Author Topic: ⚡⚡ Vril  (Read 273460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Enz

  • Guest
Re: ⚡⚡ Vril
« Reply #600 on: 09 October 2021, 18:28:12 »
Cu sigurantza e numai un singur pol, domnule Grifon ! Sau vrei sa spui ceva de Yggdrasil. Cu sigurantza pentru ca acul magnetic va fi atras intotdeauna de magnet. Chiar si de ala ce are polul sud. E tot magnet.

Cand spune Rychard Bird, ca Top and Bottom of the world... better believe it. Ca la Polul Nord e Rupes Nigra, Schwartze Sonne, Schwartze Stein, originea Vrilului si etc...

Tot respectul este al dumneavoastra, ca ati scos lucrurile astea la suprafata... si ati urmarit firul logic, al dumneavoastra si al lui Abyss. Tot respectul ! Eu sunt frustrat doar ca nu urmariti o sinteza. Sinteza. Mai am cateva pagini de parcurs totusi, dar va ramane pe maine.

Pana atunci... de ce e cenzurat pe Google Earth... Polul Nord frate ? Ce erau cateva cuburi de gheatza in plus / whiski-ul si amorteala erau mai suave nu ? La rece.

https://youtu.be/eERRNAoybb8
https://youtu.be/OvQz1dqkjIc

Pe platforma asta a a li-enilor. Sunt 3 poluri. Shame on you, average Joe, care ai vazut numai documentare pe discovery... Si toate se refera, la Polul Nord. Bai esti nebun ?? Polul Nord Magnetic. Polul Nord Geomagnetic. Si Polul Nord Geografic !! Wtff...  :fullmoon: :))(.

Oricum, din primavara cand vor restructura astia societatea, nu va mai conta nimic... decat ce skill-uri de supravietuire ai. Have you found your true North ? (by then) Era o reclama dar nu o mai gasesc. Acum e doar shadow ban oricum dar din primavara nu se vor mai auzi idei din astea. Inapoi la somn oilor ce suntem... ca Mos Craciun nu exista... sau... :)). Eu beau la doza domnule Grifon, multumesc.

Felicitari sincere pentru topic, tuturor colegilor implicati !!


« Last Edit: 09 October 2021, 18:38:26 by Enz »

Enz

  • Guest
Re: ⚡⚡ Vril
« Reply #601 on: 15 October 2021, 04:01:41 »
Am urmarit un documentar interesant zilele trecute, doar din curiozitatea despre Mecca si Rupes Nigra. Bravo baietilor ce au contribuit la Wikipedia lol. E "oficial" acum.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rupes_Nigra

Documentarul e asta:

https://youtu.be/JOWFPTzK7D4

Premizele sunt ca orasul Mecca actual nu e orasul sfant din scriptura islamului... iar orasul original era defapt Petra... Demonstrat stiintific/logic, de autorul documentarului.

Petra - Piatra :)... seamana cu o reminiscenta exacta a lui RupesNigra. Acolo cu 4 zari si drumuri de acces, dupa spusele autorului... era initiala Kabba. Locuitorii sai venerand  dupa cate se / vede... o bucata magnetica de Rupes Nigra. Si astazi inca, numai ca si-au mutat locul mai inspre vale de conflicte.

Se invart de 7 ori in jurul Kabba-ei precum zilele saptamanii :))... Precum nordicii in jurul traditiei de Pol Celestial in sarbatorile de Midnightsun... Si precum isi pun pe cap evreii Tefillinul sau Phylacteria ca sa isi reaminteasca drumul din Exil. Si folosesc curentul magnetic de 7 ori invartit pe mana...

Se pare ca nu au prins si ei o bucata de roka neagra si trebuie sa-ti faci constructii psihico fizice - ca sa tii legatura cu centrul si divinitatea si sa-ti reamintesti Exilul. Din Hyperborea ?

Cine a prins insa o bucata de roka, din insula magnetica de 33 de mile franceze :) este Nicolas Roerich !

https://youtu.be/9yAxmbhZknI

Foarte interesanta descriptia sa stiintifica despre Lapis Exilis : "Acumulator Electric, ce poate transfera intr-un fel sau altul, energia captata in esenta sa. Spre exemplu'  'Va creste vitalitatea spirituala oricarei persoane ce va intra in contact cu ea, infuzand-o cu cooo / noastere sau amplificandu-i abilitatile psihice.' Minutul 17-19...

Piatra Cintamani, bucatica de Soare Negru ce poate fi descoperita de acei copii lol ce vor / ca toata lumea poate / ca sa citeasca in Alethiometru.

Sper ca Edward Bulwer-Lytton nu se referea la "cei cu Kabba" ca vor fi  :)) the coming race. Nu ? Desi dupa toate strategiile Uniunii E-liene.

Nuu. Se referea sigur la astia ! Ultima Thule :

https://youtu.be/A4foal20UTA
https://youtu.be/1n4zkdfKUAE

Un videoclip singular cu hartile din vechime si ce putea fi lasat ca si cunoastere pe atunci. Acum... ar fi prea mult, sa stim de Rupes Nigra, Dark Tower / Sthepen King, Dark City si etc.

Oricum, e la Ireale nu ?  :fullmoon: :ufo: :planet:

https://youtu.be/r2zlL-8CCYM

« Last Edit: 15 October 2021, 04:16:05 by Enz »