Sectiune pentru limba româna > Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO)

Q-Anon

<< < (2/5) > >>

mr:
E un punct de vedere asupra identiatii miscarii Q.

Si gruparea Anonymous lucreaza impreuna cu Q.
Q Anon poate fi un simbol al acestei colaborari.

In privinta scopului, pentru descoperirea sa este necesara cercetare personala. Consider ca informatia netrecuta prin filtrul intuitiei, a starii atinse in momentul potrivirii pieselor puzzle-ului, ramane "nemuritoare si rece" si apartine doar emitatorului.

Referitor la cele scrise de mine pe aceasta tema, acestea sunt doar pareri personale. Pot fi considerate indicii sau junk, este in regula orice abordare.

Grifon:
De acord.
Eu nu neg unele adevăruri din ideația Q (cum nu neg nici alte aserțiuni, venite dinspre alte extreme).
Cred doar (tot părere personală), că gruparea Q face, vorba lui Caragiale (Conu' Leonida),"rivoluție, da' cu voie de la stăpânire".
Singurii care sunt cu adevărat clandestini - adică hăituiți pe bune de establishment - sunt celulele anonime Black Block. Respectivii - majoritar studenți anarhiști - sunt mai credibili, pentru că...n-au doctrină. Sunt asimilați extremei marxiste, dar nu emit comunicate, nu au "socializări FB", nimic.

N.B. - Nu susțin fenomenul Black Block. Spun doar că, dacă ne referim la inițiative revoluționare, ei sunt mai credibili (mulți răniți, arestați, condamnați) decât partizanii lui Donald Trump.

mr:

--- Quote from: Grifon on  02 April 2020, 19:00:47 ---Cred doar (tot părere personală), că gruparea Q face, vorba lui Caragiale (Conu' Leonida),"rivoluție, da' cu voie de la stăpânire".

--- End quote ---
Q a fost initiat de entitati din varful intelligence-ului american, se stie acest lucru. Vine cu tot tacamul unei miscari menite sa atraga cat mai multi oameni de partea sa - mesaje pline de patriotism,  informatii care in timp s-au dovedit a fi reale, sloganuri mobilizatoare ("where we go one, we go all"), sustinerea unui lider care are multe parghii de putere sub control - care la randul sau beneficiaza de sustinerea institutiilor de forta americane etc. Da, la prima vedere, aceasta miscare apartine stapanirii. Tocmai aici este necesara intuitia personala pentru ca mintile noastre, bazandu-se pe ceea ce stiu despre mersurile treburilor in acest aer rarefiat ale puterii mondiale, exclud o astfel de combinatie. De prea multa vreme, adminstratia conducatoare nu mai reprezinta masele.
Exista doar o singura posibilitate ca acest melanj sa functioneze: calitatea oamenilor care l-au initiat si il sustin de ceva vreme. Deocamdata, calitatea mesajelor transmise de ei si confirmate intocmai, atrage si sustine aceasta grupare. Iar Trump a devenit deja presedintele care ce spune aia face. Vom vedea daca nu va fi decat o alta mare minciuna care amageste masele. Dar sunt si premise sa nu fie...

In privinta marilor minciuni observam deja cum pe fondul acestei pandemii exista multe tendinte de a contura un stat mondial cu de-a forta, fascist in masuri si ideologie. E firesc, pentru cei care au o gandire critica ca si mod de viata, sa caute si sa se afilieze unei miscari care nu le-ar ingradi gandirea libera. Chiar e un moment critic.
Black Block e o miscare cu origini mai curate, insa cu prea putina forta si mijloace pentru a schimba paradigma de sus. Cine stie? Si buturuga mica poate rasturna carul mare...  :lol:
Ma repet, cred ca suntem in pragul unui salt intre nivele si nu prea mai avem baze in care sa intelegem ce se intampla. Intuitia si capacitatea de a nestapani frica de necunoscut fac diferenta.

abyss:
Am creat acest topic separat fiindca in opinia mea QAnon merita discutat/ analizat fara alte interferențe.

Grifon:
Dincolo de posibile controverse, înclin să cred că cel mai bun răspuns privind natura / scopurile Mișcării Q îl va da...timpul.
Nu un timp prea îndepărtat. Alegerile americane sunt la finalul anului, iar în funcție de finalitate am putea avea următoarele variante:
a) Trump câștigă iar. Dacă fenomenul Q e doar o inginerie informațională pentru a capta electorat periferic, atunci își va scădea impactul după - devenind nu doar inutil, ci și contraproductiv.
b) Trump pierde. Atunci, fenomenul - după o scurtă flambare indignată - tot va scădea (mulți membri părăsindu-l cu dezamăgire, lipiți rămânând doar nefericiți precum cei ce cred elucubrațiile lui David Icke).

Dacă, însă, indiferent de deznodământul lui Trump, curentul va crește în intensitate...abia atunci l-am putea lua în considerare ca o mișcare socială validă (comparabilă, sau poate chiar convergentă cu Anonymus).

Nu mai e mult și ne vom lămuri. Până atunci, oricum merită studiați - repet, tactica e perfect gândită pentru ținte specifice și pentru mediul on line.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version