Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Lumea dupa Biden

Creat de hoinar, 09 Noiembrie 2020, 07:05:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

hoinar

Desigur, lucrurile nu sunt inca incheiate oficial, asa ca suprize pot inca aparea (vezi Bush - Gore) insa in contextul pan-demiei si accelerarii anormalului pe toata planeta, ce pronosticuri sinistre sau de alta factura aveti pentru perioada imediat urmatoare (Nov-Dec-Ian) dar si pentru urmatorii 4 ani?

Credeti ca equilibrium-ul va fi restabilit prin injectarea de intuneric in lumea noastra? Asa cum a facut-o si Darth Vader, prezis a restabili balanta? Caz in care sa intelegem ca pana acum, ne-am trait epoca de aur?

:rocket:
the older I get, the faster I was

hoinar

Chiar nu mai exista "in afara orelor de program" pentru nici un forumist?  :roll:
the older I get, the faster I was

Grifon

Alegerile americane s-au terminat, iar rezultatul e (aproape) inatacabil.
Dacă votul "prin plic" a fost fraudă, atunci șmecheria a fost bine elaborată. Pentru demascare trebuie dovezi solide (probarea a cel puțin unor mii de falsuri) - ca Trump să-și poată folosi influența la Curtea Supremă.
Bănuiala că votul "prin poștă" poate fi manevrat era veche - Trump a tot bodogănit despre asta încă din vară. Dacă mai mult nu a putut (ptr. a o contracara) ínseamnă că...vb. românească, "ăia au furat mai mult ca el".
Lucrurile însă nu se vor calma, chiar dacă Bidon preia manșa. Ciocnirea nu e doar la nivel de suprafață (conservatori vs. progresiști), ci are legături cu noul mod de ierarhizare a bogăției & puterii. Complexul "militaro-industrial" (Trump & Co) se ciocnește cu noul gigant, complexul "informațional - comercial" (Gates, Bezos, Zuckerberg & CNN, Twitter. etc). Indiferent de alte pasiuni / idei, ultima tabără pare câștigătoare - și nu doar din cauza unor trucuri electorale, ci din cauză că "noua lume" se configurează după axiomele lui Alvin Toffler.

Următorul punct de cotitură va fi scoaterea petrolului din ecuații. Atunci să te ții crize și zbateri, ba la ruși chiar mai violente ca la americani.

(voi mai aprofunda aceste idei, dar pe topicul dedicat - "Macaz la paradigmă").