolingvistica deoarece cred ca au discutat si cu alte civilizatii si cred ca pacea alaturi de comert este veche de mii de ani in xenolingvistica cu ajutorul creirului lui ebe 1 sau cat o fi pentru in creier sunt multe ecuatii din care daca traieste vre-un ebe am putea afla si de ce au capacitati extraordinare si nu isi fac si un trup de luptator ect.
ideile se pot adapta la nevoi.

cu respect,
Georgescu Dragos Corneliu
ro
ploiesti

Xanadron

#539
Nu stiu cum anume, da-i clar c-ai prins lungimea de unda empatica a radioului impulsurilor mele cam extraterestre de-acum (post-citire postarea ta mai ales, colega iniventor).

Mai precis: sa nu-mi mai fie foame, sa ma-mbat critza si sa ma culc pe urma c-o paminteanca... dar mai ales sa nu-mi moara de-un ras apocaliptic copiii nephilimici astfel procreati. :-D

Cum insa bine zici ca ideile se pot adapta la nevoi, revin la modul serios ontopic (la 2012 adica - implicit deduc convingerea ta ca-n decembrie or sa ne-ncalece fomeile oaresce ET?! :-)) si mai spun doar atit: muritori, lasati balta orice pregatiri (provizii, arme, bunkere etc) si apucati-va cit mai e timp de xenolingvistica! :wink:

Eu de pilda deja am invatat cum sa-i intimpin pe ET-ii astia cam lubrici pe limba lor (cu arbaleta-n mana, evident):

"+ :-( ~`/>,<">@ :martiansad:$%^&*"(~`} :x`~/:>"!!!, ... adica:

"Frate ET, shezi blind si ia-ti tentaculele alea erecte de pe nevasta-mea ca altfel ti-o iei in mufa!!!" :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/