Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pandemia: invazie/război ascuns/schimbare de ecosistem?

Creat de abyss, 19 Noiembrie 2020, 14:12:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Citat din: Ganditorul din  19 Noiembrie 2020, 12:31:30
Vb de alt subiect, mai grav - covidul. Nu ca pandemie, nu ca raspandire si masuri anti-raspandire - ca astea-s niste glume macabre facute de afaceristi ai mortii aflati pe moment la butoane. Dar acesasta pandemie a venit la pachet cu o gramada de alte schimbari de mentalitate la nivel global. Incet, incet omenirea inghite cam nemestecat o suma de conduite noi "politicaly correct" - dar care ataca radacina, traditiile, istoria si mentalitatea de baza a omenirii. Satanism ascuns = ar fi o definitie... dar cred ca e ceva mai mult.  Si nu am vazut aici, in incisivul grup al RUFON nici o strategie de a despica firu-n 4 pe tema asta - desi miroase de la o posta a invazie/razboi ascuns/ cucerire de teritorii vitale si schimbare de ecosistem. Si dupa parerea mea putem puncta cel putin 2 adversari ce ne "calaresc" in situatia asta : fie ET , fie AI . Fie o combinatie dintre cei doi "siliconati". Sa inteleg ca acceptam situatia cuminti si de maine gandim cum ne spun "siliconatii" ?? Sa inteleg ca, daca guvernantii - indiferent de unde sunt ei pe mapamond - isi uda pampersii si fac tot ce li se impune de siliconati, transformand politia, justitia, medicina si sistemul de sanatate in sistem de opresiune ...gata, asta e finalul acceptat la nivel mondial si national ?? Bun ...si dupa aceasta epurare a celor care mai stiu cate ceva ce urmeaza ??
Un topic nou, cu ramificații speculative high-octane la liber dar de bun simț, argumentate logic, asezonate de preferat după posibilități cu dovezi ori trimiteri către alți investigatori.

abyss

''The key to understanding what is happening today in America is to identify the mysterious group behind the Kennedy Assassination, and how its modern-day manifestation is covertly attempting to remove Trump from the presidency for his efforts to similarly build international cooperation around a number of space-related initiatives. ''

Cheia pentru a înțelege ce se întâmplă astăzi în America sta in identificarea misteriosului grup aflat in spatele asasinatului Presedintelui Kennedy și modul în care manifestarea sa modernă încearcă în secret să-l îndepărteze pe Trump din președinție pentru eforturile sale de a construi în mod similar cooperarea internațională în jurul unui număr de initiative legate de spatiul cosmic.

https://exopolitics.org/kennedys-last-stand-the-trump-card/

Grifon

Nu știu dacă e vorba de același "grup" (și la Kennedy și la Trump).
Și nu poate fi "unicul motiv" doar inițiativa pentru programe spațiale.

Dar, de dragul acestei ipoteze, cred că trebuie urmărit traseul lui Elon Musk.
Nu-mi este deloc clar spre care "tabără" tinde acest excentric antreprenor. Până în prezent a încercat să păstreze contacte bune și cu Trump, dar și cu progresiștii. Iar în chestiunea "pandemiei" este ambivalent - ba se îndoiește, ba susține ideile "virusaților".
De unde provine ? De unde íi vin banii ? Cine i-a permis să inițieze "Tesla" ? (că nu oricine are capital își poate permite să dea lovituri in America petroliștilor...).

Ganditorul

O sa raspund aici pentru ambele postari ale d-lui Grifon - pentru ca am convingerea ca lucrurile converg .
Sa luam pandemia. Cui foloseste ??

Aparent reducerii populatiei bifata in planul de actiune a mai multor magnati ai lumii incepand cu Bill Gates ...ala de scoate acum vaccin la Pfaizer desi a inceput initial cu Windows - deci 2 activitati total diferite.
Care marire a populatiei ?? Umane ?? ma cam indoiesc dar recunosc ca nu am facut studii aprofundate pe subiect ci doar am pus cap la cap informatii .

Toate statisticile care ne sperie cu supra popularea incep cu 1964 - an de varf la nasteri in toata lumea ...ok. Dar daca luam statistica si o studiem din anii 80 se cam duce drk toata teoria cu cresterea populatiei
China - e intr0un program de stagnare a populatiei de aproape 35 de ani, familia avand dreptul la doar un copil. A renuntat la program acum vre-o 4 anu daca nu ma insel.
Europa e varza - e intr-o scadere demografica accentuata - mai ales tarile nordice . Aduc "forte proaspete" pentru bambinele blonde din Germania pe turci, iar pentru frantuzoaicele ramase fara cocosul galic pe arabii din nordul africii/ iar acum, mai nou ...pe oamenii desertului din Nordul Africii coordonati de Erdogan sub masca "Isiss". Dar tot scadere demografica este Europa.
SUA daca nu ma insel nu a mai raspuns pozitiv, pe plus, la cresterea demografica tot de prin anii 80.

Si atunci unde e cresterea de la 5 (la inceputul anilor 80) la 7,5 miliarde populatie pe glob ?? India, Pakistan si Africa ? America de Sud ? Un studiu demografic serios ar fi necesar - in PRIMUL RAND ca sa arate ca pandemia in zona rasei europide e fara rostt, cum fara rost sunt si masurile ABERANTE din zona europida a rasei umane, ce n-au legatura aproape de loc ciu pandemia - orcum ca rasa suntem in scadere demografica
Si atunci pentru care rasa siliconata se fac acele orase in desert, pustii inca, dar care asteapta ...oameni (?)
Sunt EI, ET, printre noi si isi creaza ecositemul dupa dorinta propriului mod de viata - mai uscat, mai fara copaci si verde, mai ...siliconat ?? Sunt EI acele miliarde care nu ies la numaratoare si care nu mai au loc in spatiile convenite initial ? Cauta spatiu vital eliminandu-ne pe noi ??

Pare SF ... dar hai sa luam un pic in seama ipoteza asta cu datele pe care le avem - pt ca la TV sau la "politicaly corect" n-o sa gasim raspunsuri. Cine sunt, ce consuma, ce ecosistem vor (asta ca sa nu ne mai miram ca se polueaza tot "pt bani" si ca "vremea a luat-o razna", ca se defriseaza pt profit, ca "puterile mondiale" au sisteme de modificare a vremii - si in loc sa bruieze adversarul , mai construiesc 1, 2, 10... pt echilibrarea fortei  ), cum se reproduc ? Pt ca prapaditii astia de politicieni fac in pampersi si o sa ne puna la zid ca sa scape si sa aiba un loc privilegiat in "noua ordine mondiala" ... Parerea mea



Grifon

Să nu încurcăm borcanele.
Suprapopularea chiar e o problemă, iar scăderile de spor ajută (parțial) - însă ce e bine pentru glob (ca ansamblu) nu e bine pentru Europa (ca entitate distinctă).
Da, China s-a frânat, și tocmai de aceea va fi foarte curând depășită de India (cam in 2-3 ani).
Iar dacă Europa e "pe drojdie" cu populația autohtonă...asta nu-i nici pe departe vina vreunor ET "sterpi". E o legitate sociologică, repetat demonstrată și istoric, că gradul de dezvoltare a unei civilizații este invers proporțional cu apetitul pentru procreare. Asta e - prețul plătit pentru progres (sau cel puțin pentru felul cum s-avalorizat progresul în ultimele douā secole).

Dar, repet : sā nu amestecām chestiunile. Aici s-a propus dezbaterea posibilelor culise ale noilor programe spațiale. Avem context destul la "paradigmā" sā dezbatem și implicațiile mondiale ale problemelor demografice.


fiulploii

Pe foarte scurt acum ca e tarziu in noapte. Parerea mea e ca suprapopularea ar putea avea o mare legatura cu programele spatiale fie pt o eventuala roire a civilizatiei actuale, fie pt ...comerț.  :-D
    Citeam pe undeva un studiu care zicea ca planeta poate suporta până la 14 miliarde de oameni dar nah, nimic nu e sigur.

Grifon

Păi dacă 14 miliarde e limita...nu e bine.
Progresia de creștere se amplifică odată cu mărirea numărului.
Pe la 1900 eram cam 2 miliarde. Acum suntem 8 (deși au fost două războaie mondiale, iar bolile + accidentele de mașină curăță numere înfricoșătoare anual. In ritmul ăsta, când nepoții de azi vor ajunge bunici, limita e pe cale să se atingă.
Și am mari dubii că in doar cca.70 - 80 de ani omenirea va dezvolta capabilități pentru o migrație spațială.
Așa cā...dacā și cu spor negativ in Europa, plus frânā la.chinezi, tot ingrijorătoare e creșterea...ne putem imagina ce ar insemna ca toate țările să aibă iar baby-booms.

(că veni vorba, aceste perspective fac incă din anii '80 obiectul preocupării unor nuclee precum "Clubul de la Roma";    'or fi acuzați ăia de neo-malthusianism...dar Malthus nu prea greșea)

Ganditorul

1/ Cine sa "roiasca" ?? Aia care mananca banane sau sobolani ??
2/ totusi - nu pe pareri si nu calculand din 1964 ci din 80 - are cineva o statistica a cresterii populatiei cu 50% ?? Vreau sa subliniez faptul ca o crestere cu 50% ar trebui sa fie vizibila - ca ex o Romanie cu 50%plus la populatie de la 20 de milioane de locuiori in 80 ar fi trebuit sa aiba acum 30 milioane.
Si cum pe 40 % din suprafata pamantului - aia locuita de rasa alba - scaderea demografica e evidenta, iar in China stagnarea e un proces recunoscut ... unde e cresterea de peste 80% care per total sa justifice o crestere de 50% de la 5 la 7,5 miliarde. Propun sa nu ne jucam atat de usor cu cifrele si sa le inghitim mediatic . Deci unde, in ce zona este aceasta crestere demografica ? Cum se aplica politica de descrestere in acele zone detectate de dvs ?

Grifon

Bine, hai sā aprofundām puțin (deși ne depārtām de subiect).
Statisticile nu mint. Doar cā noi avem o percepție euro-centristā (normal, fiind europeni). Insā Europa nu are - și nici nu a avut vreodatā - proeminențā când vine vb. de populație.
Cei mai mulți oameni pe glob sunt hindușii. Dupā Gandhi (1947) Hindustanul britanic s-a spart in 3 : India, Pakistan, Bangladesh. Insumat, aceastā zonā are in prezent 1.380.000.000 + 221.000.000 + 165.000.000 =1.766.000.000 (iar la rata de creștere vor fi 2.000.000.000 foarte curând, adicā un sfert din lume - unul din patru terrani e hindus).
Abia apoi vine China, cu aproape 1.500.000.000 (frânatā politic). Adāungat la hinduși, avem deja 3.500.000.000 - apropiindu-ne de jumātatea lumii, in zonā compactā. Dacā adāugām și indonezii (combinație dintre hinduși / chinezi) mai primim incā un sfert de miliard (274.000.000)...
Apoi, surprinzātor, avem state ca Nigeria (206.000.000) - adicā sunt mai mulți nigerieni in lume decât japonezi...hahaha...care și āia sunt un furnicar.
Sau Brazilia (213.000.000), in creștere acceleratā, sau...Etiopia (115.000.000).
De asemenea, te-ar putea surprinde cā Filipine (pe care o credem așa, o țārișoarā pierdutā pe o insulā lângā China) are cca. 110.000.000 (cam cinci Românii...).
Nici nu mai adaug Japonia, Coreea (N+S), Thailanda, Vietnam, Myanmar...Pânā și Mexicul e mai mare ca Germania (129.000.000 fațā de cca.80.000.000).
Citat din: Ganditorul din  22 Noiembrie 2020, 02:30:00
ca ex o Romanie cu 50%plus la populatie de la 20 de milioane de locuiori in 80 ar fi trebuit sa aiba acum 30 milioane.
Pāi da, România ar fi trebuit sā aibā azi 30.000.000, dacā se menținea politica lui Ceaușescu. Aveam cam 23.500.000 in 1989, iar in 30 de ani atingeam pragul. Dar s-a liberalizat avortul, iar mulți au plecat care-'ncotro, așa cā am descrescut. Dacā se mențineau "decrețeii", cred cā sāream de 30.000.000.

Iar chestia cu rasa albā =40% nu e valabilā - nici nu a fost vreodatā. Mai ales cā acum, pânā și în Europa, nu  toți cetāțenii sunt albi (vezi Franța).
Deci, statisticile nu mint.

hoinar

Daca as urmari reducerea subtila a populatiei, folosindu-ma de o pandemie:


  • as targeta cele mai dense demografic zone de pe planeta: Asia, Africa dar si US
  • as folosi o infectie cu rata mare de raspandire insa cu efecte mortale latente, care sa devina evidente dupa o perioada lunga de incubatie.
  • as favoriza raspandirea, neingradind libertatea de miscare si promovand evenimente sociale
  • as minimaliza mediatic gravitatea situatiei

Daca insa as urmari interese financiare, folosindu-ma de o pandemie:


  • as stropi la nivel global cu un agent care sa declanseze reactii minime-medii
  • as maximiza mediatic gravitatea situatiei
  • as ataca business-urile mici si medii, as ingradi libertatea de miscare a tuturor, i-as obisnui pe toti sa fie dependenti de ajutoare de la guvern, distrugandu-le independenta
  • as cultiva treptat in populatie inclinatia catre un sistem socialist

De ce s-ar urmari reducerea drastica a populatiei? Datorita rarefierii resurselor. Pana la urma 0.5 miliarde de oameni expira mult mai putin CO2 decat 7 miliarde.

De ce nu s-ar urmari reducerea drastica a populatiei? Pentru ca o populatie mult mai mica ar genera  profituri mai mici elitei. Pentru ca fiind mult mai putini, ne-am aprecia mai mult, poate. 500Mil din 8 Miliarde inseamna ca acolo unde erau odata 100 oameni, vor ramane doar 5.
the older I get, the faster I was


Ganditorul

Bun - si acum ce concluzie tragem ? ca cei din SG1 actori si regizori stiau ceva ...complotau la ceva... au sifonat ceva  ??

Grifon

Nu prea cred că SG1 are valențe profetice. De altfel, seriile alea au abordat atâtea scenarii, incât pot acoperi o largă paletă probabilistică.

Revenind insă la analogia Kennedy / Trump, nu prea văd conexiunea cu programele spațiale. Adevărat, Kennedy a impulsionat major cursa, dar uciderea sa nu a frânat deloc elanul NASA. Dimpotrivă, apogeul a fost 1969 - 1975 (mult după lichidarea irlandezului).
Ipoteza nu prea se leagă.

kenjiro

Citat din: Ganditorul din  24 Noiembrie 2020, 15:22:16
Bun - si acum ce concluzie tragem ? ca cei din SG1 actori si regizori stiau ceva ...complotau la ceva... au sifonat ceva  ??

Nu stiu daca regizorii sau actorii serialului Stargate SG-1 stiau ceva, nu pot spune asta, probabil s-au inspirat si ei de undeva asa cum au facut-o si altii. Intrebarea mea acum este : sa fie oare acest virus cel care cauzeaza infertilitate/sterilitate sau vaccinul? Sau poate o combinatie intre cele doua?

SLEAH19

#14
 A spune că  ... mai pe vechi , codul de bare, mai nou, cipul, cardul și și mai nou codul QR chinezesc sunt
(pe rând)   ,,Semnul Fiarei,, din Apocalipsă  înseamnă a fi egoiști si a ne limita la timpurile noastre, la cum evoluează tehnologia peste câțiva ani o să ne fie rușine cu asemenea analogii dar e bine să reamintesc aici textul biblic
( Apoc.  13/16,17 ) vs ce vrea China:

Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte

Și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.


Coduri de bare pentru toţi cetăţenii. Este propunerea făcută de preşedintele Chinei la summitul G20. Președintele chinez Xi Jinping a cerut, în cadrul Summitului G20, un ,,mecanism global" care să folosească codurile QR, care sunt ușor de citit, pentru a redeschide călătoriile internaționale.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/presedintele-chinei-a-propus-ca-oamenii-sa-fie-lasati-sa-calatoareasca-daca-au-cod-qr-verde-1406059
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !