Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Calatorie spre Centrul Pamantului

Creat de maya, 10 Iunie 2006, 01:45:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maya

CitatThe great Dmitry Mendeleev was a many-sided scientist. Aside from devising the famous periodic law and periodic table of chemical elements, he also came up with a theory of non-organic origins of petroleum. In fact, Mendeleev's contemporaries failed to understand his theory. A generally accepted organic theory maintains that petroleum was formed from the remains of decayed vegetable matter. Indeed, complex chemical compounds that occur only in ferns and horsetails are found in petroleum. According to Mendeleev's theory, petroleum is a product of reactions between the hydrides of metals and water at high temperatures and pressures in the depths of Earth. The formation of acetylene bubbles after a piece of calcium carbide is put into water is the simplest analogy.
CitatStill, there is not much information with regard to processes that happen right beneath our feet. New theories about the existence of the underground world are born continuously due to lack of scientific knowledge. One theory says the underworld is populated by Atlanteans who opted for the underworld following many disappointments of living under the sun. Another theory maintains that the underworld is the place where the white-eyed monsters took shelter after being displaced by the Slavs from the Central Russian plateau.
http://english.pravda.ru/science/mysteries/12-06-2006/81879-underworld-0


IONUT

Nu a spus nimeni dacă a văzut cineva filmul "TE CORE" - "MIEZUL"

???

2012

l-am vazut acum 2 ani > foarte interesant pt vremea lui > chiar si acuma inca
actiunea filmului reda si un spatiu gol al pamantului acoperit de cobalt :) unde se gasesc materiale sub forma de cristale > sub portiunea numita magma :)
putin cam prea sci fi ....dar goood
in film sau intamplat furtuni electronice porumbei dezorientati < persoane cu peace makere care au murit din pricina schimbarii de flux de energie ....> se dorea din cate imi aduc aminte explodarea unor bombe pt ''repornirea'' planetei in subteran la mare adancime

IONUT

În film se urmărea repunerea în mişcare a miezului planetei, a nucleului, ptr reactivarea scutului magnetic. Normal că e SF dar e ff ingenios şi verry verry goooood. Aşa erau şi cărţile lui Joule Verne, şi acu-s depăşite.
Referitor la film ar trebui sa se faca o nouă vartiantă al cărui epic să urmărească o călătorie în interiorul pământului unde sa se arate existenţa lumii interioare. Poate se gândeşte Mell Gipson după ce termină Apocalyptico.

2012

#19
pai sa stii ca a terminat > eu am vazut filmu :D
reusit si asta >

Skywalker

Dupa cum am promis mai sus, va mai dau niste adrese unde sa va uploadati pozele:

  http://reg.imageshack.us

si site-ul romanesc http://punepoze.uv.ro Pe acest site nu e nevoie sa-ti creezi un cont si e si simplu de utilizat.

  Am fost cam offtopic, dar promit ca voi reveni cu informatii la subiect.

paleoastronaut

nu stiu daca nu cumva acete imagini sunt deja pe site dar eu totusi le voi posta...sunt imagini din satelit cu gaura de la pol....

paleoastronaut

inca o imagine de satelit...ciudat...vedeti ce se intampla pe google earth cu zona polului sud...nu prea se poate accesa nici o imagine mai clara...

paleoastronaut


2012

#24
asa de mare gaura si sa nu o vada nimeni pana acuma ?  :?
daca din satelit este mare >

paleoastronaut

Nu stiu daca nu cumva "gaura" pe care o vedem este un fenomen mai  degraba energetic decat unul strict fizic!Ceva ca o poarta care se activeaza din cand in cand.....Stie cineva daca aceste date sunt valabile:nici un satelit nu orbiteaza EXACT deasupra polilor!a..imagini care corespund cu jurnalul amiralului BYRD care nota existenta unei zone cu ape calde acolo unde ar trebui sa fie polul frigului,in Antarctida,la polul sud ...in loc de minus 70-80 de grade...plus 25-30.....iata limita calotei de unde totul se schimba..............

Skywalker

Tind sa fiu si eu de acord cu Paleoastronaut:
CitatNu stiu daca nu cumva "gaura" pe care o vedem este un fenomen mai  degraba energetic decat unul strict fizic!Ceva ca o poarta care se activeaza din cand in cand.....

  Astfel de porti trebuie sa existe, din moment ce exista civilizatie in adancul Pamantului. Tocmai vreau sa va vorbesc un pic despre aceea ivilizatie:

  REgatul care se afla in interiorul Terrei se numeste Agartha sau Shamballa. Se spune ca exista mai multe tunele pentru a intra in acest regat, in SUA, Brazilia si Egipt.

  Imaginati-va Shamballa ca Natiunile Unite cu peste 100 de orase imense subterane, legate in reetea. Shamballa e un continnent interior, coloniile sale satelit sunt zone inchise, situate chiar sub scoarta terestra sau ascunse discret in regatul interior si compuse din fiinte spirituale foarte elevate(atlanti, lemurieni, dar si alte rase)

  Dar de ce aceste fiinte au decis de a trai sub pamant? Terra a fost martora a unor razboaie interminabile de peste 100 000 de ani intre atlanti si lemurieni. Puterea armelor lor a devastat planeta(Sahara, Desertul Gobi, Craterul de langa Bombay, sunt doar cateva exemple). Aceste orase subterane sunt ca niste refugii pentru fiinte, texte si tehnologii sacre ale vechilor culturi.

De ce traiesc acolo de atata timp? In parte pentru ca acei oameni au inteles inutilitatea razboiului si a violentei si pentru ca asteapta cu rabdare, ca noi sa ajungem la aceeasi concluzie. Sunt oameni gentili si extrem de inteligenti, care pun o mare valoare pe spirit. Vom putea intra in orasele lor subterane, se spune, doar atunci cand vom fi constienti de puritatea intentiilor noastre si cand vom gandi pozitiv. In mod curent, cativa din regiunile subterane lucreaza la suprafata. Sunt oameni sensibili si misteriosi.

  Exista doua intrari principale care corespund in lumea fizica magnetica. Precizam ca Polul Nord fizic si Polul Nord magnetic sunt in acelasi loc, dar sunt divergente in ceea ce priveste similitudinea lor. Misteriosul regat subteran, dupa scriitorul Ossendowski, avea intrarea in Himalaya, nu departe de Chigatze, insa acum s-ar situa in America de Sud.

  In 1964, in timpul unui zbor de rutina, un pilot venezuelan a descoperit in fundul a doua cratere din jungla, situate nu departe de Cerro Pava(1641 m) si de intrarea in Sierra Pacaraima, izvoarele fluviilor Maigualida si Orinoco.

  In ianuarie 1974, o prima echipa de trei membri a coborat intr-un crater de 300 de metri cu un diametru de 400 metri. Ei au recoltat plante si animale vii ale unor specii total necunoscute sau stinse din perioadele preistorice. Se spune ca acolo ar exista urme ale unor trecatori subterane spre lumea Shamballa. Autohtonii numesc locurile Jaua-Jidi si Sari-Inama -Jidi. Exista legende fantastice cu privire la misterul celor doua cratere.  In zona, padurea este densa, incat este aproape impenetrabila si aproape nelocuita. Padurea este de fapt, o prelungire a celei braziliene. Bastinasii vorbesc o limba necunoscuta si nu inteleg spaniola.

Doi metisi au povestit lucruri incredibile:"De mai multe ori, oameni stranii si imbracati straniu au fost vazuti la la Jana-Jidi. Nu au vrut sa se apropie de ei si nu s-au aventurat departe de cratere. Pielea lor este de culoarea fildesului galben; au ochi mari si par lung de diferite culori. Par tematori si fug la orice zgomot neobisnuit. Se crede ca locuiesc intr-o tara care se intinde in fundul unei imense sali subterane, unde se deschid intrari necunoscute."       

xennon_2000

bine zis Ionut energie termala!....Ar fi o sursa inepuizabila de energie.....dupa cum se stie la fiecare 10 cm in sol temperatura creste cu un grad fata de cea de la suprafata, asta ar insemna ca la la adancimi  de 2-3 km temperatura e numai buna de scos ceva energie!

LupinThe3rd

@Skywalker iar o luam de la inceput, dar oricum acelasi text aceleasi probleme de logica.

CitatUn explorator american si-a propus sa plece nu peste mult timp intr-o aventura fara precedent, o calatorie spre centrul Pamantului sau, mai bine zis, in interiorul Pamantului, pentru a descoperi daca se afla ceva acolo. Speranta sa marturisita este aceea de a demonstra ca planeta noastra e goala pe dinauntru.
Steve Currey nu este primul care crede ca Terra nu este un corp compact, asa cum am invatat la scoala, ci adaposteste alte civilizatii, eventual misteriosii extraterestri pe care ii cautam aiurea, in cine stie ce colt al universului, cind ei se afla chiar sub picioarele noastre...
Baiul e ca textul nu  mai spune nimic despre asta... cum asta nu demonstreaza nimic atunci de ce a mai fost adaugat in text?
CitatIn 1964, in timpul unui zbor de rutina, un pilot venezuelan a descoperit in fundul a doua cratere din jungla, situate nu departe de Cerro Pava(1641 m) si de intrarea in Sierra Pacaraima, izvoarele fluviilor Maigualida si Orinoco.
Si care e legatura logica cu Agartha? Pai dupa cate stiu eu toate izvoarele izvorasc din ceva...
CitatIn ianuarie 1974, o prima echipa de trei membri a coborat intr-un crater de 300 de metri cu un diametru de 400 metri. Ei au recoltat plante si animale vii ale unor specii total necunoscute sau stinse din perioadele preistorice. Se spune ca acolo ar exista urme ale unor trecatori subterane spre lumea Shamballa. Autohtonii numesc locurile Jaua-Jidi si Sari-Inama -Jidi. Exista legende fantastice cu privire la misterul celor doua cratere.  In zona, padurea este densa, incat este aproape impenetrabila si aproape nelocuita. Padurea este de fapt, o prelungire a celei braziliene. Bastinasii vorbesc o limba necunoscuta si nu inteleg spaniola.
Pai si in Dobrogea s-a gasit o pestera care contine niste vietati mai vechi... acum o constructie de genul
CitatIn ianuarie 1974, o prima echipa de trei membri a coborat intr-un crater de 300 de metri cu un diametru de 400 metri. Ei au recoltat plante si animale vii ale unor specii total necunoscute sau stinse din perioadele preistorice. Se spune ca acolo ar exista urme ale unor trecatori subterane spre lumea Shamballa
e chiar interesanta doar ca am si eu o intrebare: Cine spune? "Se spune" suna cam persuativ.
Craterele se numesc in dialectul triburilor:
CitatJaua-Jidi si Sari-Inama -Jidi
dar ce inseamna asta? Nu de alta dar poate sa insemne o multim de lucruri....
CitatExista legende fantastice cu privire la misterul celor doua cratere
Pai ce spun legendele?
CitatIn zona, padurea este densa, incat este aproape impenetrabila si aproape nelocuita
Cred ca oricum izvorul e prin padurea amazoniana la fel argumentul nu demonstreaza nimic... Multe alte rauri izvorasc in zone nelocuibile....
CitatBastinasii vorbesc o limba necunoscuta si nu inteleg spaniola
dar tutusi cineva o intelege, nu de alta dar mai sus se vorbesc despre legendele incredibile...
CitatDoi metisi au povestit lucruri incredibile:"De mai multe ori, oameni stranii si imbracati straniu au fost vazuti la la Jana-Jidi. Nu au vrut sa se apropie de ei si nu s-au aventurat departe de cratere. Pielea lor este de culoarea fildesului galben; au ochi mari si par lung de diferite culori. Par tematori si fug la orice zgomot neobisnuit. Se crede ca locuiesc intr-o tara care se intinde in fundul unei imense sali subterane, unde se deschid intrari necunoscute."
Ca sa fiu rau ... Daca e cam asa: O mare parte din drogatii de langa gara de la Frankfurt am ochii mari, parul in diverse culori , sunt tematori si fug la orice zgomot neobisnuit...plus ca daca au tras ceva pe nas vorbesc o limba aproape de neinteles....

CitatIn 1964, in timpul unui zbor de rutina, un pilot venezuelan a descoperit in fundul a doua cratere din jungla, situate nu departe de Cerro Pava(1641 m) si de intrarea in Sierra Pacaraima, izvoarele fluviilor Maigualida si Orinoco.

Apropos de asta. La link.ul :http://blog.mrwebmaster.it/betty/18365/ data 31.1.2006 se afla urmatoarea fraza:
CitatC'est peut &ecirc;tre cet Agartha américain qu'un pilote vénézuélien, Harry Gibson, a vu durant un vol de routine, en 1964, au fond de deux crat&egrave;res de la jungle, quelque part entre la sierre Maigualida et le fleuve Orénoque.]la urmatoarea fraza:
care cred eu ca se cam traduce asa: Probabil este acest Agartha american pe care un pilot venezuelean, Harry Gibson, l-a vazut in timpul unui zbor de rutina, in 1964, pe fundul a 2 cratere din jungle, undeva intre Sierre Maigualida si fluviul Orinico.


xennon_2000

Lupin vorbeste cu LP sa vezi ca el are idee despre cum se poate "vedea" sub scoarta asa ca nu ne mai contrazicem cine sa puna mana pe Lopata!poate vom vedea ce spun clarvazatorii adica daca au sau nu dreptate!...cateodata e mai bine sa fii si sceptic asa cum te vad eu!