Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sã ne pregãtim pentru 2012

Creat de IONUT, 12 Iunie 2006, 23:27:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

#540
E musai sa invatzam xenolingvistica? Poate ne intzelegem prin semne :-o :-
Citat
Citat din: Xanadron din  29 Noiembrie 2012, 13:03:40
Nu stiu cum anume, da-i clar c-ai prins lungimea de unda empatica a radioului impulsurilor mele cam extraterestre de-acum (post-citire postarea ta mai ales, colega iniventor).

Mai precis: sa nu-mi mai fie foame, sa ma-mbat critza si sa ma culc pe urma c-o paminteanca... dar mai ales sa nu-mi moara de-un ras apocaliptic copiii nephilimici astfel procreati. :-D

Cum insa bine zici ca ideile se pot adapta la nevoi, revin la modul serios ontopic (la 2012 adica - implicit deduc convingerea ta ca-n decembrie or sa ne-ncalece fomeile oaresce ET?! :-)) si mai spun doar atit: muritori, lasati balta orice pregatiri (provizii, arme, bunkere etc) si apucati-va cit mai e timp de xenolingvistica! :win ... adica:

"Frate ET, shezi blind si ia-ti tentaculele alea erecte de pe nevasta-mea ca altfel ti-o iei in mufa!!!" :lol:

Colega xanadron e un pic de egoism acilea sau mi se pare mie? Ti-ai intrebat consoarta daca vrea sa fie aparata de eventuale tentacule erecte?  :-o :-D
Io zic s-o invetzi si pre dansa sa manuiasca arbaleta ca  sigur ET-ii nu sunt dotatzi doar cu asa ceva; or fi printre ei si unii/unele cu tentacule apucatoare :-D si-atunci consoarta trebuie sa manuiasca arbaleta :-D
Mi se pare corect sa acorzi sanse egale pentru pericole asemenea :-D
Scuze pentru postarea mai degraba offtopic dar uneori trebuie sa ne mai si amuzam(sper sa nu ramanem asa :-D)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii

Nu sunteti corecti niciunul  :x Cine va zis voua ca societatea etiilor e tot patriarhala ?
Poate ca se va sari pe colegul @Xanadron  :lol: intru fericirea , strafulgerarea si inaltarea spirituala a rasei umane  :wink:
Si mai precis , aia vin sa ia toti masculii terrani si sa-i duca in robie . Si uite asa vor deveni unele fericite ca se reintoarce matriarhatul si pieri-va patriarhatul penetrant .
   Oare cum va supravietui matriarhatul asta numai cu fomei ?
Zic si eu , receptionand o minciuna spatiala in privinta numaratorii inverse ...

panta_rh_ei

Am ras cu pofta cand am citit postarea ta, fiulploii.
Io zic sa facem cumva si sa le sugeram sa-i dea doar ocol ca de sar pe el il sufoca si se duce naibi inaltarea spirituala a omenirii( sper sa nu te superi prea tare - de preferat chiar deloc - xanadron, ca te luaram in colimator da' se pare ca nu doar noi :wink:)
Asa ai auzit tu? Ca iau toti masculii terrani in robie?  :? :-o . Deducem ca societatea ete-ilor este matriarhala. Am cetit si io pe undeva ca amazoanele capturau masculii pentru imperechere dupa care ii omorau. Daca or avea aceleasi apucaturi? Care va sa zica fac un apel important pentru omenire : Fomei din toate tarile puneti mana pe arme sau ce-aveti in dotare si aparati masculii Terrei. :-D
Wow, lumea e urata fara femei dar si mai urata doar cu femei :-D si supravietzuirea nu-i posibila doar cu masculi ori doar cu fomei.
E doar o parere si... oricand orice altceva e posibil(poate facem 'schimb de mame' cu ei/ele :-D)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.