Subiecte...Ireale/Science Fiction! > Ireale...pe bune!

Ipoteze ireale contemporane

(1/2) > >>

fiulploii:
1. Ce s-ar urmari cu testarea obligatorie? Pur si simplu , cine e homo sapiens sapiens. Fabulos, nu-i asa? Sau fantastic? Ramane la aprecierea fiecaruia. A se vedea atasamentele.

2. Mai stiti ăia vreo 200 de elefanti morti brusc intr-o zona restransa de prin Africa?  Cum pot sa moara brusc , exceptand folosirea vreunei arme exotice?

3. Dar de cele 100 de mari observatoare astronomice inchise din motive pandemice isi mai aduce aminte cineva? La care adaugam din generozitate si marele Arecibo, faultat zic unii, intentionat. Astfel a ramas doar nasa care ne anunta tot felul de meteoriti, parca din ce in ce mai aproape si mai multi. "Pregatiti pt impact" ar fi urmatoarea comunicare logica . Sau nu, cine stie?.....tace ?

Mai dați si voi cu ipotezele.

Tayka:
Iată câteva ipoteze;Atunci cand animalele unor fermieri incep să se nelinisteasca simtind mirosul sângelui,si evoluînd usor incep sa-si pună intrebări precum; ,,cine santem?,care este soarta noastra,?Ce vor de fapt dela noi oamenii cei buni care ne hranesc si ne adapă ?nu cumva..?!..Ei bine la fel ca si aceste animale si noi oamenii sântem considerati tot un fel de animale necesare de către alții mai inteligenti ca noi. În ultima vreme si noi incepem să ne punem intrebari; cine sântem? Ce rol avem?.Stăpanii nostri insa mai jmekeri,ca sa nu ne dumirim prea repede,ne-au extirpat niscai procente bune din,,procesor,,ne-au introdus idei cum că santem singurii,cei mai tari si cei mai inteligenti,că Ei NU există,ne-au mai băgat in cap religii si istorii false,atunci cand ne inmultim prea tare ne asmut pe unii asupra altora,sau ne bagă virusi,testări obligatorii,purtarea măstii,apoi ciparea,activarea fricii ancestrale de moarte,etc.etc.Deci in concluzie după parerea mea strict personală; cele 3 ipoteze ridicate de tine,indica foarte clar faptul că Ei ,,fermierii,, nostrii iubiti,incep sa aibe probleme cu noi vitele,din cauză că iată incepem să gândim tot mai clar,mai profund, slabind  productia si devenind astfel pentru ei niste vite ineficiente...care vor trebuii abatorizate si apoi refăcută cireada...Nimic deosebit,au mai fost cirezi inaintea noastră,si probabil că vor mai fi...

fiulploii:
Cine crezi ca sunt acesti "stapani" sau "ei"? Si care ar fi originea lor?

Tayka:

--- Quote from: fiulploii on  27 September 2020, 19:54:40 ---Cine crezi ca sunt acesti "stapani" sau "ei"? Si care ar fi originea lor?

--- End quote ---
-Păi ce să vezi,aceștia cică ar fi stăpânii...inelelor. :-D :evil:

hoinar:
Vad ca telescopul papal, Lucifer, functioneaza bine merci.
https://www.lbto.org

Testarea obligatorie este un pretext pentru a se interveni medical asupra fiecaruia. Cum putem fi siguri ca betzele alea de urechi nu fac decat sa preleveze si nu sa si depuna? Insa chiar daca doar ar preleva, se poate face astfel o harta a genomului public, marindu-se astfel eficacitatea unui posibil agent patogen.

Lucrurile devin hilare de-a dreptul si se accelereaza brutal, majoritatea populatiei dormind in papuci in fata Netflixului. Insa care este motivul acestei acceleratii? Lipsa de timp, presupun. Nu au la dispozitie decat o fereastra foarte ingusta (5 ani poate?) pentru a ne baga pe gat cipuri si chimicale cu nume halucinante (vezi Luciferina) si a ne otravi cu propriile gaze de esapament (prin purtarea de masca) si radiatii nocive (radio, radar, wifi, 5g, etc). Asta pe langa vesnicul atac asupra familiei (prin popularizarea LGBT si a celor mai anormale practici) si prin necontenita divizare prin competitie sau conflict, dupa caz.

Insa cati dintre noi, isi impun vointa interioara si-si dedica 5 minute din energia vitala, catre schimbarea globala in bine? Daca ne-am dori unitar schimbarea in bine, atenuarea conflictelor si proliferarea empatiei, sunt sigur ca am avea un impact real. (eu unul imi doresc sa o fac, dar parca niciodata nu-mi gasesc timp sau linistea pt asta..)

Insa mai e si o problema de echilibru aici. Un sistem balansat are o cantitate egala de asa zis "rau" cat si de asa zis "bine". Daca vrei sa ai foarte mult bine, atunci iti trebuie si un nucleu extrem de rau pe care sa il tii undeva inchis, dar acesta trebuie sa existe, cred eu. Am putea interpreta chiar ca binele si raul sunt simbiotice.

Oare asa zisa intoarcere a lui Isus Cristos, oricat de figurativa sau nu ar fi aceasta, ar putea fi generata de expansiunea raului?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version