Sectiune pentru limba româna > Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO)

Pandemia: invazie/război ascuns/schimbare de ecosistem?

(1/5) > >>

abyss:

--- Quote from: Ganditorul on  19 November 2020, 12:31:30 ---Vb de alt subiect, mai grav - covidul. Nu ca pandemie, nu ca raspandire si masuri anti-raspandire - ca astea-s niste glume macabre facute de afaceristi ai mortii aflati pe moment la butoane. Dar acesasta pandemie a venit la pachet cu o gramada de alte schimbari de mentalitate la nivel global. Incet, incet omenirea inghite cam nemestecat o suma de conduite noi "politicaly correct" - dar care ataca radacina, traditiile, istoria si mentalitatea de baza a omenirii. Satanism ascuns = ar fi o definitie... dar cred ca e ceva mai mult.  Si nu am vazut aici, in incisivul grup al RUFON nici o strategie de a despica firu-n 4 pe tema asta - desi miroase de la o posta a invazie/razboi ascuns/ cucerire de teritorii vitale si schimbare de ecosistem. Si dupa parerea mea putem puncta cel putin 2 adversari ce ne "calaresc" in situatia asta : fie ET , fie AI . Fie o combinatie dintre cei doi "siliconati". Sa inteleg ca acceptam situatia cuminti si de maine gandim cum ne spun "siliconatii" ?? Sa inteleg ca, daca guvernantii - indiferent de unde sunt ei pe mapamond - isi uda pampersii si fac tot ce li se impune de siliconati, transformand politia, justitia, medicina si sistemul de sanatate in sistem de opresiune ...gata, asta e finalul acceptat la nivel mondial si national ?? Bun ...si dupa aceasta epurare a celor care mai stiu cate ceva ce urmeaza ??

--- End quote ---
Un topic nou, cu ramificații speculative high-octane la liber dar de bun simț, argumentate logic, asezonate de preferat după posibilități cu dovezi ori trimiteri către alți investigatori.

abyss:
''The key to understanding what is happening today in America is to identify the mysterious group behind the Kennedy Assassination, and how its modern-day manifestation is covertly attempting to remove Trump from the presidency for his efforts to similarly build international cooperation around a number of space-related initiatives. ''

Cheia pentru a înțelege ce se întâmplă astăzi în America sta in identificarea misteriosului grup aflat in spatele asasinatului Presedintelui Kennedy și modul în care manifestarea sa modernă încearcă în secret să-l îndepărteze pe Trump din președinție pentru eforturile sale de a construi în mod similar cooperarea internațională în jurul unui număr de initiative legate de spatiul cosmic.

https://exopolitics.org/kennedys-last-stand-the-trump-card/

Grifon:
Nu știu dacă e vorba de același "grup" (și la Kennedy și la Trump).
Și nu poate fi "unicul motiv" doar inițiativa pentru programe spațiale.

Dar, de dragul acestei ipoteze, cred că trebuie urmărit traseul lui Elon Musk.
Nu-mi este deloc clar spre care "tabără" tinde acest excentric antreprenor. Până în prezent a încercat să păstreze contacte bune și cu Trump, dar și cu progresiștii. Iar în chestiunea "pandemiei" este ambivalent - ba se îndoiește, ba susține ideile "virusaților".
De unde provine ? De unde íi vin banii ? Cine i-a permis să inițieze "Tesla" ? (că nu oricine are capital își poate permite să dea lovituri in America petroliștilor...).

Ganditorul:
O sa raspund aici pentru ambele postari ale d-lui Grifon - pentru ca am convingerea ca lucrurile converg .
Sa luam pandemia. Cui foloseste ??

Aparent reducerii populatiei bifata in planul de actiune a mai multor magnati ai lumii incepand cu Bill Gates ...ala de scoate acum vaccin la Pfaizer desi a inceput initial cu Windows - deci 2 activitati total diferite.
Care marire a populatiei ?? Umane ?? ma cam indoiesc dar recunosc ca nu am facut studii aprofundate pe subiect ci doar am pus cap la cap informatii .

Toate statisticile care ne sperie cu supra popularea incep cu 1964 - an de varf la nasteri in toata lumea ...ok. Dar daca luam statistica si o studiem din anii 80 se cam duce drk toata teoria cu cresterea populatiei
China - e intr0un program de stagnare a populatiei de aproape 35 de ani, familia avand dreptul la doar un copil. A renuntat la program acum vre-o 4 anu daca nu ma insel.
Europa e varza - e intr-o scadere demografica accentuata - mai ales tarile nordice . Aduc "forte proaspete" pentru bambinele blonde din Germania pe turci, iar pentru frantuzoaicele ramase fara cocosul galic pe arabii din nordul africii/ iar acum, mai nou ...pe oamenii desertului din Nordul Africii coordonati de Erdogan sub masca "Isiss". Dar tot scadere demografica este Europa.
SUA daca nu ma insel nu a mai raspuns pozitiv, pe plus, la cresterea demografica tot de prin anii 80.

Si atunci unde e cresterea de la 5 (la inceputul anilor 80) la 7,5 miliarde populatie pe glob ?? India, Pakistan si Africa ? America de Sud ? Un studiu demografic serios ar fi necesar - in PRIMUL RAND ca sa arate ca pandemia in zona rasei europide e fara rostt, cum fara rost sunt si masurile ABERANTE din zona europida a rasei umane, ce n-au legatura aproape de loc ciu pandemia - orcum ca rasa suntem in scadere demografica
Si atunci pentru care rasa siliconata se fac acele orase in desert, pustii inca, dar care asteapta ...oameni (?)
Sunt EI, ET, printre noi si isi creaza ecositemul dupa dorinta propriului mod de viata - mai uscat, mai fara copaci si verde, mai ...siliconat ?? Sunt EI acele miliarde care nu ies la numaratoare si care nu mai au loc in spatiile convenite initial ? Cauta spatiu vital eliminandu-ne pe noi ??

Pare SF ... dar hai sa luam un pic in seama ipoteza asta cu datele pe care le avem - pt ca la TV sau la "politicaly corect" n-o sa gasim raspunsuri. Cine sunt, ce consuma, ce ecosistem vor (asta ca sa nu ne mai miram ca se polueaza tot "pt bani" si ca "vremea a luat-o razna", ca se defriseaza pt profit, ca "puterile mondiale" au sisteme de modificare a vremii - si in loc sa bruieze adversarul , mai construiesc 1, 2, 10... pt echilibrarea fortei  ), cum se reproduc ? Pt ca prapaditii astia de politicieni fac in pampersi si o sa ne puna la zid ca sa scape si sa aiba un loc privilegiat in "noua ordine mondiala" ... Parerea mea


Grifon:
Să nu încurcăm borcanele.
Suprapopularea chiar e o problemă, iar scăderile de spor ajută (parțial) - însă ce e bine pentru glob (ca ansamblu) nu e bine pentru Europa (ca entitate distinctă).
Da, China s-a frânat, și tocmai de aceea va fi foarte curând depășită de India (cam in 2-3 ani).
Iar dacă Europa e "pe drojdie" cu populația autohtonă...asta nu-i nici pe departe vina vreunor ET "sterpi". E o legitate sociologică, repetat demonstrată și istoric, că gradul de dezvoltare a unei civilizații este invers proporțional cu apetitul pentru procreare. Asta e - prețul plătit pentru progres (sau cel puțin pentru felul cum s-avalorizat progresul în ultimele douā secole).

Dar, repet : sā nu amestecām chestiunile. Aici s-a propus dezbaterea posibilelor culise ale noilor programe spațiale. Avem context destul la "paradigmā" sā dezbatem și implicațiile mondiale ale problemelor demografice.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version