Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Artefacte şi conflicte

Creat de fiulploii, 29 Martie 2022, 00:23:15

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: bk din  22 Martie 2022, 00:43:41Parca se spunea ca OZN-urile sunt atrase de conflictele militare in desfasurare. Am tot cautat ceva observatii din Ucraina dar nu am gasit nimic serios. Voi ati gasit ceva?

Dacă nu e vorba de ozeneuri sau de fanuri atunci e vorba de artefacte.

https://journal.com.ph/et-expert-claims-buried-ancient-space-ark-in-ukraine-has-been-excavated-and-activated/

M-am gândit că merită un subiect nou. Istoricul ar fi: războiul din Irak in care s-a săpat dupa artefacte de către o unitate specializată a armatei (presupus) americane , săpături efectuate noaptea cu buldozere si dus descoperirile cu camioane. Alta poveste ar fi cu Afganistanul unde cine dacă nu tot americanii ar fi descoperit ba o vimana antică , ba un mormânt cu un defunct uriaş. Ar mai fi si un mormânt descoperit in Egipt de armata sovietica pe vremea cand aveau ceva interese pe acolo.
    Iar acum e povestea cu asa numitele "ark".

fiulploii

https://exopolitics.org/remote-viewing-et-manipulation-in-russia-ukraine-war/

Acuma no, manipulari si deformari de realitate plus intelegeri false sunt la ordinea zilei intr-un răzbel. Fiecare ia ce poate din mareea de informații contradictorii.

abyss

#2
Cia a intrat pe zona "dosarului" ozn cam prin 2017 zic unii. Si a tot avansat zic foarte mulți. Oare de ce? O întrebare legitimă as zice fiindcă ani de zile a negat, dezinformat si poate anihilat fizic pe unii. Rezultatul a fost acceptarea unei  anumite narațiuni, aceea a unei amenințări  la adresa unor capabilities americane, militare în mod special.
  Niste filmulețe neclare, cu ceva asemănător cu un tic-tac. Mr. Elizondo a zis mai recent ca sunt filmări mult mai clare.
  Apoi mai recent au apărut declarații ale unor ofițeri cia ca sunt "abductees". Adica pe undeva candva au zăcut pe o masă sub o lumină  ...in timp ce... ha-ha-ha va puteți imagina restul. Ei bine asta e ceva nemaipomenit, nemaiauzit. Ofițeri cia răpiți de extratereștri.
  Insa narațiunea amenințării extraterestre capătă forță și avânt. Si apare acest război stupid dupa unii dar previzibil pentru alții in care de necrezut se arunca ca la circ cu amenințări nucleare.
  Sa nu uitam. Incidentele ozn au avut loc nu numai în spațiu, aer sau la sol pe ici colo aiurea ci și în preajma silozurilor nucleare unde s-au înregistrat chestii nasoale. Pentru unii, zic câțiva.
  Se creează impresia ca un astfel de tic-tac poate anihila de unul singur capabilitățile militare ale unei forțe nucleare, sa zicem de gabaritul Rusiei? După unii, evident.
  Mda... acum rămâne de văzut dacă Herr Putin e virusat cu neurobugs sau se impinge amenințarea extraterestra pe masa de joc.

In atașament imagini ceva mai clare cu un tic-tac. 

fiulploii

Zicea cineva pe la inceputul pandemiei, deci acum vreo 2 ani ( nici o sansa sa mai gasesc link) ca ar urma un plan in 3 etape: pandemie, razboi si extraterestrii. Atunci parea f sefe seria, acum insa ... numai ca daca urmeaza extraterestrii atunci va fi cam prapad in civilizatia umana, se va cam duce totul fiidca secte, religii, anarhie.
Poate gresesc ... poate omul este mai matur desi nu arata :))
   NASA are tot timpul un lot de popi astronauti, papa a zis ca extraterestrii sunt frati de-ai nostri, au observator astronomic performant, etc.

abyss

#4
Pana la o op. de tip false flag cu ET va fi un război al alimentelor fiindcă unii se încăpățânează sa scormonescă ucraina aia in loc sa-i lase si pe romani, bulgari si italieni sa producă haleala. Pai tu ști ca italienii aveau interdicție? Aveau nu stiu ce soiuri de grâu ale lor si altele puse la oprit? Au plecat de la țară fermierii italieni in toate direcțiile. Acum vor sa-i reînvie cu tot felul de initiative bizare de tipul "dam bani cu condiția ca măcar un membru al familiei sa faca dovada ca a prins activa ferma pe vremuri", ma rog ceva de genul acesta.

Trump a afirmat de curând ca au arme mai bune mai puternice decât rusii. Si ca au și altele printre care una care doar ea singura poate face preș toată Rusia. O fi acel tic-tac? Ma întreb doar. Fiindcă doar acesta si răpirile par sa fie promovate către adversari de catre cia in ultima vreme. Ca doar nu e o desecretizare.

Nebunia asta de pandemi(i?)e-razboi si ce o mai fi vine la pachet peste tot cu niște masuri pe fondul stării de urgență. Le-a plăcut puterea aia nesfârșită cu numiri/atribuiri/etc. A, și împrumuturi la greu.
Nu cumva o pica în curând sistemul financiar? Un colaps, apoi o resetare. Pe fondul unor stări de urgență cu foamete, radiații si ceva anomalii mișto meteo (ca tot controlează vremea).

In fine. Totuși nu credeam sa aud de ofițeri cia pe post de abductees... cool!