Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Rachete militare de iluminare

Creat de Guest, 21 August 2020, 21:49:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Guest

Unul dintre cele mai spectaculoase clipuri gasite de mine pe internet, referitor la rachete militare de iluminare, este acesta:

https://www.youtube.com/watch?v=V8-GybWZbFM&feature=youtu.be

Explicatia data de cel care detine canalul, primul comentariu - pinned, imi apartine si este preluata de pe Reddit:
https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/gv5g4i/very_strange_capture_in_new_mexico/

CitatWhat we know

The fact that those lights are about 5-6 km away. Calculated using no. of seconds between the first visible explosions and when they could be heard (about 16 seconds).
The lights are much brighter from that distance comparing to a jet with landing lights on facing directly the observer. Way much brighter.

Hypothesis

Flares. Very likely. Military exercise with rockets or tracers shooting at those flares. Perhaps they were set to explode at a certain distance or at a certain height to give the sensation that those weapons hit their target. Also due to the phone optical capacity, it's understandable why those tracers or rockets are not visible while reaching their target.
Drones. Not possible due to the brightness factor and the distance.
CGI. Possible but no proof at this moment without original video file.

Conclusion

Flares. Military exercise.

Reference

https://youtu.be/dwZE2vcmyFU

https://youtu.be/AYGS3_Vyxys

Evident ca au fost utilizatori care au spus ca este un razboi intre nave extraterestre, insa este totusi o explicatie hazardata. In acea directie este o baza militara.

StarDust

In link-ul pus de tine se vede ca acele rachete stau aprinse maxim 40 sec. si coboara rapid, apoi sunt trase altele ca tinta. Asta pe langa trasoarele cu care se tragea dupa acele"tinte".
Cazul din delta merita investigat(dar fara "misticisme"). Mi se pare suspect ca la interval asa mare de timp s-au vazut cam acelasi numar de lumini si respectand cam aceeasi formatie.
Presupunerea din start fara investigatii si dovezi ca sunt flare-uri si inchiderea cazului pe acest considerent este tipica unor "sceptici" de genul celor enumerati de mine mai devreme(nu acuz pe nimeni de pe aici de asa ceva, a nu se interpreta...).
Eu zic sa lasam specialistii sa se ocupe de caz si poate ne va prezenta cineva detaliat si noua analiza cazului ca sa ne dumirim. Eu unul multumesc anticipat daca se va intampla asa ceva...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16