Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sã ne pregãtim pentru 2012

Creat de IONUT, 12 Iunie 2006, 23:27:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

darkness

xenon,am tot uitat sa iti spun asta,dar azi mi-am adus aminte:
Citat din: xennon_2000 din  07 Ianuarie 2007, 18:38:19
Darkness tu chiar esti intunecat! :cry:....vezi numai partea rea a lucrurilor si duritatea vietii si mintea rea a oamenilor!NU spun ca nu ai dreptate, dar trebuie sa facem ceva in sensul asta adica sa fim mai buni la suflet si sa ne eliberam de sentimentele astea de rautate, invidie, lacomie......dar mai e mult pana atunci!

si apoi:
Citat din: xennon_2000 din  08 Ianuarie 2007, 20:32:37
Suntem cam optimisti (noi de pe forum) in legatura cu sfarsitul....si non violenta, dar dupa ce semne se vad in lume, de razboaie si instabilitate economica.....

mie mi se pare ca te cam contrazici....

xennon_2000

Darkness....in biblie scrie: am vazut un cer si un pamant nou!Care e parerea ta?
   Acestea se vor face intr-o lume spirituala , adica nu materiala??? :wink:

xennon_2000

Poate in 2060

Vestea cea buna a dat-o Don Yeomans, seful programului care se ocupa de supravegherea obiectelor cosmice care pot intra pe o orbita de coliziune cu Pamintul, din cadrul Jet Propulsion Laboratory, care apartine de NASA. "Acum putem scoate din discutie orice posibilitate de impact pentru 1 februarie 2019", a declarat el. Asadar, putem rasufla usurati in privinta lui 2002 NT7, macar pentru 40 de ani. "Nu putem elimina complet posibilitatea unui impact pe 1 februarie 2060, desi se pare ca, in curind, vom fi capabili sa o eliminam si pe aceasta", a precizat dr. Yeomans.

Aceasta incertitudine este explicabila prin faptul ca 2002 NT7 este cunoscut de numai trei saptamini. Dupa o observatie de citeva luni, astronomii vor putea sa ii traseze orbita cu o precizie mai mare si, ulterior, vor fi capabili sa deduca traiectoria pe care o va urma cu o acuratete sporita. Problema de fond este ca acest asteroid traverseaza regiuni ale spatiului mai putin explorate si nu se cunoaste daca orbita sa este influentata de alte corpuri ceresti.

Astronomii isi vor tine gura

Asadar, chiar daca nu prezinta o amenintare imediata, 2002 NT7 ramine sub observatie, fiind incadrat de acum in categoria asteroizilor cu risc scazut de impact. Este firesc sa ramina in atentia astronomilor, deoarece face parte dintre asteroizii mari, avind un diametru de doi kilometri, deci putina prudenta nu strica. Dr. Benny Peiser, de la Universitatea John Moores din Liverpool, a spus chiar ca nu este cazul sa ne bucuram prea devreme. "Este mai intelept sa ne continuam observatiile, fiind probabil ca in viitor sa rezulte noi date ale unui posibil impact", a explicat el.

Cert este ca 2002 NT7 se situeaza acum in centrul atentiei comunitatii astronomice. In schimb, este nesigur faptul ca vom afla mai multe detalii pe viitor. Mai multi astronomi, nemultumiti de tonul alarmist pe care a fost relatata probabilitatea unui impact in 2019, au protestat oficial, relateaza BBC.

Ei au propus sa fie instituita o procedura care sa impiedice dezvaluirea unei noi situatii similare. De asemenea, alte grupuri de astronomi au fost de acord sa nu mai anunte nici o data a unei eventuale ciocniri pina cind traiectoria lui 2002 NT7 nu va monitorizata in intregime.





O ALTA TEORIE DESPRE SFARSIT

IONUT

Citat din: xennon_2000 din  11 Ianuarie 2007, 09:26:25
....in biblie scrie: am vazut un cer si un pamant nou!Care e parerea ta?
   Acestea se vor face intr-o lume spirituala , adica nu materiala??? :wink:
Nu e vorba de o lume spirituala ci chiar de planeta noastra. La fel s-a intamplat si cu suprafata Terrei de pe vremea Atlantidei. O energie uriasa (cataclism) a schimbat forma si suprafata uscatului , la fel va fi si atunci, caci tot in Biblie scrie ca de vor fi doi la camp unul va fi luat si altul lasat ... :cry: etc;.
Merci ca ai postat stirea cu meteoritul, e de actualitate.

Elvin

    "un cer nou si un pamant nou"....asta vad astronautii de fiecare data cand ies cu navele pe orbita...

toma

#200
CitatLa fel s-a intamplat si cu suprafata Terrei de pe vremea Atlantidei
Si cam unde era Atlantida asta? Si cit era de mare?
Anul acesta am scapat profetiile "clarvazatorilor" de tot felul. M-a lamurit insa Mafalda de la B1 ce si cum cu anul ce vine. Profetiile ce sa vor implini ca si anul trecut. Adica deloc. Dar ce mai conteaza, daca sunt ceva fraieri care sa i se uite in gura :-D
Cit despre 2002 NT7, sa nu zicem hop pina nu am sarit groapa! Cine stie pe unde trece si ne trezim cu el la usa! :-o
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

darkness

cer nou si pamant nou?pai simplu..daca aduni toate datele pe care ti le-a dat LP, ciuciulete si altii, vei vedea clar ce inseamna cer nou si pamant nou!
in plus, daca iei in considerare si incalzirea globala,viitoare cutremure etc, bag mana in foc ca in 20 de ani pamantul nu va arata cum arata acum...


aaah..si,daca mergi mai departe cu gandul, cer nou si pamant nou, poate insemna si descoperirea unei alte planete

toma

Citatcer nou si pamant nou, poate insemna si descoperirea unei alte planete
Unde, in alt sistem solar?
Sau e vorba de sora geamana a Pamintului, pe care nu o vedem din cauza ca, aflinduse pe aceeasi orbita, e tot timpul ascunsa dupa Soare! :wink:
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

calinahanna

@toma

CitatSau e vorba de sora geamana a Pamintului, pe care nu o vedem din cauza ca, aflinduse pe aceeasi orbita, e tot timpul ascunsa dupa Soare!
Ce te face sa spui acest lucru?
De unde stii?

DepthOfField

CitatSau e vorba de sora geamana a Pamintului, pe care nu o vedem din cauza ca, aflinduse pe aceeasi orbita, e tot timpul ascunsa dupa Soare!
o planeta oarecare induce anomalii minore dar observabile in traiectoria celorlalte planete cu orbite apropiate... pe baza acestui efect s-a descoperit matematic Neptun si apoi Pluto acum mult timp, prin observatii asupra  variatiilor orbitei Uranus care era cunoscuta deja (daca nu ma insel cu privire la aceasta istorie)... asa ca o planeta "geamana" cum zici, ar fi fost detectata de mult.... ca sa nu mai spun de satelitii plecati in sistemul solar, care ar fi vazut-o daca era cazul, fiind postati "in alt punct de vedere"... asa ca ipoteza aceasta e doar o speculatie din noianul de zvonuri ce dau bine la mister... in opinia mea.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Elvin

#205
    de unde s-a plecat si unde s-a ajuns...
    "cer nou si Pamant nou", ziceam eu, asta ar vedea cineva care ar iesi in cosmos acum sau oricand si S-AR UITA INSPRE TERRA, nu in alta parte. In loc de o intindere plata, vezi un glob; in loc de un cer albastru, vezi un ocean negru punctat pe alocuri cu lacrimi albastre.. A iesit oare apostolul Ioan in cosmos , la fel ca Enoh ?...
     de aici pana la 'sora geamana a pamantului' (?!?!), sau o alta planeta oarecare... :|
   

calinahanna

@Elvin

Ok, am inteles la ce te referi.


xennon_2000

Sunt multe ipoteze in acest sens...poate sa fie considerate un cer nou si un pamant nou, o alta planeta din sistemul nostru solar, o alta planeta din alt sistem solar, o lume spirituala sau terra refacuta dupa sfarsit, si de ce nu o planeta geamana...cum spunea toma

xennon_2000

METODE DE DISTRUGERE A UNUI ASTEROID


Teoretic, amenintarea poate sa apara in urmatoii sase ani sau, la fel de bine, peste 6.000 de ani. Problema li s-a parut americanilor suficient de serioasa, pentru a incepe studiile pentru prima racheta anti-asteroid. Pe linga aceasta au fost propuse si alte solutii:
Microproiectilele distructive
Imaginati-va o multime de bile mici din tungsten lansate la mica distanta de un asteroid. Pentru a nu se imprastia, acestea sint legate intre ele cu fibre de otel extrem de rezistente. Asteroidul intra in reateaua astfel realizata cu o viteza de "numai" 100.000 km/h. In momentul impactului, prima bila intra in el la mare adincime; a doua largeste fisura facuta de prima si apoi alte citeva sute de mii de micro-proiectile il cern efectiv, pina il pulverizeaza.
- Avantaj: simplu, destul de ieftin.
- Inconvenient: ineficient pentru asteroizii mari.

Atacul nuclear
Explozia unei incarcaturi nucleare la suprafata unui asteroid creeaza un crater gigantic si il face sa piarda o parte importanta din masa. De asemenea, unda de soc ar fi suficient de puternica pentru a-l devia de pe traiectoria periculoasa pentru noi.
- Avantaj: nu e nevoie de o incarcatura prea mare.
- Inconveniente: riscul de a sparge asteroidul in mai multe bucati, dintre care citeva tot vor putea atinge Pamintul; mai rau, acestea vor fi contaminate radioactiv.

Topiti asteroidul!
Concentrind razele soarelui cu ajutorul unor oglinzi uriase intr-un singur punct de pe suprafata asteroidului, e posibil ca temperatura de suprafata sa ajunga la 1.000° C. Dupa un timp, solul incepe sa se topeasca, pentru ca ulterior din adincul asteroidului sa tisneasca un jet de vapori fierbinti, a carui forta se crede ca ar fi suficienta pentru a-l devia.
- Avantaj: nu exista ramasite.
- Inconveniente: realizarea oglinzii este dificila; cu tehnologia de acum, constructia sa ar cel putin un an, la un pret imens.

Concentrati-va gindurile
O solutie complementara, neagreata insa de forurile stiintifice, consta in devierea asteroidului prin puterea gindurilor. Sustinatorii proiectului afirma ca atunci cind va veni momentul, prin efortul simultan de concentrare al mai multor zeci de mii de oameni, forta telekinetica astfel generata ar trebui sa modifice traiectoria bolidului cosmic.

Shadowman

Citat din: xennon_2000 din  16 Ianuarie 2007, 15:20:35
METODE DE DISTRUGERE A UNUI ASTEROID

Concentrati-va gindurile
O solutie complementara, neagreata insa de forurile stiintifice, consta in devierea asteroidului prin puterea gindurilor. Sustinatorii proiectului afirma ca atunci cind va veni momentul, prin efortul simultan de concentrare al mai multor zeci de mii de oameni, forta telekinetica astfel generata ar trebui sa modifice traiectoria bolidului cosmic.


Imi amintesti de asteroizii izgoniti de unii "salvatori ai planetei"...
Care plesneau de spiritualitate,dadeau pe afara...Le iesea  "spiritualitatea"
si "forta PSI " prin vezica urinara...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY