Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Stiri... despre OZN-uri si extraterestri!

Creat de jackie28t, 25 Mai 2006, 00:25:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

horia2008

acu' ce rau imi pare ca n-a cerut asta azil la noi..... :| :oops: :roll: :evil:



terraflorin

Citat din: Arhanghelul din  28 Februarie 2014, 14:03:03
http://romanian.ruvr.ru/2014_01_21/Edward-Snowden-i-a-dezvaluit-Rusiei-adevarul-despre-OZN-uri-7931/

:-) :evil: :martiansmile:

Acolo scrie negru pe alb:

CitatVă veţi intreba care este legătura dintre toate acestea şi Edward Snowden? Sincer, nu există nicio legătură. Asta deoarece toate dezvăluirile despre existenţa raselor de extratereştri nu sunt altceva decât nişte farse. Chiar dacă asemenea informaţii ar fi fost trimise de către Snowden serviciilor speciale ruse, nimeni şi niciodată nu ar fi aflat despre ele. Şi chiar dacă se întâmpla ca cineva să afle, cu siguranţă nu ar fi fost cei de la site-ul whatdoesitmean.com.


Ganditorul

#33
E o interpretare a informatiilor despre extraterestrii ce circula prin media

O alta interpretare - alipind acestui interviu/stire si "gluma" cu bodyguard-ul reptilian al presedintelui Obama - ar putea duce la alta concluzie : "nu ne mai ferim de nimeni si de nimic - calare pe tot arsenalul controlat de "cel mai puternic om" iesim la confruntare directa si va sfidam, pe voi, pamantenii"

Iar asta e cu totul si cu totul altceva - un fel de repetare a istoriei cand pentru a reechilibra balanta de forte oamenii de stiinta americani s-au dus si au dat plocon bomba atomica la rusi, prin anii '50. Numai ca acum istoria se repeta la alt nivel, cu alte consecinte... Traim vremuri interesante. Parerea mea.

Xanadron

#34
Mi-e o lene de-mi vine sa mor de foame acu', :-D da-s convins ca unul dintre voi poate gasi linkurile cu "piramidele din Crimeea" - situate undeva pe latura de sud-est vest (later edit) a peninsulei.

Intregul areal al Marii Negre contine de fapt clou-uri decisive care ar putea schimba radical dogma gretzoasa a istoriei "oficiale" a umanitatii - daca ar fi expuse...
Nu mai repet nenumaratele discutii avute p-aici despre "Atlantida sarmatica", Insula Leukos a lui Apollo insusi, :-o presupusul potop din zona, probabila migratie a annunakilor :martiansad: spre Sumer pornind din aceeasi zona, cavalerii danubieni atit de dragi lui Eminescu (tropaind eluziv, inclusiv... subteran, de la Chisinau pe sub Braila si Histria pina-n Balcani), enigmaticul "sarpe intelept" Glykon etc. s.a.m.d.

Sa vedem totusi daca deranjul :lol: crimeean o sa ajute (poate) aducerea lor-dovezilor la lumina. :star:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/