Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Breaking News & Top Stories

Creat de abyss, 12 Octombrie 2019, 22:03:22

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Grifon

#1
Hmm....
Se vede că a reînceput "războiul rece". Bătrâna mașinărie de propagandă americană își trăiește o nouă tinerețe, după câte văd.
Vă amintiți SDl-ul, în anii "80 ? Strategic Defense Initiative, a.k.a "Star Wars"?
Tot așa, articolașe triumfaliste (doar că atunci nu era (încă) Net, îi testau doar primele șotii). Ei, ce s-a ales de faimosul (omnipotentul !) program, ce pretindea că va spulbera (din spațiu !) orice balistică rusească ?
S-a mai micșorat, așa...de un Deveselu acolo, prin Polonia...adică, atât de "spațial" că tre' să fie aproape de Ivan (adică, ptiu ! Iran...seamănă așa, cumva...)

Așa și cu știrea asta, dle.@abyss. "Port...navetul" de o "milă" lungime se va mai micșora, în timp. Cam cât de un nou port-avion, jupuit (aici da, fără "vreo milă" , din buzunarele americanilor.)

L.E. - Ah, abia acum văd că s-a postat la secțiunea în limba engleză. Scuze, dar nu mai traduc...că dacă m-o citi, Doamne iartă !, vreun american, hahaha ...

abyss

Eu am vazut prin 2017 unul mic, mic de tot. Practic un vtol. Nu scotea un sunet. Nu scotea nici un jet. Presupun ca "avionul" avea mai mult ca sigur alt sistem de propulsie. Ceva antigravitic.
Asta ca sa va completez tot in engleză 

abyss