Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Project Serpo/The Zeta Reticuli Exchange Program

Creat de jackie28t, 23 Decembrie 2005, 16:00:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

...

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Interesent

Halo.
Am impresia ca acest subiect se refera la tema "little greys". Din ceea ca am citit pe pagina de link, continutul se poate folosi ca un manuscript pentru un film al lui Steven Spielberg.
Aceste informatii sint dupa acelasi muster concepute, ca la articolele mistice secrete, care tin in suspans, au un pid de horor si nu fac sens. Se observa ca aici, ca si in alte articole de acest gen, US-Army apare si se alege automat ca forta de contact de incredere, totul la mod secret si tipic american.
Ma gindesc ca extraterestri cind isi aleg persoanele de contact, se gindesc bine inainte pe cine ei contacteaza si pentru ce scop - fara risiko.
In articolele redate pe acest link, se poate urmari cum se experimenteza biologic. Nu-mi pot inchipui ca extraterestrii pe o parte sint binevoitori si pe cealata parte ei sint asa de sadisti. Remarcabil este printre altetele, ca extraterestrii permit pamintenilor s-a ia armament lor la bordul navei spatiale - din ce cauza?
In alte articole referitoare la oameni care au avut contact autentic cu extraterestri, se remarca, ca pamintenii nu pot conversa verbal cu ei. Aceeia folosesc o forma de telepatie pentru articulatie, care in capul paminteanului poate fi inteleasa.
Daca ma gindesc la US-Army si conducerea al SUA cu pretentiile lor mondiale care le au, si cum ei se comporta in ziua de astazi in Iraq, Guantanamo, etc, este de asteptat ca noiile stiinte cistigate din contactele extraterestre (daca le-ar avea???), se vor fi folosite impotriva restului omenirii pe pamint, ca sa-i subjuge.
Mie mi se par articolele publicate pe acea pagina ca niste povesti de fantezie. Dar asta nu inseamna, ca pamintenii cindva in viitor nu vor avea un contact oficial cu extraterestri.
Totodata trebuie mentinut, ca controvesa la tema ceasta, pe care se tine in multe foruri, are un scop important. In felul acela, ca omenirea pentru ziua aceea, cind intradevar va fi contactul oficial cu oamenii din afara planetei noastre, va fi pregatita mentala. Pina atunci trebuie noi aici s-a invatam sa ne intelegem intre noi fara razboaie, si s-a invatam sa acceptam ca extraterestrii sint tot oameni cu parti bune si parti rele si ca nu sint perfecti, si ca ei nu vin la noi aici sa ne rezolve problemele noastre interne.
Atunci o sa ne dam seama si o sa intelegem, ca familia de humanoizi este mult mai mare decit noi ne putem inchipui in ziua de astazi pe planeta noastra.
Va salut.

apokryphos

Subscriu la parerea lui "Interesent". Pare mai degraba scenariu de film.

A.