Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Display-ul "Realitate paralelă" arată informații diferite

Creat de abyss, 30 Iunie 2022, 18:45:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Display-ul "Realitate paralelă" arată informații diferite unor persoane diferite în același timp
Delta îl testează pentru informații despre zboruri și bagaje la Aeroportul Metropolitan din Detroit.
Articol realizat de Rain Noe - 9 iunie


Imaginează-ți că tu, eu și încă o duzină de oameni stăm într-o cameră și privim același ecran, dar ecranul arată ceva diferit pentru fiecare dintre noi, simultan.

O companie tehnologică cu sediul în California, numită Misapplied Sciences, a făcut acest lucru posibil. Ei au dezvoltat un ecran de "realitate paralelă" "activat de un nou pixel care are capacități fără precedent", scriu ei. "Acești pixeli pot proiecta simultan până la milioane de raze de lumină de diferite culori și luminozitate. Fiecare rază poate fi apoi dirijată prin software către o anumită persoană."


Ei au încheiat un parteneriat cu Delta Airlines, care va instala luna aceasta un ecran de realitate paralelă la Aeroportul Metropolitan din Detroit. Clienții care optează pentru utilizarea acestuia, fie prin scanarea cărții de îmbarcare, fie prin înscrierea în programul de recunoaștere facială bazat pe aplicația Delta (nu, mulțumesc!), vor privi ecranul și vor vedea doar informațiile despre zbor și recuperarea bagajelor relevante pentru călătoria lor. O persoană care se află la cinci metri distanță nu va vedea decât propriile informații.



Până la 100 de privitori pot fi găzduiți de un singur ecran. Delta se referă la această tehnologie ca fiind " uluitoare" și precizează că ecranul va fi amplasat în Sala A a terminalului McNamara începând cu 29 iunie.


abyss

preluat de la =>https://gizadeathstar.com/2022/06/mandela-effect-technology/
(........)
Efectul Mandela este acela în care o minoritate semnificativă a unei populații își amintește lucrurile în mod diferit față de majoritatea populației. Efectul își trage numele de la faptul că un număr considerabil de oameni își amintesc de liderul naționalist negru sud-african Nelson Mandela ca fiind mort în circumstanțe diferite față de marea majoritate a oamenilor. Unii oameni își amintesc că a murit în închisoare, în timp ce marea majoritate a oamenilor își amintesc că a fost eliberat și că a devenit primul președinte de culoare al Africii de Sud. Efectul a fost extins pe măsură ce alte persoane își amintesc lucruri sau evenimente în mod diferit. Unii isi amintesc că celebra reporteră de la Casa Albă Helen Thomas a murit mult mai devreme și în mod diferit decât își aminteste marea majoritate a oamenilor că a murit. Un prieten apropiat al meu își amintește că Richard Chamberlain - celebrul "Dr. Kildare", celebru la începutul anilor '60 la televiziune - a murit. Alții - eu sunt unul dintre ei - își amintesc că celebrul actor Kirk Douglas a murit înaintea altora și chiar își amintesc că fiul său actor Michael Douglas a vorbit despre moartea tatălui său în emisiunea Tonight Show de la televiziunea de noapte.  Problema Efectului Mandela nu este că oamenii "își amintesc greșit" lucrurile, ci mai degrabă că atât de mulți fac acest lucru și o fac în moduri similare de "aducere aminte greșită".

Și de aici începe problema Efectului Mandela: cum să o explicăm fără a recurge la explicații precum "halucinații în masă" și așa mai departe. După părerea mea, simplul fapt că atât de mulți oameni par să își amintească greșit anumite evenimente în mod similar sugerează că percepțiile sunt manipulate în mod deliberat. Una dintre speculațiile mele hazardate a fost că acesta a fost un fel de inginerie socială și un experiment de fizică deliberat, pentru a vedea dacă percepțiile/observațiile modificate ale liniilor temporale pot avea efecte reale asupra macrouniversului, pentru a răspunde la întrebarea dacă efectele observatorului se pot sau nu transfera în macrounivers.  Dacă experimentele doctorului William Tiller se nasc în minte, răspunsul este un da fără echivoc. În orice caz, nu am renunțat niciodată la această speculație și, într-adevăr, prezentarea de astăzi oferă și mai multe motive pentru ea:

"Display-ul "Realitatea paralelă" arată informații diferite unor persoane diferite în același timp"

Acum, dacă acest articol este adevărat și nu este o glumă a cuiva, ceea ce presupunem că este de dragul speculației, rețineți ce pretinde de fapt această nouă tehnologie; ea pretinde că, de pe un ecran de proiecție sau diplay, pixelii individuali pot fi programați să transmită lumină către o multitudine de oameni în același timp, astfel încât să permită persoanelor care privesc același ecran să vadă lucruri diferite. Ei o numesc - destul de corect - "realitate paralelă", iar tehnologia în sine este produsul unei companii de tehnologie cu sediul în California (unde altundeva!?!) numită Misapplied Sciences.  Folosirea unei astfel de tehnologii ar permite manipularea percepțiilor unor grupuri întregi în moduri diferite și chiar contradictorii între ele.

Prin urmare, trebuie să mă întreb dacă nu cumva o formă similară de tehnologie a fost folosită în crearea efectelor Mandela deja discutate in trecut? Gândiți-vă că televizoarele din acea epocă foloseau tunuri de electroni care creau reacții electrochimice pe ecranele televizoarelor pentru a crea o "imagine" care era scanată atât de rapid încât ochii creau iluzia unei imagini în mișcare. Ar fi posibil să se creeze, într-o regiune, o emisiune locală care să fie diferită de cea din alte părți? Un exemplu înfiorător este oferit de filmul lui Michael Douglas, The Game, în care o transmisie normală de televiziune a lui Daniel Schorr este "deturnată" pentru ca Schorr să vorbească direct cu Douglas prin intermediul televizorului acestuia din urmă. Cum s-a putut face acest lucru? Având în vedere tehnologia primitivă a televizoarelor din acea epocă, probabil că nu prin utilizarea fiecărui pixel ca o emisie multidirecțională. S-ar putea să se fi putut modula un semnal audio și vizual prin intermediul liniilor electrice în sine, în anumite zone, ceea ce ar fi produs, probabil, efectul văzut în film.



fiulploii

Din ce inteleg eu, acel ecran arata informatii diverse pt diversi utilizatori doar in conditii specifice si anume fiecare utilizator trebuie intai sa scaneze biletul de avion si iata raspunsul la intrebarea cum . Sistemul stie deja tot ceea ce te intereseaza iar restul da, este o aplicatie faina a tehnologiei in care in acelasi spatiu fizic exista mai multe umiversuri de informatie "temporala" simultan.

Parca mai era un subiect cu efectul Mandela , pe aici pe forum.
Nu imi place explicatia posibila a lui JPF, cred ca este partiala si partinitoare. Eu stiu si de fapt cred ca toata lumea stie ca daca un fapt nu se potriveste cu o teorie atunci nu ignoram acel fapt ci eventual incercam sa imbunatatim teoria.

Din multitudinea de efecte Mandela era/este si faptul ca un picior al robotului CP-03 , de la genunchi in jos este argintiu sau auriu. Unii si-l amintesc argintiu, altii auriu si curios, exista film si cu el argintiu si cu el auriu.
"Curat-murdar, coane Fanica! " care sa fie explicatia? Eu am sapat pentru a afla cat mai multe si am dat peste o informatie potrivit careia, nu mai stiu prin ce ani, s-a hotarat "remasterarea" filmelor originale Starwars si atunci s-au operat cateva schimbari, cum ar fi piciorul lui CP-03 sau replica lui Vader Darth (sic!) .

La fel am gasit si despre vreo doua sigle auto si nu mi-am mai pierdut timpul cautand pt altceva. Oricine altcineva este binevenit sa o faca daca vrea. Acum, in baza fragilelor mele cercetari as putea sa generalizez precum face oarecum JPF in gizadeathstar.com dar nu am dreptul sa fac asta daca vreau sa respect metodologia stiintifica.

Asadar cred ca ar fi mai bine sa concluzionam ca printre multitudinea de efecte mandeliene posibil sa existe cateva reale care nu se explica nici prin memoria selectiva, nici prin "uituceala" proverbiala a omului desi ma cam indoiesc dar no, niciodata nu putem inchide o usa complet :))

continuarea teoretica posibila pe subiectul adiacent.