Sectiune pentru limba româna > Tehnologii vechi și noi

Ipoteza: Oamenii nu sunt de pe Terra

(1/4) > >>

fiulploii:
,,26.  Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!"
27.   Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie...
                                              Facerea

Nu luam in discutie la acest subiect daca Dumnezeu este unul sau mai multi desi pare logic ca " ie dom'ne mai multi", cel putin un barbat si o femeie  :-P
As dori sa discutam , cei care au chef , evident  :lol:  , despre planeta pentru care a fost creat hominidul uman  :-D , ce limbaj incurcat folosesc azi .
Din alcatuirea fizica si psihica a omului s-ar putea concluziona ca omul nu apartine acestei planete.
Bineinteles, ignoram si ipotezele urmatoare:
      1- planeta s-a schimbat intre timp, nu este la fel ca in momentul creatiei fizice a omului.
      2- panspermia cu cele 3 variante ale ei
      3- suntem extraterestrii ce am migrat de pe planeta de origine in mai multe etape, ultima migratie fiind acum cca 70.000 ani
      4- suntem hibrizi intre hominizi si extraterestrii
      5- am evoluat pe Terra
      6- suntem pe o planeta inchisoare
      7- suntem un experiment al unora care vor sa vada cum evoluam intr-un sistem inchis si de aceea nu avem contacte cu nimeni
      8- suntem parte dintr-un zoo galactic intr-o colectie particulara
      9- suntem doar simulari digitale sau holograme
     10- suntem o creatie a lui Dumnezeu conform Bibliei desi avem doua variante de creatie care se contrazic reciproc
     11- pauza digitala . Aceasta ipoteza rezolva paradoxul Fermi. Paradoxul Fermi spune că există o contradicție între probabilitatea mare a civilizațiilor extraterestre de a exista față de faptul că nu am luat niciodată contact cu niciunul și nici nu avem nicio dovadă că există. Ipoteza repausului digital zice că extraterestrii au devenit cu toții entități digitale în interiorul computerelor. Și și-au pus computerele în modul de hibernare până când universul devine mult mai rece. Motivul pentru care nu găsim nici o dovadă pentru ei este că în prezent sunt în stare latentă.

    Ma opresc aici deocamdata sa nu devina textul prea lung si sa plictiseasca .  :-)

bk:
Foarte posibil. Chiar citisem undeva, zilele trecute, ca omul ar fi singura fiinta terestra care nu ar putea privi Soarele cu ochiul liber.

Ganditorul:
Sau suntem 2 civilizatii care aratam aproximativ la fel dar total diferiti ca principii de viata : unii de pe aceasta planeta, care iubesc verdele, natura, apa, Mama Pamant, ceilalti, oamenii nisipurilor, veniti din cer - n-au nevoie stringenta de nimic din toate astea si-si creeaza propriul ecosistem, propriul ecosistem mecanic. Ca ecosistem si forma de viata ...ne excludem unii pe ceilalti.

Tayka:
-Dupa cum se aude,homo-sapiens ar fi fost creat prin inginerie genetica intre o primata rezultanta a evolutiei pe Terra (posibil homo-Erectus) si unul dintre colonizatorii veniti din constelatia Oryon 2,planeta X (sau Nibyru)si aterizati pe Terra in urma cu 43.000 de ani in peninsula araba zona irak (Sumer) operatia genetica a fost condusa de catre un medic specialist numit EA,acesta avand rangul de Enky adica creatorul de oameni.Homo-sapiens a fost creat fiind strict necesar pentru a prelua muncile foarte grele de minerit.Iar pentru ca acesta sa poata intelege ordinele,i-au lasat doar 20 din cele 64 coduri genetice apartinatoare ADN-ului uman.(Vezi de aia am ramas noi oamenii asa..)
Concluzie;Santem originari de pe Terra dar modificati genetic (hibridați). :ufo: 

SLEAH19:

--- Quote from: Ganditorul on  04 September 2020, 12:25:18 ---Sau suntem 2 civilizatii care aratam aproximativ la fel dar total diferiti ca principii de viata : unii de pe aceasta planeta, care iubesc verdele, natura, apa, Mama Pamant, ceilalti, oamenii nisipurilor, veniti din cer - n-au nevoie stringenta de nimic din toate astea si-si creeaza propriul ecosistem, propriul ecosistem mecanic. Ca ecosistem si forma de viata ...ne excludem unii pe ceilalti.

--- End quote ---

Varianta geopolitică:

„Nu există decât două țări, Orientul și Occidentul; nu există decât două popoare, orientalii și occidentalii.”

                                                                                                             Napoleon Bonaparte

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version