Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure UFO

Creat de liviutatarus, 06 August 2023, 18:00:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss


abyss


liviutatarus

Prea lent decurg lucrurile, picatura cu picatura! Astept cu interes audierea din congres din vara asta in care vor aborda problematica USO-urilor! Declaratia a fost facute de congresmanul Luna.

abyss

Tim Burchett (TN-02) la NewsNation discută despre o ședință clasificată cu comunitatea de informații. Burchett vorbește despre dezvăluiri legate de fenomene aeriene neidentificate (UAP) și se arată frustrat de lipsa de transparență a guvernului. El subliniază importanța de a oferi publicului acces la informații și susține că există dovezi semnificative care trebuie dezvăluite. Burchett sugerează că mai multe informații ar trebui să fie disponibile publicului pentru a înțelege mai bine aceste fenomene.




------------------------------------------------------


NewsNation îl prezintă pe Avi Loeb, un academician respectat care adoptă o abordare științifică bazată pe fapte în privința OZN-urilor. În interviu, Ross Coulthart discută cu Loeb despre munca sa, descoperirile și pașii următori în căutarea răspunsului la întrebarea existențială: suntem singuri în univers?

Loeb explorează probabilitatea ca extratereștrii să folosească unde radio, obiectele găsite în afara sistemului nostru solar și fragmentele recuperate de la OZN-uri. El abordează criticile pe care le-a primit și vorbește despre posibile vizite ale inteligențelor non-umane pe Pământ. Loeb menționează interviurile sale cu personalități precum Haim Eshed, fost director spațial israelian, și David Grusch, precum și susține că există dovezi despre contactul guvernului SUA cu viața extraterestră.

Videoclipul include și o discuție despre posibilitatea existenței altor civilizații extraterestre și un tribut adus regretatului Dr. Bruce Maccabee. Coulthart răspunde, de asemenea, la întrebările publicului la finalul episodului.