Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Constructie "OZN" personal

Creat de IONUT, 01 Iunie 2006, 01:13:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Toni

     Protestez....cred ca este normal sa protestez...acum.Bine...o numeris' cu Bergen,da din ce parte a Bergenului ?..ca de la mine sunt spre stinga..10 Km si spre dreapta 12 Km.......Astept episodul urmator...
    Scuze,dar nu ti-am raspuns la salut ...pentru ca ...era adresat altcuiva.Raspunsul pentru tine a fost doar ala cu semnul intrebarii si ala cu tiz-ul...restul face parte din alt raspuns...Am intrat pe forumul asta din plictiseala....si cum pe celelalte forumuri este liniste, (acum... toata lumea este in concediu)...deci am luat materialul cu pricina(lucrez cu materialul clientului)care...am vazut ca a stirnit destula zarva....(l-am ales pe asta,ca sa nu ne plictisim),l-am pitrocit oleaca...si I-am dat drumul.Cu parere de rau,de la mine nu ati putut afla prea multe...pentru ca..nu ma pricep la chestii din astea...am intors internetul cu fundul in sus,ca sa pot scrijeli si eu ceva... am repetat ce am inteles... dar intr-o alta forma...Cind am deschis subiectul asta chiar ma plictiseam....si credeam ca o sa am o lunga perioada de plictiseala,dar imediat ce am inceput acest subiect s-a schimbat situatia...am inceput sa am treaba de nu-mi vedeam capul...asa ca a trebuit sa o mai tai...ca nu prea mai aveam timp sa raspund...Acum vine si rindul meu sa plec in concediu...acusica,asa ca..in curind voi  face si eu o pauza...toate la rindul lor...

mm

#121
Citat din: Xanadron din  20 Iulie 2015, 19:45:49
, desi tema asta a ozeniciurilor "do-it-yourself" :ufo: e deja una clasica pentru trei-literatii 8-) porniti la pescuit de idei.
Felicitari pentru aceasta extrem de sintetica exprimare a unei idei "de mare intindere". Si noi credem la fel.

  Ca sa fiu la subiect, ideea "ajutajelor" pentru propulsia de ozeneuri nu exte exclus sa fie fiabila desi pana in prezent s-au facut nenumarate incercari cu motoare ejectoare de particule (in laboratoare bine dotate si personal supercalificat), inclusiv fotonice si nu s-a obtinut nici un rezultat practic. Cum s-a spus deja anterior, un ozn poate sa schimbe linia (de timp) iar la suprafata unei planete sa "pluteasca" cu ajutaje cu reactie. 

  Grebennikov a demonstrat ca pentru "a pluti" nu e nevoie de motoare cu reactie (desi ceva acolo poate fi similar unui flux reactiv de eter) ci de mijloace extrem de modeste tehnik insa cel mai important lucru pe care l-a demonstrat (experimental) a fost ca invingerea gravitatiei se insoteste si de "glisarea in timp". Este astfel posibil ca experimentand niste mijloace de glisare in timp (Phil. Exp., Chernobrov, Kozyrev s.a.) sa dai si peste vreun mijloc de anihilare a gravitatiei. [Mai multi (internauti) s-au gandit deja ca invizibilitatea poate fi o simpla deplasare in timp. Desi oamenii de stiinta din  -mai sus amintitele- laboratoare au facut mare tevatura ca au facut invizibile niste obiecte prin devierea razelor de lumina. Gandesc ca au facut-o tocmai pentru a abate mintea cercetatorilor "neincolonati" pe o directie de studiu gresita.]
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

Și dacă pescuiesc idei e de rău? ...și eu care credeam că  au tot ce le place și trebuie...

Nu cred că mai e valabila teama din moment ce pe net găsești toate informațiile necesare despre aether, pornind de la atlanti , sumerieni și ajungând pana la prezent. Dacă era valabila interdicția informațiile ar fi fost șterse.

mm

#123
CitatȘi dacă pescuiesc idei e de rău? ...și eu care credeam că  au tot ce le place și trebuie...
Nu cred că mai e valabila teama din moment ce pe net găsești toate informațiile necesare despre aether, pornind de la atlanti , sumerieni și ajungând pana la prezent. Dacă era valabila interdicția informațiile ar fi fost șterse.
Dupa tipul mesajului pari si tu sa fii un pescuitor.  :wink: Ca raspuns scurt:
Nu cred in niciuna din ideile sugerate in postarea ta.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

#124
Citat din: abyss din  17 Iulie 2015, 18:24:06
Nu te convinge... dar cum ar putea oare?  :-D  Poate iar vine colegul din senegal (see'n eagle) si o baga in engleza direkt...free energy? its a fake... :lol: 

https://www.scribd.com/doc/78951605/Etero-dinamica-in-construc%C8%9Bia-platformei-antigravita%C8%9Bionale
Uf, iar tre'sa ma prefac ca n-am inteles de ce pari ca n-ai fi inteles... :lol: etc etc.
Repet deci: NU principiile teoriilor grebennikov-iene, ci doar obectu' propriu-zis nu ma convinge, compadre abyss. Platforma care, in simplismul ei mult prea rustic, nu vad cum anume ar putea fi controlabila fie si doar in "bula" ei cu gravi-magnetricitate proprie.
Bula in care "pilotul" poate ca si respira p-o alta linie temporala usor defazata, dar riscul de-a ajunge... nu doar cu ochii-n Soare :-D la ghidonul trotinetei respective ramine acut.

Desi nu estetica primeaza-n cazul unor asemenea inventii, e totusi o vorba printre aviatori despre proiecte inaripate, aplicabila si aici: "Daca e frumos, sigur o sa si zboare perfect" Rusii s-ar zice ca nu exceleaza-n design, da' si asta-mi pare o marota falsa, nu doar apropo de spiritul lor artistico-slav; destule creatii de-ale lor ating un climax al esteticii... functionale (v. MIG-29, Suhoi-37 etc), chiar daca nu pe felia consumista.

P.S.1 Frinturile de informatii sumero-atlanto-vimaneze despre care vorbesti nu pot fi si nici nu exista intentia PTB de-a fi "sterse", ba chiar sint asezonate cu alte multe sferturi de jumatati de adevar :lol: ca sa fie buimaceala completa (si asta fiind de fapt, dupa JE, scopul unor psy-ops farfuridice). :ufo:

P.S.2 (ca tot vazui c-am postat la 13:00:13) :-D - poate doar parerea mea e si ca orice proiect 'amatoristic" de OZI/N e sortit din start esecului, din simplul motiv ca oamenii cu idei valabile (dar si costisitor aplicabile):
- ori sint deja cooptati in malaxorul Proiectelor Negre - mda, inclusiv mioritice, ca-s si d-astea. 8-)
- ori se zbat in hatzisul supravieturii cotidiene si numai la asta nu le sta memeaca (iar sponsorizarile-s iluzorii - ce crezi, Berbecali de ex. ti-ar da tie un milion coco pt. un proiect fezabil de OZN, sau, cum deja a anuntat, ar plati cautiunea pustiului traficant condamnat la moarte care ranjeste tembel prin Indo-Malaiezia?)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Toni

#125
    Xanadron
Idei de care nici RUFOn nu duce lipsa ce-i drept, fie si doar la nivel sporovaitor-teoretic, dar intins pe toata gama de abordari (de la sistematic-stiintific - v. mm, pina la... haotic-sclipitor  - v. abyss, fiulploii.)...poti expune citeva din aceste idei....din curiozitate...

    Abyss
Și dacă pescuiesc idei e de rău?....sa stii ca am invatat foarte multe,din ideile vehiculate pe forumuri...Si apoi,cu timpul am invatat ca... nu e bine sa spui cuiva imediat.... nu cred in niciuna din ideile sugerate in postarea ta....numai daca esti 'calare' pe subiect si esti foarte sigur,poti fi asa categoric......in general,ii incurajez pe cei ce posteaza sa continue cu idea lor,,numai asa poti intelege ce vrea sa spuna...cu timpul am ajuns sa le dau dreptate celor care au postat....nimeni nu iese pe forum cu o idée,daca nu crede macar 50% in ea... 
                  in cazul unei inventii...99% e transpiratie si 1% inspiratie....

Cind eram  mai tinar,un prieten de-al meu,voia sa gaseasca un mijloc prin care un motor normal cu piston,sa poata fi alimentat cu apa...dar nevoile de zi cu zi l-au impovarat si de nevoie a devenit om materealist,fara vise...eu fara a fi interest de subiect,am gasit citeva metode si asta,dupa ce am inteles ce se intimpla in motor,la modul general....de exemplu...cum stie toata lumea...intr-un cilindru,un piston comprima un gaz...urmeaza incalzirea lui...creste presiunea...si continuarea o stiti...Intr-o zi am zis..ce se intimpla daca in locul bujiei,montez un magnetron... experiment,pe care ar urma sa-l fac intr-o zi.De asemeni,cred ca mai putem incalzi gazul din cilindru si...cu ajutorul unei descarcari electrice... prin utilizarea radiofrecventei ....dar astea,presupun niste modificari...

      mm care noi...?

Xanadron

Citat din: Toni din  21 Iulie 2015, 22:48:13
    Xanadron
Idei de care nici RUFOn nu duce lipsa ce-i drept, fie si doar la nivel sporovaitor-teoretic, dar intins pe toata gama de abordari (de la sistematic-stiintific - v. mm, pina la... haotic-sclipitor  - v. abyss, fiulploii.)...poti expune citeva din aceste idei....din curiozitate...

Serciuiti, serciuiti, serciuiti ! - zicea Lenin (p-o alta linie temporala). :-D
Serios acu' - numitele idei sint imprastiate pe mai multe topicuri si de-a lungul mai multor ani.

Si-o ultima divagatie pe tema finantarilor: poate ca ar merita si-o incercare pe site-uri gen indiegogu ori kickstarter - desi cu totul alte idei "epocale" :lol: au succesuri in lumea asta cu c.ru-n sus:

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/jacheta-de-calatorie-care-are-perna-gonflabila-pentru-gat-o-masca-pentru-ochi-buzunar-pentru-bauturi-a-strans-finantare-de-peste-un-milion-de-dolari-pe-kickstarter-14624602
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#127
Ha-ha...eu pescuitor... Bună gluma.
Din păcate ori nu vedeți limpede... sau va prefaceți ca nu înțelegeți. Ori sunteți plătiți sa speriați lumea.
  Eu îmi susțin în continuare ideile din postarile mele în special din cea precedenta. Pentru că pot. Dar tu esti capabil de a demonstra stimate coleg @mm opusul? Dacă dorești accept ca Maestrul de necontestat Xanadron sa te susțină.
  Este o provocare amicala de vară. Dar serioasă. Și fără ecuații dacă se poate. ..sa fie pe înțelesul tuturor.


PS eventual pe un alt subiect ca sa nu fim acuzați de  Off topic

Xanadron

#128
Hehehe, afirmatia "pescareasca" a colegului mm am luat-o ca pe o gluma (si chiar asta cred ca e - v. emoticonu' zimbaretz atashat :wink: ). Nu-i oricum cazul sa-ti fiu eu avocat, Waffenbruder, fiindca postarile tale vorbesc de la sine, emanand iz de nesupunere absoluta nu doar pentru expertii-n comunicare, analiza semantica etc.
Clar ca nimeni nu-i infailibil (nici macar JE), da' probabilitatea ca tu sa ai grade (nu Celsius) imi pare out of this world. Asa ca nu marsez la vreo sustinere... anchetatorie, in ciuda stimei pentru hiper-sistematicul nostru coleg mm.

Si-un pic ontopic: presupuneai - justificat cumva logic - ca maimutzoii yachtizati TPB :evil: stiu/stapinesc de toate, inclusiv pe felia antigravifica, si implicit n-ar mai avea nevoie de "pescari" pe haoticele forumuri (tangent la asta, o stire recenta il citeaza pe magisteru' Umberto Eco declarind aprox. ca "Internetul e o mizerie care a reusit sa promoveze idiotul satului" :-D).
Si tu, si Eco aveti dreptate - dar nu 100%, zic io.
Fiindca... cite factiuni - atitea actiuni. Si hiatusuri de cunoastere, inclusiv decalaje tehnologice si de know-how pina si-ntre numeroasele caprarii ET/IT/ID :-( :martiansmile: etc.

Tema-i prea stufoasa ca s-o epuizez acum, dar merita o revenire. Ideea de baza insa-i relativ simpla: sforarii "pescuitorilor" 8-) stiu prea bine ca exista totusi [putini] oameni capabili sa le faca - nu de unii singuri in fazele ultime, evident:
- un proiect viabil de ozenici (nu aerodina) pentru citeva jdemii
- un demonstrator UAV cu citeva sute de mii
- un OZI pe bune pt. citeva milioane (euroi, USD, egal - coco sa fie :lol:)
...darrr, riscul "sifonarilor" n-ar compensa economiile rezultate din scurtcircuitarea greoaielor Black Projects (cu costuri amplificate exponential de lantul secretizarilor si multe alte chestii conexe). Se prefera deci pescuirea germenilor de idei "sclipitor-haotice", excluzind insa implicarea efectiva a cuiva neverificat la singe (si eventual non-santajabil) in materializarea vreunui proiect. :ufo:

Hai pa, c-am zis deja prea multe si risc sa par c-as si sti prea mult. :-D Ceea ce chiar nu-i cazu', pe tarlaua OZN cel putin - mai aiurez si eu deductii / seductii ideatico-007-iste.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

#129
  Nu-i cazul ca maestrul @Xanadron sa ma sustina, si nici nu cred ca m-a sustinut pe mine pana acum ci doar a rezonat cu ideile pe care le-am expus in diverse mesaje (pentru ca @X rezoneaza cu ideile inteligente si cu bunul simt in general, si nu ma refer aici la ideile mele sau la bunul meu simt).

  Probabil ca in lipsa de preocupari mai serioase se impune -dupa "bunul" obicei al locului- cate un duel. Nu am de gand asa ceva si poate ca ai citit cumva, ca moderator global, intregul meu mesaj precedent (penultim) la care pana la urma am renuntat stergand argumentatia si comprimandu-l la doar doua randuri. In forma initiala a mesajului intr-adevar am demonstrat in cateva fraze contrariul a ceea ce ai afirmat.
  Da, pot sa demonstrez ... cam orice (e un vechi obicei), deci sunt capabil.
  Nu, nu cred ca poti. Poti eventual sa te crezi puternic si rau. A doua iti iese bine.
  Niciuna din ideile tale (din mesajul cu pricina) nu sunt valide, ele sunt idei alunecoase, alunecoase spre alte directii decat cea in cauza:
1) Daca au tot ce le place si trebuie, de ce nu stau in banca lor ci se apuca de pescuit pe net? - Un simplu exemplu de ilogica.
2) Teama de care vorbesti este chiar obligatorie pentru pestisori.
3) Toate informatiile despre aether nu sunt chiar toate si oricum ei au avut grija sa le viruseze. Printre altele, paradox: pe net sunt mai multe "informatii" despre aether decat au zis atlantii, sumerienii si ceilalti creatori autentici.
4) Alt ex. de ilogica: nu puteau sa stearga informatiile ce au aparut inaintea netului, ele continua sa existe pe suport material. Ilogic II: scopul netului este sa dea informatii, e un nonsens sa nu le dea. "Gura lumii nu poate fi inchisa" ne spune o zicala dar exista posibilitatea sa o faci centralizata (pe gura lumii) si in cutia vorbitoare respectiva sa selectezi numai guri mincinoase care sa vorbeasca toata ziua. Din moment ce alte guri nu sunt lasate in "cutie", minciuna va trece drept adevar. "Cutia" este un surogat de "gura lumii" si daca seamana cu TV, e o pura intamplare. In mod similar, pentru internet se fac eforturi f. serioase sa fie transformat si el in surogat dar deocamdata armata de "platiti" nu poate sa joace toate rolurile. De fapt, guralumii-surogat si netul sunt principalele unelte diversioniste, le sunt f. utile celor care au tot ce le place.

  Pot si sunt capabil sa-ti mai ofer inca zece variante diferite de raspuns pentru fiecare din "ideile" tale, in opozitie cu ideile tale. Ma tem insa ca voi declina "oferta" ta de duel pentru ca sunt usor plictisit. Din mesajul tau, incriminat de mine, reiese f. clar pentru orice proprietar de creier propriu ca esti un pescuitor, dovada fiind mesajul insusi. In plus, se evidentiaza de la sine o mare doza de rautate in propozitiile tale, parca ai o dorinta de a lovi pe unul si pe altul mereu. De ce nu incerci sa fii bland si bun si sa renunti la ideea duelurilor cu toata lumea? Poate te-ai simti mai linistit.

 
Citatmm care noi...?
Intrebarea te da de gol.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

  Toate informatiile exista si nu numai pe net ci oriunde in univers , sub forma unui aparent puzzle. Pentru accesarea ori asamblarea lor trebuie aplicata legea celor 7 principii. Nu doream un duel propriuzis ci o incursiune, din trecut si pana in prezent, in echipa , pentru a scoate in evidenta ceva ce aproape ca a fost pierdut pt ca mai apoi sa devina secret fiindca teama joaca un rol important in ceea ce oamenii sunt gata sa admită și sa afle.
   Ca și în cazul tău, și o spun cu un oarecare regret,  când  e percepută o eventuala amenințare, reacția instinctiva nu e acceptarea și deschiderea spirituală  ci atacul sau fuga...
   Bătrânețea te ancorează în ego și te face să uiți de esența noastră comună. Prin urmare Îți doresc o plictiseala memorabila!
   Cat despre pescuit ...mai ușor.  Pe aici majoritatea ne cunoaștem și în viața reală, lucru pe care nu îl pot spune  și despre voi...voi cu ghilimele cu tot.
   Dacă toti s-s-ar fi temut în halul ăsta. ..ori crăpau de plictiseala. ...nu ar mai fi ieșit nimeni din grotă.
   Oricum Îți mulțumesc pentru răspunsul tău. Off topic ...out!

Xanadron

#131
La prima vedere s-ar zice ca asist(am) la un clasic "conflict intre generatii" pe pagina asta, da' eu cred ca-i vorba doar de unghiuri diferite de abordare (entuziasto-rebelo-scrmonitor :-D versus sceptico-suspiciozo-disecant as zice) a aceluiasi tablou general - si paradoxal -, al lumii noastre aparent "high-tech" in care se minte insa la greu si pe felia stiintei, cunoasterea "adevarata" fiind ocultata prin varii metode.

Nasparleala situatiei e si mai grotesca dupa Je din cauza atingerii stadiului in care pina si majoritatea fizicienilor (dar si-a altor specialisti) devine un soi de gashca a mitomanilor patologici, crezind cu tarie in aiurelile preluate pe firul educatiei lor rigide, pe care le "dezvolta" cu o caposenie demna de cauze mai bune (exemplu simplutz, ca sa nu ma innod in spinuri si vortexuri :lol: - deplasarea curentului electric pe linga si nu prin conductori.)
(n.b. Vb. evident de savantii ne-racolati in Black Projects - tot sclavi si aia racolati, da' pe alt nivel).

E revoltator de trist asadar sa constatam, privind de pilda retrospectiv la Peiltochterkompass-ul "primitiv"... dar clar functional din cartea lui Lyne de ex., cum mecanismele pervers-dezbinatorii ale Paznicilor Sclaviei :evil: nu fac posibila (re)crearea for everybadea si la un nivel clar superior nu doar a OZI-urilor din WW-II (sa mai reluam oare istoria... americana a lui Wernher von Braun din anii '35-'37 ? - n-are rost) ci si a tuturor subdomeniilor conexe in definitiv cu "Free energy". :star:

...Si asta acum, cind (iar dau un exemplu aleatoriu) "creierase" hipercapabile de tip Arduino sint la indemina oricarui aeromodelist amator. :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Toni

               ...Multumesc sponsorului Ben xxx.... pentru suma oferita (7 500 000$) ,necesara pentru a putea construi "motorul toroidal",(o sansa de foarte mult timp asteptata)dar....din pricina unor motive personale ...sint nevoit sa nu va pot  accepta oferta generoasa.... Am lucrat la acest proect mai bine de 25 de ani...(este prezentat simplificat aici) si....cred ca v-a fi construit ....in viitorul apropiat...
(va puteti inspira din situl care l-am pus in partea de sus a primei pagini pentru a experimenta ceva similar...un motor arcjet cu argon)
Am postat acest mesaj de multumire aici deoarece...consider ca dumnealui a vazut eforturile care se fac.... pentru constructia unui motor de mare viteza si a inteles ca ...degeaba pui pe hirtie ceva care poate fi ...un punct de plecare pentru cunoasterea noastra,daca nu ai si posibilitatea de a le realiza.......Consider ca asa este frumos .....sa imi exprim recunostinta,pentru aceasta oferta generoasa... 

alx

#133
Citat din: Toni din  21 Octombrie 2015, 09:21:09
               ...Multumesc sponsorului Ben xxx.... pentru suma oferita (7 500 000$) ,necesara pentru a putea construi "motorul toroidal",(o sansa de foarte mult timp asteptata)dar....din pricina unor motive personale ...sint nevoit sa nu va pot  accepta oferta generoasa.... Am lucrat la acest proect mai bine de 25 de ani...(este prezentat simplificat aici) si....cred ca v-a fi construit ....in viitorul apropiat...
(va puteti inspira din situl care l-am pus in partea de sus a primei pagini pentru a experimenta ceva similar...un motor arcjet cu argon)
Am postat acest mesaj de multumire aici deoarece...consider ca dumnealui a vazut eforturile care se fac.... pentru constructia unui motor de mare viteza si a inteles ca ...degeaba pui pe hirtie ceva care poate fi ...un punct de plecare pentru cunoasterea noastra,daca nu ai si posibilitatea de a le realiza.......Consider ca asa este frumos .....sa imi exprim recunostinta,pentru aceasta oferta generoasa...
Mda...si marmota invelea ciocolata...
https://www.youtube.com/watch?v=V0pN1PpfIag
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Xanadron

...E cumva forumist de-al nostru mister(iosul) Ben-XXX ? Ca altfel nu vad rostul multumirilor.

Serios acu', tipii mai mult capabili decit dispusi (in vise mai ales :-D) sa bage milioane intr-o idee - fie si ea promitatoare - n-au habar de RUFOn/isti si nici timp de ei, ca morisca Wall-Street-ului nu permite reverii d-astea intre doua croaziere-n paradisuri fiscale.
Si oricum, macar unii dintre ei ar avea deja acces la high-tech-ul "Breakaway" :-) pe care se chinuie sa-l acceseze/inventeze amatorii ingeniosi, dar multi-luxati din 1001 motive.

Pe de alta parte - aia conspirationista in care sintem mai harshiti decit parem - forumistii care refuza public :-o oferte oricum iluzorii n-au cum sa nu fie considerati... mai mult decit simpli trolli.
...Spor la pescuit in orice caz! (desi n-as prea crede.) :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/