Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Surpriza: Substanțe chimice foarte reactive descoperite in atmosferă!

Creat de abyss, 05 Iunie 2022, 22:28:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyssSURPRIZĂ: SUBSTANȚE CHIMICE FOARTE REACTIVE DESCOPERITE ÎN ATMOSFERĂ - un articol de dr. Joseph P. Farrell

Săptămâna trecută, unii au fost în forță, căutând pe internet articole care sunt "arzătoare de narațiuni"/ "narrative burners", iar acesta a fost reperat de B.H. și transmis, iar cu el, voi face un pic de speculație predictivă cu cifră octanică ridicată, târându-mă până la capătul crenguței și făcând o scufundare cu nasul de ,,Wily Coiotul" în canioanele de mai jos.  Nu este nevoie să reamintesc niciunuia dintre cititorii de aici lucrările Elanei Freeland privind pulverizarea chimică, nici susținerea domnului "Globaloney" pentru "schimbările climatice". Țineți cont de toate acestea în timp ce citiți acest articol:
Un tip complet nou de substanță chimică "extrem de reactivă" a fost descoperit în atmosfera Pământului - care ar putea declanșa boli respiratorii și cardiace și ar contribui la încălzirea globală, susțin oamenii de știință.

Primul lucru care trebuie remarcat este că descoperirea este în întregime previzibilă și este rezultatul unor procese naturale:
Se știe că peroxizii există în aerul care ne înconjoară și s-a prezis că și trioxizii se află probabil în atmosferă, dar până în prezent nu s-a dovedit niciodată fără echivoc acest lucru.
,,Asta este ceea ce am realizat acum", spune profesorul Henrik Grum Kjærgaard, de la Departamentul de Chimie al Universității din Copenhaga.
...
...hidrotrioxizii se formează în timpul descompunerii atmosferice a mai multor substanțe cunoscute și larg emise, inclusiv izoprenul și sulfura de dimetil.
Izoprenul este unul dintre cei mai frecvent emiși compuși organici în atmosferă. Acesta este produs de multe plante și animale, iar polimerii săi sunt principala componentă a cauciucului natural.
Studiul arată că aproximativ un procent din tot izoprenul emis se transformă în hidrotrioxizi.

Într-adevăr, se crede că este foarte frecventă și, bineînțeles, totul se datorează activității umane:
Cea mai mare parte a activității umane conduce la emisii de substanțe chimice în atmosferă", a declarat Kristan H. Møller, co-autor și postdoctorand.
"Prin urmare, cunoașterea reacțiilor care determină chimia atmosferică este importantă pentru a putea prezice modul în care acțiunile noastre vor afecta atmosfera în viitor".


Dar, bineînțeles, activitatea de pulverizare constantă a atmosferei (chemtrails) nu este menționată deloc, nici potențialele probleme de mediu sau de sănătate, care, potrivit articolului, includ probleme cardio-vasculare.
Bănuiesc, totuși, că există o recunoaștere indirectă a faptului că aici se întâmplă mai mult decât activitatea umană obișnuită și flatulența vitelor (veți observa că nu se menționează niciodată flatulența altor specii, inclusiv a noastră... Mă întreb de ce? [tuse...NU!]). Motivul pentru care bănuiesc acest lucru este această mențiune ciudată din articol, conform căreia formarea compușilor chimici care provoacă tot acest haos are loc în aerosoli:
Echipa de cercetători susține că este posibil ca hidrotrioxizii să poată pătrunde în particulele mici din aer, cunoscute sub numele de aerosoli, care reprezintă un pericol pentru sănătate și pot duce la boli respiratorii și cardiovasculare.
'Cel mai probabil, acestea vor pătrunde în aerosoli, unde vor forma noi compuși cu noi efecte', a declarat profesorul Kjærgaard.
'Este ușor de imaginat că în aerosoli se formează noi substanțe care sunt dăunătoare dacă sunt inhalate. Dar sunt necesare investigații suplimentare pentru a aborda aceste potențiale efecte asupra sănătății'.
Există, de asemenea, o mare probabilitate ca hidrotrioxizii să aibă un impact asupra numărului de aerosoli produși, potrivit cercetătorilor, ceea ce, la rândul său, are un impact asupra climei.
'Deoarece lumina solară este atât reflectată, cât și absorbită de aerosoli, acest lucru afectează balanța termică a Pământului - adică raportul dintre lumina solară pe care Pământul o absoarbe și cea trimisă înapoi în spațiu', a explicat coautorul și doctoranda Eva R. Kjærgaard.
'Atunci când aerosolii absorb substanțe, aceștia cresc și contribuie la formarea norilor, ceea ce afectează, de asemenea, clima Pământului'.


Substanțele care absorb aerosolii contribuie la formarea norilor, iar aceștia, la rândul lor, afectează clima? Adică, cum ar fi aerosolii pulverizați de avioanele cu reacție și observați în întreaga lume? Adică, nu este vorba doar de flatulență? Adică, ar putea fi vorba de altceva ce fac unii oameni în afară de a mânca și a obține gaze? Adică nu mai trebuie să mă rețin?

Cine ar fi crezut?
...și, sunt atât de ușurat, la propriu.
Ne vedem pe partea cealaltă...

"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss