Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Gardienii artefactului "Looking Glass"

Creat de abyss, 03 Aprilie 2022, 23:11:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

O noua apariție bizara (ruseasca?) pe net. Merita aruncat un ochi pentru cine mai are timp.

Informația am descoperit-o aici https://projectavalon.net/forum4/showthread.php?118238-Project-Looking-Glass-reloaded-Can-we-save-the-world&fbclid=IwAR2JmTDGiJxiPqRUMVHy3gYkl8tzTMSAlhmQKTlO2YdqoYALEZlOhjm9IF8

https://www.youtube.com/channel/UCY4y79MQNFPz1Wc1HPIOYDg
https://rumble.com/c/c-1457273

traducere aproximativa (scuzați eventualele erori) de pe projectavalon.net:

Project Looking Glass reloaded: Can we save the world?
An article by Frank Jacob

"Noi suntem Gardienii Oglinzii/(sau ocheanului? n.t.). Suntem un grup de foști ofițeri de informații și oficiali militari, care s-au reunit pentru a publica informații clasificate despre evenimentele viitoare care vor avea loc. Cunoștințele noastre provin din munca noastră asupra artefactului Looking Glass, descoperit pentru prima dată în Irak, împreună cu alte descoperiri din anii 1990.

În acest timp, artefactul a fost activat de către armata americană și conectat la computere. Am reușit să vedem zeci de linii temporale viitoare și convergențele, sau singularitățile, care au dus la două rezultate posibile până în anul 2030.

Într-unul dintre rezultate, omenirea se trezește, iar ordinea actuală este desființată. Apoi are loc un eveniment care, în loc să fie negativ, este unul pozitiv. În celălalt rezultat, structura actuală rămâne în vigoare, are loc un război nuclear, alături de multe evenimente oribile. Apoi are loc evenimentul și, în loc să fie un eveniment pozitiv, acesta este unul negativ."

Acestea sunt cuvintele de început ale misteriosului grup care a apărut brusc luna aceasta (2022 martie) cu o serie de mesaje video destinate împărtășirii publice în masă pentru a "salva linia temporală pozitivă". Informațiile pe care le veți citi mai jos, dacă sunt reale, ar putea fi esențiale pentru a determina dacă vom sfârși într-o formă de realitate de tip "Marea Resetare" sau dacă ne vom trezi ca nemuritori într-o stare de conștiință suverană, foarte evoluată, în care guvernele nu mai sunt necesare și unde se vor găsi soluții la toate problemele noastre. Știu, pare o nebunie, dar vă voi explica.

Ce este Proiectul Looking Glass? Unii dintre voi poate că sunteți familiarizați cu proiectul, dar pentru cei care nu sunt, merită să îl recapitulăm. Mai ales pentru că ceea ce am aflat până acum despre proiect pare să fie contrazis de aceste informații noi și șocante aduse de așa-numiții "Gardieni ai Oglinzii".

Să ne întoarcem în 2012, când Kerry Cassidy, de la 'Project Camelot', pe care l-am intervievat pe larg pentru filmul 'PACKING FOR MARS', a realizat un interviu cu un denunțător pe nume Bill Wood. Wood este un fost membru al Marinei Militare specializat în teoria corzilor, iar informațiile sale despre Proiectul Looking Glass au fost uluitoare, nu doar pentru că pentru majoritatea oamenilor ideea unui "aparat de vizualizare" îmbunătățit de un computer care îți permite să vezi cum se desfășoară liniile temporale este destul de incredibilă. Mesajul lui Wood a fost că proiectul fusese oprit de către cei responsabili, din cauza unei realizări șocante că, indiferent de ceea ce introduceau în sistem pentru a încerca să-l manipuleze în favoarea lor - ideea fiind că, dacă ești capabil să vezi viitorul din trecut, poți modifica proactiv rezultatul viitorului prin schimbarea acțiunilor tale curente, iar apoi să vezi instantaneu rezultatul în Looking Glass - rezultatul a fost întotdeauna același: dispariția cabalei (cei care manipulează liniile temporale folosind Looking Glass) și trezirea în masă a oamenilor de pe planeta Pământ. Wood i-a spus lui Cassidy că după un anumit an - mai exact 2012 - toate liniile temporale converg într-o singură singularitate, datorită unui "eveniment inevitabil" pe care l-a numit trezirea umanității. Cineva s-a chinuit să realizeze o versiune îndulcită a interviului Wood-Cassidy, pe care o puteți urmări aici https://youtu.be/uoREKB5KUsw

Explicația lui Bill Wood privind partea tehnică a lucrurilor a fost vagă și, în afară de ideea că un computer a fost implicat pentru a manipula liniile temporale, auzim despre aceasta doar în termenii unui "joc de șah" în care o mutare câștigătoare este făcută de pălăria albă. Cei doi maeștri jucători știu că în acel moment jocul este deja terminat, iar jucătorul care pierde nu poate decât să își prelungească inevitabila înfrângere prin cât de inteligent își mută piesele. Publicul de nejucători nu înțelege jocul, așa că nu știe că s-a terminat până la ultima mutare, în timp ce maeștrii știu foarte bine. Aceasta este o analogie excelentă cu modul în care noi, publicul din exterior, nu suntem niciodată la curent cu evenimentele politice și cu planurile de culise făcute de elite în cluburile lor respective (Bilderberg etc.).

Dar acum, cu această nouă descărcare de informații de către Gardienii Oglinzii, avem pentru prima dată o descriere precisă a modului în care funcționează dispozitivul Oglinda:

"Datele cronologice ale dispozitivului Looking Glass au fost descoperite și cercetate pentru prima dată în anii 1980 și 1990. Artefactul în sine este de natură sumeriană, dar nu se crede că ar fi originar din acea civilizație. Se activează, sau este funcțional, atunci când este plasat în anumite puncte geografice, unde există portaluri multidimensionale cunoscute....După ce este plasat într-unul din aceste locuri, dispozitivul începe să funcționeze și produce imagini vizibile pentru ochiul uman printr-un nor de plasmă, care poate părea de natură holografică, dar care este cel mai bine văzut din anumite poziții. Când au fost activate pentru prima dată, cei care au privit imaginile au constatat imediat că acestea sunt recunoscute ca fiind evenimente viitoare, arătând scene familiare, programe de televiziune și așa mai departe, dar în mod clar din date viitoare. Scenele începeau de la data curentă vizualizată, de exemplu, 1985, și continuau până în 2030. Apoi se repetau, arătând o nouă serie de evenimente, dar toate din aceeași cronologie aparentă."

Bill Wood nu ne-a spus că dispozitivul oglinzii este pasiv. Adică, putem doar să observăm. Nu este ca și cum am trage niște pârghii sau am apăsa niște butoane și, gata, am schimbat viitorul:

"Oamenii de știință au descoperit că se va repeta exact de 144 de ori, apoi se va întoarce la fluxul de date inițial și apoi se va repeta din nou, de 144 de ori. (Nota autorului: 144 este al 13-lea număr din secvența Fibonacci) Fiecare ciclu a arătat aceeași cronologie, dar din perspective diferite, dezvăluind noi puncte de date inedite. Întreaga colecție de 144 de fluxuri de date, până în anul 2030, a însumat ceea ce ar fi echivalentul a mii de terabytes de informații. Fiecare flux de date a avut nevoie de șapte zile pentru a fi completat și de 1008 zile pentru a finaliza ciclul complet, adică aproximativ 2,76 ani. Pe parcursul mai multor ani, aceste fluxuri de date au fost filmate, documentate și clasificate, până în punctul în care calculatoarele ar putea fi folosite pentru a căuta orice punct de date pentru orice eveniment viitor și pentru a-l analiza."

Așadar, calculatoarele au fost folosite ca instrument de căutare și analiză.

"Atunci când oficialii au încercat să schimbe evenimentele sau au încercat să modifice cronologia, nu au putut face acest lucru, deoarece cronologia a luat deja în considerare fiecare încercare de a o modifica. Linia temporală era o reflectare a fiecărei încercări a oficialilor de a face modificări, astfel încât rezultatul reflecta întotdeauna aceste încercări. În cele din urmă, oficialii au încetat să mai încerce să o modifice încă de la început, deoarece au ajuns să considere că rezultatul final, negativ, era avantajos pentru ei. Și-au dat seama că nu era nevoie să încerce să îl modifice sau să îl schimbe, deoarece traiectoria sa favoriza deja agenda lor."

Iată care este miezul problemei lui Bill Wood: în versiunea lui Wood este adevărat contrariul. Jocul de șah s-a încheiat, "băieții buni" (scuzați simplificarea) având câștig de cauză. Indiferent de ceea ce fac "băieții răi", rezultatul duce întotdeauna la același lucru: trezirea în masă a umanității. Sfârșitul "lor".

Vă dați seama cât de periculos este acest lucru?

Dacă credeți că Looking Glass este real, și există o mulțime de indicii că este, atunci acest lucru are similitudini cu modul în care fenomenul "Q" le-a spus adepților săi , Anonii, să "stea jos, să ia popcornul și să privească spectacolul". Apoi Trump a pierdut. Acum avem un guvern Biden al SUA, vaccinări în masă, blocaje, mascare și un potențial război mondial care se profilează. Potrivit Gardienilor Oglinzii, dacă nu facem nimic, vom fi condamnați. Iată câteva extrase:

"Pe baza a ceea ce am aflat din artefactul din oglindă, am ajuns la concluzia că trebuie să facem publice aceste videoclipuri în acest moment, astfel încât evenimentele îngrozitoare care sunt pe cale să se desfășoare să poată fi schimbate....Nu în trecut, nu în viitor, ci la aceste date specifice, începând cu luna martie 2022."

"Este extrem de important să înțelegem că, în lipsa unei intervenții, cronologia negativă este inevitabilă. Această cronologie include multiple evenimente devastatoare, inclusiv război nuclear, foamete, calamități economice, distrugerea aproape completă a Statelor Unite, noi campanii de vaccinare și, în cele din urmă, un rezultat ireversibil, mortal și distructiv al evenimentului cosmic din anul 2030."

"Poate vă întrebați cum de un eveniment poate fi fie pozitiv, fie negativ. Veți afla, și va avea sens pentru voi, odată ce vi se va explica. Acest eveniment este un eveniment cosmic, ceva ce se întâmplă în sistemul nostru solar. Fără intervenția actualei structuri de putere, acest eveniment ar fi incredibil de pozitiv. Dar, din cauza vaccinurilor și a unui plan secundar în curs de dezvoltare, evenimentul se va transforma, în schimb, într-un coșmar."

Gardienii Oglinzii ne oferă aici mai multe indicii foarte importante și legate de situația noastră istorică actuală, care nu au fost niciodată menționate de Bill Wood. În primul rând, anul 2030 este important (mai multe despre asta mai jos) și că există un "eveniment cosmic" care este cel care declanșează trezirea. Celălalt lucru pe care îl aflăm, este că sunt implicate vaccinurile. Oricare ar fi poziția dumneavoastră față de vaccinuri și, în special față de noile versiuni experimentale mRNA Covid, este clar că de data aceasta există ceva net diferit în legătură cu acestea. Vaccinurile există de mai bine de o sută de ani, dar ele a) nu au fost niciodată folosite pentru a ne reprograma codul genetic și b) nu au fost niciodată impuse simultan întregii planete. Ceva cu adevărat nefast trebuie să se întâmple aici și, conform datelor din Looking Glass, joacă un rol critic, dacă nu chiar cel mai critic, în viitorul omenirii, în raport cu însăși supraviețuirea unei umanități libere și suverane. Este amuzant cum ministrul german al sănătății, Karl Lauterbach, tocmai a ordonat în avans vaccinuri până în anul 2029... De ce 2029?

Primul videoclip lansat de Gardienii Oglinzii (la momentul redactării acestui articol există 3) descrie o serie de evenimente care vor începe să se întâmple, pe care trebuie să lucrăm împreună pentru a le preveni. Acestea nu pot fi prevenite printr-o intervenție activă, cum ar fi avertizarea unui individ cu privire la potențialul rău pe care îl va întâlni. Experiența lor a arătat că astfel de măsuri au fost văzute și compensate de elitele care doresc ca linia lor temporală să continue până la încheierea ei, cea pozitivă doar pentru ele. Ele pot fi prevenite doar prin conștientizarea publică în masă. Totul ține de "narațiune", după cum vom vedea mai jos. Acest lucru are sens total, deoarece o masă critică bruscă de oameni care discută aceste probabilități va face ca elitele să fie nevoite să se retragă, sau să riște să fie descoperite.

"Ceea ce urmează este cel mai recent și mai important eveniment pe care trebuie să acționăm pentru a-l schimba. Data primului eveniment este 18 aprilie 2022. La această dată, un atac cu steag fals va avea loc în New York. O bombă va fi detonată, omorând instantaneu 2000 de americani și rănind mii de oameni. Bomba va fi adăpostită într-o furgonetă mare și va fi detonată în Times Square sau în apropiere, în timpul unei perioade aglomerate. Această bombă a fost amplasată de interese aliniate cu Occidentul și cu agenda lor. Mass-media vrea să dea vina pe Rusia, la fel și președintele Biden. Ei vor prezenta niște dovezi false, care indică Rusia ca fiind vinovată, iar o mare parte a lumii va fi convinsă. Condamnările vor fi rapide, iar apoi va exista o acțiune militară. Biden va ordona un atac total asupra tuturor avanposturilor și activelor rusești din afara granițelor sale. Acest lucru va include toate activele din Ucraina și orice navă militară rusă care nu se află în port."

Cu constelația de corupți Victoria Nuland - Zelenski - Kolomoyski la cârma Ucrainei cel puțin din 2014, există într-adevăr un plan de destabilizare a Rusiei prin provocarea unui război în Ucraina. Acum se vorbește chiar despre încolțirea lui Putin pentru a da o lovitură totală prin organizarea unei operațiuni cu steag fals, fie cu substanțe chimice, fie cu un dispozitiv nuclear. Tonia Madenford și cu mine, în timp ce lucrăm la documentarea informațiilor și ne pregătim pentru o altă lansare de film, remarcăm deseori că ne simțim ca și cum am trăi într-o versiune suprarealistă a unui film prost de la Hollywood. Dar nu este o glumă. Aceste lucruri se întâmplă cu adevărat, fie că vrem să le credem sau nu.

Povestea din Looking Glass continuă:
"Răspunsul Rusiei este reținut. Rusia atacă unele active americane din Europa, dar evită multe victime. Rusia reușește să ucidă doar câțiva militari americani, în timp ce Statele Unite tocmai au ucis mii de militari ruși. Acest lucru duce la narațiuni contradictorii. Unii spun că Rusia pare slabă și învinsă. În timp ce alții se grăbesc să treacă de partea Rusiei, inclusiv India și China."

Ceea ce vedem acum în știrile principale: "Putin este slab", "Putin este învins" etc. Mainstream-ul, dominat în totalitate de elite din 2020, îl încurajează în mod deliberat pe Putin. Este o versiune total unilaterală a evenimentelor din Ucraina.

"Mulți văd răspunsul SUA ca fiind prea grăbit și prea sever. Văzând că primul steag fals a fost un eșec general, iar narațiunea se întoarce împotriva lor, Occidentul pregătește un al doilea steag fals. Acest plan implică eliberarea de antrax în tot Washington DC Planul va folosi tulpina 836 de antrax, cea mai puternică și mortală creată vreodată. Este o tulpină creată de Rusia în trecut și distrusă ulterior de Rusia. Cu toate acestea, fără ca rușii să știe, tulpina a fost scoasă ilegal din Rusia de către activele occidentale cu mulți ani în urmă și a fost dezvoltată în laboratoarele bio din SUA. Odată ce se va confirma că este vorba de tulpina 836, toată vina va cădea pe umerii Rusiei. Este o creație binecunoscută a Rusiei. Mulți vor crede că Rusia trebuie să fie în spatele ei. Atacul va ucide peste 100.000 de oameni în câteva zile și se va răspândi în zonele periferice. Atacul este atât de grav, încât începe să se răspândească în multe orașe mari din est, iar în decurs de o săptămână milioane de oameni mor, iar alte milioane sunt grav bolnavi. Antraxul de calitate militară este atât de puternic, încât răspândirea sa nu poate fi controlată. O mare parte din estul SUA este izolată, în funcție de tiparele de vânt, afectând mai ales New England."

Scandalul laptopului lui Hunter Biden include publicarea de informații care dovedesc existența (negată oficial) a unor laboratoare de arme biologice în Ucraina, finanțate de Departamentul american al Apărării.

"În acest timp, un nou complot este în curs de desfășurare, un complot urzit de elitele din Europa, un complot în care rușii și chinezii nu împărtășesc nicio implicare. Complotul este de a elibera un nou agent patogen pentru a justifica un nou vaccin. Vaccinul este conceput pentru a interacționa cu vaccinurile existente, și cu oxidul de grafenă, care circulă acum prin corpurile a miliarde de oameni. De asemenea, este conceput pentru a fi introdus în lumea a doua și a treia, printr-o nouă campanie, care va doza restul planetei care nu a fost vaccinată.

Oxidul de grafenă nu este conceput pentru a ucide, ci mai degrabă moartea este un efect secundar, la unii. Adevăratul său scop este de a interacționa cu evenimentul solar, eveniment care va avea loc în 2030. Oxidul de grafenă va face ca acest eveniment să fie unul înfiorător, mai degrabă decât unul pozitiv. Dacă cineva este vaccinat, va experimenta nu doar o anihilare fizică, ci și una multidimensională, atunci când evenimentul va avea loc, până la un punct în care sufletele lor, sau esențele extradimensionale, vor fi grav afectate, iar frecvențele vibraționale vor fi reacordate astfel încât să se alinieze cu cele mai negative și întunecate energii existente pe tărâmul Pământului. "

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre efectele negative ale oxidului de grafenă din vaccinuri, urmăriți videoclipul Dr. Andreas Noack, lansat cu doar câteva zile înainte de a muri în mod misterios. Mulți cred că acesta a fost un atac deliberat.

The Looking Glass descrie un viitor foarte întunecat dacă evenimentele din linia temporală actuală continuă neîntrerupt. Noi prezentăm doar primul dintre aceste evenimente. Este descris și un al doilea eveniment, care implică experimentele de calcul cuantic ale unui anume Dr. Wu (a se vedea Proiectul Raindrop https://raindropdao.org) și CERN, care, întâmplător, tocmai a fost repornit după 3 ani de inactivitate. Numai că, de data aceasta, a fost alimentat folosind cea mai mare cantitate de energie electrică desfășurată vreodată pentru orice dispozitiv din istoria modernă.

Unele dintre frazele-cheie pe care le veți vedea în aceste date deversate corespund dezvăluirii soft pe care Tonia și cu mine o descriem adesea în prezentările noastre, cum ar fi numărul de supraviețuitori care vor servi elita în viitorul distopic - "500 de milioane" - care corespunde cu Georgia Guidestones; oamenii care dezvoltă abilități psihice extraordinare - a se vedea serialul "Heroes"; sau capacitatea de autovindecare rezervată doar câtorva elite selectate - a se vedea filmul "Elysium".

"Sarcina noastră este de a preveni fiecare dintre aceste evenimente, unul câte unul. Sarcina pe care o avem la îndemână este extrem de descurajantă. Am efectuat calcule și teste de probabilitate, care au arătat că șansele de a preveni linia temporală negativă sunt scăzute. Dacă s-ar fi luat măsuri în 2012, probabilitatea de a preveni acest lucru era de 24,8%. Dacă s-a acționat în 2016, probabilitatea de a o preveni a fost de 12,5%. Dacă s-a acționat în ultimul an de posibilă intervenție, anul 2022, probabilitatea de a preveni rezultatul negativ a scăzut la 4,3%."

"O astfel de perspectivă sumbră nu ne-a descurajat, deoarece am reușit să vedem, de asemenea, rezultatul pozitiv în 2030. Aceasta este o motivație suficientă pentru noi."
-Guardienii oglinzii

Dar, din fericire, nu totul este doar sumbru și sumbru. Gardienii spun că sunt inspirați pentru că au văzut și ei linia de timp pozitivă. Au fost trei ani în care o nouă linie temporală pozitivă s-a desprins în flux, iar elitele au intrat în panică. 2012, 2016 și 2022. Aparent, în acei ani, o facțiune separatistă s-a mobilizat pentru a modifica linia temporală, împingând-o spre cea pozitivă pentru umanitate. Din acest moment, liniile temporale sunt încă instabile, iar aici avem o șansă de a interveni și de ce împărtășirea acestor informații cu cât mai mulți oameni poate încă schimba rezultatul:

"Rezultatul pozitiv este unul dezvăluit și de oglinda, unul văzut de fiecare membru al Gardienilor Oglinzii. Ni s-a arătat că, pe măsură ce omenirea intervine pentru a opri toate aceste evenimente oribile, unul câte unul, cu ajutorul muncii noastre, se conturează un viitor care duce până în 2030, prin care omenirea se ridică la o conștiință mai înaltă, una mai iubitoare, mai conștientă, mai înțelegătoare. Fiecare individ începe să vadă lumea așa cum este ea, mai degrabă decât cum este filtrată prin mass-media, Hollywood și guvern. Are loc o dezvăluire. Vaccinurile sunt respinse. Se găsește un leac pentru cei otrăviți de oxidul de grafenă, care își regretă decizia. Fiecare eveniment îngrozitor este oprit."

"Apoi, evenimentul are loc, iar corpul uman, eliberat de toxinele vaccinurilor, este transformat printr-o explozie de energie cosmică, una care revigorează fiecare om cu o nouă viață, vitalitate și tinerețe, precum și cu abilități și puteri de dimensiuni superioare. Fiecare persoană își revine la vârsta de aproximativ 20 de ani. Toate bolile sunt eliminate. Corpul uman poate trăi din energie, lumină și apă și nu mai are nevoie de hrană, dar aceasta poate fi consumată în continuare. Are loc o nouă reînnoire și o nouă conexiune cu Pământul. Guvernele micilor comunități se instalează, iar marile structuri de putere internațională și monopolurile mor. Oamenii pot trăi acum până la 1000 de ani. Apar noi invenții care curăță Pământul, cum ar fi bacteriile care mănâncă plasticul."

Acesta este evenimentul cosmic despre care am vorbit în filmul nostru "Revoluția solară", pe care l-am realizat împreună cu biofizicianul Dieter Broers. De atunci, acest eveniment cosmic a fost descris și de alții, inclusiv de Paul LaViolette în teoria sa despre superundele de explozie stelară. Știința din spatele modului în care funcționează acest lucru se referă la frecvențe, în special la frecvența de 150 MegaHertz, despre care puteți citi în acest articol recent Unbestechlichen

Lumea uimitoare care va apărea după acest eveniment este una la care până acum am visat doar. Dar ea a fost prezisă de mulți de sute, dacă nu chiar mii de ani. Este vorba despre inevitabila ascensiune a conștiinței umane către un platou cu totul nou. Mayașii îl numeau Hunab Ku.

"Din 2030, întreaga lume se transformă. Guvernele vechi și corupte sunt desființate, elitele europene își pierd toată puterea, până la punctul în care unii ajung pe străzi ca cerșetori. Nu există deloc o campanie de răzbunare. Omenirea pur și simplu încetează să mai alimenteze forțele negative cu energie, iar fără această energie, acestea se ofilesc și dispar. Ele nu au nicio putere, fără energia care le este alimentată de miliarde de oameni, iar odată ce miliardele decid să elimine această putere, ele rămân fără nimic. Așa sunt înfrânte și așa sfârșesc, pur și simplu ca cerșetori, sau rămase singure cu nimic. Mulți dintre ei înnebunesc în acest moment, pe măsură ce bogăția și puterea le sunt înlăturate."

Depinde de noi, dragi prieteni, să preluăm ștafeta și să transmitem aceste informații. Ce avem de pierdut? Credeți că este real? Sună adevărat în interiorul sufletului tău? Există o opinie conform căreia, vizualizând evenimentele distopice prezentate de Gardienii Oglinzii, noi le chemăm la existență. Dar acest lucru ar fi adevărat doar dacă ne-am fixa pe aspectele negative. Ei prezintă, de asemenea, o linie temporală uimitor de frumoasă și pozitivă, una pe care cred că o așteptăm cu toții și pe care avem potențialul de a o transforma în realitate. Poate că timpul de așteptare a luat sfârșit. Poate că cel mai bun lucru este că nu trebuie să luăm direct pe sus puterile care sunt. Potrivit Gardienilor Oglinzii, putem lua vântul din pânzele elitiștilor pur și simplu oprindu-ne să le dăm să mănânce ceea ce își doresc. Nu ne-am lăsat destul de mult prinși în capcana fricii, a neîncrederii și a mizeriei de către ei în ultimii 2 ani?

"În linia de timp pozitivă, omenirea, în ansamblul ei, nu a luptat împotriva sistemului, ci pur și simplu a încetat să mai participe în totalitate la el."
-Gardienii oglinzii

"Pentru a opri aceste evenimente, trebuie mai întâi să oprim atacul din 18 aprilie....Atacul din 18 aprilie este doar începutul unei serii de evenimente îngrozitoare care vor urma și care, unul câte unul, trebuie prevenite. Au fost identificate peste 70 de evenimente care trebuie să fie schimbate, altfel rezultatul va fi cel negativ din 2030."

"Oglinda ne-a arătat că vom fi supuși unor atacuri severe, din partea elitelor europene și a nenumăratelor lor slugi... Aceste atacuri vor merge de la eliminarea videoclipurilor noastre, punerea sub semnul întrebării a credibilității noastre și încercări de a ne dezvălui adevăratele noastre identități, care ar duce la uciderea noastră. Avem nevoie ca toți cei care doresc să oprească rezultatul negativ să ne ajute să ne apărăm, pe măsură ce aceste atacuri au loc..."

Elitele au multe lucruri care lucrează în favoarea lor. Cu toate acestea, locul în care noi, poporul, ne plasăm atenția pare să fie capabil să le facă sau să le distrugă planurile. Ar putea fi cheia ceva la fel de simplu ca oprirea consumului nostru de media mainstream? Să ne întoarcem atenția și, în schimb, să începem să punem sub semnul întrebării și, în cele din urmă, să discredităm fluxul mediatic de tip Borg cu care suntem hrăniți în mod constant? Totuși, este clar că ceea ce se întâmplă în lumea "de afară" astăzi ne pregătește pentru o confruntare finală între Lumea Liberă și lumea Marii Resetare. O simt și eu și știu că mulți alții o simt la fel. 'Noi suntem cei pe care i-am așteptat', este o celebră zicală Hopi. Cât mai avem de gând să așteptăm?

"Acești indivizi negativi, folosindu-se de puterea mass-mediei, a diferitelor armate și a politicienilor corupți, sunt capabili să creeze cu ușurință o serie de evenimente distructive care să ducă până în anul 2030. Scopul lor este vaccinarea în masă. Prima rundă a acestei vaccinări este considerată un succes moderat până în acest an, dar cel puțin încă două runde sunt planificate pentru datele viitoare. Aceste campanii de vaccinare în masă au un singur scop principal, și anume pregătirea și modificarea ADN-ului uman pentru evenimentul cosmic, astfel încât acest eveniment să provoace distrugeri masive, moarte, modificări ale ADN-ului și schimbări spirituale, care nu pot fi inversate."

După cum putem vedea, vaccinările sunt esențiale pentru planul lor nefast. O mare parte din ceea ce este descris aici a circulat deja în Telegramă. Efectele acestor injecții care modifică ADN-ul ies la iveală. Iar fereastra de oportunitate pentru a le opri se îngustează.

Descrierea integrală și completă a evenimentelor care au fost văzute să se desfășoare pe linia de timp negativă sunt prea lungi pentru a fi scrise aici. Vă recomandăm să vizitați site-urile Guardian of the Looking Glass Youtube sau Bitchute enumerate mai jos, care conțin, de asemenea, link-uri pentru a descărca transcrierea completă a videoclipurilor lor.

În ceea ce privește data de 2030, Gardienii ne-au spus că acesta este ultimul an pentru care sunt disponibile date. Toate fluxurile de date se opresc la începutul lunii octombrie 2030. Acest lucru înseamnă că orice linie temporală care s-a manifestat în acel moment este stabilizată și - după cum a spus Bill Wood - "toate liniile temporale converg într-una singură". Acest lucru ar avea sens doar dacă omenirea ar fi ajuns la un conscensus cu privire la viitorul său și la lumea în care locuiește. A fost Bill Wood un agent de dezinformare trimis în calitate de opoziție controlată pentru a se asigura că nu facem nimic? Ce lume vă imaginați? Un viitor cu posibilități nelimitate? O viață în armonie totală cu planeta și cu ceilalți, în care nu există nevoi, nu există dorințe și în care avem o legătură cu marea noastră familie cosmică, care în sfârșit își va deschide brațele pentru noi. Viitorul distopic pare a fi o opțiune pe care doar câțiva aleși o doresc pentru ei înșiși. Haideți să ne asigurăm că nu le-o oferim pe o tavă de argint.

Gardienii oglinzii











fiulploii

Foarte interesantă povestea mai ales că se potriveşte bine de tot pe anumite frici  "infuzate" recent , de exemplu chestia cu "500 de meleoane rămaşi" , cu vaccinații "grafenați" si probabil vor mai urma episoade, până in 2030 este timp ... incă.
  Sunt curios cum vor scoate cămaşa după 18 aprilie.

"Looking glass" cu diferite linii temporale pe care le poti vedea se intâlneşte in nu-mai-ştiu-care episod din nu-mai-stiu -care-serie din cele 10 ale Stargate SG-1. Dar filmul este film iar Avalonul este tot pe aproape, dupa parerea mea. Looking glass este o ciorbă reîncălzită duscutându-se inclusiv aici pe forum la subiectele: "Traducere video - Bob Lazar" 2006, "Să ne pregatim oare pt 2012 sau sa ne vedem de ale noastre?" 2011 sau "Comentarii libere " 2012 . Daca dați cautare " Looking glass" o sa gasiti postarile respective care merita recitite.
  Inclusiv pe proiect Avalon s-a mai discutat
https://projectavalon.net/forum4/showthread.php?118238-Project-Looking-Glass-reloaded-Can-we-save-the-world
dar imi place cum continua "băjeții" profețiile.
  Până la urmă, vom trăi şi vom vedea.
Iar la final, rămâne numai unul , ca să inchei dramatic in stil Hollywood-ian. :)))

Ganditorul

Foarte interesant proiectul. Trebuie bine studiat ...

Grifon

Adevărul e că risipirea adepților "Q" ar fi fost o pierdere, predilect pentru cei ce i-au exploatat activ, secundar pentru cei ce abia descopereau beneficiile potențiale ale acestui bazin manipulatoriu.
Din ingineria "Q" au rămas facțiuni disipate, majoritatea renunţând la "keyboard-fighting" când au realizat dimensiunea exploatării electorale.
Această nouă trăsnaie ("oglinda fermecată",haha) pare a viza segmentele cele mai aiurite din "cohortele" Q - oameni atât de anti-orice incât ingurgitează hulpavi plăsmuiri rocambolești. Desigur, artefact magic "sumerian", portaluri multi-D, jonglerii  crono-liniare...
Să fim totuși serioși, conspirațiile existente sunt mult mai mundane.

abyss

#4
Ei lasă ca desi unii in timp ce nu înghițeau "Q" au înghițit însă "The Magic Wall"(zidul fermecat) pe cnn in timpul alegerilor. Unde baga degețelul John King si spunea "aici, aici trebuie votat mai mult...aici nu mai trebuie opriți!". ha-ha-ham.

Povestea asta însă, precum si altele par rocambolești pana se validează sau nu.
De amorul pretziziei ingurgitării mâine voi traduce si textele din cele 3 videoclipuri rocambolești. Mi s-a părut interesanta asemănarea limbajului Gardienilor (era sa zic Galaxiei) cu cel folosit in Project Serpo.

Sigur ca pe tematica principala a acestui forum mai atractiv si productiv ar fi fost o discuție despre intruziunea CIA in dosarul ufo, si de ce acest moment (acești ani). Dar o las pe o data viitoare.

Grifon

Cu magic-wall de la CNN ai perfectă dreptate, herr @abyss. Am urmărit și eu derularea în direct a numărării voturilor la acel post TV, și rar mi-a fost dat să văd asemenea bătaie de joc (în primul rând asupra ideii de jurnalism, nu mai zic de uriașa denigrare a electoratului pro-Trump).
Nu lua ca ofensă ce am comentat, în niciun caz nu am intenționat ironii la adresa dumitale. Însă asemenea povești sunt evident neverosimile, nu neapărat prin prisma unor concepte inserate, cât prin modul aiurit de prezentare.
Da, poate există multi-D. Noțiunea e studiată de mulți fizicieni teoreticieni, dar nu a părăsit nicicând sfera speculativă. La fel pot exista și linii temporale dinamice, tot o preocupare a fizicii, de când cu nebuloasele cuantice.
Dar să apară o poveste unde se aglomerează de-a valma toate aceste idei fringe...e clar că afacerea nu are nimic comun cu știința. E o ciorbă misteriologică, legată de arhi-exploatata  "conexiune" cu Summer (a se citi "annunaki"), ventilată de duzini ale conspirațiiniștilor de..."duzină" - ca David Ike, de pildă.
Niciodată niște oameni serioși (ca presupusul nucleu de "militari + spioni" care cică demască "oglinda") nu ar concepe și relata așa o dezvăluire. Noi înșine, dacă am descoperi asemenea bulversante realități, am fi perfect conștienți că nu le-am putea turna așa publicului, fără riscul de a părea săriți de pe fix.
Dar cei ce au plăsmuit istorioara asta nu vizează credibilitate serioasă, ci interese mult mai meschine. Ei nu se adresează unui public critic, ce le-ar demonta făcătura în timp record, ci unor categorii de marginali (precum unii din Q, ce credeau fierbinte - știi bine - că va reapare fiul decedat al lui Kennedy cu "sabia dreptății", etc).

Înțelegi sigur ce zic. Poate ar fi mai indicat ca asemenea povești să fie prezentate cu parantezele de rigoare, astfel încât să se facă limpede diferențele contextualizării.

abyss

Citat din: Grifon din  10 Aprilie 2022, 11:12:35Cu magic-wall de la CNN ai perfectă dreptate, herr @abyss. Am urmărit și eu derularea în direct a numărării voturilor la acel post TV, și rar mi-a fost dat să văd asemenea bătaie de joc (în primul rând asupra ideii de jurnalism, nu mai zic de uriașa denigrare a electoratului pro-Trump).
Nu lua ca ofensă ce am comentat, în niciun caz nu am intenționat ironii la adresa dumitale.
Nicidecum vreo ofensa simtita.
Ulterior alegerilor ar fi putut constata oricine mai e lucid si interesat (dar mai putin discutat prin mass media in spiritul ideii de jurnalism), ca degetzelul lui John King batea in Majic Wall si la cateva minute dupa sareau cateva zeci de mii sau sute de mii de voturi in acele puncte de interes. Prectic el era controlorul de date. Aceasta chestiune nu m-a oripilat insa m-a pus pe ganduri serios de tot.

Vorbim de sfera speculativă? vorbim de modul aiurit de prezentare? mai prezentam parantezele de rigoare? unde?? Intr-o lume normala?? asa vi se pare ca este in jur? Vehiculam termeni precum conspirationisti de duzina? Poftim? Hai sa fim seriosi domnule Grifon, priviti peste gardul domnului Geo(politik) ca va pricepeti mai bine. Ce se intampla nu se intampla intr-o lume normala adica un razboi pornit fix cand urma tavalugul "camionagiilor" prin europa, cand in sfarsit s-a aflat cam prea mult despre lumea controlata (deci anormala sau artificiala) in care traim.

Citat din: Grifon din  10 Aprilie 2022, 11:12:35Da, poate există multi-D. Noțiunea e studiată de mulți fizicieni teoreticieni, dar nu a părăsit nicicând sfera speculativă. La fel pot exista și linii temporale dinamice, tot o preocupare a fizicii, de când cu nebuloasele cuantice.
Nu sunt specialist in mulri-D nici fizician deci nu ma pronunt pe sfera de specialitate fie ea si speculativa dupa cum ziceti. Dar... viitorul poate fi aflat. Sunt exemple in numar mare printre preotii autohtoni, babe vindecatoare etc. Prin urmare nu-mi pot inchide mintea in fata unor idei doar fiindca nebuloasele cuantice si idei fringe. fenomenul exista, restul detaliilor tehnice sunt pentru cei de specialitate.

Nu stiu ce inseamna "niste oameni seriosi ca presupusul nucleu de "militari + spioni" care cică demască "oglinda" nu ar concepe și relata așa o dezvăluire." Cunoasteti dvs. asemenea oameni seriosi? Perfect atunci. M-am linistit.

Dar stiu ca e o poveste cu sau fara paranteze ce merita studiata de catre cine va dori. De ce merita? fiindca e in contextul actual care merita inteles pentru noi. Fiindca sunt in lume sute de nave oprite in larg, puricate, cu un razboi suspect in europa, cu america virusata de catre chinezi etc.

Parem prea saritzi de pe fix fara parantezele de rigoare? nu cred. Vor fi adaugate de la sine de catre oamenii seriosi cum sunteti si dumneavoastra.
Suntem marginali in opinia cuiva daca discutam un asemena subiect? nu e nici o problema. Acum ca sa fiu sincer prefer sa arunc un oki pe subiectul asta decat pe maciuca degerata a lui nea culianu (no offence herr Grifon). Parerea mea evident si-mi asum cele zise ca fiind repet doar o parere personala.
Sunt aici oameni seriosi precum niste pompieri de serviciu? sunt.

Ma bucura un lucru domnule Grifon, faptul ca suntem sinceri cu noi insine. Un aspect crucial as zice, pe orice cale am alege a umbla.

fiulploii

#7
Citat de pe Avalon forum:
The looking glass artifact foretold of a "singularity" in the year 2030, in which two potential timelines would converge and one outcome would result. The negative outcome is dependent on a series of terrible events that will occur from 2022 to 2029.

The first Event is called Event 1, to occur on April 18, 2022. This event, and all others to follow, must be stopped to prevent the negative event, and instead ensure the positive event converges at the singularity.

We encourage that these videos be copied and shared as much as possible


Ce imi plac mie profetiile de genul asta fiindca oricum o dai , iese in avantaj cel ce a enuntat profetia .
desi, cel mai logic e ca nu se va intampla nimic din cele spuse deoarece "babaietii" au lucrat astfel incat sa nu se intample catastrofa. Exista deci cineva care ne protejeaza si lucreaza pt "linistea" noastra, nu?
  E bine asa, omul e doar un copil adult fizic ce are nevoie de protectie si de un tutor. Csf, ncsf.
In rest, nimic nou pe Terra.

L.E. Citat tot de pe forum Avalon
       Project Looking Glass reloaded: Can we save the world?
An article by Frank Jacob

"We are the Guardians of the Looking Glass. We are a group of former intelligence officers and military officials, who have come together to release classified information about future events to come. Our knowledge comes from our work on the looking glass artifact, first discovered in Iraq, along with other discoveries in the 1990s."   
   ar trebui citit ca : We are Borg. Resistance is futile  ?