Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Intelesul Artei

Creat de Enz, 18 Iunie 2021, 02:20:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Enz

Contemporane lol. 

Ezit de ceva vreme sa deschid sau sa scriu un subiect despre asa ceva. Campul 'magnetic' ce se formeaza te poate trage in jos ^^ ... dupa el. Se pare ca va trebui sa fiu mai tare. Daca imi vor da adminii acceptul, ma voi apuca de subiect. Promit ca nu e despre NA SA, decat tangential cu insignele si intelesul perceput al ceremoniilor lor.

Titlu alternativ. Filme si cer/emonii...

Madona la Eurovision 2019... inainte de Pandemie.

https://youtu.be/VG3WkiL0d_U





Enz

Colegul Abyss, inteleg ce zici si ai dreptate... si nu pentru retorica am deschis topicul asta, o sa vezi... dar, cat ar fi de Breakaway, cei mai buni ai nostri... nu te lasa sistemul frate. ZEII "'''"' au murit ? Cand... ?

Enz

Scuze. Am fost oleaca cu vaca... cum se zice. De lantz....

Nu impersoneaza o zeita anume, ca noi nici nu o cunoastem chiar daca är fi... dar e / Panteonul / de la care astia de la 'putere' primesc ordine... si apoi tre sa tina reverente, la orisice... Superball, deschid un tunel... trebuie spus ceva la Vatican in premiera pentru mase... trebuie facut cu  - aprobarea - si umilinta lor / in acelasi timp  / cu aprobarea Panteonului. Zeitza Daiana... cine stie nu... cate capete are aia... DAR. INTOTDEAUNA, INTOTDEAUNA... TREBUIE...

Impacati Zeii... si Panteonul... de obicei 'grecesc' nu ? Dar intotdeauna...  Frate... astia nu pot trai fara binecuvantarea Panteonului !! E ca si cum, si eu am de inteles aici... uitati ce show-uri complexes si reverente va facem. Va rugam, inca, nu ne striviti !! Asa e...

Enz

#3
Inca nu ne resetati civilizatia... uitati / :) suna bine / inca ce putem sa facem !! Facem reverente incontinuu... si proslaviri... si incercam sa mai transmitem si un mesaj printe randuri... ca asa ati spus ca trebuie lol...

Din perspective mea, nu o sa putem 'evada' si zbura in spatiu niciodata pentru ca suntem, sub un fel de cupola a filozofiei lui Schopenhauer...  lol... Suntem, sub indrumarea zeilor :)... suna mai bine parca, dar nu...

Zeii astia, din UAP- uri... tot ii streseaza pe conducatorii nostri, devotati lool... cu ce trebuie facut !! 

SI... Aici e faza !!

Din ce pot eu sa inteleg. AU DREPTATE !! ... Nu merita nimeni sa plece de pe planeta asta  !!!!!!!!!!!!.... Sa sarbatorim !! :)

Suntem intr-o colonise penitenciara - spirituala... UNDE, sa ne lase cineva.... ?!!

Madonna... in vid. asta e fix vocea Panteonului... se vrea explicita... pentru ca urmeaza varianta Delta / 4 / death... nu ?

Nu am apucat inca sa intru in subiect - dar are dreptate... au dreptate, oamenii astia de mai sus. Suntem niste, feluri :/, de maimute ignorante... ce ne uitam la telefon ca si la monolit... si ce am facut cu el. Respiraaaa... inspiraas


Asta e viata noastra ! / Ca in sfera lol. Am patit si vrut chestii peste chestii... Alea negative se materializeaza imediat. Si atunci...

https://youtu.be/vrVDJcw40BU

Enz

#4
Cine e de vina... substanta sau mediul... ? Imaginatia imediat creaza !

Cum zic astia in Japonia. This ball wants to be caught. :))

https://youtu.be/M5UXOwphsLk

Enz

#5
Asadar,

Daca la Nord e casa zeilor, si muntele Olimpului si toate asemanarile pentru piramida si pilar/mida... si soarele negru care propulseaza lumea si oceanele si astrele, pazit de extraterestrii cei rai, gardieni, cu ochi de insecta, creier de encefalopod si urechi de liliac... Iar la sud, e pazit de 'janitori' carora le-au dat misiune si folosinta sa se faca utili intr-un tratat de 48 de tzari... Noua, oamenilor de rand, jos, mijloc... ce ne mai ramane ?

Daca vortexul si gaura neagra - ca de unde au termenul - ca altfel in Univers nu s-au observat din astea... este chiar in zona lui Mos Craciun si a elfii verzi / cu aluzie si pomenire la Isus in Decembrie rece... si astfel inaccesibila... noi plebea, cum mai sa plecam de aici ?? Cand programele spatiale, chiar si cele private cough, sunt toate fake ?

In fictiune, bineinteles !

Daca stargate-ul e pazit si astia din elita incearca pe la CERN, dar pentru ei, si nici macar la geamul ghetii in Antarctica nu-i loc sa vezi, ce ii peafara :))... ce mai ramane atunci ?

Doar Arta... moderna si contemporana cred. Aia cu sens / adica / daca pare.

Premiza fiind ca, taramul asta ESTE o inchisoare dar, pentru cine merita. Adica, TOTI care sunt inchisi :)).

Ca "arta" asta e facuta de oamenii ce stiu si cunosc realitatile astea, fictionale... si incearca sa ofere la toata lumea cate un glimps* si-o scurtatura, sa nu te chinui pe aicea vreo cateva milenii si poate mii de vieti... cred eu.

Deci cum ar fi ca sa iesim din Labirinth... care e fix al Panului/Faunului... ce n-o sa vina in veci la ambasada, cu bearing gifts si schitzele de ozn... :)) ? Bah... este cam multa munca !!

18.00 sau 18.30 direct la subiect.

https://youtu.be/idQhfToce9k

Cum faci, ca din RATS (in Labirint)... sa ajungi din nou STAR ( hint \/ ) ?

https://youtu.be/i9kXdfDBlCY

https://youtu.be/8B6zDKodZeA

Enz

#6
Va multumesc tuturor moderatorilor si sustinatori ai forumului ca imi acceptati ineptiile ! Poate, din nebunia mea, ajungem sa intelegem cu totii cate ceva.


If you only had a heart, TIN MAN...

Simbolul alchimic al 'omului de tinichea' ... e acelasi cu cel astrologic al lui Jupiter.

In metalimbajul din spatele Àrtii, Artei, Hartii, ptiu... Zeus, e Jupiter, care e Jesus... orice e cu J, si mai ales cu Jhon Connor/Christ... e folosit ca manifestare a principiului.

Cu totii avem nevoie de un StarGate. Il obtinem utilizand principiul, alchimic - astrologic.

If you only had a Heart, TIN MAN.

https://youtu.be/ci0O3yBaUwM

https://youtu.be/MEAyF8vTM2A

https://youtu.be/7f7jltc9_hI

Ultimul vid se termina la 7.00. Nu sustin restul. E doar in scopuri demonstrative lol... 7.00.

E incredibil ce a putut sa descifreze omuletzul asta din Manitoba / Winnipeg. Toata munca si respectul sunt ale lui, eu doar fac trail, ca o cometa...

E posibil ca sinchromisticismul sa fie o chestie reala, si noi, 'oamenii de tinichea', atunci cand cream arta... sa avem in viziunea subconstientului, principiile neamneziei. Desi nu cred.

E mai buna varianta metalimbajului, pentru ca... limbajul de la persoana la persoana, nu functioneaza ! Si in special nu functioneaza cand vrei sa transmiti...

It's an Einstein Rosen Bridge ? - More like a RainbowBridge... in dim ensiune.

Va doresc tuturor, o zi minunata !

Jennifer Jupiter (din Dark City)

https://youtu.be/8B6zDKodZeA








Enz

#7
Nu-i nimic. Si eu am inteles din a sasea... oara. E incifrare sau decriptare ?

Prima e pentru melodie. La a 3-a e what the fuck. In a cincea e... 50/50. Jumatate scoate omul, jumatate pun aia. La a 7-a stii deja, ca esti spre absolvire.

In a sasea,  intelegi... Sigur intelegi. Frumoasa melodie.

https://youtu.be/i1TuN9pHykc

De ce, atunci cand dau cautare pe youtube, Jennifer Jupiter... imi apare altceva ? cu 2 de N scriu / si abia al treilea sau al patrulea vid. ma duce la rez, desi nu exista nici o potrivire/similaritate de nume ? Cine are laser cu dioda albastra poate sa "memoreze" tot ce a avut de spus omuletul asta... pe CD.

Sistemul asta e invechit, ca probabil s-a dovedit ca nici nu poate functiona, cu evolutia sistemelor de streaming si ca oamenii sunt preaa / au jucat astia prea sus...

Apele/Dunele de streaming cate sunt, 100 ? E invechit, il schimbam... ii luam cu fortza, pe abramburici... ca merita !

Dar principiile, raman valabile !

https://youtu.be/DRWZoCVRoYI

https://youtu.be/BChpkV_2uCU


What is the MoonKey ?

https://youtu.be/WRzJJVbm9RE

https://youtu.be/pc9p9Wn8Ye8

https://youtu.be/fwB2rNxiZ6Y

Grifon

Da, simbolul alchimic pentru Jupiter e tin, dar nu trebuie tradus tinichea ci cositor.
De asemenea Jupiter e în relație cu ficatul, cu ziua de joi și cu violet (purple).
Cât despre TIN MAN...aici e ceva mai profund.
Lyman Frank Baum (autorul basmului cu OZ) a fost un inițiat, cel mai probabil într-o școală de tip teosofic. Cele 3 personaje fantastice - "omul de paie", "omul de tinichea" și "leul laș" - sunt cele trei componente ale ființei umane (vegetală, minerală și animală), Dorothy fiind "EU"-ul coordonator și unificator.
Din acest pdv voiajul "în OZ" e un demers inițiatic, simbolic, vizând perfecționarea ființei.
OZ e "orașul de smarald" - corespondent Tabula Smaragdina a lui Hermes Trismegistos.

Prin ce hățișuri te plimbi, domnule @Enz...

Enz

#9
Stiu domnule Grifon, cu desißurile. Incerc sa imi perfectionez si intelegerea proprie. Si nici doar asta, nu poate fi de ajuns...

Ai dreptate cu completarile, dar omul de 'cositor'... tot omul de tinichea ramane, fara inima. Cred ca traducerea in romana si metafora sunt perfect egale... iar Jupiter, in demersul asta... synchromystic ? / simbolizeaza fix perfectiunea Christica. Pentru subconstient.

Jupiter / Zeus / HeyZeus / Jupiter Ascending.

https://youtu.be/d7RljsFk3gU

Alaltaieri am vazut un film foarte simpatic J/ungle C/ruise... unde :)) synchromistyc * se vorbea de Lacrimile Lunii, cu legatura la MoonKeys nu ? :)

Daca maimutzele lui Darwin (eu inclusiv) ar putea ca sa planga, si sa faca un/oricare sacrificiu )(, in ideea asta e filmul... nu ar mai fi oamenii lui Saturn :) - (cositor nu?) - costisitor... si ar avea si ei o sansa de scapare.

Alea cu Jeus/Jupiter de la Seallion sunt vazute nuh, pentru cine e interesat, ma gandesc. Nu este numai vb de inima, ci si de energie... a focului interior, ca Jupiter... iar una fara alta nu au sens.

Cica, imagineaza-ti ca ezista magie... dar nimeni nu are "manà", ca sa o propulseze. Exact.

Cu filmul asta simpatic din zilele trecute, e 2021... si cu Emily Blunt, din Edge of Tomorrow, inteleg ca metalimbajul lor va continua... si inca nu au renuntat la cei care incep macar caxsa deschida o geana. Probabil ca e un fel de Dharma... dar totusi, e bine ca continua !

In viitor vor remarca si alte 'puncte de vedere' si constiinte... cam la ce se refera... Synchromysticismul... ¥#₩. (nu imi place politica)

In ideea asta. Ce parere aveti de Omul din luna, din TrumanShow ? Nu, nu, J.C... Ed Harris !

Am cautat acum un vid. cu el de prin Abyss, dar sa-mi bag cositorul din inima in algoritmul lor, ca decand au desfiintat "conspiratiile" nu mai gasesti nimic legat una de alta...

Pana la urma e ok, cred ca e ok... ca va aparea acusi si al 4 lea sezon din Westworld (si al 4 lea Matrix) si nu trebuie lasat chiar tot omul de tinichea sa zburde inspre Nord... sau Sud. Care mai este scopul atunci ? Al acestor imprejurari... ( * )

Intr-o postare viitoare, voi aborda subiectul Ed Harris... pentru ca pare foarte revelator. In special prin rolul personajului sau in Westworld. Desi abia mai poate ca persoana si actor / metalimbajul si legatura sa cu subconstientul cinematografic :) colectiv exprima totusi ceva... morfogenetic, sa nu fim rai...

O zi buna, oamenilor !!

Mi-am adus aminte, ca voiam sa zic, ca ideea 'sacrificiului' e si in Del Toro / Labirinthul lui Pan... precum si in J ungle C ruise... unde ca sa iesi din Jungle/Labirint/Quest ??... tre sa faci cate-un sacrificiu. Adica toate !

Nu in ideea, sa fim sacrificati, sau sa te lasi sacrificat ! Ci, cum zice Al Pacino :) in Devil's Advocate / Pap pan...

https://youtu.be/7DMDscGOUpg

https://youtu.be/XV41UMd6HC4

https://youtu.be/SBbpmbO6f2U

https://youtu.be/-DMD_8aoyZU


Merita analiza pe text tot discursul lui Pacino ! Deci...

Cam de la a sasea oara intelegi, productia originala. De la a saptea stii ! ..  Eu sunt intr-a cincea.

https://youtu.be/7DMDscGOUpg
https://youtu.be/7DMDscGOUpg

Look but don't touch ! Touch but don't taste ! Taste but don't swallow.

Whatt ?? Asta-i Pan's Labirinth... Din Dark City, si The Signal ! Merita analiza pe text !! Reluat si reluat si reluat. Incredibil. O seara buna !!

"He gives man instincts" (Intuitia :)), in opera dramaturgica...

He's a fan of man. He is a Phenomen-on ! But why ?? What's the game plan ? Joe ?

Ok. Ok, google. Jim Carrey... dupa Al.

Who's the TrueMan ? Dupa ce a trait o viata in HollyWood... Analiza pe text. Pentru cine e interesat / va fi incantare / pentru cine nu, nici macar pierdere de timp.  :fullmoon:

A, linkul...  :))

https://youtu.be/s2w7DIqNFps

Nu am plans eu, tu ai plans - clişeu  :planet: . Daca nici Jim Carrey nu mai stie ce se intampla in culise...

Mai uitate-te odata... #.

A treia oara fara subtitrare. Hai J.C. ca poti ! Thru Man >>> ...

https://youtu.be/V80-gPkpH6M

Genialitate !! Mai uita-te odata.

https://youtu.be/V80-gPkpH6M

A apa/rut din greseala dupa Al Pacino si Devil's Advocate. Dar stie ce spune, si de ce... Genialitate si Exprimare/Dezvaluire... Tot Respectul !! Il mustra constiinta si dezvaluie doar la studenti... din ce face parte/stie. :)) Doar cui inca ar mai putea intelege, ca oamenii de la o varsta, sunt silicatszi :) ... si nu mai inteleg.

A vazut cineva pictura, Octagon Star... ce se fereste de... mortality / liana ce se agatza de picior ?

Cica se numeste High Vizibility. Mai clar ?!!

Doar pentru modelul demonstratiei: Stargate/Watergate...

https://youtu.be/VEmSy07ISOw


https://youtu.be/W9AenjiIvP0

https://youtu.be/1es9CqD2tag

https://youtu.be/P3G6KEoSs9E

https://youtu.be/ctebN__0WAM

Pentru Jim Carrey. Tot respectul !

Ce vrea sa imprime constiinta christica... noua / tre sa specific - tuturor oamenilor, constienti sau nu / cei / celor vechi :)) ! Good luck !! :)



abyss

#10
Citat din: Enz din  29 Septembrie 2021, 03:41:04
https://youtu.be/W9AenjiIvP0

https://youtu.be/1es9CqD2tag

https://youtu.be/P3G6KEoSs9E

https://youtu.be/ctebN__0WAM

Pentru Jim Carrey. Tot respectul !

Ce vrea sa imprime constiinta christica... noua / tre sa specific - tuturor oamenilor, constienti sau nu / cei / celor vechi :)) ! Good luck !! :)



Bravó !!! 👏👏👏👏👏💫👽
După Jim Carrey ...Revizionat . .. concluzia ar fi ca  înțelesul artei a fost atins pentru dumneavoastră... desi fara legătură cu tematica ozn.

Mulțumesc pentru experienta larvarã pe care ne-ai dat-o ca la împărtășanie.

1)Am comprimat topicul.

2)Topic blocat , motiv: "flooding"+++

Ps- sa nu aud comments ca zbori immediately.  :-)