Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

1989, Voronej RU, Cadiz ES

Creat de terraflorin, 30 Martie 2021, 11:01:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

terraflorin

S-a discutat ceva în treacăt despre acest caz pe forum...

La  27 septembrie 1989  la ora 18.30,  un OZN a aterizat într-un parc din Voronej, Rusia, unde se aflau atunci 30 de martori. https://revistamagazin.ro/cazurile-stranii-de-la-voronej 50 de oameni după alte surse. Potrivit martorilor oculari, la început au văzut în cer doar o minge vișinie, care a dispărut rapid. Dar după doar câteva minute, a apărut o adevărată farfurie zburătoare. Trapa s-a deschis și de acolo au ieșit doi extratereștri.

Interesant este că  în sudul Spaniei, în același timp, s-a observat ceva similar. (Между тем, на юге Испании в то же время наблюдали что-то похожее.)

cam în același timp când OZN-ul a aterizat în Voronej, în sudul Spaniei, în orașul Cadiz, s-a întâmplat același lucru. Mulți oameni spun că acest lucru nu poate fi o coincidență. Evenimentele au avut loc cu puțin înainte de căderea Zidului Berlinului. https://visit-voronezh.ru/news/oni-byili-u-yarkoj-tarelki.html

În noaptea de 29 septembrie 1989, cinci tineri au văzut ceva care îi va marca pe viață pe plaja din Los Bateles din Conil de la Frontera (Cádiz, Spania): apariția unor presupuse ființe extraterestre (3 în total). Au observat mai întâi doi umanoizi care au trecut printr-o sferă de lumină și au fost capabili să se transforme în ființe umane. Locuiesc printre noi? Teoriile despre infiltrarea extraterestră pe Pământ ar fi adevărate?

Cádiz este o provincie considerată o zonă fierbinte în ceea ce privește observarea OZN-urilor, au fost văzute (sau cel s-au raportat) farfurii zburătoare și extratereștri în multe părți ale provinciei: în oraşul Cádiz, în Algeciras, La Línea Concepción, San Roque, Barbate, Conil, Rota ...

Primilor doi umanoizi menționaţi mai sus li s-au alăturat o a treia fiinţă, diferită, foarte înaltă, cu un corp negru, o dungă albă păroasă pe spate și un cap inversat în formă de pară, de asemenea alb, cu ochi mari și trăsături abia perceptibile... Unii au concluzionat că extratereștrii nu erau decât operatori britanici care au instalat un cablu de telefon.  30 de ani mai târziu, unul dintre martori, Isabel Sánchez, a reușit să reproducă ceea ce a văzut în noaptea aceea într-un tablou expus exclusiv în Casa Terorii din Cádizul . Este o lucrare magnifică, onirică, de o frumusețe ciudată, care ilustrează fiecare detaliu: primele două figuri, ființa cu capul alb, sfera de lumină, iluminarea mării noaptea, oamenii din fundal și martorii înșiși.

https://www.diariodecadiz.es/noticias-provincia-cadiz/anos-Caso-Conil_0_1370263466.html

Aceleaşi informaţii, puţin diferite, din altă sursă:
La 29 septembrie 1989, o navă spațială extraterestră a aterizat în Rusia. Trei extratereștri (și un robot) au coborât din farfuria zburătoare și au terorizat un grup de copii care se jucau într-un parc. Unul dintre ei a fost chiar răpit. S-a întâmplat la mijlocul după-amiezii, iar evenimentul a fost considerat credibil de guvernul sovietic. În aceeași noapte, trei extratereștri au fost zăriți în Conil de la Frontera (Cádiz) de cinci rezidenți ai orașului. Poate că erau aceiași din Rusia care, pe drumul de întoarcere la planeta lor, s-au oprit pe coasta Cadizului pentru a mânca un ton din capcană înainte de a începe călătoria lor foarte lungă prin univers...
https://www.elespanol.com/reportajes/20191005/extraterrestres-llegaron-conil-frontera-ovni-procedente-rusia/434207138_0.html

Cinci oameni din Cádiz au susținut că au văzut trei extratereștri pe plaja din Conil , privind spre coastă și trecând printr-un fel de minge albă. De asemenea, atunci când aceste creaturi au simțit că sunt observate, și-au schimbat aspectul. Au devenit o movilă, apoi un cuplu german și apoi au plecat stârnind un vânt proaspăt.