Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Proprietarii planetei

Creat de fiulploii, 29 Octombrie 2023, 03:05:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: Xanadron din  12 Septembrie 2011, 09:43:58.... simultan cu distrugerea gradata a actualei linii genetice (1.0).


Istoria se repetă dar nu ciclic ci spiralat ?

Cândva au fost distruse 5 orașe cu bombe nucleare tactice adică intre 1 și 5 megatone. Erau pe o listă.

In zilele noastre cineva a făcut o listă ( care de fapt ar fi fost publicată prin 2012 ) și tot in vremurile noastre nu se mai foloseste ca amenințare armament nuclear strategic adică bombe de capacitate mare ci bombe tactice, de capacitate mică. Pe această listă sunt statele cele mai avansate tehnologic, tehnic, material.

  Ceva coincidențe, sincronicități sau beculețe aprinse?

fiulploii

Oare cum ar fi ca unul din "propitarii" planetei să se înscrie aici pe forum și să participe la discuții aici?

Hai că nu e greu 😀

fiulploii

Citat din: fiulploii din  29 Octombrie 2023, 03:05:08Cândva au fost distruse 5 orașe cu bombe nucleare tactice adică intre 1 și 5 megatone. Erau pe o listă.Sodoma, Gomora(h), Adma(h), Zeboiim si Zoar(Bela) sau cinci atomice tactice desi s-ar putea sa fi fost numai patru fiindca Lot a locuit in Zoar cu fiiicele lui o perioada dar au plecat de acolo din diverse motive. La un moment dat , parca prin capitolul Isaia - cine are timp si placere poate sa caute - Dumnezeu nu a distrus si Zoar fiindca nu era atat de pacatos ca celelalte ( he, he, nu? ) Dar nu asta importa acum aici ci faptul ca atunci se pare ca s-ar fi pus bazele unui nou adn.
  Urmeaza oare o noua serie adn? vestitul reset de care se tot vorbeste atat oficial cat si pe alte canale de divertisment dar fiecare intelege altceva sau alt nivel de reset. Nu e amuzant? Intr-o zi se vor inchide granitele? Apoi vor urma altii dupa o perioada?

  Cum zicea Number Six din Battlestar Galactica: "All of this has happened before. All of this will happen again."
  care este de fapt o prelucrare din Ecleziast :
    Ce a fost va mai fi,
    iar ce s-a făcut se va mai face!
        Nu este nimic nou sub soare!

alx

#3
Citat din: fiulploii din  30 Octombrie 2023, 23:16:53Oare cum ar fi ca unul din "propitarii" planetei să se înscrie aici pe forum și să participe la discuții aici?

Hai că nu e greu 😀
Scuze că răspund așa târziu, dar EU sunt deja aici! :)
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: alx din  11 Noiembrie 2023, 23:58:47Scuze că răspund așa târziu, dar EU sunt deja aici! :)

He, he, esti , sigur ca esti dar ai o prezentza timida - as zice, si multe nade aruncate pe forum si nefinalizate, n'est ce pas? Dar poate ca ai vrea sa lamuresti niste aspecte lasate in ceatza ca "sa ne dai si noua un semn de mila Mariei-tale" , vorba poetului.

Si fara suparare, aici ar trebui sa raspunda un "operativ" , cred .
Am sa revin cand am mai multe date cat de cat verificabile.
Deocamdata "Glimpses of other realities" dupa howe pentru a afla regulile din jocurile Realitatii.

hoinar

Ipoteza unei istorii ciclice implica cred eu, orchestrarea multi generationala, de catre entitati cu durata de viata care se intinde pe milenii daca nu si mai bine.

Cred ca mai avem vreo 1-6 ani de asteptat efectele intarziate ale experimentului planetar recent. Ori ne pierdem 75%-95% din efective cum spunea Steven Greer sau cum viseaza psihopatii de la carma inca de la inceputul secolului trecut, ori incepe sa miroasa a Umanitate 2.0 fortata, fie ca vrei - fie ca esti ezitant (cum zice alt psihopat aitist-eugenist).

Devine din ce in ce mai clar insa ca oala in care fierbem, este o gradina zoologica unde suntem departe de a fi in varful lantului trofic.
the older I get, the faster I was