Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2020 - Macaz la paradigmă

Creat de Grifon, 26 Martie 2020, 10:57:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Grifon

Citat din: fiulploii din  01 Iunie 2020, 12:29:44
Evenimentele sunt fluide evident dar faptul ca intr-o parte a Americii curge apa mai involburată nu inseamna ca e peste tot la fel. Incercari de tulburare a apelor au fost tot timpul si nu se vor sfarsi niciodata fiindca ăsta e circuitul apei in natura  :lol:
Păi să vedem cum e cu părțile învolburate (atașamente). Cu excepția clară a Texasului, statele cele mai învolburate sunt cele anti-Trump (comparație cu ultima hartă electoralā).
Citat din: fiulploii din  01 Iunie 2020, 12:29:44
Ultima mare revolta in sua a tinut 6 zile si a fost prin 2014. Nici o sansa ca evenimentele sa se raspandeasca in Europa, parerea mea. Iar in Romania nici atat. Si cred ca nici nu ne dorim asta, eu cel putin nu doresc asta .
Faptul că nu se exportā același declanșator, nu înseamnă că fundalul social nu e receptiv. În Franța a duduit din 2018, apoi tot anul 2019. S-au pornit de la o taxă pe carburant (retrasă de altfel f.iute) dar protestele s-au extins și diversificat timp de cca. 30 de weekend-uri, cu Champs - Elysée făcut praf de cel puțin 5 ori. La un moment dat nici nu mai conta de unde pornise, revendicările deveniseră anti-totul.
Citat din: fiulploii din  01 Iunie 2020, 12:29:44
[...] Orice sistem social are supapele lui pt reducerea presiunii , unele suoape sunt intr-adevar controlate [...]
De obicei, da. Acum însă presiunile sunt prea mari, de mult cumulate, iar cazanul e sub presiune. Repet, aici nu vorba doar de "brutalitatea poliției". Se va vedea, în următoarea perioadă, că problema merge mult mai în adâncimea societății.

fiulploii

Corect ce spui in ipoteza presupusa ca societatea civila este unitara. Fundalul social nu e receptiv la jaf, teroare si anarhie, nici in sua si nici aiurea.
Deja circula pe net filmulete facute de protestari in care se vad agitatori sau initiatori la violente: un cretin a scos arcul si sagetile sa traga in manifestanti iar aia au sarit pe el si i-au dat foc la masina, in alta parte un ins imbracat in negru, cu masca de gaze pe fata si umbrela intr-o mana spargea geamurile unui magazin cu un ciocan apoi a incercat sa se faca nevazut, exact cum am vazut in Timisoara la revolutie.  Astea doua sunt mai recente. In ultimul caz multimea nu a participat la jaf. Sa mai spun ca jaful e facut sau initiat de gastile de cartier apoi intervine nebunia multimii oarbe care se lasa dusa de val? Cred ca nu are rost.

Planeta nu e in flacari, cineva( adica mai multi) incearca doar sa atate jarul iar unde se stinge incearca reaprinderea. S-a mai trecut prin asta.
Si nici presiunea nu e mai multa decat de obicei, chiar daca e un record de someri in sua. Sa nu uitam de greva minerilor englezi din 84-85 , nu a fost sfarsitul societatii.
Ce e mai mult? E doar rapiditatea cu care circula informatiile, reale sau false ori amestecate, ceea ce ne da sentimentul de iminenta catastrofala, sentimentul de mondializare.

Hartile sunt bune in general iar hartile statistice sunt ... exact cum e statistica  :lol:  Asa frumos se poate minti cu statistica incat eu nu dau nici un credit pe ce se arata statistic in mass media.
Iar ca sa iti faci o parere despre ce vreau sa zic cred ca ar fi interesant de revazut statisticile "covidesciene".

America e alta lume, e greu sa judeci obiectiv daca nu faci parte din societatea aia. Tensiunile rasiale au existat de la inceputul lor si aceste tensiuni nu vor disparea prea curand.

Grifon

Privitor la statistici, de acord 100%. Am spus-o chiar pe forum, íncă din martie - "matematica" virusului a fost de-a dreptul imbecilă (atât de aiurea, íncât, dacă excludem conspirația, rămâne doar prostie purà).
Referitor la diversiuni, iaràși subscriu total. Iar coincidența focarelor mari cu fief-urile anti-Trump va da apă la moară curentului Q (deja platformele dedicate vuiesc).
Trump acuzà fățiș stànga radicală (Antifa), iar ăilalți zbiară că e drepta radicală ("white supremacists"). Mi se confirmă analiza cf. căreia climatul din SUA degenerează vădit spre extreme - iar ceea ce se observa până acum ín mediul virtual a devenit clar și pe străzi.

După un climax, jafurile / íncăierările se vor opri, dar tensiunea din mentalul colectiv nu. Íntrucât alegerile lor se apropie, taberele nu vor tempera mesajele. Conservatorii și alt-right vor ímpinge la maximum teze precum "Q", iar democrații vor bascula toate acuzele ín capul lui Trump.
Urmează dezvoltarea "Obamagate", iar seismul va crește. După o oarecare acalmie lucrurile se vor agrava iar - și atunci va fi mai limpede cauzalitatea mai adâncă. Iar când se vor acidula și cu China, zbuciumul va reverbera și pe filiere internaționale.

Vom vedea. E clar totuși că ciclicitățile extra-matriciale își spun cuvântul. După 1917 și 1989, momentul 2026 va fi limpede pentru oricine. Acum doar se acumuleazā "bulgărele de zāpadā".

Ganditorul

#93
Extrem de interesante discutiile pe aici = regret ca "in izolare" nu mi-am facut timp sa mai citesc/respund.

Cam tot ce se intampla in lume este pe principiul Cauza-Efect. Asistam la o batalie pe ciolan care nu mai are onoare, respect, limite, nu mai are "cauze nationale" si mai ales nu mai tine cont de valoarea umana si umanitate in general. De cand s-a acceptat "teza" suprapopularii si necesitatii "reducerii populatiei" TOTUL E PERMIS.
Uitati-va la aceasta PANDILIE, care teoretic si ocultat - cu Biil G sau Soros, ar fi trebuit sa loveasca pe directia necesitatii "reducerii populatiei" ... Loveste cu precadere rasa alba si modul ei de viata. In tarile in care populatia se spala de 2 ori pe an, sau in zonele suprapopulate ale Pamantului ...efectul e cam zero - pagube colaterale cum ar spune fratii americani.  Rasa alba e ingenunchiata insa...ISLAMIZAREA MEDICALA e in toi (sa mai vad cine are tupeul sa zica ca femeile din lumea musulmana sunt oropsite ca poarta "burka" cand noi toti astia "civilizatii" purtam masca ...ca altfel ne bate guvernu' la portofel sau ne incatusaza politia).
Mai trebe sa se dea lege ca Alah e supremul care "reduce virusu" si gata (faza cu "femeile sunt mai sensibile la virus si trebuie sa poarte masca mai frecvent" deja a aparut).

Incet, incet, ne indreptam spre logica musulmana a vietii - cand ai voie sa faci doar ce spune stapanul - iar aia de ati prins socialismul romanesc dinainte de 89 o sa plangeti pe la colturi dupa libertatile de atunci.
Cu batranii = adica aia de mai stiu cum era si cam ce este normal s-a rezolvat, izolare totala ...pana la izolarea finala de la cimitir (si acolo cu martori putini si fara autopsie ...ca sa poata fi numarati, amprentati si eliminati aia care vad prea multe).
O paranteza aici = faza pentru guvizi ca "batranii sunt o povara pt economie" e o incitare la distrugerea vasnicilor . Ei n-au fost niciodata o povara, si-au platit cu varf si indesat pensiile prin taxe enorme de-a lungul vietii si sunt CUREAUA DE TRANSMISIE dintre fondurile de pensii si industria Pharma - pt ca vrei nu vrei ai reteta cu cele mai scumpe medicamente (de multe ori inutile si chiar nocive), iar 50% din aceste fonduri (cel putin) se duc spre a sustine o industrie (petrochimia- farma) care si asa are o rata de castig de 1000%.

La copii - tot in PANDILIE - am dat drumul la programul prezidential de "educatie sexuala" = adica cam ce faceau jigodiile de conducatori de acum cateva sute de ani cand dadeau tribut copii la Poarta Otomana fac astia acum prin pregatirea copiilor pt "mangaierea si cunoasterea corpului", prin transglenderi si "teoria schimbarii sexului" ca sa fie copiii mai acesibili la astia de si-o trag pe la spate si invatati de mici cu "normalitatea de a si-o trage in kwr". Oricum, parinti si bunici, daca va surprindeti copiii masturbandu-se in bucatarie sau sugand scula vre-unui cocalar de cartier nu va speriati - ei isi fac doar temele de acasa si dau extemporal practic la materia scolara " educatie sexuala". Traiasca logica lui wuhanis si noul mod de a plati tribut in COPIII ROMANIEI.

In plina PANDILIE a fost mare, mare campanie de montat antene 5G = asa ca indemnul ala "stati acasa" in custile voastre faraday poate fi inteles si ca o perdea de fum bine alcatuita - aveai voie pe strada doar la orele cand antenele astea nu radiau prea tare = ca altfel se prindea tugulanul ca toti aia de cad pe strada ca mustele ...nu cad de la virus ci de la antene 5G. Asa, cu ore fixe si cu dozarea treptata a radiatiei ...au murit cati au murit dar ...populatia s-a adaptat.

Asa ca degeaba (nu degeaba, ca asa e igienic...) va spalati pe maini si purtati masca - la cap ne=o trage alfel IAR daca ar fi fost solutia la virus cu spalatul pe maini n-ar fi murit in Europa si in zona rasei albe (sua, rusia) atat de multi iar in zonele unde igiena e precara ...doar asa, din cand in cand. Iata mai jos harta cu COVID 19 in timp real, cu morti si raniti ... ca sa va edificati cum stat treaba cu PANDILIA
Cam atat fratilor . O zi buna, multa sanatate si discretie mare - ca daca va dibuiesc astia va aresteaza ca sunteti asimptomatici (adica IMUNI - dupa toate definitiile medicale) va baga la spital de carton, va pun pe burta ca pe soparle, si muriti de COVID 19 ...cu gatul rupt dupa ce asistenta v-a tras capul pe spate sa va "salveze" cu tubulatura aparatului de respirat bagat pe gat - cand voua vi se coaguleaza sangele de fapt si aveti nevoie de ventilatie pulmonara ca de frectie la picior de lemn.

Harta mondiala  covid19            https://infographics.channelnewsasia.com/covid-19/map.html





Grifon

Citat din: fiulploii din  01 Iunie 2020, 12:29:44
[...]Ultima mare revolta in sua a tinut 6 zile si a fost prin 2014. Nici o sansa ca evenimentele sa se raspandeasca in Europa, parerea mea. [....]
Cred c-ar trebui să-ți reconsideri opinia, dle.@fiulploii.
https://www.google.com/amp/s/newseu.cgtn.com/news/2020-06-02/Thousands-attend-Black-Lives-Matter-protests-in-Amsterdam-and-Paris-QZOT6QYafm/share_amp.html
Iar asta după cele similare din UK. La Paris am văzut ín direct...același stil (motivul fiind cică un negru care a dat colțu' acu' vreo 4 ani, dar abia azi și-l amintiră..).

Aici însă cred că trebuie să reflectăm mai profund. Căci una este curentul revoluționar latent, parte a mentalului colectiv, și alta sunt aceste acțiuni manifeste, cam prea...sincronizate.

Potențialul latent de erupție a fost de mult sesizat și cuantificat (există institute private de human research cu adevărat profesioniste, dar care lucreazà doar pentru comanditari, nu pentru...oricine).
Nu e exclus ca, știind că valul e iminent și nu poate fi barat, unele forțe să íncerce a-l confisca (sau măcar să-l redirecționeze).

Oricum, precum am zis, spirala crește.
Ne aflàm la ceea ce aș numi "stadiul 1"

abyss

#95
Citat din: Ganditorul din  02 Iunie 2020, 07:11:34
Extrem de interesante discutiile pe aici = regret ca "in izolare" nu mi-am facut timp sa mai citesc/respund.

Cam tot ce se intampla in lume este pe principiul Cauza-Efect. Asistam la o batalie pe ciolan care nu mai are onoare, respect, limite, nu mai are "cauze nationale" si mai ales nu mai tine cont de valoarea umana si umanitate in general. De cand s-a acceptat "teza" suprapopularii si necesitatii "reducerii populatiei" TOTUL E PERMIS.
Uitati-va la aceasta PANDILIE, care teoretic si ocultat - cu Biil G sau Soros, ar fi trebuit sa loveasca pe directia necesitatii "reducerii populatiei" ... Loveste cu precadere rasa alba si modul ei de viata. In tarile in care populatia se spala de 2 ori pe an, sau in zonele suprapopulate ale Pamantului ...efectul e cam zero - pagube colaterale cum ar spune fratii americani.  Rasa alba e ingenunchiata insa...ISLAMIZAREA MEDICALA e in toi (sa mai vad cine are tupeul sa zica ca femeile din lumea musulmana sunt oropsite ca poarta "burka" cand noi toti astia "civilizatii" purtam masca ...ca altfel ne bate guvernu' la portofel sau ne incatusaza politia).
Mai trebe sa se dea lege ca Alah e supremul care "reduce virusu" si gata (faza cu "femeile sunt mai sensibile la virus si trebuie sa poarte masca mai frecvent" deja a aparut).

Incet, incet, ne indreptam spre logica musulmana a vietii - cand ai voie sa faci doar ce spune stapanul - iar aia de ati prins socialismul romanesc dinainte de 89 o sa plangeti pe la colturi dupa libertatile de atunci.
Cu batranii = adica aia de mai stiu cum era si cam ce este normal s-a rezolvat, izolare totala ...pana la izolarea finala de la cimitir (si acolo cu martori putini si fara autopsie ...ca sa poata fi numarati, amprentati si eliminati aia care vad prea multe).
O paranteza aici = faza pentru guvizi ca "batranii sunt o povara pt economie" e o incitare la distrugerea vasnicilor . Ei n-au fost niciodata o povara, si-au platit cu varf si indesat pensiile prin taxe enorme de-a lungul vietii si sunt CUREAUA DE TRANSMISIE dintre fondurile de pensii si industria Pharma - pt ca vrei nu vrei ai reteta cu cele mai scumpe medicamente (de multe ori inutile si chiar nocive), iar 50% din aceste fonduri (cel putin) se duc spre a sustine o industrie (petrochimia- farma) care si asa are o rata de castig de 1000%.

La copii - tot in PANDILIE - am dat drumul la programul prezidential de "educatie sexuala" = adica cam ce faceau jigodiile de conducatori de acum cateva sute de ani cand dadeau tribut copii la Poarta Otomana fac astia acum prin pregatirea copiilor pt "mangaierea si cunoasterea corpului", prin transglenderi si "teoria schimbarii sexului" ca sa fie copiii mai acesibili la astia de si-o trag pe la spate si invatati de mici cu "normalitatea de a si-o trage in kwr". Oricum, parinti si bunici, daca va surprindeti copiii masturbandu-se in bucatarie sau sugand scula vre-unui cocalar de cartier nu va speriati - ei isi fac doar temele de acasa si dau extemporal practic la materia scolara " educatie sexuala". Traiasca logica lui wuhanis si noul mod de a plati tribut in COPIII ROMANIEI.

In plina PANDILIE a fost mare, mare campanie de montat antene 5G = asa ca indemnul ala "stati acasa" in custile voastre faraday poate fi inteles si ca o perdea de fum bine alcatuita - aveai voie pe strada doar la orele cand antenele astea nu radiau prea tare = ca altfel se prindea tugulanul ca toti aia de cad pe strada ca mustele ...nu cad de la virus ci de la antene 5G. Asa, cu ore fixe si cu dozarea treptata a radiatiei ...au murit cati au murit dar ...populatia s-a adaptat.

Asa ca degeaba (nu degeaba, ca asa e igienic...) va spalati pe maini si purtati masca - la cap ne=o trage alfel IAR daca ar fi fost solutia la virus cu spalatul pe maini n-ar fi murit in Europa si in zona rasei albe (sua, rusia) atat de multi iar in zonele unde igiena e precara ...doar asa, din cand in cand. Iata mai jos harta cu COVID 19 in timp real, cu morti si raniti ... ca sa va edificati cum stat treaba cu PANDILIA
Cam atat fratilor . O zi buna, multa sanatate si discretie mare - ca daca va dibuiesc astia va aresteaza ca sunteti asimptomatici (adica IMUNI - dupa toate definitiile medicale) va baga la spital de carton, va pun pe burta ca pe soparle, si muriti de COVID 19 ...cu gatul rupt dupa ce asistenta v-a tras capul pe spate sa va "salveze" cu tubulatura aparatului de respirat bagat pe gat - cand voua vi se coaguleaza sangele de fapt si aveti nevoie de ventilatie pulmonara ca de frectie la picior de lemn.

Harta mondiala  covid19            https://infographics.channelnewsasia.com/covid-19/map.html






Apropo de 5G.
Tu știai de un tip laureat al premiului nobel,  virusolog mare care a "transmis" dinfranța in italia un virus intr- un mediu acvatic?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/DNA_teleportation
The DNA transduction experiment   Edit
The experiment was first made in July 2005, and was repeated and filmed for a TV documentary in 2013, released on the French channel France 5 on 5 July 2014.[9] The online journal Ouvertures detailed the test protocol through interviews with Montagnier.[10]

Montagnier's experiment can be summarised as follows:

A known water sample with 2 ng/ml of 104 bases DNA from an HIV infected patient is diluted by 10 into water and agitated for 15 seconds. After filtration to remove the DNA, the dilution and agitation steps are repeated 10 times, reaching high dilution levels of 10−10.
The highly diluted sample emits electromagnetic signals (EMS) of low frequencies.
This EMS is recorded by a microphone coil and saved as a 6-second WAV file at the lab in Paris.
The WAV file is emailed to a partner team at the university of Benevento in Italy.
The Italian team emits with a coil for 1 hour the EMS of the WAV file on a sample of distilled water in a sealed metal tube.
The water sample is then placed in a polymerase chain reaction (PCR) machine.
The PCR machine in Italy produces DNA, 98% identical to the initial DNA in Paris.


Si ceva pentru macaz:
https://youtu.be/i1kNvbXf0NU

sunnyboy

#96
Apropos de 5G, Iranul are multe cazuri de coronavirus si zero antene 5G! Cum explicati asta, stimati @Ganditorul si @abyss?

Grifon

#97
Până să răspundă colegii, iată o părere:
- de vreme ce eu unul n-am crezut o iotă din tot circul ăsta (și îmi asum declarația, vb.lor, "pe propria răspundere"), evident că nu cred nici în statisticile Iranului.
Păi să fim serioși ! Un stat autoritar, ba chiar în litigiu deschis cu "lumea", nu se grăbește niciodată a-și arăta, public, vulnerabilitățile. Cum de i-a apucat așa, deodată, onestitatea și transparența ?!

Răspunsul e simplu. Au încercat să mai scape de embargou, ba chiar să speculeze sentimental momentul. La început (martie) erau locul 3, după China și Italia, dar după ce Trump a declarat clar și răspicat că nu va schimba nimic din atitudinea belicoasă a SUA...persanii s-au mai răcorit cu "vioara".
Adică, scuze..."s-au făcut bine", hahaha !
https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/donald-trump-noi-amenintari-pentru-iran-in-contextul-in-care-oamenii-mor-de-coronavirus-epidemia-nu-ii-va-salva-de-sanctiuni-1278635

abyss

#98
Citat din: sunnyboy din  04 Iunie 2020, 20:19:50
Apropos de 5G, Iranul are multe cazuri de coronavirus si zero antene 5G! Cum explicati asta, stimati @Ganditorul si @abyss?
Unde am spus eu ca se transmite carcalaku prin 5G stimabile?? si in plus nu trebuie sa explic eu nimic fiindca nu e treaba mea. Explicati dumneavoastra contrariul daca doriti.

fiulploii

Citat din: sunnyboy din  04 Iunie 2020, 20:19:50
Apropos de 5G, Iranul are multe cazuri de coronavirus si zero antene 5G! Cum explicati asta, stimati @Ganditorul si @abyss?

Pot sa explic eu? In atasament explicația este  :roll:

Grifon

Proteste...indignare...haștaguri...
Dar totuși...
https://www.google.com/amp/s/thecourierdaily.com/george-floyd-criminal-past-record-arrest/20177/amp/
Iată ce înseamnā mass-media partizane. N-aud decât de "bietul George"...dar meșteru' avea ditamai cazierul !
Când l-au dat prin radio, polițiștii au intrat, evident, în alertă - mai ales că tocmai comitea încă o infracțiune, cu bani falși.
Desigur, intervenția a fost brutalā, nu scuz abuzul...dar confirmă că presa (mare parte), cântă numai la anumite strune.
Consider că se íncearcă o confiscare / deturnare a elanului revoluționar popular, spre cu totul alte ținte decât realele cauze ale nemulțumirilor. Ínsă demersul nu va face decât să crească valul, nu va funcționa rețeta "supapei".

Ganditorul

#101
Da. Iranul e un contraexemplu bun... Deocamdata suntem in situatia aia a lui Cezar : "zarurile au fost aruncate ...dar inca se mai invart "

5G-ul are cu siguranta legatura cu aceasta pandemie, cu acest virus, si nu numai . Dar cred ca nu numai "oamenii negrii" au idei stralucite de manipulare si control - cred ca si ceilalti, "oamenii albi" au partea lor de joc in acest ping-pong planetar. La sfarsit vom vedea scorul ...care a dat mai multe mingi castigatoare.

Ce pot sa spun ? Am evadat in natura si am constatat ca aceasta pandemie se vede altfel de acolo, din punctul de vedere al naturii...care s-a refacut spectaculos. Asa ca izolarea/distantarea a adus si plusuri ...

sunnyboy

teama de 5G legata de coronavirus devine un soi de noua religie, imi pare...
In Bolivia au distrus unii echipamentele gsm, crezand ca-s 5G...
https://www.barrons.com/news/bolivia-villagers-destroy-5g-masts-over-virus-fears-01592301304
In Europa le-au dat foc...
https://abcnews.go.com/Health/wireStory/conspiracy-theorists-burn-5g-towers-claiming-link-virus-70258811


Incerc, fara succes deocamdata, sa-mi dau seama cine are de castigat din campania asta; ar putea fi Elon Musk, cu Starlink, dar nu prea-mi vine sa cred, deoarece oamenii obisnuiti nu fac diferenta intre 5G si Starlink, le considera acelasi lucru. Ar mai putea fi companiile care produc echipamente telecom din SUA/Europa de vest, in tentativa de a opri sau intarzia instalarea de echipamente profesionale 5G Huawei pana la momentul la care vor avea echipamente si preturi competitive cu chinezii...


fiulploii

#103
Citat din: Grifon din  16 Noiembrie 2020, 12:31:54


Următorul punct de cotitură va fi scoaterea petrolului din ecuații. Atunci să te ții crize și zbateri, ba la ruși chiar mai violente ca la americani.

(voi mai aprofunda aceste idei, dar pe topicul dedicat - "Macaz la paradigmă").


  pregatirea populatiei pt acceptarea unei noi taxe?
https://www.express.co.uk/life-style/cars/1360644/aa-president-rishi-sunak-pay-per-mile-road-pricing-uk-tax?__vfz=medium%3Dstandalone_content_recirculation_with_ads


"The Government can't afford to lose £40bn from fuel duty and car tax when the electric revolution arrives.

Chancellor Rishi Suank is understood to be "very interested" in the idea of a national mileage charging scheme to fill a £40billion hole created by electric cars.

hoinar

the older I get, the faster I was