Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ipoteza: Oamenii nu sunt de pe Terra

Creat de fiulploii, 01 Septembrie 2020, 17:05:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

Citat din: fiulploii din  15 Octombrie 2020, 18:53:38
Am ajuns la concluzia ca "Nu". Pentru ca nu apartinem niciunei planete si singura optiune interzisa este " intoarcerea la Laguna albastra" ca sa parafrazez un film celebru candva. In rest, totul e permis sau permisibil.
 
-Desigur ca nu apartinem nici unei planete nici macar planetei Terra,santem doar niste umile corcituri create candva in mod provizoriu, din lipsa de forta de munca.Sarmanul Zecharia Sitkin si-a strigat crezul toata viata dar cei ascunsi nu l-au lasat pentru ca schimba astfel sensul vietii deschizand ochii prostimii,iar cei multi nu l-au inteles pentru ca li sa extirpat inca de la inceput vreo 20 de coduri genetice din cele 64 apartinatoare ADN-ului uman.Asa dar cum oare ai putea face o vaca sa inteleaga ca merge cu tir-ul la abator,cand ea e convinsa ca este plimbata cu limuzina..,,Sa ne intre bine-n cap;Omul este cea mai proasta si cea mai slaba fiinta din univers,condamnata sa traiasca intr-un sclavagism etern.,,A-ti cunoaste nestiinta este partea cea mai buna a cunoasterii,,Numai ca...,,Incearca sa spui romanului adevarul,si el precis nu te va crede,,-Pavel Corut.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

hoinar

Sau poate ca suntem unici si cu aceleasi puteri ca ale creatorului nostru, dar indusi in eroare de mana de ticalosi care conduc lumea.

Desigur ca trebuie sa credem ca nu suntem nimic altceva decat o granula de nisip aparuta accidental, la fel ca alte trilioane de trilioane de granule de nisip in nesfarsitul univers. Ca Terra nu e nimic altceva decat un caz particular al unui haos in continua expansiune, si ca el - miliarde de alte cazuri particulare.

Inchipuiti-va ce schimbare de macaz ar provoca constientizarea in masa a oamenilor si aflarea adevarului!

Poate ca Terra este terariul pe care creatorul nostru ni l-a pus la dispozitie, alaturi de resursele, cunostintele si liberul arbitru. Si ca orice terariu, este un sistem inchis (pentru noi, in principiu). In biblie se spune de mult ca apele au fost separate pentru a putea face loc uscatului si ca luminile de pe cer, nu sunt decat niste lumini. Nici decum corpuri solide.

Din ce in ce mai multi astronomi amatori, afirma ca "spatiul cosmic" are proprietatile unui fluid si destui oameni de stiinta au afirmat ca soarele este o forta electrica iar Luna o forta magnetica.

De catre ce anume este eclipsat soarele in timpul unei eclipse? De luna, in nici intr-un caz.
the older I get, the faster I was