Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

S-a intamplat in Apuseni

Creat de StarDust, 14 Ianuarie 2023, 17:40:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

StarDust

Schimbul doi, cu doi colegi, unul, pasionat de vanatoare(pana la acest moment nu am mai avut asemenea discutii cu acesta din urma). A venit cumva vorba de lucruri mai ciudate ce se pot intampla si cat de mici suntem in lumea asta. La care, colegul vanator ne spune: "am fost mult in natura, am dormit noaptea in paduri, si am avut multe vanatori de noapte, nu mi-e frica, si nu am vazut niciodata nimic ciudat, exceptie, o singura data..."

Si a inceput sa isi depene istorisirea... (eu, mai mult decat curios, dar nu se vedea asta , normal...).

 Era intuneric, intr-o livada, cu spatele la un prun pe care erau rezemati cativa pari pentru fan(detaliu). Aici il intreb cum vana, cu disp. de vedere nocturna? Nu! Lanterna montata pe arma, cand vedea miscare o aprindea si tragea... apoi continua; din cand in cand, se apleca si astfel vedea pe fundalul cerului(chiar daca era noapte) profilul terenului, astfel, daca trecea vre-un animal i-ar fi vazut mai usor silueta.
Dupa ce a facut de cateva ori manevra asta, la un moment dat, se apleaca iar... moment in care, zona unde era brusc devine iluminata de sus, zona iluminata pe sol avand 4-5m in diametru. El, nu era chiar in centrul zonei iluminate.
Isi ridica incet privirea in sus si vede o sursa de lumina mare, aproximativ "cam cat o minge de fotbal", dar lumina nu era orbitoare, se putea uita la ea.
Dupa cateva secunde lumina se reduce in diametru(nu instant, ci lent) si apoi incepe sa se deplaseze intr-o directie anume, si a privit-o cateva secunde indepartandu-se apoi a disparut.
In timp ce se indeparta a putut observa ca era la o oarecare altitudine, nu foarte jos cum crezuse initial.
 Dupa ce a disparut, l-a luat frica si panicat, coborand pe o panta si-a agatat picioarele in niste murari si avand impresia ca ceva l-a prins de picior, a fost gata sa traga cu arma in ceea ce "la prins" de picior(detaliu).

 Intamplarea ar fi avut loc in urma cu aprox. 3 ani, asa cum am scris in titlu, in Apuseni.

V-o relatez, asa cum mi-a fost spusa si mie. Nu il suspectez deloc pe coleg ca a "fabulat".
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Nox

Apreciez postarea, dar în lipsa unor date concrete (cine, când, unde exact în Apuseni, etc. - nu zic că astea ar fi trebuit puse pe forum) nu prea are mare valoare documentară.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

StarDust

#2
Stiu, dat fiind faptul ca intamplarea e fara localizare exacta(spatiu/timp) si prezentata doar asa cum a fost relatata, m-am tot uitat unde sa o postez. Totusi aici mi s-a parut a fi cel mai potrivit. Am considerat ca ceea ce cuprinde relatarea e foarte interesant. Nu stiu daca omul e dispus sa dea declaratie nominal sau sub pseudonim, pot intreba...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16