Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure UFO

Creat de liviutatarus, 06 August 2023, 18:00:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss


abyss


liviutatarus

Prea lent decurg lucrurile, picatura cu picatura! Astept cu interes audierea din congres din vara asta in care vor aborda problematica USO-urilor! Declaratia a fost facute de congresmanul Luna.

abyss

Tim Burchett (TN-02) la NewsNation discută despre o ședință clasificată cu comunitatea de informații. Burchett vorbește despre dezvăluiri legate de fenomene aeriene neidentificate (UAP) și se arată frustrat de lipsa de transparență a guvernului. El subliniază importanța de a oferi publicului acces la informații și susține că există dovezi semnificative care trebuie dezvăluite. Burchett sugerează că mai multe informații ar trebui să fie disponibile publicului pentru a înțelege mai bine aceste fenomene.
------------------------------------------------------


NewsNation îl prezintă pe Avi Loeb, un academician respectat care adoptă o abordare științifică bazată pe fapte în privința OZN-urilor. În interviu, Ross Coulthart discută cu Loeb despre munca sa, descoperirile și pașii următori în căutarea răspunsului la întrebarea existențială: suntem singuri în univers?

Loeb explorează probabilitatea ca extratereștrii să folosească unde radio, obiectele găsite în afara sistemului nostru solar și fragmentele recuperate de la OZN-uri. El abordează criticile pe care le-a primit și vorbește despre posibile vizite ale inteligențelor non-umane pe Pământ. Loeb menționează interviurile sale cu personalități precum Haim Eshed, fost director spațial israelian, și David Grusch, precum și susține că există dovezi despre contactul guvernului SUA cu viața extraterestră.

Videoclipul include și o discuție despre posibilitatea existenței altor civilizații extraterestre și un tribut adus regretatului Dr. Bruce Maccabee. Coulthart răspunde, de asemenea, la întrebările publicului la finalul episodului.


abyss


Documentar Special: Dark Journalist - "APOTHEUM UFO File Wars"

Dark Journalist prezintă un documentar exploziv în care dezvăluie secrete ascunse despre tehnologia exotică și războiul clandestin pentru controlul informațiilor despre OZN-uri. Acest film documentar detaliază legătura dintre fizica distorsiunii realității, cunoscută sub numele de efectul Apotheum, și conflictele din cercurile guvernamentale secrete ce durează de peste 75 de ani.

Figuri Cheie:
- JFK
- John Trump
- Nikola Tesla
- Vannevar Bush
- James Forrestal
- Rudolf Steiner
- Robert Sarbacher

Concepte Explozive:
1. Efectul Apotheum:O tehnologie instabilă de la programele de recuperare a prăbușirilor OZN-urilor, care provoacă distorsiuni ale realității, deplasări temporale și dematerializări.
2. X-Protect vs. X-Share: Două grupuri rivale; X-Protect suprima adevărul despre tehnologia exotică, în timp ce X-Share încearcă să facă publice aceste descoperiri.
3. Asasinarea lui JFK: Prezentată ca o consecință directă a încercării sale de a deconspira controlul tehnologiei exotice de către grupul X-Protect și de a-l readuce sub controlul guvernului.

Dezvăluiri Explozive:
- Aerospace Assassins: Un grup secret ce gestionează secretele OZN și programele spațiale clandestine.
- Legături cu Personalități Istorice: Implicarea profesorului John Trump (protejatul lui Vannevar Bush) în studiul lucrărilor lui Nikola Tesla despre "Raza Morții".
- Impactul asupra Președinților SUA: Detalii terifiante despre modul în care președinții au fost controlați sau eliminați pentru a proteja secretele grupului X-Protect.

Acest documentar nu doar că dezvăluie secretele universului OZN, dar conectează și punctele între istorie, tehnologie și conspirații de stat, oferind o perspectivă unică.


abyss

#50
Din nou... Tim Burchett despre fenomenele aeriene neidentificate (UAP) și transparența guvernamentală:

Necesitatea Transparenței:
Burchett subliniază importanța de a avea acces la informații ne-redactate și complete despre UAP pentru a înțelege mai bine pe ce se cheltuiesc fondurile publice.

Frustrarea față de Răspunsurile Guvernamentale:
El își exprimă nemulțumirea față de răspunsurile evazive și rapoartele redactate primite de la diferite agenții guvernamentale, inclusiv Pentagonul.

Suspectarea unei mușamalizări:
Burchett sugerează că ar putea exista o mușamalizare intenționată pentru a ascunde informații despre UAP și tehnologiile asociate acestora.

Apelul la Acțiune Legislativă:
El discută despre proiectul său de lege care ar declasifica informațiile despre UAP și insistă pe faptul că legislația ar trebui tratată cu seriozitate și supusă votului în Congres.

Întâlnirile cu Obiecte Neidentificate:
Burchett menționează că a primit rapoarte despre întâlniri apropiate între piloți și obiecte neidentificate și că aceste întâlniri continuă să se întâmple.

Rolul Corporațiilor Private:
El critică modul în care guvernul folosește corporații private cu contracte guvernamentale pentru a menține secrete informațiile despre UAP, limitând astfel transparența.

Solicitarea de Răspunsuri Concrete:
Burchett cere guvernului să ofere răspunsuri clare și detaliate despre activitățile legate de UAP și despre cum sunt folosiți banii contribuabililor.

Impactul asupra Credințelor Personale:
El afirmă că dezvăluirea informațiilor despre UAP nu va afecta credințele religioase ale oamenilor și că universul este mult mai vast decât ne dăm seama.

Nevoia de Responsabilitate:
Burchett insistă pe faptul că oficialii guvernamentali ar trebui să fie responsabili în fața cetățenilor și să justifice cheltuielile și investigațiile legate de UAP.

(circul continuă...părerea mea)