Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Abisul răului

Creat de Ganditorul, 23 Martie 2021, 13:57:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Grifon

OK.
Colegul @hoinar a fost un pic malițios. Eu nu.
Desigur, când e vorba de chestiuni specifice fiecărui individ...acele nevoi nu se discută.
Morala - să facă fiecare cum vrea (depinzând, desigur, de ceea ce crede / nu crede despre "virus"). Cum eu nu cred în mizeriile debitate non-stop pe media, e clar de ce nu cred nici în vaccin.
Mulțumesc de răspuns, și scuze pentru abaterea (scurtă) de la subiect.

socrate

Citat din: Grifon din  30 Aprilie 2021, 13:38:54
OK.
Desigur, când e vorba de chestiuni specifice fiecărui individ...acele nevoi nu se discută.
Morala - să facă fiecare cum vrea (depinzând, desigur, de ceea ce crede / nu crede despre "virus"). Cum eu nu cred în mizeriile debitate non-stop pe media, e clar de ce nu cred nici în vaccin.
Hmm.... chestiuni specifice fiecarui individ care traieste intr-o societate "specific spiritual/patern virusata",nu se discuta  ... atunci, ce si despre ce discuta indivizii RUFON si nu,numai,dle Grifon!? ... să facă fiecare cum vrea (depinzând, desigur, de ceea ce crede / nu crede despre "virus" si rezultatul diferitelor "vaccinuri" aplicate indivizilor pe durata abisului raului sistemului social patern?  :wink: In alta ordine de idei,cea ce propuneti dvs. se asemana cu deviza adunarilor idivizilor socialisti/comunisti .. tovarasi ne-am adunat aici ca sa nu fim imprastiati ...  :| Daca "virusata oculta mondiala" s-a divizat,nu e normal ca si adeptii,discipolii,simpatizantii precum si inofensivii prosti majoritari sa fie divizati pro si contra "vaccinarii"!?  :wink: Oare, in ce consta dorinta acerba pt. "vaccinare" !? .. in continutul si efectele vaccinarii,sau o parte a ocultei vrea doar sa testeze gradul de obedienta/prostie a  turmei de idivizi precum obligativitatea acoperiri fetei cu un petic de material textil ieftin  ? In sitatia in care "virusul" a fost creat doar in scopul vacinarii si acoperirea fetei cu o carpa,cat ar fi de mare abisul perversitatii raului,in opinia dvs. si daca odata atins abisul raului,acesta e posibil sa fie anihilat,sau continua sub alta forma ? PS.Acum ca suntem in toiul "vaccinarii specifice/anuale" a abisului raului in varianta iudeo/cre(s)tina/orto. ... credeti si va vaccinati liber consimtit .... sau acele "nevoi" ale abisluiraului, nu se discuta ? :wink:

Siona

Citat din: socrate din  27 Aprilie 2021, 16:16:58
   

Hmm.... ambigua exprimarea,este vorba de distrugerea in masa doar a corpurilor biologice/fizice sau implicit si a  fiintelor spirituale/energetice?,din articol nu reiese distinctia clara dintre fiinta energetica si fiinta biologica,costumul bio-corporal.Deci,se pare e un articol adresat in exclusivitate majoritatii,deci prostilor,altfel spus,vorba lui abyss,botezatilor :wink: .Altfel spus,mai pe intelesul "botezatilor",ce relevanta are optiunea "turmei botezate" pt. ciobanul evreiesc creator de turme bipede cre.tine sau alti ciobani/stapani si aferentele lor turme paterne!?  :wink:

Care prosti? Ce are sula cu prefectura?
Eu am dat acel link pentru vizualizare, dumneata, d-le socrate vad ca umbli ca "voda prin loboda", cel putin eu nu pricep
care ar fi legatura.

Cit despre ce face si drege  dl.abyss e liber sa-si aleaga ce vrea functie de nevoi, da!
Nu-s adepta vaccinarii, dar daca ii musai sa ma adaptez o s-o fac in ultima instanta.
De ce ati devenit asa de rai cu voi," homo homini lupus"!

N-ar fi mai intelept sa ne intrebam unde este adevarul? Ca de obicei, la mijloc!
Dar totusi, aceasta este intrebarea!

hoinar

Pentru cei care s-au vaccinat deja, e tardiv. Pentru cei care inca nu s-au hotarat insa:

https://www.bitchute.com/embed/YAR53crzhfUo/
the older I get, the faster I was