Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

Extratereștri aurii

(1/1)

abyss:
Postare ciot.  :-) :-)

Golden Triangle Head Being — An ancient race, almost like an elder race to the Avian beings. Described with a huge head of a large upside-down golden triangle head with huge circle blue eyes in the center. Body was very skinny, loose and spindly like jellyfish. Ten-foot tall, extremely long thin arms, no clothing, brown skin with golden sheen. Three-fingered and three-toed, like tripods.

Voi reveni cu niște clarificări.

abyss:
Corey Goode a menționat aceste ființe.
Capete triunghiulare foarte mari,  cu doi ochi mari albaștri,  corp subțire si asemănător cu cel al meduzelor, piele brună cu reflexe aurii, trei degete la maini si picioare.  El afirma ca ar fi  o specie străveche.

Alte referințe despre aceste ființe nu am gasit.

As dori sa verific o informație primită,  cum ca aceste ființe au mai multe creiere sau lobi, iar prin corp le apar tot soiul de bioluminiscențe piela si țesuturile fiind transparente si sunt capabile de procesrare multidimensională a informațiilor . Poate mai găsește cineva vreo informație in afară de Corey G.  As amane îndatorat.

abyss:
La rândul meu din cauza unor păreri preconcepute nu l-am studiat pe Corey G până la momentul actual.  Dar nu insist pe speculații personale.  Din lipsa de altceva ca sa ma deconectez seara dupa programul meu incordat am început sa il urmaresc pe Gaia unde are împreună cu David W. o emisiune.  Ce spunea omul prin 2015 părea un delir SF... asta până cand a ajuns cu descrierea la ființa aurie. Am ramas surprins. Pur și simplu nu avea de unde să o "scoată". A relatat foarte putin despre et-ul auriu si atât. Aici e chichița. A relatat fix ce am si introdus in prima postare, citat din spusele sale.
De ce povestit doar atât? Plus ca in cele peste 200 de episoade ăștia doi împreună cu alții puțini care mai apar delirează miliarde de chestiuni si bat moneda pe o specie de ET aviară , umanoida cu pene albastre. Altă nazdravanie. Ce sa însemne acest lucru? Pe de altă parte daca nimicul ăsta de relatare pe care nu l-am mai auzit sspus pe la alții pare a fi adevărat fiindca validează cel puțin pentru mine personal detaliul,  oare restul cum o fi?  Bizară treabă,  ce sa mai zic.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version