Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure UFO

Creat de liviutatarus, 06 August 2023, 18:00:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss


abyss


liviutatarus

Prea lent decurg lucrurile, picatura cu picatura! Astept cu interes audierea din congres din vara asta in care vor aborda problematica USO-urilor! Declaratia a fost facute de congresmanul Luna.

abyss

Tim Burchett (TN-02) la NewsNation discută despre o ședință clasificată cu comunitatea de informații. Burchett vorbește despre dezvăluiri legate de fenomene aeriene neidentificate (UAP) și se arată frustrat de lipsa de transparență a guvernului. El subliniază importanța de a oferi publicului acces la informații și susține că există dovezi semnificative care trebuie dezvăluite. Burchett sugerează că mai multe informații ar trebui să fie disponibile publicului pentru a înțelege mai bine aceste fenomene.
------------------------------------------------------


NewsNation îl prezintă pe Avi Loeb, un academician respectat care adoptă o abordare științifică bazată pe fapte în privința OZN-urilor. În interviu, Ross Coulthart discută cu Loeb despre munca sa, descoperirile și pașii următori în căutarea răspunsului la întrebarea existențială: suntem singuri în univers?

Loeb explorează probabilitatea ca extratereștrii să folosească unde radio, obiectele găsite în afara sistemului nostru solar și fragmentele recuperate de la OZN-uri. El abordează criticile pe care le-a primit și vorbește despre posibile vizite ale inteligențelor non-umane pe Pământ. Loeb menționează interviurile sale cu personalități precum Haim Eshed, fost director spațial israelian, și David Grusch, precum și susține că există dovezi despre contactul guvernului SUA cu viața extraterestră.

Videoclipul include și o discuție despre posibilitatea existenței altor civilizații extraterestre și un tribut adus regretatului Dr. Bruce Maccabee. Coulthart răspunde, de asemenea, la întrebările publicului la finalul episodului.


abyss


Documentar Special: Dark Journalist - "APOTHEUM UFO File Wars"

Dark Journalist prezintă un documentar exploziv în care dezvăluie secrete ascunse despre tehnologia exotică și războiul clandestin pentru controlul informațiilor despre OZN-uri. Acest film documentar detaliază legătura dintre fizica distorsiunii realității, cunoscută sub numele de efectul Apotheum, și conflictele din cercurile guvernamentale secrete ce durează de peste 75 de ani.

Figuri Cheie:
- JFK
- John Trump
- Nikola Tesla
- Vannevar Bush
- James Forrestal
- Rudolf Steiner
- Robert Sarbacher

Concepte Explozive:
1. Efectul Apotheum:O tehnologie instabilă de la programele de recuperare a prăbușirilor OZN-urilor, care provoacă distorsiuni ale realității, deplasări temporale și dematerializări.
2. X-Protect vs. X-Share: Două grupuri rivale; X-Protect suprima adevărul despre tehnologia exotică, în timp ce X-Share încearcă să facă publice aceste descoperiri.
3. Asasinarea lui JFK: Prezentată ca o consecință directă a încercării sale de a deconspira controlul tehnologiei exotice de către grupul X-Protect și de a-l readuce sub controlul guvernului.

Dezvăluiri Explozive:
- Aerospace Assassins: Un grup secret ce gestionează secretele OZN și programele spațiale clandestine.
- Legături cu Personalități Istorice: Implicarea profesorului John Trump (protejatul lui Vannevar Bush) în studiul lucrărilor lui Nikola Tesla despre "Raza Morții".
- Impactul asupra Președinților SUA: Detalii terifiante despre modul în care președinții au fost controlați sau eliminați pentru a proteja secretele grupului X-Protect.

Acest documentar nu doar că dezvăluie secretele universului OZN, dar conectează și punctele între istorie, tehnologie și conspirații de stat, oferind o perspectivă unică.


abyss

#50
Din nou... Tim Burchett despre fenomenele aeriene neidentificate (UAP) și transparența guvernamentală:

Necesitatea Transparenței:
Burchett subliniază importanța de a avea acces la informații ne-redactate și complete despre UAP pentru a înțelege mai bine pe ce se cheltuiesc fondurile publice.

Frustrarea față de Răspunsurile Guvernamentale:
El își exprimă nemulțumirea față de răspunsurile evazive și rapoartele redactate primite de la diferite agenții guvernamentale, inclusiv Pentagonul.

Suspectarea unei mușamalizări:
Burchett sugerează că ar putea exista o mușamalizare intenționată pentru a ascunde informații despre UAP și tehnologiile asociate acestora.

Apelul la Acțiune Legislativă:
El discută despre proiectul său de lege care ar declasifica informațiile despre UAP și insistă pe faptul că legislația ar trebui tratată cu seriozitate și supusă votului în Congres.

Întâlnirile cu Obiecte Neidentificate:
Burchett menționează că a primit rapoarte despre întâlniri apropiate între piloți și obiecte neidentificate și că aceste întâlniri continuă să se întâmple.

Rolul Corporațiilor Private:
El critică modul în care guvernul folosește corporații private cu contracte guvernamentale pentru a menține secrete informațiile despre UAP, limitând astfel transparența.

Solicitarea de Răspunsuri Concrete:
Burchett cere guvernului să ofere răspunsuri clare și detaliate despre activitățile legate de UAP și despre cum sunt folosiți banii contribuabililor.

Impactul asupra Credințelor Personale:
El afirmă că dezvăluirea informațiilor despre UAP nu va afecta credințele religioase ale oamenilor și că universul este mult mai vast decât ne dăm seama.

Nevoia de Responsabilitate:
Burchett insistă pe faptul că oficialii guvernamentali ar trebui să fie responsabili în fața cetățenilor și să justifice cheltuielile și investigațiile legate de UAP.

(circul continuă...părerea mea)


fiulploii

si totusi, cine sunt stapanii planetei in momentul asta?

liviutatarus

Pentagonul este principalul jucator! El este cel care trage toate sforile. Din momentul in care i-au interzis lui David Grusch sa aiba o informare a congresului intr-o facilitate scif, am stiut ca tot ce a spus este adevarat. Intrebat, la un moment dat, despre prabusirea de la Roswell, Grusch a spus ca inca nu are voie sa vorbeasca despre subiectul asta. Daca nu ar fi fost nimic la momentul 1947, l-ar fi lasat sa spuna ce stie. Conform lui Daniel Sheehan si a documentelor aprobate de congres anul trecut, pana pe 18 octombrie 2024, toate serviciile de informatii, DOD si departamentul energiei, trebuie sa  predea arhivelor nationale ale SUA absolut tot ce au, cunosc, despre obiecte recuperate si NHI.
https://www.youtube.com/watch?v=SaoC6rN4lJo

fiulploii

Ai dreptate de fapt, este intr-adevar principalul jucator. Eu intrebam retoric mai mult despre Stapanii planetei si nu despre jucatori sau judecatori.
   Si tot dupa parerea mea, e normal ca o asa zisa dezvaluire sa aiba loc cu "forcepsul" fiindca daca nu ar fi asa nu ar fi credibila in ochii multora dintre spectatori. Ceea ce aduce o dovada in plus ca totul este regizat dar nu la nivel central adica nu exista un singur centru de decizie si coordonare ci "ie" mai multi.
   E bun subiectul asta fiindca putem vedea serialul.

abyss

Videoclipul "Zero Doubt: Non-Human Intelligence on Earth - Col. Karl Nell & Alex Klokus" de la SALT iConnections din New York prezintă o discuție captivantă despre posibilitatea existenței inteligenței non-umane pe Pământ. Colonelul Karl Nell și Alex Klokus analizează dovezile istorice, investigațiile științifice și dezvoltările recente care sugerează prezența unor astfel de inteligențe. Ei discută implicațiile pentru umanitate și viitorul explorării științifice.

Rezumat detaliat:

Introducere:
Evenimentul SALT iConnections din New York a găzduit o discuție fascinantă între Colonelul Karl Nell și Alex Klokus. Tema principală a fost explorarea posibilității existenței inteligenței non-umane pe Pământ. Subiectul, deși controversat, este abordat cu o combinație de scepticism sănătos și deschidere către noi descoperiri.

Col. Karl Nell:
Colonelul Karl Nell, un expert militar cu o vastă experiență, aduce în discuție perspectiva sa asupra fenomenelor aeriene neidentificate (UAPs) și alte dovezi care sugerează prezența unor inteligențe non-umane. El menționează diverse incidente și rapoarte oficiale care au documentat apariții inexplicabile, subliniind că aceste fenomene nu pot fi ignorate și merită o investigație serioasă.

Alex Klokus:
Alex Klokus, un cunoscut antreprenor și investitor în tehnologie, oferă o perspectivă complementară, explorând implicațiile tehnologice și științifice ale unei posibile inteligențe non-umane. Klokus aduce în discuție diverse teorii științifice și tehnologii avansate care ar putea fi asociate cu aceste inteligențe, sugerând că explorarea acestui subiect ar putea deschide noi orizonturi pentru umanitate.

Dovezi și Investigații:
Discuția abordează o serie de dovezi și investigații, inclusiv documente declasificate, înregistrări radar și mărturii ale martorilor oculari. Nell și Klokus subliniază importanța transparenței și a cercetării riguroase în acest domeniu, evidențiind necesitatea colaborării internaționale și a schimbului de informații între diferite agenții și organizații.

Implicarea Guvernului:
Un alt aspect crucial discutat este rolul guvernului în investigarea fenomenelor neidentificate. Nell subliniază faptul că guvernele au început să ia în serios aceste fenomene, alocând resurse și stabilind comisii de investigare. El menționează, de asemenea, importanța implicării publicului și a comunității științifice în aceste eforturi.

Implicațiile pentru Umanitate:
Discuția se extinde asupra implicațiilor pe termen lung ale descoperirii unei inteligențe non-umane. Nell și Klokus explorează cum ar putea această descoperire să afecteze filozofia, religia și perspectivele noastre asupra locului umanității în univers. Ei subliniază că o astfel de descoperire ar putea transforma în mod fundamental înțelegerea noastră despre viață și existență.

Viitorul Cercetării:
În final, discuția se concentrează pe viitorul cercetării în acest domeniu. Nell și Klokus sunt de acord că este necesară o abordare multidisciplinară, care să includă știința, tehnologia, filozofia și chiar artele, pentru a înțelege pe deplin implicațiile și pentru a avansa cunoștințele noastre. Ei subliniază, de asemenea, importanța educației și a promovării unui dialog deschis și informat în societate.

Concluzie:
În concluzie, discuția dintre Colonelul Karl Nell și Alex Klokus la SALT iConnections New York oferă o perspectivă captivantă și bine documentată asupra posibilității existenței inteligenței non-umane pe Pământ. Deși subiectul rămâne controversat, abordarea lor echilibrată și deschiderea către noi descoperiri evidențiază importanța continuării cercetărilor și a dialogului deschis în acest domeniu fascinant.


abyss

Citat din: fiulploii din  28 Mai 2024, 14:15:49Ai dreptate de fapt, este intr-adevar principalul jucator. Eu intrebam retoric mai mult despre Stapanii planetei si nu despre jucatori sau judecatori.
   Si tot dupa parerea mea, e normal ca o asa zisa dezvaluire sa aiba loc cu "forcepsul" fiindca daca nu ar fi asa nu ar fi credibila in ochii multora dintre spectatori. Ceea ce aduce o dovada in plus ca totul este regizat dar nu la nivel central adica nu exista un singur centru de decizie si coordonare ci "ie" mai multi.
   E bun subiectul asta fiindca putem vedea serialul.
Cred ca ne scapă ceva... e posibil sa fie un alt eveniment mult mai important de la care ne este abătută atenția cu subiectul asta de tipul ''pătură king size'': UFO/alegeri/filistina/putin/china/AI Reset/green deal/4th IR/etc. Posibil altceva. Am prins un fir slab, dar straniu fiindcă se conturează cu mult înainte de eveniment. Voi aduna mai multe fire si discutam separat pe un alt topic curând.

liviutatarus

Dupa SUA si UE, a venit randul japonezilor sa creeze un caucus UAP in parlamentul lor. Am impresia ca se sifoneaza toata treaba, indiferent ca vor sau nu vor unii si altii, si nu vor sa fie prinsi nepregatiti! https://www.nippon.com/en/news/yjj2024052800727/

abyss

Senior US military officer: 'Zero doubt' of alien life on earth | Reality Check

Introducere și Context: Într-o lume fascinată de misterul fenomenelor aeriene neidentificate (UAP) și obiectelor zburătoare neidentificate (UFO), dorința colectivă este aceea de a avea parte de o dezvăluire completă și sinceră din partea celor "în cunoștință de cauză". Această dorință a fost parțial îndeplinită când Colonelul Karl E. Nell, fostul director al Task Force-ului UAP pentru Pentagon, a luat cuvântul în fața audienței conferinței din New York City.

Dezvăluirile lui Nell: Într-un moment considerat extraordinar, Nell a confirmat existența inteligenței non-umane și interacțiunea acesteia cu umanitatea, un fenomen care nu este nou și care continuă de-a lungul timpului. Mai mult, a menționat că există persoane în guvern, nealese, care sunt conștiente de aceste interacțiuni.

Reacția și Impactul: Afirmațiile lui Nell au captat atenția globală, provocând o undă de șoc în comunitatea interesată de subiectul UAP/UFO. Acesta a fost un punct de cotitură pentru mulți, reprezentând o validare a suspiciunilor și teoriilor de mult discutate în cercurile interesate de fenomenul UAP.

Credibilitatea lui Nell: Colonelul Nell nu este un observator oarecare. Cu o carieră impresionantă în armată și în sectorul privat, experiența sa în US Army Space Command, Northrop Grumman, Lockheed Martin și alte organizații de prestigiu îi conferă o autoritate semnificativă. Acesta a fost implicat în proiecte de top-secret și a avut acces la informații clasificate, ceea ce face ca declarațiile sale să cântărească greu în balanța credibilității.

Dezbaterea și Criticile: În ciuda impactului declarațiilor lui Nell, există o dezbatere aprinsă privind lipsa de dovezi concrete. Criticii cer mai multe informații și date care să susțină afirmațiile, în timp ce susținătorii argumentează că natura clasificată a informațiilor limitează ceea ce poate fi divulgat public.

Securitatea Națională și Divulgarea: Unul dintre motivele principale pentru care guvernul ar putea alege să nu divulge informații despre UAP este securitatea națională. Există îngrijorări că divulgarea ar putea oferi adversarilor informații valoroase și ar putea dezvălui tehnologii avansate care ar trebui să rămână secrete.

Societatea și Divulgarea: Videoclipul abordează și preocupările legate de modul în care societatea ar putea reacționa la o divulgare completă. Se sugerează că există temeri că o astfel de dezvăluire ar putea provoca fracturi sociale sau ar putea afecta structurile de putere existente.

Concluzii și Perspective: În final, videoclipul sugerează că suntem la un punct de inflexiune în ceea ce privește divulgarea informațiilor despre UAP. Este necesară o acțiune concertată pentru a convinge Congresul să investigheze și să dezvăluie mai multe informații publicului, pentru a aduce lumină asupra acestui subiect învăluit în mister.


abyss

Citat din: liviutatarus din  28 Mai 2024, 07:19:44Pentagonul este principalul jucator! El este cel care trage toate sforile. Din momentul in care i-au interzis lui David Grusch sa aiba o informare a congresului intr-o facilitate scif, am stiut ca tot ce a spus este adevarat. Intrebat, la un moment dat, despre prabusirea de la Roswell, Grusch a spus ca inca nu are voie sa vorbeasca despre subiectul asta. Daca nu ar fi fost nimic la momentul 1947, l-ar fi lasat sa spuna ce stie. Conform lui Daniel Sheehan si a documentelor aprobate de congres anul trecut, pana pe 18 octombrie 2024, toate serviciile de informatii, DOD si departamentul energiei, trebuie sa  predea arhivelor nationale ale SUA absolut tot ce au, cunosc, despre obiecte recuperate si NHI.
Foarte bun videoclipul.

abyss

#59
David Grusch Reloadedvad ca tot dispare clipul acesta..