Sectiune pentru limba româna > Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO)

Q-Anon

<< < (5/5)

Grifon:
Într-o analiză mai aprofundată, "Washington Post" remarcă proporțiile pe care le ia fenomenul, și mai ales caracteristica sa de noutate - jocul.
Tactica inițiatorilor Q a dus la crearea unui "joc" tip quest / puzzle, unde participanții, ghidați prin acele "drops", se íntrec a cerceta și compila informații, amplificând permanent dimensiunea întregii afaceri.
Dincolo de ecoul progresiv, tactica e excelentă și pentru a ține jucătorii captați, anulând posibilul efect al plictiselii.
Treptat, chiar și cei care intră doar de curiozitate sau haz ajung să ia treaba tot mai ín serios, mai ales când unele "piese" se adeveresc (chiar dacà fortuit).
E mai ceva ca "vânătoarea de Pokemoni", mai ales cā miza e...cine va fi președintele SUA.
https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/opinions/2019/08/07/qanon-isnt-just-conspiracy-theory-its-highly-effective-game/%3foutputType=amp

Grifon:
Acum, că momentul electoral din SUA s-a consumat (cu toată efervescența contestațiilor), sunt curios cum se va mai dezvolta (sau dacă se va mai dezvolta) fenomenul "Q".
Cei de la "Washington Post" (care urmăresc indeaproape mișcarea) au aceeași curiozitate:

https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/technology/2020/11/10/qanon-identity-crisis/%3foutputType=amp

Teoretic, dacă a fost doar o manevră de propagandă pentru Trump, fenomenul ar trebui să descrească, picat in desuet. Depinde totuși cât de mult (sau adânc) a pătruns in mentalul colectiv de peste ocean - existând și varianta unor metamorfoze.
Oricum, rămâne un caz inedit in istoria curentelor conspiro. Mai ales că, e limpede, în culisele sale au stat profesioniști specializați în război informațional.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version