Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

"Contactati" - Extraterestri contactand pamanteni

Creat de Skywalker, 17 Mai 2006, 19:07:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maiami

 :ufo:
se pune problema daca poti crede ce spune un copil
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

lylyt_ice

 Sufletul, nu are varsta...corpul, da...!!!  Daca esti deajuns de JMECHER, cu rutina in lumea materiala, un nou venit pe taramurile aste nu prea te poate induce in eroare.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

teocratul

#32
Citat din: lylyt_ice din  11 Decembrie 2008, 01:15:07
Sufletul, nu are varsta...corpul, da...!!!  Daca esti deajuns de JMECHER, cu rutina in lumea materiala, un nou venit pe taramurile aste nu prea te poate induce in eroare.

Lylyt_ice,


Sufletul are intotdeauna o varsta. Si anume, are aceeasi varsta cu suportul sau material=trupul, si are de ales la un moment dat

- daca este indrumat bineinteles, ca sa constientizeze, si apoi sa si implementeze acest aspect -

intre a se volatiliza, sau a trai vesnic=etern in calitate de Spirit.

Cei care accepta existenta HAOSULUI - si simultan: NEAGA ORDINEA DIVINA - firesc ca se vor dez_integra in HAOSUL din care au aparut.

Deoarece - IN LIPSA SUPORTULUI DIVIN OFERIT - Sufletul lor nu devine vesnic=etern asa cum poate fi doar Spiritul, ci se spulbera=imprastie=dez_integreaza in univers=haosul aparent=iluzoriu (facut de Satan Dreaqul sa para asa, altfel el riscand ca vreunul dintre voi sa doreasca - daca ajunge si el sa fie vesnic=etern - ca sa-i ia locul=tronul).

teocratul


..... are de ales intre a se volatiliza=dez_integra odata cu volatilizarea=dez_integrarea trupului sau, ori ..............