Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tema pentru Guvern

Creat de Urban, 22 Februarie 2007, 01:39:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calinahanna

@xennon

Si crezi ca salariile sunt totul?
Iti spun eu ca nu sunt... Prietena mea cea mai buna e cetatean japonez, si deja planuieste sa se intoarca in Romania dupa 15 ani... Si, crede-ma, are salariu f mare, lucreaza in televiziune, se va casatori cu nul dintre cei mai buni antrenori de echitatie de acolo, si, cu toate acestea, ii uraste pe japonezi, ceea ce au devenit si faptul ca lumea ii priveste ca pe legende vii.
Si mai presus de toate, amandoi urasc marile orase si complexele tehnologii...
Asa cum noi uram Romania, probabil...

LupinThe3rd

Concluzia pana acum: vrem sa avem de toate dar sa nu muncim prea mult ca ne spetim... :-D

calinahanna

xennon_2000

Sunt si eu impotriva tehnologizarii progresive (ca la japonezi, care si-au distrus si spatiile verzi de dragul tehnologiei si s-au inmultit peste masura), dar nu am conceptul care l-a spus Lupin :  "Sunt roman nu-mi place munca dar sa-mi fie plina punga" :martiansad:

LupinThe3rd

Citat din: xennon_2000 din  23 Februarie 2007, 11:02:23
Sunt si eu impotriva tehnologizarii progresive (ca la japonezi, care si-au distrus si spatiile verzi de dragul tehnologiei si s-au inmultit peste masura), dar nu am conceptul care l-a spus Lupin :  "Sunt roman nu-mi place munca dar sa-mi fie plina punga" :martiansad:
Xennon, raspuns gresit: am fost in Japonia si nu e asa cu spatiile verzi. Tokyo l-am vazut doar in trecere si nu pot sa spun dar despre Nagoya pot sa iti spun ca are foarte multe spatii verzi si cu cat mergi mai in "interior" e din ce in ce mai "verde":p.

xennon_2000

Da, da, da, Lupin.....dar compara Romania cu Japonia!
Ei abia acum au inceput sa reparee ce au stricat!

Dreamy

Daca fotografiile puse pe prima pagina a topicului de catre Urban, arata constructi posibile si realizate de cateva state dezvoltate, cele puse aici reflecta imposibilul facut posibil.
Si nu se opresc ...se pare ca au un plan de dezvoltare de mare amploare!!
Nu mai stiu care din posturile Discovery sau National Geografic a realizat un reportaj cu constructia de la 0 a acestui PARADIS!!!
Vi-l recomad cu caldura, e ceva inedit care cu siguranta va va tine in fata tv-ului pana la sfarsit!!

xennon_2000

Asta chiar e mirific!
Ma intreb cat mai dureaza pana facem si noi asa ceva! :|