Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Observatie FAN comuna Hălchiu judetul Brasov 12-14 februarie 2022

Creat de Arhanghelul, 18 Februarie 2022, 13:32:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

In presa scrisa si audio-vizuala din Romania a aparut acest caz destul de mediatizat .

Doresc sa ramana pentru statistica si pe forum.

Mai jos voi face o analiza sumara asupra acestei semnalari FAN.


https://www.dcnews.ro/ozn-la-brasov-imaginile-ciudate-surprinse-video_857719.html

https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/obiect-luminos-ozn-brasov-629137.html

https://bzb.ro/stire/am-vazut-un-ozn-a171743

https://www.stirilekanald.ro/video-ozn-ul-de-la-brasov-a-treia-aparitie-la-rand-20201517

https://www.facebook.com/StirileKanalD/videos/549241049883253/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C


Citat dintr-un articol din presa:

""Comuna Hălchiu, județul Brașov. Este marți, ora 5.40 dimineața. Pentru a treia zi la rând o sferă luminoasă ciudată plutește deasupra unei clădiri abandonate din sat. Cea care a văzut apariția bizară a filmat, din nou, fenomenul. Femeia a făcut și o schiță a obiectului zburător neidentificat.

Citeste si: VIDEO| Un obiect misterios care a apărut pe cer, două zile la rând, într-o comună din Braşov, a creat isterie printre localnici. Oamenii sunt convinşi că au văzut un OZN
A treia zi la rând în care apare OZN-ul de la Brașov

"Un cilindru cu o baghetă pe diagonală și patru luminițe roșii", spune femeia. Dacă în primele două zile lumina avea o formă definită, astăzi mișcarea ar fi devenit haotică.

"Atâta că și-a schimbat forma din sferă mică în sferă mare cu rotiri. Haotic, nu puteai determina în ce parte se îndreaptă, mișcarea era ascendentă.
Se vedeau niște mișcări circulare la un moment dat, dar nu ceva definit și uniform", mai spune femeia.



Sfera luminoasă a fost văzută deasupra acelei clădiri unde funcționeaza fosta moara din Halchiu. Din locul unde ne aflăm, până în acel punct, este o distanță de 500 de metri. Asta înseamnă că acest obiect zburator neidentificat putea să aibă o dimensiune destul de mare, având în vedere ca femeia care l-a filmat a folosit un simplu telefon mobil.

Deși apariția misterioasă i-a dat fiori, femeia și-a făcut curaj în fiecare zi să filmeze presupusul OZN, în încercarea de a găsi o explicație logică.
"Prima oară când am văzut-o am zis este ciudat, nu poate fi o stea. Aș vrea să aflu, dar sunt anumite lucruri inexplicabile", spune femeia.

OZN-ul din Brasov și-a făcut apariția trei zile la rând. Dacă în primele două zile lumina avea o formă definită, astăzi mișcarea ar fi devenit haotică. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce spun oamenii din comună despre presupusul OZN

Pe ulițele comunei se vorbește fără încetare despre lumina zburătoare misterioasă, iar fiecare om are propria explicație:

- "Cine știe ce planetă, cine știe ce poate să fie. Eu zic tot din meteoriții ăștia, cum se spune, cu stelele, cu luna, cu astea sunt ceva".
- "Eu zic că s-ar putea să facă cineva mișto cu vreo dronă, cred. Promit că mâine dimineață o să mă trezesc să mă uit și eu să văd exact ce beculețe apar pe cer".
- "Cum să spun că e o putere supranaturală sau ceva. Nu știu dacă nu e o glumă ceva. E ciudat că se vede lumina aia", spun oamenii din sat.
Polițiștii locali, în urmărirea OZN-ului

Până acum, autoritățile locale nu au reușit să găsească o explicație logică pentru fenomenul bizar.

"Este greu să trag o concluzie daca este un fenomen inexplicabil..avem colaboratori in zona si va trebui sa investigam. Trebuie neaparat sa discutam cu martorii, sa vedem cand s-a mai intamplat, care au fost conditiile", spune Adrian Urzică, director executiv Asfan.

Primarul comunei a anunțat că mâine dimineață va trimite polițiștii locali în zona în care a fost zărită sfera luminoasă. "


https://www.youtube.com/shorts/62kuyBCGEZs

https://www.youtube.com/watch?v=oFt8p2-tZ-w

https://youtu.be/8-1UlZyu094
_______________________________________________________________________________________________

In continuare voi aduce cateva informatii stranse de mine si voi face o scurta analiza.























AM AJUNS LA CONCLUZIA CA OBSERVATIA FAN ... ESTE VENUS[/b][/size] ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

prodcomb

Observatorul (observatoarea) zice "mișcare ascendentă"; de fapt este vorba de mișcarea diurnă a bolții cerești (spre dreapta în sus la unghi de ~ 45 grade).
Focalizarea corectă a imaginii lipsește, Venus fiind foarte luminos și lipsind obiecte apropiate din teren, pe direcția observației.
Cunoștințele de astronomie ale observatorilor sunt însă nule!  :?

Identificarea ozeneului este corectă. Rar se întâmplă așa ceva !
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit