Sectiune pentru limba româna > Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO)

2020 - Macaz la paradigmă

(1/34) > >>

Grifon:
Plănuiam să inițiez acest subiect prin toamnă, în virtutea a ce preconizam că va urma după 21 decembrie 2020. Realitatea mi-a luat-o insà ín mod brutal ínainte, așa cà...mă adaptez.
Totodatà, cred cà e mai util sà comentăm conex perspectivele și implicațiile actualei crize, decât să aglomerăm, speculativ, subiectul dedicat strict Coronavirus.

Încep prin a spune că, indubitabil, asistăm la o schimbare abruptă de macaz. Nu putem realiza astăzi ce și cum, însă putem analiza cam care ar fi direcțiile ce se impun în prezent întregii societăți globale.

SLEAH19:
  Trebuie luat în discuție  dacă ,,Schimbarea Paradigmei/Macazului,, înseamnă neapărat un lucru rău,  parțial rău /parțial bun sau 100% bun, dacă cu ocazia Coronavirus, se produce o accelerație sau o rupere bruscă de vechile reguli, metehne, tradiții în domeniul economic, uman,religios,  geopolitic  ..... se pot produce asemenea schimbări  cu o mentalitate veche sau se schimbă radical și gândirea?

   S-a ajuns la un moment  critic în care o schimbare bruscă de macaz era necesară ?

 Dacă ceia ce credem noi că este o schimbare de paradigmă va fi în final doar o reașezare pe resursele planetei?

Grifon:
Într-adevăr, valorizările fenomenului ar fi premature - dacă e "bine" sau "rău". Odată că încă nu putem ști, iar secundar că...fiecare vede "binele" sau "răul" in felul său.
Pentru comparație, precedenta modificare de ansamblu a avut loc în 2000. Lumea s-a schimbat enorm în ultimele 2 decenii, fie că am remarcat sau nu. Politic am avut integrări masive in UE, așa numitul "război contra terorii" (doamne, ce goangă imensă și aia !), tehnologic a fost nebunia de pe lume (au explodat mobilele, Net-ul), iar ca urmare globalismul s-au impus accelerat (consecință firească a combinației integrare politică + integrare tehnologică).
După 2000, punctul de start a fost așa-zisul "atentat WTC" - ce a generat și atunci o emoție disproporționată (și nicicând demonstrată). Acum e pandemia...hm...

Până una alta - o primă părere. Tehnologia va fi tot mai slăvită (și ulterior impusă). Totul va fi interconectat, și cred că vor implementa și chestiunile discutabile (gen "facial recognition").
Se va argumenta cà, ín perioada izolàrii COVID, interconectarea a fost un veritabil miracol, ajutànd oamenii sà depășeascà lipsurile / claustràrile.
Asta nu e fals, dar, ușor-ușor, se va acredita, exagerat, teza cà "fàrà interconectare / interdependențà ar fi fost imposibilà depàșirea crizei - lucru, evident, fals.

Acum, că va fi onorat Net-ul nu e nici bun, nici ràu. Dar nu știm ce e pregătit a fi băgat - și care altfel ar fi generat respingeri.
Big Brother, de pildà.

hoinar:
In lipsa unei atitudini ferme si curajoase din partea liderilor, a unor eroi de zi cu zi, suntem in schimb bombardati cu filme pentru copii innapoiati, unde toti oamenii sunt inzestrati cu puteri supranaturale, slabindu-ne astfel increderea in noi insine, niste fiinte [nu-i asa?] obisnuite.

Incet incet, ni se retrag drepturi de baza si ni se refuza accesul la servicii pe care pana deunazi le consideram normale. Si nu trebuie sa fii Roman ca sa fii adormit si usor de pacalit. Se intampla peste tot in lume.

Astazi spre exemplu, sotia mea a pus in cosul de cumparaturi o pasta de dinti si o cutie de ata dentara. I s-a explicat ca are voie ori una ori alta, nu pe ambele. Peste tot la mine la birou, s-au pus afise cu Social Distancing care inseamna cu totul altceva decat cred oamenii...din nou adormiti. Nu folosesc Proximity Distancing sau Spacing Requirements sau orice alta formula. Folosesc Social Distancing. Asta in Australia.

Insa de acord cu dvs, asistam la un nou 9.11, un eveniment de cotitura in istoria lumii. Semnele nu prevestesc nimic bun; urgentele medicale nu le rezolvi cu tancul pe strada.

Sunt curios daca exista vreo legatura totusi intre molima asta si pornirea infrastructurii 5G peste tot in lume. La nici 50m de biroul nostru, turnul 4G a fost upgradat la 5G (emitere in 3.5GHz si 60GHz) si mai toti colegii acuza oboseala cronica care vine in valuri de cateva ori pe zi.

abyss:
Probleme de oameni serioși 5g etc.
Dar ce ziceți voi de faptul ca se taie pădurile in plina carantină militară???
Ca doar nu or fi copacii pentru sheit paper :))))


LE- cat despre antenele de emitere... am o veste proasta. La mine acasa in bucuresti, ca sa dau un exemplu, au montat o antena complexa pe acoperisul unei cladiri cu 3 etaje. Proprietarii au acceptat pentru bani treaba aceasta. La o vreme dupa instalare au inceput necazurile. Cancere urate la creier, la tiroida in decurs de 12 ani la aproape toti vecinii din zona pe etajele superioare ale cladirilor. Unii au plecat. Au venit altii si au urmat aceleasi probleme...
Din cate imi amintesc in germania reglementarile de amplasare sunt extrem de stricte. Minim 500m (e posibil sa gresesc) de orice locuinta si stalpi foarte inalti.

E posibil , speculativ vorbind, ca emisia aceasta sa influenteze grav organismul uman. Apa are memorie. Noi suntem un sac de zemuri... Era un documentar interesant, "memoria apei" parca se numea, cu un cercetator japonez. E posibil sa nu fie nevoie de vaccinuri, floar si altele ca sa ne teleporteze o boala sau disfunctionalitati. O tema complexa as zice.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version