Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Constructie "OZN" personal

Creat de IONUT, 01 Iunie 2006, 01:13:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

IONUT

Motorul Warp mi se pare cam greut de realizat în atelierul propriu.

Mai degraba ceva de genul capcanelor electromagnetice, ar fi, zic eu, ceva mai uşor de realizat. Ceva de genul deplasarii motocicletelor din Războiul Stelelor"

IONUT

Daţi o privire aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-gravity

şi traduce-ţi câte ceva, pls, şi ptr mine.

nemo

Am dat si iti spun ce am inteles, eu :

Antigravitatia ca mijloc de propulsie este deocamdata un vis intrucit din punct de vedere teoretic stiinta contemporana nu stie inca ce este gravitatia . Desi cunostem manifestarile gravitatiei gratie lui Isaac Newton nu cunostem nici natura intima si nici mecanismele producerii ei ( nivel cuantic ) . In priviinta gravitatiei Albert Einstain nu a facut decit sa continue drumul lui Newton fara insa a explica natura acestei forte fundamentale a universului. Alaturi de gravitatie in Univers mai sunt doua feluri de forte : forta tare ( nucleara ) si forta slaba ( electromagnetismul ) pe care le cunoastem cel putin teoretic daca nu si practic . Savantii au observat ca marile galaxi spirale in rotatie, unde sint implicate mase si energii foarte mari, legile lui Newton sint perturbate. Au dedus astfel ca la energii si mase mari cele trei interactii ( gravitationala, tare si slaba ) se conjuga . Adica are loc unificarea practica a cimpului gravitational cu cel atomic si electromagnetic, un fel de "paradis",  niciodata gasit, al fizicienilor . De aici pina la a modela gravitatia cu ajutorul elecromagnetismului si spargerii atomului nu e decit un pas mai mic. Iar cind vom modela gravitatia  in laborator vom avea si antigravitatie . Adica practic se poate, dar ne trebuie ceva energie si ceva materie ... adica una bucata galaxie spirala .

Aphokriphos ai cuvintul ...   

jackie28t

Citat din: nemo din  15 Iunie 2006, 14:09:25Iar cind vom modela gravitatia  in laborator vom avea si antigravitatie . Adica practic se poate, dar ne trebuie ceva energie si ceva materie ... adica una bucata galaxie spirala .

Aphokriphos ai cuvintul ...   
Pai avem si gravitaie artificiala chiar si modelarea de a transmite lumina dintr-o locatie in alta adica teleportare...sper ca nu e ceva nou pentru tine,Nemo... 8-)

IONUT

jackie28t, fii mai clar pls. EXistă posibilitatea realizării gravitaţiei ori nu ??

Oricum pe navetele spaţiale nueste implementată ideea , astronauţii stau acolo în condiţii de imponderabilitate. Totuşi se încearcă, din câte îmi amintesc de pe Discovery, să se doteze navele cu gravitaţie ptr a uşura condiţiile de trai ptr piloţi.

Şi, jackie28t, ai idee despre un sistem de propulsie, eventual antigravitaţional ???

nemo

Salut Jackie28t,
Ba da ... chiar e ceva nou . Am o lacuna in informare. Te rog sa-mi spui si mie ce este gravitatia artificiala si unde a avut loc prima teleportare .

IONUT

Care sistem vi se pare mai bun ptr reducerea gravitaţiei: cu semisfere rotative sau cu electromagneţi ?

dinu

Guys,

Am revenit pentru continuarea subiectului. Cine se baga la studierea si incercarea de punere in practica a unor concepte de energii alternative ?

Am un prieten care a scris multe documentatii si inca le mai actualizeaza frecvent despre cam tot ce a aparut pana acum despre zero-point-energy, Tesla, magneti , cold-fusion, water as fuel (electrolize eficiente), etc si poate incercam si noi sa facem ceva - chiar daca nu scoatem la capat, macar stim ca am incercat. O parte din documentele lui - (apropo, il cheama Patrick Kelly) sunt puse pe noul meu portal care l-am deschis la inceputul anului, dar nu prea am avut timp sa mai lucrez la el - www.oumachines.com

Astept sa va dati putin cu parerea despre care tehnologie vi se pare mai interesant si mai usor de pus in practica.  Daca nu, o sa va propun eu una.

Haideti  sa facem ceva !

Dinu

IONUT

Dunule, e foarte inteesant siteul ăla ptr mine.

Te rog să explici un pic în ro ambele sisteme: cel cu producerea hidrogenului din apă (reformatorul) şi implicaţiile sale raportate la distanţa parcursă de un mobil cu o anumită greutate, bateriile , etc; şi Free-Energy Devices . Sunt tare interesat nuami ca nu stau bine la engleză.

Merci.

dinu

Ionut,

Eu nu fac decat sa pun cap-la-cap informatii care le gasesc despre un anumit subiect pe acel portal. In cele din urma, proiectul care mi se pare cel mai interesant si cel mai practic de realizat este un canditat bun pentru a incepe sa fac experimente. Din lipsa de timp, inca nu am demarat nimic, dar sper sa fac ceva. 

Despre producerea hidrogenului din apa, am auzit multe variante dar nici una nu o pot admite 100% pana nu vad ceva concret. Ai sa gaasesti tot pe portalul meu, un experiment ce vroiam sa-l fac cu "DC Pulsed Electrolysis", deorece e putin mai usor decat altele. Unii spun ca totul depinde de freceventa la care trimiti impulusuri, astfel incat sistemul sa intre in rezonanta, astfel producand mai mult hidrogen decat normal (normal fiind cele spuse de leagea lui Farady). Nu te gandi acum ca deja pui sistemul pe o masina si vezi cat de multi mergi cu ea. Nu, exclus deocamdata asa ceva. Totul se realizeaza cu pasi marunti.

Un subiect care ma atrage pe moment este "Parallel Path" - http://www.peswiki.com/index.php/Directory:Joseph_Flynn%27s_Parallel_Path_technology

Este o tehnologie "noua" la care inca nu am gasit bube. Normal ar trebui sa fie, pentru ca altfel, ar contravine legilor termodinamicii. Este vorba despre fluxul magnetic. Studiaza putin, citeste documentatiitle si ce spun altii si apoi tragi o concluzie daca merita incercat sau nu. Deocamdata, ma chinui sa fac o simulare, folosind un sofware FEMM care sa demonstreze ce zic aia. In mare masura, e gata simularea, dar mai trebuie lucrat, iar apoi trec la practica - SPER.

Am postat cateva intrebari pe grupul de discutii pentru acest subiect: http://groups.yahoo.com/group/pes_flynn_pp/ - Citeste ce zic oamenii.

Deocamdata, nu pot sa ma pronunt daca merge sau nu - insa exista o sansa, cat de mica poate sa fie, dar exista.

Dinu


Necunoscutul

dinu,

Cand termini de simulat ne spui si noua la ce concluzie ai ajuns, nu?

8-)

Necunoscutul


Necunoscutul


Skywalker

O informatie de ultima ora referitoare la sistemele de propulsie ale OZN-urilor, obtinuta de la un rapit:"[...] navele functioneaza cu un asa-zis electromagnetism invers si isi extrag energia din marile rezerve de apa ale Terrei[..]".

Din pacate, mai multe informatii nu erau in aceea relatare. Insa poate ca aceste date, asa putine cum sunt, ar putea aprinde un beculet in mintea unora care au cunostiinte tehnice.

Elvin

materia determina aparitia 'gravitatiei', prin urmare tot ea o poate si anula. Vom ajunge la 'antigravitatie' numai cand vom intelege mai in profunzime materia
       Puteti incerca si drumuri alternative [alternativa la alternativa]. In yoga se cunoashte o forta spirituala numita 'ladima' care poate provoca anularea gravitatiei si a rezistentei materiei. Asta explica de ce arhatii budhishti dar si unii sfinti creshtini puteau zbura in voie, sau cum a putut Iisus trece prin ushi